Det er ret kompliceret at finde ud af, hvor man kan købe kompost billigst på nettet, fordi der er en masse forskellige forhandlere, og at den mængde man får for pengene varierer fra webshop til webshop.

Det har vi løst ved at notere mængder og priser i tabellen herunder, og dermed har vi kunne udregne hvor man får den laveste literpris, hvor vi samtidig medregner et eventuelt leveringsgebyr.

I skrivende stund er den laveste literpris 0,53 kr., som man kan få ved at købe 3.000 liter for 1.595 kr. Det er 33 % billigere end ved den højeste literpris. Så er spørgsmålet bare, om 3.000 liter er den rette mængde for dig?

Laveste literpris for kompost inkl. fragt*
WebshopMængdePrisLiterpris ↓Link
3.000 liter1.595 kr.0,53 kr./literKøb
1.000 liter995 kr.0,99 kr./literKøb
1.000 liter1.045 kr.1,04 kr./literKøb
1.000 liter1.308 kr.1,30 kr./literKøb
1.000 liter1.349 kr.1,34 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.375 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.378 kr.1,37 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
1.000 liter1.500 kr.1,50 kr./literKøb
900 liter1.549 kr.1,72 kr./literKøb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus

Anvendelse: til landbrug til roser til rhododendron til ligusterhæk til højbede til hæk til køkkenhave til bede til haven til æbletræ til græsplænen

Mængder: 1 m3 400 liter 2000 liter 3000 liter 500 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 200 liter 300 liter

Levering: afhentning i sække hent selv vognlæs i poser i løs vægt løst leveret i bigbag trailer

Brands: Park Pindstrup Champost GreenBio Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige kompost alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode priser, og andre vil have kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre udbyder et enormt udvalg, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kompost.
For en del er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring kompost.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder køber varer fra talrige nichebutikker, og pga. det kan du købe fra et stort sortiment af kompost online.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har mange tilbuddet om at bestille online og hente materialerne personligt. Hermed har du valget om at blive fri for fragten, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du få bedre priser.
Mange webshops som sælger få produkter er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du forvente ekstremt begavet hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis kompost.
Mange nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du handler kompost online på deres side.
Danmarks største byggekæder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan vise sig at være økonomisk at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne notere mulige tilbud på dem én og én.
2Det bliver af stor betydning at have de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du bør udfærdige en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og dernæst efterse hver eneste ting, således at du er sikker på at du har styr på det.
3Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggerier. Store byggerier stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det blive hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
4Der kommer ofte pludselige problemer i forbindelse med større opgaver, og som følge heraf vurderes det væsentligt at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
5Du finder alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig info, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
7I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være rimeligt essentielt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Måske du burde regne på om du selv ønsker at klare det hele, eller du bør få hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Såfremt du skal have assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at få priser fra forskellige selskaber.
9Forberedelse bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som viser hvilke opgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
10Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp med henblik på mulige ulykker. Det er klogt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, især når du ikke får assistance fra en professionel.
11Man vil ikke mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig klogt at have grejet disponibelt akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tillægge de her udgifter i budgettet for byggeriet.
12Ved opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i de dage der er op til projektets start, så det ikke uden varsel begynder at piske ned bedst som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål til kompost

 • Hvad betyder kompost?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Kompost hvordan?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvilken form for levering skal jeg vælge?

  En del e-butikker frembyder i øjeblikket mange forskellige billige former for fragt til kompost. En af de populære er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ultra gnidningsløs, samt endda ligeledes den mest billige fragtmetode.

  Du bør tillige vælge at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen er typisk en tak dyrere, men ligeledes yderst gnidningsløs ved køb af kompost online. Den mest prisbevidste løsning er dog at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du opholder dig tæt på e-forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på kompost kan vise sig at være meget vital forudsat man har behov for dine nye produkter straks, så herved er det selvfølgelig fornuftigt at man checker den forventede leveringsdato ved kompost. Størstedelen af butikker på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer online, men glem ikke at det påkræver at der bestilles forud for et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få varen skippet afsted forinden lagermedarbejderne tager hjem.

  En række internet firmaer tilbyder levering uden gebyr på kompost online, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et konkret beløb. Derudover bør du beslutte sig for den mest billige fragttype, hvilket tit vil blive at få kørt produkterne til et afhentningssted.

  En masse netbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig kompost online og selv henter i butikken. Fx Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på kompost i følgende områder:

  Frederiksberg, Rønne, Brønshøj, Virum, Randers, Valby, Stenløse, Hedensted, Ishøj, Ringsted, Roskilde, Hedehusene, Vanløse, Søborg, Gladsaxe, Silkeborg, Hvidovre, Herlev, Esbjerg, Frederiksværk, Holstebro, Albertslund, Solrød Strand, Frederikssund, Herning, Odder, Ølstykke, Sønderborg, Nykøbing Falster, Højbjerg, Brøndby, Svendborg, Vallensbæk, Køge, Kokkedal, Hobro, Nyborg, Risskov, Lystrup, Struer, Ballerup, Taastrup, Jyllinge, Nakskov, Lyngby, Næstved, København, Hjørring, Vordingborg, Holbæk, Hillerød, Frederikshavn, Åbyhøj, Aarhus, Aabenraa, Fredericia, Dragør, Horsens, Thisted, Birkerød, Nærum, Slagelse, Varde, Tilst, Brønderslev, Tårnby, Grenaa, Gentofte, Middelfart, Odense, Brabrand, Kolding, Kalundborg, Skanderborg, Glostrup, Haderslev, Skive, Rødovre, Helsingør, Farum, Værløse, Vejle, Ikast, Aalborg, Greve, Lillerød, Korsør, Viborg, Nørresundby, Haslev, Rudersdal, Allerød, Hørsholm, og Charlottenlund, .

  Klik-og-hent for kompost er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at folk jævnligt leder efter bl.a. køb kompost og kompost online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge efter fx kompost tilbud, billig kompost og kompost priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

  Priser på kompost

  Det er i dag vældig overkommeligt for købere at vurdere tilbud på billige kompost online fra forskellige forhandlere på nettet, og med det motiv har massevis af internet varehuse fundet det nødvendigt at stampe priserne på kompost voldsomt, og ydermere sikre levering uden gebyr.

  Det kan imidlertid blive udbytterigt at inspicere nogle få firmaer på nettet efter billige priser på kompost online forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

  Du skal lige meget hvad være opmærksom på, at ifald en online shop annoncerer billige kompost online til salg for en udsalgspris der anses for hamrende billig, så er det undertiden være en indikator for en svindel shop. Køb med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, hvilket dækker dig imod snydagtige e-shops.

  Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil dække pengene til kompost i flere bidder. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

  Når man ser på tallene står det markant, at netshoppere typisk efterspørger fx kompost tilbud og billig kompost. Foruden dette oplever vi tit folk efterspørge bl.a. køb kompost, kompost online samt kompost priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Det var godt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til græsplænen til hæk til højbede til køkkenhave til roser til haven til landbrug til rhododendron til æbletræ til bede til ligusterhæk

  Mængder: 1000 liter 400 liter 500 liter 200 liter 80 liter 50 liter 3000 liter 1 m3 300 liter 2000 liter

  Levering: i løs vægt i sække trailer hent selv i bigbag vognlæs løst leveret afhentning i poser

  Brands: Park Champost GreenBio Pindstrup Danmuld

  Gennemsøg eksisterende kunders meninger

  Trustpilot medfører fuldstændig ærlige muligheder for at eksaminere en længere række tidligere kunders observationer og på grund af dette er det godt, at du iagttager internet firmaets vurderinger forinden du shopper billige kompost online.

  Facebook indebærer lignende stort set fordelagtige metoder til at få et kig ind i internet forhandlerens kundefokus. Derudover ses endda outlets på nettet som tilbyder kunderne at afgive en evaluering af ordreforløbet, som på samme måde bør benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Før folk shopper billige kompost online hos en e-handler behøver man til hver en tid studere butikkens betingelser, dog er det gerne ikke videre interessant, særligt ved de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

  En nemmere løsning kan være at tjekke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at netbutikken opretholder de danske love, foruden at internet forretningen en gang i mellem efterses af specialister der har meget erfaring med reglerne på området.

  Dette er desuden en god genvej til støtte, ifald du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit indkøb af kompost. For øvrigt er det smart at køberen er vidende om de væsentligste betingelser i forbindelse med bestillingen af kompost online, som eksempelvis den returneringsret internet forhandleren lover.

  I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst bibeholder ens ordremail, så man en anden gang kan bevise sit køb af kompost, hvad end man har bestilt fra Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Karen Hansen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Kirsten E gav 4 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Mads gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Camilla N gav 5 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Kompost fra netshops

  Trustpilot tilbyder dig flere gode genveje til at undersøge adskillige øvrige forbrugeres opfattelser med bestilling af kompost og af den grund er det en hjælp, at du eftersøger e-forhandlerens vurderinger inden du handler kompost på nettet.

  Facebook frembringer derudover nogenlunde fine chancer for at få indtryk af online firmaets popularitet. Herinde er der mange internet firmaer hvor kunder kan ytre en anmeldelse af ordreforløbet, som også burde drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed ved køb af kompost.

  Inden man køber kompost på nettet

  Inden folk køber kompost hos en e-forhandler behøver de faktisk løbe igennem shoppens regler, dog er det naturligvis en omfattende opgave.

  Et nemt alternativ kan være at kontrollere om e-forretningen er medlem af e-mærket, fordi det kan være en angivelse af at online forretningen opfylder de danske retningslinjer, og at internet webshoppen løbende efterses af fagmænd som forstår bestemmelserne på området for salg af kompost på nettet.

  Desuden får du genvej til at få bistand, såfremt du udsættes for dilemmaer ved dit køb. Ligeledes anbefales det at du er påpasselig med de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på ordren.

  Forsendelse af kompost

  En del internet virksomheder giver i øjeblikket alverdens løsninger til levering. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter komposten, hvilket nødvendiggør at du lever i nærheden af online firmaets lager.

  Antal dages levering er naturligvis vældig vigtig når du står og skal bruge komposten lige om lidt, så derfor er det skam essentielt at man tjekker den anslåede leveringstid på kompost – hvilket dog står og falder med at bestillingen køres igennem forud for et fastslået klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne betjent forinden pakkepersonalet har fyraften.

  Indtil flere online selskaber garanterer gratis levering på kompost, men undertiden er det påkrævet at der bestilles for en fastsat sum.

  Tilbudene der fremvises i den her oversigt blev frembragt af hjemmesidens algoritme. Søgemotoren har hurtigt gennemsøgt flere millioner af tilbud for at finde de tilbud der har den tætteste relation til kompost, og som algoritmen derfor føler vil falde i din smag.

  Udover søgeteksten du indtastede på Google har søgemotoren desuden inddraget søgefraser, som historisk set er nogle som andre folk sandsynligvis indtaster i den sammenhæng, eksempelvis kompost afhentning eller bedste kompost foruden søgefraser som billig kompost og kompost leveret.

  Den data kan den bruge som ekstra information til at liste de bedste tilbud. Vi kan også se at mennesker søger efter kompost leveret, kompost pris samt kompost leveret. Den her information har algoritmen yderligere taget i brug for, at søge sig igennem et utal af varer.

  Desuden viser data, at søgningerne billig kompost, kompost online og kompost afhentning er utrolig almindelige, og af den grund er disse ligeledes medregnet af robotten på samme måde som søgefraserne kompost leveret, billig kompost og bedste kompost. Forhåbentlig føler du at du er tilfreds med de viste tilbud, idet at ét eller flere af disse faldt i din smag.

  Kompost aftages hos lettilgængelige byggemarkeder, som fx Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

  Her ses de byer der oftest bestilles kompost til…

  Sjælland: Greve, Jyllinge, Sorø, Haslev, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Herfølge, Maribo, Korsør, Slagelse, Nakskov, Tune, Fensmark, Køge, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Nykøbing Sjælland, Skælskør, Vordingborg, Næstved

  Midtjylland: Herning, Hinnerup, Egå, Kjellerup, Skjern, Højbjerg, Aarhus, Grenaa, Randers, Hornslet, Tilst, Bjerringbro, Lystrup, Skødstrup, Struer, Løgten, Ringkøbing, Silkeborg, Løsning, Hasselager, Mårslet, Risskov, Horsens, Malling, Viborg, Hørning, Hedensted, Skanderborg, Skive, Hadsten, Ry, Brande, Hammel, Ikast, Ebeltoft, Lemvig, Vejle, Galten, Brabrand, Holstebro, Åbyhøj, Odder, Beder

  Hovedstaden: Virum, Ølstykke, Hillerød, Espergærde, Rudersdal, Nærum, Holte, Søborg, Brøndby, Gladsaxe, Dyssegård, Gentofte, Vanløse, Hørsholm, Kokkedal, Rønne, Hundested, Hellebæk, Frederiksberg, Valby, Værløse, Frederiksværk, Måløv, Gilleleje, Nivå, København, Fredensborg, Hedehusene, Birkerød, Charlottenlund, Hellerup, Tårnby, Snekkersten, Allerød, Helsingør, Rødovre, Ballerup, Albertslund, Glostrup, Slangerup, Ishøj, Humlebæk, Taastrup, Farum, Hvidovre, Frederikssund, Helsinge, Brønshøj, Stenløse, Vallensbæk, Roskilde, Høje Taastrup, Lyngby, Herlev, Lillerød, Smørumnedre, Dragør

  Syddanmark: Bramming, Rødekro, Otterup, Middelfart, Varde, Kerteminde, Tønder, Kolding, Haderslev, Billund, Faaborg, Ribe, Nordborg, Assens, Grindsted, Vojens, Odense, Esbjerg, Fredericia, Ringe, Sønderborg, Munkebo, Svendborg, Børkop, Vejen, Aabenraa, Nyborg

  Nordjylland: Aabybro, Støvring, Frederikshavn, Nibe, Skagen, Sæby, Nykøbing Mors, Nørresundby, Hjørring, Thisted, Hirtshals, Brønderslev, Hobro, Hadsund, Aalborg, Svenstrup, Aars

  9 gode råd til køb på nettet
  1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at man står og skal bruge varerne straks, og herved er det temmelig vigtigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på kompost. Adskillige firmaer på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens produkter, men vær påpasselig da det betinges af at bestillingen køres igennem før et nøjagtigt klokkeslæt.
  2En hel del firmaer på nettet garanterer fragt uden betaling på kompost, men ofte er det forudsat at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt skulle man udse dig den prisbilligste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din pakke til en pakkeshop. Den er gennemsnitligt samtidig ret let. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
  3Vi tilråder at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, som typisk er en tryghed om at internet virksomheden accepterer de danske regler, udover at online shoppen jævnligt vurderes af jurister der forstår vilkårene på området. Inden nogen bestiller billige kompost på en e-forhandler kan man når alt kommer til alt have øje for shoppens regler.
  4Det er jo særdeles let for os alle at finde de laveste priser online på billige kompost på forskellige outlets på nettet, og ergo præsterer adskillige forhandlere på nettet billig fragt. Men det kan trods alt være profitabelt at analysere et par internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
  5Den prisbilligste fragtløsning er uden tvivl at hente ordren selv, men det afhænger af at du lever i kort afstand af netbutikkens arbejdslager. Den leveringstype kan være usædvanlig essentiel når du har behov for kompost om få sekunder. Alternativt så lover nogle enkelte e-firmaer fri fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris.
  6Forinden nogen shopper billige kompost hos en webshop bør man i reglen overveje netshoppens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig spændende. Yderligere foreslåes det at køber er klar over de mest relevante betingelser gældende for købet af billige kompost online, som eksempelvis den byttepolitik e-handlen garanterer.
  7Trustpilot yder en række sikre chancer for at læse flere nuværende forbrugeres meninger og herved kan det anbefales, at du iagttager e-forretningens anmeldelser forinden du handler billige kompost online. Facebook frembringer på samme måde nogle gode chancer for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed.
  8Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, der redder dig som køber imod svindlende internet selskaber. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at afdrage omkostningerne over en periode.
  9De fleste online forretninger foreslår nu om stunder flere billige leveringsformer til kompost. Det mest almindelige er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo særligt fremkommelig, samt oftest endda den mest letkøbte leveringsløsning.