Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring kombi sækkevogn.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kombi sækkevogn fra byggemarked til byggemarked. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre satser på service. Du bør vide hvad du foretrækker.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Nogle byggekæder fremviser et bredt sortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot kombi sækkevogn.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Det er særligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede nær dig, og af den grund har du chancen for at bestille online og hente varerne selv. I kraft af det kan du spare fragten, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre tilbyder varer fra flere specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af kombi sækkevogn online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du køber kombi sækkevogn online fra deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet har en enorm viden om deres varer, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem vil du opleve en høj grad af indsigtsfuld assistance fra personale med ekspertviden i netop kombi sækkevogn.
Flertallet af online nichebutikker står selv for produktion af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kombi sækkevogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kombi sækkevogn silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kombi sækkevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kombi sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du vil på ingen måde mangle værktøj. Det kan vise sig at være erstatteligt at du har grejet tilgængeligt inden du indleder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medregne de her udgifter i det økonomiske overblik.
2Du har adgang til utrolig mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder nyttig oplysning, navnligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
3Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug inden du iværksætter din byggeproces. Du bør notere en overskuelig liste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
4Du skal på ingen måde negligere dit eget helbred, så husk arbejdstøj såsom sko og hjelm som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, specielt når du ikke investerer i professionel assistance.
5Ofte vil det vise sig afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det bør være rationelt at beskrive alle udgifter, og herefter finde frem til ens købspris for dem hver især.
6Planlægning vil være nøglen til succes med din byggeproces. Du er nødt til at have en klar agenda, som viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din arbejdsplan.
7Længe før du går i gang med byggeprojektet kan det blive usandsynligt fundamentalt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
8Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Således skal du løbende lægge mærke til vejrberetningerne i dagene før byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære byggeprojekt.
9Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er større byggeprocesser. Større opgaver bør udføres af flere folk. I øvrigt må det være hurtigere og mere interessant at være flere om det.
10Der kommer altid ubelejlige vanskeligheder når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf er det essentielt at man afsætter rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Man kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
12Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for skal investere i professionel assistance til dele af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel er det fornuftigt at lede efter prisoverslag fra en håndfuld foretagender.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så flot. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er temmelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En hel del netbutikker i Danmark giver til alt held mange forskellige billige leveringsudgaver til kombi sækkevogn. Det mest populære er lige nu at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din bestilling den dag der passer dig. Leveringstypen er jo virkelig uproblematisk, samt desuden endda den mest betalelige fragtløsning.

Du bør endvidere prøve at få ordren sendt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Den er tit en sjat mere pebret, men til gengæld ultra gnidningsløs for kombi sækkevogn online. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at du selv henter ordren, men den løsning afhænger af at du bor nærved e-forretningens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på kombi sækkevogn kan være ultra betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge produkterne om kort tid, så med det formål er det nemlig afgørende at vi checker den anslåede leveringsdato for kombi sækkevogn. En hel del online varehuse – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, der dog betinges af at handlen laves inden et aftalt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne betjent inden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle få forhandlere på nettet garanterer gratis levering på kombi sækkevogn online, men i de fleste tilfælde kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Derudover må du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, der gerne er at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En lang række kæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig kombi sækkevogn hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark. De tildeler bl.a. klik-og-hent på kombi sækkevogn i følgende områder:

Herning, Lyngby, Holbæk, Ishøj, Slagelse, Hillerød, Frederiksværk, Albertslund, Haslev, Værløse, Odense, Åbyhøj, Svendborg, Frederikssund, Herlev, Frederikshavn, Charlottenlund, Brabrand, Helsingør, Vallensbæk, Grenaa, Gentofte, Odder, Glostrup, Lystrup, Varde, Aarhus, Frederiksberg, Skanderborg, Ikast, Silkeborg, Stenløse, Vejle, Ølstykke, Farum, Roskilde, Birkerød, Rønne, Randers, Esbjerg, Fredericia, Ringsted, Nærum, Nakskov, Hedensted, Rødovre, Rudersdal, Tilst, Hørsholm, Aabenraa, Brønshøj, Middelfart, Horsens, Søborg, Hvidovre, Brønderslev, Kolding, Køge, Virum, Vordingborg, Tårnby, Holstebro, Taastrup, Nyborg, Sønderborg, Struer, Brøndby, Hedehusene, Allerød, Vanløse, Risskov, Lillerød, Kalundborg, Korsør, Højbjerg, Viborg, Skive, Kokkedal, Nykøbing Falster, Aalborg, Greve, Nørresundby, København, Hjørring, Gladsaxe, Solrød Strand, Thisted, Næstved, Haderslev, Ballerup, Hobro, Dragør, Jyllinge, og Valby, .

Afhentning af kombi sækkevogn er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at netshoppere ofte kigger efter bl.a. billig kombi sækkevogn og kombi sækkevogn online. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis køb kombi sækkevogn, kombi sækkevogn tilbud samt kombi sækkevogn priser, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Bedste tilbud på kombi sækkevogn

Det er i dag meget ligetil for forbrugerne at lave prissammenligning på billige kombi sækkevogn online på forskellige internet butikker i Danmark, og følgelig har langt de fleste online forhandlere været nødt til at nedsætte priserne på kombi sækkevogn en hel del, og ovenikøbet byde på fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt være udbytterigt at studere indtil flere e-forhandlere efter tilbud og udsalg på kombi sækkevogn online før du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at opnå den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bygma.

Du må bare være omhyggelig med, at hvis en forhandler på nettet annoncerer billige kombi sækkevogn online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som uhørt billig, så bør det for det meste være en varsel om en uoprigtig internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af et regulativ, hvilket hjælper køberen overfor uærlige internet varehuse.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne til kombi sækkevogn senere. Dette tilbydes som regel i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi ser på tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere typisk søger eksempelvis køb kombi sækkevogn og billig kombi sækkevogn. Derudover ser vi typisk folk efterspørge eksempelvis kombi sækkevogn online, kombi sækkevogn priser samt kombi sækkevogn tilbud.

Kig på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot indebærer ret belejlige genveje til at fortolke en lang række andre forbrugeres domme og af den grund er det klogt, at du beser online shoppens ratings forinden du køber billige kombi sækkevogn online.

Facebook bringer dig derudover visse relevante løsninger til at få indblik i internet forretningens troværdighed. Foruden det møder vi endda internet butikker som giver kunderne mulighed for at udfærdige en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige må anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige kombi sækkevogn online hos en e-forretning behøver man for at være på den sikre side overveje e-shoppens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant, især med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Et nemt alternativ kan derfor være at se hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, som generelt er en sikkerhed for at e-butikken føjer dansk lovgivning, udover at netshoppen lejlighedsvis vurderes af eksperter som kender til de gældende regler.

Derudover giver det dig lejlighed til støtte, hvis du oplever vanskeligheder i processen med din ordre på kombi sækkevogn. Desuden anbefales det at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af kombi sækkevogn online, til eksempel den returpolitik internet firmaet lover.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man permanent sikrer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af kombi sækkevogn, hvad end man bestiller fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Stark.

Poul gav 5 stjerner

Udmærket

Rasmus P gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Jette T gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jan Petersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til når du køber online
1Forud for at nogen shopper billige kombi sækkevogn på en internet shop behøver man altid sætte sig ind i virksomhedens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Ligeså stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de mest aktuelle forhold der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige kombi sækkevogn online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed shoppen garanterer.
2Generelt tilråder vi at granske om internet forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det almindeligvis er en garanti for at e-firmaet følger de danske regler, udover at internet butikken jævnligt kigges til af jurister som behersker de gældende vilkår. Før nogen køber billige kombi sækkevogn i en e-butik burde de faktisk gennemløbe e-shoppens handelsbetingelser.
3Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en bestemmelse, der begunstiger dig som køber overfor falske e-forhandlere. Som en anden løsning kan du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere pengene senere.
4En række online varehuse yder nu et stort udvalg af billige leveringsudgaver til kombi sækkevogn. En der er meget populær er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo i høj grad fremkommelig, samt ofte endvidere den billigste fragtform.
5Fragtperioden er selvfølgelig særdeles væsentlig såfremt du skal bruge pakken om kort tid, og med det formål er det ret så afgørende at man checker den anslåede leveringsdato for kombi sækkevogn. Mange internet varehuse garanterer billig 1 dags fragt på en masse varer, men som trods alt kræver at der bestilles forinden et fast tidspunkt.
6Nogle shops på nettet sikrer levering uden beregning på kombi sækkevogn, men undertiden kun når du handler for en fastsat sum. Desuden kan du tage den prisbilligste fragtmetode, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Metoden bliver undertiden til gengæld i høj grad nem. Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
7Det er ualmindeligt smertefrit for købere at finde tilbud online på billige kombi sækkevogn på diverse webshops, og af den grund tilbyder langt de fleste online firmaer fragt uden omkostninger. Men det kan alligevel vise sig tiden værd at besigtige en række internet virksomheder i Danmark efter billige priser før du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.
8Den mest betalelige form for fragt vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online forhandlerens lager. Den form for levering kan vise sig at være særligt aktuel om du har behov for kombi sækkevogn lige om lidt. Alternativt så lover indtil flere netbutikker fri fragt, men tit under forudsætning af at man shopper for en bestemt sum.
9Trustpilot forærer dig fuldstændig hensigtsmæssige løsninger til at evaluere mange aktuelle brugeres synspunkter og på grund af dette er det prisværdigt, at du gransker internet webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige kombi sækkevogn online. Facebook genererer for øvrigt fuldkommen fantastiske muligheder for at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.