Kompostkværn 2500 watt - 50 liter boks
1.249 kr.
Mere info
ZI-GHAS2800 Kompostkværn Zipper
1.678 kr.
Mere info
Kompostkværn 2500W GROUW
1.495 kr.
Mere info
Bosch AXT Rapid 2200 Kompostkværn - 600853600
2.265 kr.
Mere info
Texas Expert komposter
12.999 kr.
Mere info
Kompostkværn 2800 watt PowerPlus POWXG6461
1.998 kr.
Mere info
Ryobi Kompostkværn RSH2545B
1.938 kr.
Mere info
Bosch AXT 25 TC Kompostkværn - 600803300
5.299 kr.
Mere info
Bosch AXT 25 D Kompostkværn - 600803100
3.849 kr.
Mere info
Ryobi Kompostkværn RSH2845T
2.649 kr.
Mere info
Bosch AXT Rapid 2000 Kompostkværn - 600853500
2.097 kr.
Mere info
Kompostkværn 2500 watt 50 liter boks PowerPlus POWEG5010
1.387 kr.
Mere info
Wolfgarten Kompostkværn - SDL 2500 EVO
2.495 kr.
Mere info
Kompostkværn 2500 watt 50 liter PowerPlus POW6451
1.398 kr.
Mere info
Stiga Bio Silent 2500 kompostkværn
2.195 kr.
Mere info
Wolfgarten Kompostkværn 230 V / 2.500 W - SDL 2800 EVO
2.995 kr.
Mere info
Bosch AXT 22 D Kompostkværn - 600803000
3.849 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare kompostkværn.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man undersøge firmaets regler.
Der er forskel på prisniveauet på billige kompostkværn alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad du helst vil have.
For en del er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne købe fra et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring kompostkværn.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har mange mulighed for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at spare fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et stort udvalg af kompostkværn online.

Nichewebshop

Størstedelen af online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem kan du modtage ekstra god rådgivning fra ansatte der er eksperter i netop kompostkværn.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler kompostkværn online fra deres webshop.
Diverse specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få bedre priser.

akku, benzindrevet, elektrisk, kraftig, lille, lydsvag, mini, professionel, stor, Adano, AEG, AL-KO, Atika, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Einhell, Florabest, Flymo, Garden, Gardena, Gardol, Gloria, GMZ, Grouw, Hurricane, Husquarna, Klippo, Makita, MTD, Park, Power Craft, Pto, Ryobi, Selekta, Stiga, Stihl, Texas, Top Craft, Viking, Wolf Garten, 2200w, 2400w, 2500w, 3000w, 400v, 50 mm, benzinmotor, kniv, valse, batteri, blade, haven, traktor

De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompostkværn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kompostkværn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kompostkværn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

kompostkværn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der viser sig altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med større byggeprojekter, og følgelig viser det sig af stor betydning at man afsætter god plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
2Husk at gennemtænke hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal anskaffe professionel hjælp til dele af byggeprocessen. Såfremt du ønsker hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at hente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3Du finder utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube giver rigelig brugbar information, specielt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
4I god tid inden at du går i gang med arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt essentielt at sikre sig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk arbejdstøj som fx hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
6Godt forarbejde vil være vejen til succes med arbejdet. Du bør overveje at have en velovervejet køreplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
7Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret tilgængeligt når du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når byggeriet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på planeten.
9Det kan vise sig meningsgivende at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar inden du går i krig med håndværket. Du har god gavn af at forfatte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og derefter efterse hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr stor betydning. Derfor må du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i dagene op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned når du netop er startet på det avancerede projekt.
11Det bør overvejes at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved krævende byggeprojekter. Omfangsrige ombygninger kræver flere mennesker. Samtidig bør det blive mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
12Typisk vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til alle poster, hvorefter man kunne søge sig frem til ens udgift ved dem én efter én.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er bedst?

En stor portion online firmaer foreslår nu om dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til kompostkværn. En af de mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo ret smertefri, samt mange gange endvidere den billigste type af levering.

Du bør omvendt prøve at vælge udbringning til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Metoden bliver desværre lidt mere bekostelig, men ydermere ret så let ift. kompostkværn online. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til online shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på kompostkværn kan være temmelig relevant om du skal bruge varerne om kort tid, så med det formål er det selvsagt aktuelt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering på kompostkværn. De fleste internet firmaer – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at du når at bestille forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer sendt afsted inden de logistikansatte har fri.

Nogle netshops frembyder fragt uden gebyr på kompostkværn online, men oftest kræver det at der handles for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du snuppe den mest billige fragtmetode, der ofte er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted.

Masser af kæder giver click-and-collect hvor du køber billig kompostkværn online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne udlover for eksempel click-and-collect på kompostkværn i følgende områder:

Højbjerg, Vejle, Køge, Kokkedal, Hørsholm, Helsingør, Slagelse, Jyllinge, Nørresundby, Herlev, Glostrup, Roskilde, Odder, Skive, Birkerød, Vordingborg, Risskov, Tårnby, Hobro, Haslev, Lillerød, Stenløse, Åbyhøj, Middelfart, Holstebro, Esbjerg, Allerød, Taastrup, Brønderslev, Haderslev, Valby, Ballerup, Nærum, Herning, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Grenaa, Sønderborg, Kalundborg, Korsør, Hvidovre, Rønne, Gentofte, Virum, Hedensted, Farum, Odense, Frederiksberg, Svendborg, Lyngby, Vanløse, Ikast, Vallensbæk, Aarhus, Frederikshavn, Horsens, Greve, Randers, Brabrand, Varde, Struer, Nakskov, Lystrup, Søborg, Brøndby, Albertslund, København, Hjørring, Rødovre, Nyborg, Frederikssund, Værløse, Charlottenlund, Tilst, Ølstykke, Holbæk, Silkeborg, Thisted, Frederiksværk, Hillerød, Rudersdal, Skanderborg, Dragør, Hedehusene, Solrød Strand, Kolding, Aalborg, Viborg, Fredericia, Brønshøj, Aabenraa, Ishøj, Ringsted, og Næstved, .

Click-and-collect for kompostkværn er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager).

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere jævnligt søger efter fx billig kompostkværn og kompostkværn online. Derudover ser vi som regel mennesker søge bl.a. kompostkværn tilbud, køb kompostkværn og kompostkværn priser, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Rabat på kompostkværn

Det er i dag temmelig overkommeligt for os alle at finde de laveste priser på billige kompostkværn online på forskellige forretninger på nettet, og herved har langt de fleste internet outlets været tvunget til at nedskære prisen på kompostkværn kolossalt, og derudover byde på billig levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gavnligt at besigtige nogle enkelte internet handler efter tilbud og rabatter på kompostkværn online forinden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet shop forhandler billige kompostkværn online til en pris som er enormt billig, så bør det i nogle tilfælde være et symbol på en fup internet butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i en foranstaltning, hvilket beskytter dig imod uægte online butikker.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare regningen på kompostkværn over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved online nichebutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Ses der på data fremstår det markant, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel billig kompostkværn og kompostkværn tilbud. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel køb kompostkværn, kompostkværn online og kompostkværn priser.

Læs nuværende kunders betragtninger

Trustpilot giver dig ultra fortræffelige chancer for at dechifrere diverse øvrige brugeres opfattelser og herved foreslår vi, at du vurderer netbutikkens ratings før du placerer din ordre på billige kompostkværn online.

Facebook resulterer i også ret passelige chancer for at få en idé om e-shoppens popularitet. Foruden det ser vi faktisk outlets på nettet hvor det er muligt at sammensætte en vurdering af deres køb, som også bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige kompostkværn online på en e-forretning behøver de når alt kommer til alt gennemse deres handelsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende arbejde, specielt ved de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Et nemmere alternativ kunne være at bemærke om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være en forsikring om at internet forhandleren forsvarer de danske regler, tillige med at online shoppen fra tid til anden undersøges af fagfolk der behersker vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for besvær ved dit indkøb af kompostkværn. Ligeså slår vi et slag for at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kompostkværn online, eksempelvis hvilken returrettighed online butikken bruger.

I relation til det er det tillige essesentielt, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af kompostkværn, uanset om man har købt fra Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Maria Mortensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Birthe H gav 4 stjerner

God til prisen

Maria S gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Charlotte I gav 4 stjerner

Det var godt !

9 tips til online shopping
1Det er særligt simpelt for købere at vurdere prisniveauet online på billige kompostkværn på flere internet selskaber, og derved garanterer flertallet af online virksomheder levering uden omkostninger. Dog kan det trods alt vise sig rentabelt at checke nogle forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris.
2Den mest prisbevidste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre kræver at du befinder dig tæt på internet butikkens bopæl. Den form for levering kan vise sig at være særdeles vital forudsat man mangler kompostkværn straks. Alternativt så lover en hel del e-forretninger i Danmark fragt uden gebyr, men oftest kun ifald der indkøbes for en fastsat pris.
3Mange webbutikker i Danmark tilbyder nu om stunder flere billige metoder til levering til kompostkværn. Det mest populære er nu om stunder pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ualmindeligt ligetil, samt desuden desuden den billigste fragtmulighed.
4Inden nogen shopper billige kompostkværn hos en e-handler kunne de i virkeligheden tyde e-butikkens vilkår, det er dog gerne ikke super interessant. Ligeledes støtter vi at køber er obs på de primære vilkår der har indflydelse på købet af billige kompostkværn online, til eksempel den returrettighed hjemmesiden kører med.
5Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, hvilket redder folk imod svindlende netshops. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage omkostningerne over en længere periode.
6Nogle få internet forretninger garanterer gebyrfri levering på kompostkværn, men typisk kræves det at der aftages for en bestemt sum. Desuden bør du snuppe den mest letkøbte metode til levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver i regelen ydermere super simpel. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
7Generelt anbefaler vi at se om netbutikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være en antydning af at online forretningen opretholder de officielle danske regler, og at online forretningen fra tid til anden besigtiges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige kompostkværn hos en e-butik behøver man i og for sig betragte deres forretningsaftale.
8Trustpilot frembringer ret så værdifulde genveje til at kigge på adskillige nuværende køberes meninger og på grund af dette er det godt, at du gennemsøger online forretningens ratings forud for at du shopper billige kompostkværn online. Facebook medfører tillige tilpas fortræffelige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens troværdighed.
9Fragtperioden er jo temmelig afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge varen om et øjeblik, og med det formål er det forholdsvis centralt at vi gransker leveringstidspunktet for kompostkværn. Adskillige internet varehuse stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men det står og falder med at ordren lægges forud for et fastslået klokkeslæt.