Byghjem.dk

Kombifilter

Kombifilter 32 axp3 pro2000
233 kr.
Mere info
Kombifilter hg-p3 pro2000
296 kr.
Mere info
Kombifilter pro2 abe1p3
186 kr.
Mere info
Kombifilter abek1-hg-p3 299-2
761 kr.
Mere info
Kombifilter 32 a2-p3 pro2000
237 kr.
Mere info
Kombifilter pro2 a1p3
174 kr.
Mere info
Kombifilter abekp3 nbc pro2000
408 kr.
Mere info
Kombifilter b2p3 pro2000
246 kr.
Mere info
Kombifilter pro2 a2p3
185 kr.
Mere info
Kombifilter a1b2e2k1hgp3 sr599
471 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at se, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring kombifilter.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kombifilter.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du vil finde ulighed i priserne på billige kombifilter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte fokuserer på lave priser, hvorimod andre har fokus på faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte forretninger, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre sælger varer fra mange specialbutikker, og så kan du vælge fra et stort sortiment af kombifilter online.
De store byggecentre findes i det meste af landet, og af den grund har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere materialerne selv. Takket være dette kan du blive fri for fragtgebyret, samt tilmed skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Mange små butikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du få endnu mere begavet sparring fra mennesker med specialistviden i netop kombifilter.
En masse niche netbutikker er små familievirksomheder, der oftest er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe kombifilter online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
kombifilter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

kombifilter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kombifilter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kombifilter harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke mangle udstyr. Tit kan det vise sig af stor betydning at du har grejet til rådighed når du begynder på byggeriet. Du bør huske at indkalkulere de her udgifter i din økonomiske plan.
2For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen lige før byggeprocessen, så det ikke uden varsel går i gang med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
3Der præsenterer sig ofte utidige hovedpiner når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig af stor betydning at der er afsat rigeligt med tid i tidsplanen, som gør at man er ubekymret om at man når det til siden.
4Længe før du påbegynder arbejdet kan det blive ufatteligt værdifuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en effektiv handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du nedskriver strategien.
6Der kan findes mange forskellige artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube bringer dig betydelige mængder anvendelig information, specielt ifald du kigger i hele verden.
7Husk at du kan søge offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes når projektet er miljøvenligt. Støtten er altså afhængig af at byggeriet influerer positivt på naturen.
8Muligvis vil det vise sig afgørende at du har alle materialer disponible forud for at du går til værks med byggeprocessen. Du kan lave en simpel liste hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
9Du må ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt når du ikke får hjælp fra en fagperson.
10Ofte vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for renoveringen, så du har en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgift, og så dokumentere ens omkostning ved dem én efter én.
11Det er oplagt at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er store byggeopgaver. Store opgaver bør udføres af mere end en person. Derudover vil det være mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
12Du kan overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at lede efter tilbud fra en håndfuld firmaer.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Størstedelen af internet handler udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til kombifilter. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke når du har lyst. Fragtløsningen er jo super smart, samt mange gange tillige den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde prøve at vælge udbringning til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Metoden er gerne en kende mere bekostelig, men på den anden side vældig problemfri ved køb af kombifilter online. Den billigste form for levering vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på kombifilter er jo meget afgørende såfremt vi har behov for din pakke inden for kort tid, så i det øjemed er det nemlig aktuelt at man checker den forventede leveringstid for kombifilter. Størstedelen af internet virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varenumre online, som dog er afhængig af at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsted inden logistikpersonalet holder fyraften.

En række online forretninger præsterer gebyrfri levering på kombifilter online, men typisk kun ifald der indkøbes for en bestemt pris. Som alternativ kan man beslutte sig for den mest billige mulighed for fragt, som tit er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

Masser af webbutikker giver klik-og-hent hvor man køber billig kombifilter online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder fx afhentning af kombifilter i følgende områder:

Viborg, Fredericia, Kalundborg, Struer, Holbæk, Charlottenlund, Nyborg, Hobro, Rudersdal, Albertslund, Sønderborg, Køge, Svendborg, Nærum, Haslev, Allerød, Holstebro, Hillerød, Ikast, Brøndby, Virum, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Greve, Helsingør, Næstved, Kokkedal, Brabrand, Tilst, Dragør, Herlev, Åbyhøj, Gladsaxe, Korsør, Hjørring, Haderslev, Randers, Solrød Strand, Glostrup, Esbjerg, Vallensbæk, Lystrup, Tårnby, Rønne, Taastrup, Ringsted, Herning, Værløse, Rødovre, Risskov, Hedensted, Ølstykke, Ishøj, Frederikshavn, Birkerød, Vejle, Vanløse, Odense, Aalborg, Skive, Middelfart, Aarhus, Stenløse, Lillerød, Varde, Horsens, København, Hvidovre, Hedehusene, Brønshøj, Nakskov, Højbjerg, Søborg, Slagelse, Gentofte, Hørsholm, Vordingborg, Nørresundby, Silkeborg, Kolding, Skanderborg, Frederiksværk, Roskilde, Grenaa, Frederikssund, Aabenraa, Brønderslev, Farum, Thisted, Odder, Ballerup, Valby, Lyngby, og Jyllinge, .

Click-and-collect for kombifilter er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Lolland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere ofte leder efter eksempelvis kombifilter tilbud og kombifilter online. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter eksempelvis kombifilter priser, køb kombifilter og billig kombifilter, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Priser på kombifilter

Det er ultra enkelt for folk at analysere tilbud på billige kombifilter online i blandt diverse e-butikker, og med det motiv har massevis af online firmaer fundet det uundgåeligt at formindske salgspriserne på kombifilter markant, og ovenikøbet byde på levering uden betaling.

Det kan til hver en tid være lønsomt at efterse indtil flere internet butikker efter billige priser på kombifilter online forinden du køber, sådan at man er på den sikre side med at antage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

Du skal alligevel være obs på, at når en internet butik annoncerer billige kombifilter online til salg for en pris som virker uhørt billig, kan det undertiden være et bevis på en svindel online webshop. Kortkøb er på den anden side dækket ind under et lovbud, der redder køber imod snydagtige shops på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere betalingen af kombifilter over en længere periode. Det foreslåes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Ved indkig i data bliver det markant, at internet shoppere tit søger for eksempel kombifilter priser og kombifilter tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk lede efter blandt andet køb kombifilter, billig kombifilter samt kombifilter online.

Udforsk nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot fører til ultra nyttige løsninger til at eftersøge en lang række øvrige køberes iagttagelser og herved er det en hjælp, at du kigger nærmere på e-handlens anmeldelser før du placerer din ordre på billige kombifilter online.

Facebook bringer dig ligeledes forholdsvis solide genveje til at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ses endda e-butikker som giver kunderne mulighed for at meddele en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes burde tages i brug til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige kombifilter online i en internet shop bør man til hver en tid løbe igennem e-butikkens handelsvilkår, men det er ofte et tidskrævende projekt, især på de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

En anden løsning er at kontrollere hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket burde være en påvisning af at online forretningen efterfølger de danske love, tillige med at internet shoppen nu og da efterses af jurister som behersker bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få hjælp, hvis du forvoldes udfordringer i processen med din ordre på kombifilter. Ydermere kan det være til hjælp at du er opmærksom på de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af kombifilter online, fx hvilken returneringsret online forretningen lover.

Her er det på samme måde afgørende, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan vidne om bestillingen af kombifilter, uagtet om man har bestilt ved Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Bente F gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jens Petersen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Michael Christiansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Morten gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online shopping
1Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, hvilket er en tilkendegivelse af at e-firmaet opretholder de danske regler, foruden at e-forretningen ofte besøges af sagkyndige som behersker de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige kombifilter i en internet virksomhed kunne man for at være på den sikre side studere dens betingelser.
2Trustpilot frembyder ultra værdifulde løsninger til at verificere en stor portion øvrige køberes erfaringer og herved er det smart, at du evaluerer internet shoppens omtaler før du shopper billige kombifilter online. Facebook medfører lignende fuldt ud passelige genveje til at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
3Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du opholder dig nær e-butikkens tilholdssted. Den leveringsversion er jo rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man behøver kombifilter øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer visse e-shops i Danmark gebyrfri levering, men tit under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb.
4Det er jo virkelig let for folk at sammenholde priser online på billige kombifilter på diverse netshops, og for det præsterer flere online forhandlere portofri levering. Trods dette kan det immervæk være rentabelt at se nærmere på indtil flere shops på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er sikker på at opnå den laveste pris.
5De fleste internet forretninger frembyder i vore dage en lang række forskellige billige fragtløsninger til kombifilter. En af de mest moderne er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når der er tid til det. Leveringstypen er altså i høj grad let, samt mange gange desuden den billigste leveringsløsning.
6Inden folk handler billige kombifilter i en internet virksomhed bør de i reglen gennemse deres handelsaftale, dog er det naturligvis et omfattende projekt. Udover dette slår vi et slag for at køberen er klar over de primære regler der kan have betydning for shopping af billige kombifilter online, som for eksempel hvilken returneringsret online firmaet bruger.
7Nogle enkelte e-forretninger i Danmark præsterer fri fragt på kombifilter, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt pris. Derudover kunne man udse dig den mest billige fragtmulighed, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted. Denne bliver tit desuden ultra overkommelig. Den prisbilligste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv.
8Fragttiden er jo ret essentiel ifald vi har brug for pakken øjeblikkeligt, så i det øjemed er det nemlig meningsfuldt at man studerer den anslåede leveringsdato ved kombifilter. En række forhandlere på nettet garanterer billig levering på næste hverdag på en masse varenumre, men husk at det påkræver at bestillingen laves forinden et angivent tidspunkt.
9Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regulativ, som skærmer køber overfor uægte online firmaer. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at dække betalingen over flere uger.