Metabo Kombihamer KHE 2860 Quick inkl. ekstra patron
1.545 kr.
Mere info
Metabo Elektronisk 1.010W Kombihammer KHE 5-40
5.799 kr.
Mere info
Milwaukee M28 Kombihammer SDS-Plus CHPXDE-502C
8.380 kr.
Mere info
Milwaukee M18 SDS-Plus Kombihammer CHXDE-502C
6.525 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PLH 28 XE
3.555 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PLH 28 E
3.445 kr.
Mere info
Metabo Elektronisk kombihammer KHE 56
8.324 kr.
Mere info
Metabo Kombihammer KHE2860Q
2.695 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Max M18 FHM-121C
8.550 kr.
Mere info
Milwaukee Kango Kombihammer SDS-Max 545 S
5.740 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M18 CHPXDE-502C
6.885 kr.
Mere info
Metabo Kombihammer KHE 3251 SDS-Plus
3.540 kr.
Mere info
Milwaukee M18 SDS-Max Kombihammer CHM-121C
6.560 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus PH 27
3.065 kr.
Mere info
Metabo Kombihammer KHE 76 SDS-Max
11.149 kr.
Mere info
Metabo Elektronisk Kombihammer KHE 2650 incl. extra borepatron
2.225 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M28 CHPX-502C
7.460 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer K 850S
6.580 kr.
Mere info
Milwaukee Kombihammer SDS-Plus M28 CHPX-0
3.905 kr.
Mere info
HiKOKI akku Kombihammer DH36DPA 36V MultiVolt TOOL ONLY uden batteri og lader
3.873 kr.
Mere info
Hikoki Kombihammer DH36DMA MultiVolt SDS-MAX 2X36V
6.625 kr.
Mere info
HiKOKI kombihammer DH40MEY 1150W UVP
6.248 kr.
Mere info
METABO KOMBIHAMMER KHE 2444 SDS+
999 kr.
Mere info
HiKOKI akku Kombihammer DH36DPA 36V MultiVolt 2 x BSL36A18
5.623 kr.
Mere info
Hikoki Kombihammer DH36DMA MultiVolt SDS-MAX TOOL ONLY uden batteri og lader
4.625 kr.
Mere info
METABO KOMBIHAMMER KHE 2860 Q M/ EKSTRA PATRON
1.624 kr.
Mere info
METABO AKKU KOMBIHAMMER KHA 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.811 kr.
Mere info
HiKOKI kombihammer DH18DBL 18V 5,0Ah
5.248 kr.
Mere info
HiKOKI kombihammer DH18DBL 18V TO
2.748 kr.
Mere info
METABO KOMBIHAMMER KHE 2660 Q M/EKSTRA PATRON SDS+
2.198 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i priserne på billige kombihammer hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod andre har kompetent sparring. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder udbyder et enormt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare kombihammer.
Det er selvsagt super relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af kombihammer.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har man chancen for at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Hermed har man valget om at spare fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og hermed kan du købe fra et stort udvalg af kombihammer online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som oftest er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller kombihammer online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved bør du modtage endnu mere kompetent vejledning fra ansatte der er eksperter i netop kombihammer.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kombihammer bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i nærheden af 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kombihammer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kombihammer silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

kombihammer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man bør ikke mangle grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret til rådighed inden du begynder på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at påregne disse udgifter i byggeriets budget.
2Der ligger en hel del instruktioner og videoer via internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget konstruktiv information, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
3For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag kan du jævnligt tage et kig på vejrvarslen lige før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned netop som du står midt i det komplekse byggeprojekt.
4Ofte vil det vise sig afgørende at have et budget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at gennemgå hver eneste udgift, og bagefter notere prisen på dem alle sammen.
5Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggearbejdet, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Krævende opgaver bør udføres af mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
6Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en klar agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din tidsplan.
7Der viser sig altid utidige hovedpiner i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo kan det være essentielt at man afsætter passende tid i køreplanen, som gør at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
8Du kan søge offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeriet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
9Måske du burde regne på om det er muligt at klare det hele selv, eller du burde sikre dig professionel assistance til noget af arbejdet. Hvis du benytter hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra flere firmaer.
10I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive meget vigtigt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så husk beskyttelse som arbejdshjelm som hjælper dig imod mulige uheld. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, især når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
12Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt inden du indleder dit byggeprojekt. Du bør udfærdige en hurtig oversigt som indeholder alt hvad du skal bruge, og derefter gennemløbe punkterne, så du føler dig sikker på at du har det hele.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En hel del e-butikker foreslår i dag et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til kombihammer. En af favoritterne er efterhånden afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når du har tid. Denne er altså meget enkel, samt endda tillige den billigste leveringsmåde.

Du kunne derudover beslutte dig for at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig desværre en anelse mere pebret, men lige så vel særdeles gnidningsløs ift. kombihammer online. Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du er i kort afstand af online webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kombihammer kan i nogle tilfælde være rigtig vital såfremt man mangler ordren omgående, så i det øjemed er det forholdsvis fornuftigt at vi efterser den forventede leveringstid ved kombihammer. Flere netshops i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter online, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren forud for at de logistikansatte har fyraften.

En hel del online firmaer yder fragt uden gebyr på kombihammer online, men for det meste gælder det kun hvis du aftager for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den billigste metode til levering, der oftest vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop.

En del webshops foreslår afhentning hvor du køber billig kombihammer derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på kombihammer i disse byer:

Rudersdal, Herning, Kolding, Aalborg, Frederiksberg, Holbæk, Frederiksværk, Lyngby, Hedehusene, Valby, Kokkedal, Korsør, Holstebro, Tårnby, Hedensted, Charlottenlund, Vordingborg, Højbjerg, Struer, Esbjerg, Allerød, Hjørring, Randers, Albertslund, Kalundborg, Glostrup, Odense, Solrød Strand, Rødovre, Aarhus, Brønshøj, København, Ballerup, Greve, Birkerød, Nakskov, Dragør, Køge, Taastrup, Nørresundby, Middelfart, Haslev, Nykøbing Falster, Vanløse, Tilst, Farum, Brabrand, Hobro, Åbyhøj, Stenløse, Lystrup, Nærum, Grenaa, Hvidovre, Skanderborg, Frederikshavn, Lillerød, Søborg, Næstved, Brønderslev, Ølstykke, Odder, Sønderborg, Silkeborg, Jyllinge, Haderslev, Fredericia, Gladsaxe, Risskov, Virum, Hillerød, Hørsholm, Herlev, Varde, Brøndby, Helsingør, Aabenraa, Ringsted, Svendborg, Frederikssund, Roskilde, Vejle, Skive, Thisted, Vallensbæk, Ikast, Værløse, Nyborg, Ishøj, Gentofte, Viborg, Rønne, Horsens, og Slagelse, .

Afhentning af kombihammer er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter blandt andet kombihammer tilbud og kombihammer priser. Derudover oplever vi typisk folk kigge efter eksempelvis billig kombihammer, kombihammer online samt køb kombihammer, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Rabat på kombihammer

Det er jo efterhånden yderst smertefrit for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige kombihammer online i blandt flere internet outlets, og derved har adskillige online webshops været nødt til at trykke prisniveauet på kombihammer helt i bund, og endda sikre fragtfri levering.

Det kan trods alt vise sig lønsomt at eftergå enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på kombihammer online forud for at du bestiller, således at du er garanteret at opnå den skarpeste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen.

Man skal trods alt være årvågen med, at hvis en online virksomhed tilbyder billige kombihammer online til en tilbudspris der kan ses som grænseløst gunstig, så kan det undertiden være et tegn på en bedragerisk online webshop. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket sikrer køberen imod uoprigtige e-butikker.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage beløbet til kombihammer senere. Det foreslåes ofte ved specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på tallene bliver det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet køb kombihammer og kombihammer priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge bl.a. billig kombihammer, kombihammer online samt kombihammer tilbud.

Læs nuværende kunders ratings

Trustpilot yder de facto fornemme muligheder for at iagttage en række øvrige forbrugeres erfaringer og af den grund foreslåes det, at du sonderer online virksomhedens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige kombihammer online.

Facebook byder på også tilpas gode løsninger til at få en idé om e-forretningens troværdighed. Herinde ses faktisk butikker på nettet som tilbyder folk at formulere en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde bruges til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige kombihammer online i en butik kunne de sådan set sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke super spændende, specielt hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Et nemmere alternativ er at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at online virksomheden overholder dansk lovgivning, samt at forretningen regelmæssigt besigtiges af fagmænd som behersker reglerne.

Dette er desuden din genvej til at blive hjulpet, for så vidt du skulle få dilemmaer i forbindelse med din shopping med kombihammer. For øvrigt er det en hjælp at man er klar over de mest basale vilkår der har betydning for bestillingen af kombihammer online, til eksempel hvilken ombytningsret e-shoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadig beholder sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne dokumentere bestillingen af kombihammer, uafhængig af om man shopper fra XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Susanne gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens I gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Susanne F gav 5 stjerner

Bestilte online

Jens gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til din online shopping
1Før folk køber billige kombihammer i en online butik behøver man sådan set gennemløbe dens betingelser, det er dog oftest ikke videre interessant. Desuden foreslåes det at du er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der er gældende for shopping af billige kombihammer online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet butikken tilbyder.
2En hel del butikker på nettet sikrer levering uden gebyr på kombihammer, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for et konkret beløb. Derudover skulle du foretrække den billigste metode til levering, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsmetoden er ofte til gengæld temmelig uproblematisk. Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
3Trustpilot præsterer nogle habile genveje til at gøre dig bekendt med ret mange forhenværende køberes observationer og på grund af dette foreslåes det, at du betragter e-forretningens kritik forinden du bestiller billige kombihammer online. Facebook frembringer på samme måde ret så udmærkede chancer for at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed.
4Det er i dag ret så ligetil for os alle at sammenholde priser online på billige kombihammer fra flere internet foretagender, og så yder de fleste firmaer på nettet levering uden gebyr. Det kan alligevel være fordelagtigt at inspicere et par webshops efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.
5Temmelig mange webbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til kombihammer. En af de mest anvendte er i dag levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter når du har tid. Fragtmuligheden er altså temmelig ukompliceret, og oftest endvidere den mest prisbevidste leveringsmulighed.
6Den billigste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket stiller krav om at du bor tæt på webbutikkens bopæl. Den metode til levering er super betydningsfuld ifald man absolut skal bruge kombihammer nu og her. Alternativt så lover en hel del online selskaber fragt uden beregning, men for det meste er det påkrævet at man shopper for et bestemt beløb.
7Vi foreslår generelt at se om netshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det kan være en sikring om at online butikken efterlever de officielle regler, og at netbutikken hyppigt overvåges af fagmænd som har indsigt i de gældende regulativer. Før folk bestiller billige kombihammer på en forhandler på nettet kunne man når alt kommer til alt betragte butikkens handelsaftale.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en lovbestemmelse, der beskytter dig som køber overfor svindlende shops på nettet. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afdrage betalingen senere.
9Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende om man behøver pakken omgående, og derfor er det komplet vigtigt at vi undersøger den estimerede leveringsdato for kombihammer. Flere internet foretagender giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, men det er regnet ud fra at bestillingen realiseres før et givent klokkeslæt.