METABO støvsuger AS 20 L
1.649 kr.
Mere info
METABO støvsuger ASR 35 H ACP
5.619 kr.
Mere info
METABO støvsuger ASR 35 M ACP
4.874 kr.
Mere info
Karcher Støvsuger Kärcher CV 30/1
3.795 kr.
Mere info
Karcher Støvsuger Kärcher CV 38/1
3.695 kr.
Mere info
Støvsuger Kärcher T 15/1 eco!efficiency
2.799 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige kombi støvsuger fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode priser, imens andre har fokus på et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er især et alternativ hos de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort produktudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare kombi støvsuger.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som giver gode råd til valg af kombi støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af kombi støvsuger online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder finder du overalt i landet, og pga. det har folk adgang til at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at undgå fragtgebyret, samt samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere har en stor passion for de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Således vil du modtage ekstremt begavet vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis kombi støvsuger.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få skarpere priser.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem støtter du ved at handle kombi støvsuger online på deres side.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kombi støvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kombi støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

kombi støvsuger bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

kombi støvsuger silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Tit vil det vise sig erstatteligt at have værktøjet tilgængeligt forinden du påbegynder arbejdet. Det er derudover afgørende at indregne de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
2Du har adgang til alle mulige former for artikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig nyttig viden, navnligt hvis man benytter engelske søgeord.
3Inden du optager byggeprojektet er det højst afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være en række love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Der kommer altid utidige vanskeligheder i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og herved kan det være vigtigt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
5Nogle gange kan man indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få såfremt byggeriet er klimavenligt. Støtten er altså afhængig af at projektet forbedrer naturen.
6Det kan vise sig fundamentalt at du har de presserende bygningsmaterialer parat forinden du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en enkel huskeliste hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og så efterse materialerne, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være økonomisk at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og så indsamle beløbet for hver eneste af dem.
8Forberedelse bliver nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en klar dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret idet du laver din tidsplan.
9Det kan være en god idé at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når det kommer til omfattende byggeopgaver. Store ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig må det være mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du jævnligt se vejrmeldingerne i dagene før projektets start, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned netop som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
11Du kan tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde skaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du fremskaffer professionel assistance er der penge at spare ved at modtage prisoverslag fra diverse foretagender.
12Du bør på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke køber professionel assistance.
De højest ratede byggecentre
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Adskillige online webshops tilbyder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til kombi støvsuger. En af de mest almindelige er i dag afhentningssteder, og så kan du blot hente dine varer når du har tid. Fragtformen er altså temmelig overkommelig, samt endda ydermere den mindst kostelige type af levering.

Du kunne ydermere planlægge at vælge afsending til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver gerne en anelse mere bekostelig, men derudover vældig smertefri med kombi støvsuger online. Den billigste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre beroer på at du bor i nærheden af online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på kombi støvsuger er selvfølgelig ret essentiel forudsat du står og skal bruge produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det øjensynligt relevant at vi gransker leveringstiden for kombi støvsuger. Masser af online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på adskillige produkter online, hvilket dog afhænger af at ordren indsendes inden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne ordnet forud for at de logistikansatte får fri.

Indtil flere e-firmaer lover gratis fragt på kombi støvsuger online, men ofte er det under betingelse af at man handler for en fastsat pris. Derudover bør du tage den mindst kostelige slags levering, som tit er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

Store kæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig kombi støvsuger online og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus. De yder eksempelvis click-and-collect på kombi støvsuger i disse byer:

Aabenraa, Slagelse, Frederiksberg, Risskov, Thisted, Skanderborg, Næstved, Kalundborg, Albertslund, Aarhus, Værløse, Vallensbæk, Taastrup, Odense, Nærum, Glostrup, Brabrand, Helsingør, Tilst, Ballerup, Gentofte, Hillerød, Odder, Nyborg, Brøndby, København, Gladsaxe, Holstebro, Korsør, Birkerød, Skive, Vanløse, Vejle, Rønne, Viborg, Lillerød, Køge, Valby, Brønderslev, Ikast, Søborg, Brønshøj, Lyngby, Solrød Strand, Ishøj, Nykøbing Falster, Stenløse, Højbjerg, Charlottenlund, Frederikshavn, Hørsholm, Kolding, Rødovre, Silkeborg, Frederiksværk, Nørresundby, Svendborg, Ølstykke, Hobro, Allerød, Herlev, Grenaa, Frederikssund, Ringsted, Virum, Vordingborg, Roskilde, Varde, Randers, Herning, Jyllinge, Åbyhøj, Hjørring, Greve, Tårnby, Horsens, Nakskov, Aalborg, Hvidovre, Rudersdal, Farum, Dragør, Hedehusene, Sønderborg, Middelfart, Lystrup, Haderslev, Fredericia, Struer, Hedensted, Kokkedal, Haslev, Esbjerg, og Holbæk, .

Click-and-collect ift. kombi støvsuger er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Amager).

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis kombi støvsuger tilbud og kombi støvsuger online. Man ser desuden tit netshoppere lede efter bl.a. køb kombi støvsuger, billig kombi støvsuger samt kombi støvsuger priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Gode tilbud på kombi støvsuger

Det har vist sig at være vældig simpelt for købere at analysere tilbud på billige kombi støvsuger online hos diverse internet foretagender, og altså har masser af internet shops været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på kombi støvsuger enormt, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel være profitabelt at sammenligne et par internet foretagender efter billige priser på kombi støvsuger online forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være klar over, at hvis en online shop markedsfører billige kombi støvsuger online til en pris som anses for umådelig god, så kan det tit være et symbol på en uægte online shop. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, som skærmer kunden imod uægte internet shops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at finansiere regningen på kombi støvsuger over et længere tidsrum. Dette fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark.

Når vi ser på data er det klart, at folk som regel søger efter fx kombi støvsuger online og køb kombi støvsuger. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge eksempelvis kombi støvsuger priser, billig kombi støvsuger og kombi støvsuger tilbud.

Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot frembyder adskillige tiltalende chancer for at evaluere adskillige forhenværende køberes erfaringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du undersøger e-shoppens ratings inden du færdiggør din shopping med billige kombi støvsuger online.

Facebook genererer desuden evigt gunstige chancer for at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed. Desuden ses mange firmaer på nettet hvor det er muligt at offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige kombi støvsuger online hos en e-butik burde man i princippet gennemgå e-butikkens handelsvilkår, men det er bare ikke videre interessant, særligt på de kendte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Alternativet kunne måske være at kontrollere hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er et kendetegn for at webshoppen adlyder de gældende danske regler, samt at shoppen regelmæssigt kontrolleres af jurister som behersker de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for support, ifald du udsættes for vanskeligheder med din bestilling af kombi støvsuger. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er vidende om de vigtigste regler der har indflydelse på bestillingen af kombi støvsuger online, som fx hvilken returrettighed webbutikken tilbyder.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, så man når som helst kan eftervise sit køb af kombi støvsuger, uafhængig af om man bestiller ved XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Morten gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Susanne D gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Morten D gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Poul Rasmussen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet forretningens adresse. Den fragtform kan være meget betydningsfuld ifald du behøver kombi støvsuger nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte online webshops fragt uden beregning, men i reglen kun hvis du shopper for et bestemt beløb.
2Vi anbefaler at finde ud af om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, da det længe har været et billede på at online webshoppen adlyder de danske retningslinjer, foruden at online butikken hyppigt revurderes af specialister der behersker lovene på området. Forud for at folk bestiller billige kombi støvsuger på en online forretning kunne de de facto kigge på webbutikkens regler.
3Fragttiden er selvfølgelig vældig væsentlig i tilfælde af at vi absolut skal bruge din ordre om kort tid, og derfor er det ganske klogt at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved kombi støvsuger. En del online butikker stiller garanti om billig 1 dags fragt på deres favorit varenumre, men vær obs på at det nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et fastsat tidspunkt.
4Inden nogen shopper billige kombi støvsuger på en internet handler burde man de facto se på webbutikkens forretningsbetingelser, men det er ofte et omfattende arbejde. Yderligere tilråder vi at du er obs på de mest vedkommende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige kombi støvsuger online, som eksempelvis den returret e-forhandleren kører med.
5En del internet varehuse tilbyder nu til dags flere billige former for fragt til kombi støvsuger. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Fragtformen er jo temmelig simpel, samt ofte derudover den billigste form for levering.
6Det er efterhånden rigtig simpelt for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige kombi støvsuger på diverse online outlets, og af den grund garanterer utallige e-firmaer billig fragt. Dog kan det trods alt være udbytterigt at prøve et par online varehuse efter rabat og tilbud inden du handler, så du er tryg ved at få fat i den bedste pris.
7Trustpilot fører til nogenlunde gode muligheder for at bese en hel del nuværende brugeres domme og derfor støtter vi, at du efterforsker online firmaets ratings forud for at du handler billige kombi støvsuger online. Facebook fremskaffer lige så vel regulære gode genveje til at få indtryk af internet butikkens popularitet.
8Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af et reglement, hvilket redder os imod uægte e-butikker. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at klare pengene senere.
9Nogle få webshops lover fragt uden omkostninger på kombi støvsuger, men tit er det betinget af at der aftages for et præcist beløb. Som alternativ bør du gribe den mest letkøbte fragtmetode, der i mange tilfælde er at få kørt produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er i regelen samtidig virkelig let gængelig. Den mest prisbevidste slags levering er uden tvivl at hente varerne selv.