Koncentratsprøjte mesto 3132pp
281 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Gloria 510 TK Profiline
3.012 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Gloria Pro 5
617 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Gloria 505 TK Profiline
2.399 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Gloria 87 - 0,5 ltr
98 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Mesto 3132NG
314 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3132pr
212 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3595f
2.771 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3132bc
206 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3237pp
570 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte Mesto 3131P
329 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3565p
1.712 kr.
Mere info
Koncentratsprøjte mesto 3585p
2.007 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, og andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover bare koncentratsprøjte.
Der kan være forskel på prisen på billige koncentratsprøjte hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har billige priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de store byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring koncentratsprøjte.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker nær dig, og herigennem har flertallet chancen for at handle online og hente varerne selv. Dermed har man chancen for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og kendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre køber produkter fra talrige nichebutikker, så du kan købe fra et stort udvalg af koncentratsprøjte online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du køber koncentratsprøjte online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo får du formentlig super informativ vejledning fra folk der er eksperter i lige præcis koncentratsprøjte.
Hovedparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
koncentratsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

koncentratsprøjte silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

koncentratsprøjte jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

koncentratsprøjte bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Tilskudet kræver dermed at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
2Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når det er store byggeprojekter. Enkelte byggerier bør udføres af mere end en person. Derudover vil det blive hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
3Det viser sig betydningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter arbejdet. Du har fordel af at forfatte en hurtig oversigt indeholdende alt det der bliver brug for, og bagefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at der ikke mangler noget.
4For opgaver udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således må du jævnligt holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit store projekt.
5Du burde måske tænke over hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du skal have assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Ifald du får professionel hjælp vil det normalt være en god idé at få en pris fra flere entreprenører.
6I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det være ultra essentielt med et tilsagn om, at projektet overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Man bør nødig fattes værktøj. Jævnligt kan det være vigtigt at have grejet disponibelt når du påbegynder arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for disse udgifter i budgettet.
8Typisk vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive alle poster, hvorefter man kunne gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
9Der findes en verden af guides og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube tilbyder rigelig konstruktiv info, navnligt forudsat at man leder på engelsk.
10Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en klar agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du laver din agenda.
11Du skal unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedshjelm som beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget helbred i byggeriet, især såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
12Der viser sig næsten altid ubelejlige udfordringer når det gælder større projekter, og som følge heraf vil det vise sig essentielt at der er afsat en del tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
Danskernes favorit byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Mange forhandlere på nettet tilbyder i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til koncentratsprøjte. En af de mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtløsningen er jo meget simpel, og i mange tilfælde desuden den billigste leveringstype.

Du kan lige så vel foretrække at få leveret til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver gennemsnitligt en sjat mindre billig, men endvidere temmelig praktisk ift. koncentratsprøjte online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du bor tæt på online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på koncentratsprøjte er ualmindeligt vigtig om vi behøver varen omgående, og af den grund er det uden tvivl essentielt at du checker den forventede leveringsdato for koncentratsprøjte. Flere online shops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et fastslået klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsendt forinden de logistikansatte har fyraften.

Flere internet webshops frembyder fri fragt på koncentratsprøjte online, men oftest under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum. Derudover kan du snuppe den billigste leveringstype, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

En stor portion webshops foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig koncentratsprøjte hjemmefra men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på koncentratsprøjte i følgende byer:

Risskov, Virum, Lillerød, Gladsaxe, Herning, Rødovre, Vejle, Thisted, Vanløse, Holbæk, Højbjerg, Skive, København, Ringsted, Horsens, Aalborg, Hjørring, Rønne, Frederiksværk, Svendborg, Frederikssund, Brønshøj, Vordingborg, Nørresundby, Middelfart, Nakskov, Struer, Fredericia, Brabrand, Værløse, Brønderslev, Tårnby, Skanderborg, Korsør, Odder, Lystrup, Varde, Søborg, Hvidovre, Kalundborg, Farum, Sønderborg, Hedensted, Charlottenlund, Dragør, Rudersdal, Helsingør, Kokkedal, Hillerød, Randers, Silkeborg, Tilst, Aarhus, Greve, Viborg, Frederikshavn, Stenløse, Ikast, Lyngby, Hørsholm, Herlev, Åbyhøj, Grenaa, Køge, Roskilde, Esbjerg, Frederiksberg, Haderslev, Birkerød, Gentofte, Ishøj, Holstebro, Taastrup, Kolding, Nykøbing Falster, Haslev, Glostrup, Valby, Slagelse, Nærum, Vallensbæk, Allerød, Hobro, Solrød Strand, Jyllinge, Hedehusene, Aabenraa, Odense, Ballerup, Ølstykke, Næstved, Albertslund, Nyborg, og Brøndby, .

Click-and-collect af koncentratsprøjte er muligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager).

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter fx koncentratsprøjte priser og koncentratsprøjte online. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter eksempelvis køb koncentratsprøjte, billig koncentratsprøjte samt koncentratsprøjte tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Priser på koncentratsprøjte

Det er jo ultra problemfrit for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige koncentratsprøjte online hos diverse netshops, og derfor har massevis af outlets på nettet fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på koncentratsprøjte enormt, og derudover garantere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive smart at eftergå et par internet butikker efter rabatter og tilbud på koncentratsprøjte online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Du bør dog være opmærksom på, at når en online shop udlover billige koncentratsprøjte online til salg for en pris der kan virke helt ekstremt tiltalende, bør det for det meste være et karakteristika der viser en uoprigtig webbutik. Shopping med kort er trods alt en del af en forordning, som støtter køber imod uærlige e-forretninger.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du hellere vil afdrage betalingen af koncentratsprøjte ude i fremtiden. Dette fås typisk hos nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis billig koncentratsprøjte og koncentratsprøjte tilbud. Foruden dette oplever man mange gange mennesker efterspørge eksempelvis koncentratsprøjte online, koncentratsprøjte priser samt køb koncentratsprøjte.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot giver dig evigt værdifulde genveje til at finde ud af diverse tidligere køberes omtaler og derfor er det en hjælp, at du eftergår e-forretningens ratings forud for at du handler billige koncentratsprøjte online.

Facebook fører til lignende regulære stabile muligheder for at få et kig ind i internet butikkens troværdighed. Herinde ses en del online outlets hvor kunder kan formulere en bedømmelse af virksomhedens service, som ligeledes bør tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige koncentratsprøjte online hos en e-forhandler kunne de til hver en tid gennemse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det typisk en tidskrævende opgave, specielt på de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

En anden løsning kunne måske være at kigge om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en erklæring om at netshoppen lever op til dansk lovgivning, og at forretningen undertiden besøges af fagmænd som forstår de gældende regler.

Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, når du får problemer ved din handel med koncentratsprøjte. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køber er på vagt for de elementære forhold der har indvirkning på købet af koncentratsprøjte online, som for eksempel den byttepolitik e-forhandleren bruger.

Her er det i øvrigt vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af koncentratsprøjte, uafhængig af om man har bestilt fra Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Ole G gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Hans H gav 4 stjerner

Rigtig god service

Jørgen Christensen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Peter gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være et bevis på at e-forretningen adlyder dansk lovgivning, foruden at e-forretningen fra tid til anden kigges til af specialister som kender til bestemmelserne på området. Før folk handler billige koncentratsprøjte hos en online shop behøver man sådan set løbe igennem netshoppens forretningsaftale.
2Det er efterhånden ret fleksibelt for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige koncentratsprøjte på flere online firmaer, og herved præsterer flertallet af online forretninger portofri levering. Derfor kan det immervæk blive lønnende at inspicere indtil flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du bestiller, sådan at man er garanteret at få den mest attraktive pris.
3Leveringshastigheden kan være ekstremt vital i tilfælde af at man står og skal bruge din pakke omgående, og herved er det selvsagt klogt at vi finder leveringstiden ved koncentratsprøjte. Størstedelen af e-handler frembyder billig dag-til-dag fragt på flere varenumre, som dog forudsætter at ordren køres igennem inden et angivent tidspunkt.
4En del online firmaer udlover nu om stunder diverse billige muligheder for levering til koncentratsprøjte. En af de mest anvendte er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt nem, samt oftest endvidere den billigste metode til levering.
5Forud for at nogen handler billige koncentratsprøjte hos en internet butik burde man til hver en tid sætte sig ind i webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et omfattende projekt. Ligeså tilrådes det at køber er vaks omkring de elementære retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige koncentratsprøjte online, f.eks. den returneringsret e-forretningen tilbyder.
6Den prisbilligste mulighed for fragt vil altid være at hente varerne selv, som jo betinges af at du befinder dig lige ved netshoppens lager. Den fragtløsning er jo yderst aktuel hvis man skal bruge koncentratsprøjte om et øjeblik. Alternativt så sikrer en række online selskaber billig levering, men for det meste kun når man køber for et fastsat beløb.
7Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af et regulativ, hvilket hjælper dig som køber imod uægte internet varehuse. Som et alternativ burde du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du vil godtgøre prisen over tid.
8Trustpilot resulterer i evigt gode muligheder for at se nærmere på ret mange aktuelle kunders omtaler og på grund af dette tilrådes det, at du eftersøger netbutikkens omtaler før du handler billige koncentratsprøjte online. Facebook bringer dig ydermere visse relevante muligheder for at få indsigt i internet forretningens troværdighed.
9Enkelte shops på nettet byder på fragt uden beregning på koncentratsprøjte, men oftest er det forudsat at der erhverves for en konkret pris. Alternativt må man udse dig den prisbilligste leveringsform, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Muligheden er tit også usædvanlig smertefri. Den mindst kostelige fragtform vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.