Koldbåndsav Femi ABS
6.474 kr.
Mere info
Koldbåndsav Luna MBH 150
9.965 kr.
Mere info
Koldbåndsav arg 500 plus saf
230.588 kr.
Mere info
Koldbåndsav Luna MBH 255 PLUS
46.969 kr.
Mere info
Koldbåndsav arg 300 plus f
70.409 kr.
Mere info
Koldbåndsav Luna/Femi ABS NB 120
9.369 kr.
Mere info
Koldbåndsav arg 400 plus saf
158.559 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige koldbåndsav hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige giver faglig rådgivning. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende virksomhedens regningslinjer.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot koldbåndsav.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af koldbåndsav.
Når du har brug for varerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af koldbåndsav online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og hermed har flertallet adgang til at købe online og transportere byggematerialerne selv. På grund af det er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få lavere priser.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er specialister i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Således kan du få super kompetent vejledning fra personale som er specialister i netop koldbåndsav.
Diverse nichebutikker på nettet er små virksomheder, som tit er danske, muligvis endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at købe koldbåndsav online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

koldbåndsav jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

koldbåndsav silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

koldbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

koldbåndsav bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
2Det bliver vigtigt at du har de nødvendige byggematerialer klar til brug inden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt det der skal bruges, og dernæst granske listen, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
3Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Derfor kan du ofte tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet går i gang med at piske ned når du lige er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
4Planlægning er vejen til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af din plan.
5Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være strategisk at du har grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for disse udgiftsposter i dit budget.
6Der kommer utvivlsomt uventede bump på vejen i tilfælde med større projekter, og ergo er det meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i tidsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at komme i mål.
7Længe før du indleder byggeprocessen kan det blive temmelig fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
8I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et budget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgift, og bagefter nedfælde ens købspris for dem slavisk.
9Måske burde du overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en fagmand til dele af det. Hvis du benytter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at notere forslag fra forskellige håndværkere.
10Der findes mange artikler og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig overvældende meget nyttig info, især forudsat at man bruger den engelske version.
11Det kan vise sig at være godt at få hjælp til arbejdet, specielt ift. større byggeopgaver. Flere projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Du må nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

Temmelig mange internet selskaber foreslår i øjeblikket flere billige leveringsmåder til koldbåndsav. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter produkterne når det passer dig. Denne er nemlig usædvanlig bekvem, og mange gange tillige den mest prisbevidste type af levering.

Du bør alternativt foretrække at vælge afsending hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtløsningen er som regel en lille smule mere pebret, men endvidere rigtig let gængelig ved køb af koldbåndsav online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, som desværre forudsætter at du lever lige ved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på koldbåndsav er selvfølgelig rigtig aktuel når du absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, så i det øjemed er det temmelig vigtigt at du studerer leveringstidspunktet på koldbåndsav. En række internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre online, men glem ikke at det afhænger af at bestillingen indsendes før et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ordnet før de pakkeansatte tager hjem.

En række internet outlets tilbyder portofri levering på koldbåndsav online, men for det meste kræver det at der bestilles for en bestemt sum. I øvrigt må du beslutte sig for den mest prisbevidste metode til levering, der mange gange er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En del byggemarkeder giver afhentning hvor man køber billig koldbåndsav derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma. Byggemarkederne udlover fx klik-og-hent på koldbåndsav i følgende byer:

Aarhus, Thisted, Nyborg, Lillerød, Varde, Gentofte, Rønne, Ringsted, Horsens, Haderslev, Aabenraa, Risskov, Søborg, Ikast, Solrød Strand, Brønderslev, Helsingør, Nærum, Hedehusene, Slagelse, Rudersdal, Lystrup, Odder, Lyngby, Åbyhøj, Birkerød, Sønderborg, Vejle, Frederiksberg, Farum, Hørsholm, Vanløse, Roskilde, København, Hobro, Kolding, Hedensted, Nørresundby, Viborg, Korsør, Skive, Randers, Rødovre, Struer, Herning, Næstved, Allerød, Fredericia, Værløse, Stenløse, Kalundborg, Ølstykke, Hjørring, Odense, Skanderborg, Silkeborg, Hillerød, Dragør, Nykøbing Falster, Holstebro, Frederiksværk, Brønshøj, Brabrand, Kokkedal, Ballerup, Herlev, Ishøj, Glostrup, Charlottenlund, Frederikssund, Nakskov, Virum, Aalborg, Vallensbæk, Brøndby, Middelfart, Grenaa, Tilst, Frederikshavn, Svendborg, Holbæk, Vordingborg, Køge, Albertslund, Esbjerg, Haslev, Taastrup, Jyllinge, Højbjerg, Valby, Gladsaxe, Tårnby, Hvidovre, og Greve, .

Click-and-collect af koldbåndsav er muligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis koldbåndsav tilbud og koldbåndsav priser. Derudover oplever man jævnligt folk lede efter bl.a. koldbåndsav online, billig koldbåndsav og køb koldbåndsav, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Find den bedste pris på koldbåndsav

Det er temmelig simpelt for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige koldbåndsav online hos forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette har adskillige butikker på nettet fundet det uundgåeligt at stampe salgspriserne på koldbåndsav enormt, og ydermere yde fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk være lønnende at inspicere nogle e-firmaer efter tilbud og udsalg på koldbåndsav online forinden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Man skal blot være opmærksom på, at såfremt en e-handler udlover billige koldbåndsav online på tilbud til en tilbudspris der er grænseløst billig, så burde det mange gange være et karakteristika der viser en snydagtig online shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt en del af en regel, som støtter køberen imod uoprigtige internet foretagender.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage prisen på koldbåndsav af flere omgange. Dette fås ofte i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk ofte leder efter for eksempel koldbåndsav online og køb koldbåndsav. Foruden dette oplever man mange gange mennesker kigge efter fx koldbåndsav tilbud, koldbåndsav priser og billig koldbåndsav.

Analyser andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembringer absolut gode løsninger til at iagttage ganske mange eksisterende brugeres opfattelser og på grund af dette foreslår vi, at du betragter online virksomhedens bedømmelser inden du handler billige koldbåndsav online.

Facebook leverer ydermere stort set hæderlige løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet. Tilmed er der nogle internet butikker hvor folk kan offentliggøre en kritik af deres køb, som ligeledes burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige koldbåndsav online på en shop burde man i virkeligheden studere deres handelsvilkår, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave, især på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet forslag kunne være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en erklæring om at webshoppen adlyder gældende dansk lovgivning, og at webbutikken løbende ses til af eksperter som har meget erfaring med de gældende regler.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemer som følge af din handel med koldbåndsav. Tilmed kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest basale vedtægter der har indvirkning på købet af koldbåndsav online, til eksempel hvilken returret e-forretningen har.

I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man stadig beholder ens ordremail, således man i fremtiden kan eftervise købet af koldbåndsav, uanset om man shopper ved Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix eller XL-Byg.

Jan gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Jette Nielsen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jørgen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Peter Jørgensen gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til din online shopping
1Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omsluttet af et regulativ, der beskytter dig imod uærlige internet forretninger. Som alternativ bør du anvende en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at dække regningen af flere omgange.
2Forud for at nogen handler billige koldbåndsav i en webshop bør de når alt kommer til alt se på butikkens vilkår, det er dog gerne et omfattende projekt. Ligeså kan det anbefales at kunden er obs på de mest essentielle regler der kan influere på handlen med billige koldbåndsav online, som for eksempel hvilken ombytningsret shoppen garanterer.
3Trustpilot tilbyder de facto gode genveje til at iagttage en række øvrige konsumenters anmeldelser og af den grund anbefaler vi, at du gransker online forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige koldbåndsav online. Facebook præsterer tillige tilpas fornemme løsninger til at få indblik i webshoppens popularitet.
4Leveringstiden er selvfølgelig temmelig essentiel i tilfælde af at vi har behov for produktet inden for få dage, og af den grund er det uden tvivl relevant at du tjekker leveringstiden ved koldbåndsav. Temmelig mange webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på utallige varer, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et besluttet klokkeslæt.
5Vi tilråder at tjekke om internet webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket typisk er et tegn på at e-handlen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, foruden at netshoppen løbende overværes af specialister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige koldbåndsav hos en internet webshop behøver de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af deres vilkår.
6En hel del online forretninger foreslår nu en række forskellige billige muligheder for fragt til koldbåndsav. Et hit er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente dine nye varer når det passer dig. Muligheden er altså ret så fremkommelig, og tit tilmed den prisbilligste slags levering.
7Nogle online selskaber tilbyder gratis fragt på koldbåndsav, men for det meste kræver det at der handles for et bestemt beløb. Alternativt bør man beslutte sig for den mest betalelige fragttype, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver jævnligt endvidere ret så ligetil. Den mest billige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
8Den mest prisbevidste leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du opholder dig i kort afstand af online webshoppens adresse. Den form for fragt kan være vældig udslagsgivende såfremt man har behov for koldbåndsav med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte internet webshops gebyrfri levering, men tit kun hvis du shopper for en præcis sum.
9Det er jo efterhånden ret let gængeligt for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige koldbåndsav i blandt diverse e-shops, og herved tilbyder masser af forretninger på nettet billig levering. Dog kan det trods alt blive fordelagtigt at sammenligne et par forskellige internet firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, således at man er tryg ved at antage den laveste pris.