Byghjem.dk

Kontaktlim

ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Mere info
ESSVE kontaktlim GEL - smørbar, løber ikke 750ml
99 kr.
Mere info
ESSVE Kontaktlim spray SNABB
95 kr.
Mere info
Dana Kontaktlim 281, 150 ml
68 kr.
Mere info
Dana Kontaktlim 281, 1 Ltr
161 kr.
Mere info
Dana Klar Kontaktlim 284 Sp 79
34 kr.
Mere info
Dana Kontaktlim 281 250ml
90 kr.
Mere info
Dana Kontaktlim 281 40Ml
34 kr.
Mere info
Dana Kontaktlim Spray 283, 200 ml
85 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du overveje at bestille ved en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af kontaktlim.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man tjekke webshoppens regler.
Når du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt hos de store byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige kontaktlim hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare kontaktlim.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at bestille online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af kontaktlim online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billigere pris.
Størstedelen af webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Altså kan du modtage ekstra god assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis kontaktlim.
Størstedelen af niche webshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber kontaktlim online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kontaktlim silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

kontaktlim harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

kontaktlim bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af omkring 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kontaktlim jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig næsten altid uforudsete problemer når det kommer til større byggeprojekter, og på grund af det vil det være væsentligt at der er afsat rimelig plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
2Typisk vil det være fundamentalt at nedskrive et budget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive økonomisk at kortlægge alle udgifter, hvorefter man bør nedskrive beløbet for dem hver især.
3Du bør på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej påklædning som sikkerhedssko som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du løbende tage et kig på vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig går i gang med at vælte ned når du netop vil påbegynde det omfattende projekt.
5Forberedelse viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må liste en struktureret køreplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Vær skarp i sammensætningen af din dagsorden.
6Husk at du kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det får man i tilfælde af at projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
7Før du går i gang med byggeprojektet må det være vanvittigt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Man vil ikke på noget tidspunkt mangle grej. Tit kan det være strategisk at du har det til disposition idet du tager fat på byggeprocessen. I øvrigt må du huske at tage højde for de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
9Der er mange forskellige artikler og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube er kilde til meget udbytterig viden, ikke mindst forudsat at du benytter engelske søgeord.
10Det anbefales at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til store ombygninger. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. Desuden vil det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
11Du kunne tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde få professionel hjælp til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte eksperthjælp kunne det godt betale sig at notere tilbud fra forskellige leverandører.
12Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige før du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og som det næste eftergå oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket altså er virkelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Størstedelen af internet handler yder nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til kontaktlim. En af de mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragtformen er altså ekstremt let, og oftest endda den mest betalelige leveringsversion.

Du burde derudover forsøge at få varerne bragt til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden er tit en lille smule mere pebret, men ydermere yderst problemfri ift. kontaktlim online. Den mest betalelige løsning vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som dog forudsætter at du opholder dig i kort afstand af e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på kontaktlim er særdeles afgørende forudsat man har brug for pakken med det samme, så i det øjemed er det virkelig centralt at vi efterser den estimerede leveringstid ved kontaktlim. En lang række internet handler – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på en masse varenumre online, som er forudsat at ordren placeres før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen ud af døren før logistikpersonalet får fri.

Nogle få netshops lover levering uden beregning på kontaktlim online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Som alternativ bør man overveje den prisbilligste leveringstype, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

Masser af byggecentre tilbyder afhentning hvor du bestiller billig kontaktlim hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på kontaktlim i disse byer:

Hørsholm, Brønderslev, Frederiksværk, Roskilde, Albertslund, Søborg, Stenløse, Valby, Varde, Horsens, Tårnby, Sønderborg, Rudersdal, Hillerød, Farum, Thisted, Kalundborg, Birkerød, Køge, Randers, Brøndby, Hjørring, Hvidovre, Ringsted, Haderslev, Gladsaxe, Vejle, Åbyhøj, Virum, Fredericia, Frederikshavn, Jyllinge, Værløse, Rødovre, Glostrup, Højbjerg, Nyborg, Nørresundby, Aarhus, Tilst, Esbjerg, Aabenraa, Aalborg, Middelfart, Dragør, Skanderborg, Holbæk, Ballerup, Herning, Ikast, Svendborg, Ølstykke, Næstved, Lyngby, Charlottenlund, Hedehusene, Allerød, København, Grenaa, Lystrup, Vanløse, Hedensted, Hobro, Struer, Gentofte, Haslev, Herlev, Nærum, Silkeborg, Greve, Helsingør, Kolding, Vallensbæk, Ishøj, Rønne, Frederikssund, Nykøbing Falster, Kokkedal, Lillerød, Brabrand, Slagelse, Odder, Frederiksberg, Risskov, Vordingborg, Odense, Nakskov, Solrød Strand, Taastrup, Skive, Viborg, Brønshøj, Korsør, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. kontaktlim er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel søger bl.a. kontaktlim tilbud og kontaktlim priser. Man ser desuden typisk netshoppere søge eksempelvis kontaktlim online, køb kontaktlim samt billig kontaktlim, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Den bedste pris på kontaktlim

Det er efterhånden super smertefrit for alle at finde de bedste priser på billige kontaktlim online på forskellige internet selskaber, og med det motiv har mange internet shops været tvunget til at trykke prisniveauet på kontaktlim drastisk, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Derfor kan det immervæk være gavnligt at prøve et par forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på kontaktlim online forud for at du bestiller, således at du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en internet virksomhed forhandler billige kontaktlim online for en pris der er kolossalt favorabel, er det i nogle tilfælde være et signal om en svindel netbutik. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en regel, som passer på dig overfor svindlende online varehuse.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne til kontaktlim af flere omgange. Det tilbydes typisk i nichefokuserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere jævnligt søger efter eksempelvis kontaktlim tilbud og køb kontaktlim. Derudover oplever vi mange gange online shoppere lede efter fx billig kontaktlim, kontaktlim online samt kontaktlim priser.

Analyser tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot frembringer nogle hensigtsmæssige muligheder for at analysere en række tidligere køberes bedømmelser og herved foreslåes det, at du besigtiger internet forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre på billige kontaktlim online.

Facebook tilbyder for øvrigt fuldkommen nyttige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Foruden det ses nogle internet shops hvor kunder kan aflevere en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere kan anvendes til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige kontaktlim online på en netbutik bør de ideelt set tyde webbutikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, særligt med de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Et alternativt forslag er at bemærke hvorvidt internet virksomheden er e-mærket medlem, eftersom det kan være en sikkerhed for at online forhandleren tilslutter sig den officielle danske lovgivning, og at internet webshoppen af og til kigges til af jurister der er inde i de gældende regler.

Dette er en god lejlighed til support, hvis du skulle få vanskeligheder i forbindelse med din shopping med kontaktlim. Foruden dette anbefales det at man er hensynstagende til de vigtigste vedtægter der kan influere på bestillingen af kontaktlim online, som fx hvilken byttepolitik internet forretningen kører med.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man altid sikrer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne eftervise sit køb af kontaktlim, uagtet om man bestiller hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

Hans gav 5 stjerner

Har handlet der før

Rasmus Thomsen gav 4 stjerner

Som altid

Anne R gav 5 stjerner

I gør det super godt

Anna Olsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til når du køber online
1Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for os alle at sammenligne priser online på billige kontaktlim hos forskellige online selskaber, og derfor yder utallige forhandlere på nettet billig fragt. Men det kan trods alt blive smart at analysere enkelte online firmaer efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at indhente den laveste pris.
2Leveringstiden er selvfølgelig ekstremt væsentlig såfremt du står og skal bruge din ordre omgående, og i det øjemed er det temmelig afgørende at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på kontaktlim. De fleste internet butikker annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, men vær obs på at det er underforstået at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt.
3Vi tilråder at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at e-handlen anerkender de danske retningslinjer, samt at e-handlen jævnligt monitoreres af jurister der kender til de gældende vilkår. Forinden folk shopper billige kontaktlim på en e-forretning behøver de ideelt set gennemlæse netbutikkens forretningsaftale.
4Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et regulativ, der dækker kunden imod uærlige firmaer på nettet. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, når du higer efter at afbetale betalingen over en periode.
5En række netshops foreslår i dag en række forskellige billige leveringstyper til kontaktlim. En favorit er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er jo virkelig let, samt i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste fragtløsning.
6Den prisbilligste løsning vil altid være at du selv henter produkterne, men den mulighed kræver at du er lige ved internet firmaets arbejdslager. Den løsning til levering er selvfølgelig særdeles udslagsgivende om man har brug for kontaktlim inden for kort tid. Alternativt så garanterer visse online webshops fragtfri levering, men tit kun såfremt du bestiller for en konkret pris.
7Inden nogen køber billige kontaktlim hos en webshop burde man helt sikkert overveje webshoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Endvidere foreslår vi at man er vidende om de væsentligste vilkår der har indflydelse på bestillingen af billige kontaktlim online, eksempelvis hvilken returneringsret online forhandleren har.
8Trustpilot bringer dig en del ærlige muligheder for at vurdere mange aktuelle kunders opfattelser og herved rekommanderer vi, at du sonderer netshoppens omtaler inden du shopper billige kontaktlim online. Facebook byder på tillige en del troværdige chancer for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
9Visse shops på nettet lover billig levering på kontaktlim, men undertiden kræver det at der aftages for et konkret beløb. I øvrigt kan man beslutte sig for den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragttypen viser sig undertiden på den anden side ret smart. Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at hente varerne selv.