Byghjem.dk

Kompakt Donkraft

Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Mere info
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Mere info
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Mere info
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Mere info
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et enormt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal tænke igennem om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare kompakt donkraft.
For mange er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring kompakt donkraft.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige kompakt donkraft fra netbutik til netbutik. Enkelte har lave priser, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Såfremt du vil have byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke forretningens regler.
Det er absolut super relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre er fysisk til stede nær dig, og hermed har kunderne adgang til at købe online og fragte produkterne på egen hånd. I kraft af det kan du spare leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne straks.
De gængse byggekæder køber produkter fra forskellige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af kompakt donkraft online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle kompakt donkraft online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig forventes det at du får super informativ rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis kompakt donkraft.
De største byggecentre i Danmark
kompakt donkraft bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

kompakt donkraft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

kompakt donkraft jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kompakt donkraft silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der viser sig ofte uforudsete vanskeligheder når det gælder store byggeprojekter, og ergo er det væsentligt at man har afsat en del tid i køreplanen, som gør at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
2Før du går i gang med byggeprocessen må det være ufatteligt essentielt at man sikrer sig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du anbefales at sammensætte en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret idet du sammensætter din køreplan.
4Det kan give mening at overveje om du selv vil klare det hele, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det en god idé at søge prisoverslag fra forskellige leverandører.
5Måske det viser sig afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forud for at du indleder eksekveringen. Du får god gavn af at udfærdige en enkel note hvoraf der fremgår alt du får brug for, og så efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
6I visse tilfælde kan man søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at ombygningen har betydning for planeten.
7Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig i tilfælde af væsentlige ombygninger. Omfattende byggeprojekter kræver mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
8For opgaver udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i de dage der er op til byggeprojektet, så du undgår at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i dit omfattende byggeprojekt.
9Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være fordelagtigt at dokumentere alle omkostninger, og herefter gennemgå eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
10Der kan findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af vældig meget almennyttig info, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
11Man bør aldrig undvære grej. Ofte vil det være erstatteligt at du har det ved hånden når du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at indkalkulere disse udgifter i byggeriets budget.
12Du skal aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj herunder hjelm og sko som sikring imod hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

En stor portion internet shops yder heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til kompakt donkraft. En af de populære er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så afhenter du blot de købte produkter når der er tid til det. Fragttypen er jo særdeles problemfri, samt i mange tilfælde også den billigste form for levering.

Du burde ligeledes planlægge at vælge at få sendt til dit hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver oftest en kende mere bekostelig, men derudover meget smart ved køb af kompakt donkraft online. Den mest billige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du bor tæt på internet forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kompakt donkraft kan vise sig at være vældig afgørende såfremt du absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så derfor er det komplet centralt at vi besigtiger leveringstiden ved kompakt donkraft. En hel del e-butikker i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver billig dag-til-dag fragt på en række produkter online, men vær på vagt da det påkræver at ordren lægges inden et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ordnet før logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få internet shops yder levering uden betaling på kompakt donkraft online, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis man handler for en bestemt pris. Som alternativ skal du foretrække den prisbilligste fragtmulighed, hvilket tit er at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig kompakt donkraft derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af kompakt donkraft i følgende områder:

Højbjerg, Svendborg, Fredericia, Herning, Frederiksberg, Brønderslev, Dragør, Brønshøj, Randers, Charlottenlund, Ishøj, Lyngby, Kalundborg, Aabenraa, Risskov, Gentofte, Virum, Hillerød, Nærum, Ølstykke, Nørresundby, Albertslund, Ringsted, Valby, Rønne, Næstved, Gladsaxe, Hedensted, Korsør, Åbyhøj, Hobro, Rudersdal, Nykøbing Falster, Ikast, Hjørring, Esbjerg, Lillerød, Aalborg, Vallensbæk, Tilst, Varde, Odense, Værløse, Brabrand, København, Rødovre, Stenløse, Allerød, Køge, Thisted, Sønderborg, Greve, Frederikssund, Odder, Kokkedal, Holbæk, Silkeborg, Struer, Vanløse, Kolding, Slagelse, Taastrup, Lystrup, Nyborg, Herlev, Skanderborg, Hvidovre, Roskilde, Frederiksværk, Middelfart, Jyllinge, Brøndby, Ballerup, Haderslev, Glostrup, Viborg, Nakskov, Birkerød, Tårnby, Farum, Grenaa, Søborg, Vordingborg, Helsingør, Solrød Strand, Skive, Hedehusene, Horsens, Haslev, Holstebro, Vejle, Hørsholm, Aarhus, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for kompakt donkraft er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk ofte efterspørger for eksempel kompakt donkraft priser og køb kompakt donkraft. Foruden dette ser vi ofte folk kigge efter fx kompakt donkraft online, kompakt donkraft tilbud og billig kompakt donkraft, foruden de store byggecentre som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Den bedste pris på kompakt donkraft

Det er ret hensigtsmæssigt for os alle at sammenligne priser på billige kompakt donkraft online hos flere internet foretagender, og ergo har mange internet forhandlere fundet det nødvendigt at trykke priserne på kompakt donkraft en hel del, og endda præstere fragt uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være nyttigt at prøve en række firmaer på nettet efter billige priser på kompakt donkraft online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Man bør imidlertid være årvågen med, at hvis en online virksomhed reklamerer billige kompakt donkraft online på tilbud til en pris der anses for overordentlig tiltalende, kan det for det meste være et karakteristika der viser en uærlig online butik. Handler med kort er på den anden side inkluderet i Indsigelsesordningen, der beskytter dig som køber overfor fup e-handler.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du benytte en løsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afdrage regningen på kompakt donkraft ude i fremtiden. Dette fås typisk ved specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb kompakt donkraft og kompakt donkraft priser. Vi ser desuden mange gange mennesker søge efter bl.a. kompakt donkraft tilbud, kompakt donkraft online samt billig kompakt donkraft.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot medfører nogle fine genveje til at fortolke en stor portion andre brugeres synspunkter og derfor er det at foretrække, at du tjekker internet butikkens kritik før du færdiggør din shopping med billige kompakt donkraft online.

Facebook indebærer desuden absolut fortræffelige muligheder for at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. Tilmed er der en række outlets på nettet som tilbyder folk at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige kompakt donkraft online hos en shop burde man egentlig få overblik over forhandlerens handelsvilkår, det er dog bare en tidskrævende opgave, i særdeleshed hos de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne derfor være at undersøge om internet webshoppen er e-mærket, grundet at det længe har været en indikation om at e-firmaet følger de officielle danske regler, samt at e-shoppen regelmæssigt evalueres af fagfolk der kender til de gældende regulativer.

Dette er en god lejlighed til at få bistand, hvis du skulle få udfordringer i forbindelse med dit indkøb af kompakt donkraft. Herudover kan det anbefales at man er opmærksom på de vigtigste vedtægter der har indvirkning på bestillingen af kompakt donkraft online, som fx hvilken returrettighed virksomheden tilsikrer.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin købsbekræftelse, så man senere kan dokumentere bestillingen af kompakt donkraft, uanset om man har handlet ved Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Lars G gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Marianne F gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Inge L gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Inge gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til internetshopping
1Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens lager. Den slags levering kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld ifald du absolut skal bruge kompakt donkraft inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere internet handler gebyrfri levering, men ofte er det så nødvendigt at der shoppes for et præcist beløb.
2Trustpilot tilbyder temmelig nyttige løsninger til at vurdere en stor portion øvrige kunders synspunkter og derved er det en hjælp, at du analyserer internet selskabets bedømmelser inden du køber billige kompakt donkraft online. Facebook tilbyder dig endvidere fuldkommen fortræffelige chancer for at få indblik i netbutikkens popularitet.
3Nogle enkelte forhandlere på nettet præsterer fragt uden omkostninger på kompakt donkraft, men oftest afkræver det at der aftages for en konkret sum. Derudover må man foretrække den mest billige fragttype, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Løsningen bliver jævnligt ligeledes virkelig problemfri. Den mest betalelige leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente varerne.
4Forud for at nogen køber billige kompakt donkraft hos en butik kunne de i reglen overveje dens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. I øvrigt er det klogt at køberen er påpasselig med de primære retningslinjer der indvirker på shopping af billige kompakt donkraft online, f.eks. hvilken ombytningsret shoppen garanterer.
5Leveringshastigheden kan vise sig at være ualmindeligt afgørende i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken om kort tid, og af den grund er det tydeligvis relevant at du gransker den anslåede leveringstid på kompakt donkraft. Størstedelen af online outlets byder på billig 1 dags fragt på deres primære varer, men vær opmærksom på at det kræver at ordren køres igennem forud for et besluttet tidspunkt.
6Det er efterhånden temmelig nemt for købere at vurdere tilbud online på billige kompakt donkraft på tværs af forretninger på nettet, og følgelig frembyder en hel del online virksomheder fragt uden beregning. Det kan stadigvæk vise sig lønsomt at sammenholde enkelte online butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få den laveste pris.
7En lang række internet webshops udlover i øjeblikket flere billige fragttyper til kompakt donkraft. Det mest almindelige er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Den er jo ultra gnidningsløs, og ofte endda den mest prisbevidste fragttype.
8Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en vedtægt, som støtter køber overfor fup online butikker. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil honorere beløbet over flere uger.
9Vi foreslår generelt at kigge om internet forretningen er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at e-handlen lever op til de opstillede regler, samt at e-shoppen jævnligt undersøges af sagkyndige som er indført i vilkårene på området. Inden nogen handler billige kompakt donkraft hos en e-handler burde de i reglen granske butikkens betingelser.