Dometic Tropicool TC 07 - Køleboks
1.899 kr.
Mere info
Dometic CFX 100W - Køleboks
9.624 kr.
Mere info
Dometic CFX 95 DZW - Køleboks
12.399 kr.
Mere info
Dometic ACX 35 - Køleboks
2.599 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-110 - Køleboks
2.999 kr.
Mere info
Dometic CK40 Hybrid - Køleboks
2.762 kr.
Mere info
Dometic CFX 40W - Køleboks
7.559 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-40 - Køleboks
7.999 kr.
Mere info
Dometic Tropicool TC 14 - Køleboks
2.499 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-26 - Køleboks
4.657 kr.
Mere info
Dometic CFX 75 DZW - Køleboks
10.499 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-35 - Køleboks
5.964 kr.
Mere info
Dometic SC38 - Køleboks
1.349 kr.
Mere info
Dometic CFX 35W - Køleboks
6.268 kr.
Mere info
Dometic CFX 50W - Køleboks
8.499 kr.
Mere info
Dometic CFX 65W - Køleboks
9.699 kr.
Mere info
Dometic AS25 - Køleboks
1.179 kr.
Mere info
Dometic ACX 40G - Køleboks
2.699 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-16 - Køleboks
4.261 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-55 - Køleboks
1.899 kr.
Mere info
Dometic MF-5M - Mini køleskab
1.299 kr.
Mere info
Dometic ACX 40 - Køleboks
2.629 kr.
Mere info
Dometic Tropicool TC 21 - Køleboks
2.123 kr.
Mere info
Dometic WCI-22 - Køleboks
899 kr.
Mere info
Dometic WCI-33 - Køleboks
1.349 kr.
Mere info
Dometic SC30 - Køleboks
999 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-50 - Køleboks
7.347 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-85w - Køleboks
2.849 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-85 - Køleboks
2.549 kr.
Mere info
Dometic WCI-13 - Køleboks
729 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-70 - Køleboks
2.299 kr.
Mere info
Dometic CoolIce CI-42 - Køleboks
1.749 kr.
Mere info
Dometic CoolFreeze CF-11 - Køleboks
3.572 kr.
Mere info
Dometic CFX 28 - Køleboks
5.383 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor bør man læse firmaets betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige køleboks fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på billige priser, imens nogle satser på faglig rådgivning. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Flere byggekæder fremviser et bredt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare køleboks.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du vælge et online byggecenter, som kan give tips og tricks til valg af køleboks.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger produkter fra forskellige nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et stort udvalg af køleboks online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre finder du mange steder i landet, og som følge af det har de fleste chancen for at bestille online og hente varerne selv. I kraft af det har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar få varerne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at bestille køleboks online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
Størsteparten af online nichebutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du forvente mere brugbar assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis køleboks.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

køleboks jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

køleboks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

køleboks bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag flere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

køleboks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det viser sig betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med arbejdet. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms oversigt som samler de materialer du får brug for, og så tjekke hver eneste ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
2Man skal på ingen måde fattes værktøj. Tit kan det vise sig vigtigt at have det tilgængeligt før du begynder på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i de dage der er op til projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du lige er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
5Der kommer ofte uforudsete problemer når det gælder omfattende byggeprojekter, og ergo viser det sig betydningsfuldt at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
6Det bør overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, navnlig når det kommer til væsentlige ombygninger. Enkelte ting stiller krav om flere folk. Ydermere må det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
7Du kan søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen forbedrer planeten.
8Godt forarbejde viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at have en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
9Ofte vil det være afgørende at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive fornuftigt at nedfærdige samtlige udgifter, og bagefter kortlægge billige priser på dem én efter én.
10Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube er anvendeligt med en masse udbytterig information, i særlig grad når du kigger i hele verden.
11Du bør for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv hjelm og sko som sikrer dig imod mulige skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Inden du iværksætter arbejdet kan det blive ufatteligt meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt overlegent. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er enormt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Mange internet selskaber giver nu alverdens billige fragttyper til køleboks. En favorit er i vore dage pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ualmindeligt nem, og i mange tilfælde også den mest billige leveringsudgave.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få varerne bragt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig af og til en anelse dyrere, men endda i høj grad ukompliceret ift. køleboks online. Den mest billige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på køleboks er selvfølgelig virkelig relevant ifald du skal bruge dine nye varer fluks, så med det formål er det skam passende at vi ser nærmere på leveringstidspunktet på køleboks. Flere internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter online, som trods alt afhænger af at bestillingen placeres før et givent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer skippet afsted forinden de pakkeansatte drager hjemad.

Flere e-shops i Danmark sikrer gebyrfri levering på køleboks online, men typisk er det under betingelse af at man handler for en bestemt sum. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest letkøbte form for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Masser af byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig køleboks derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på køleboks i disse områder:

Lillerød, Aalborg, Brøndby, Åbyhøj, København, Farum, Ringsted, Stenløse, Haslev, Ølstykke, Randers, Kokkedal, Ballerup, Gentofte, Søborg, Allerød, Tilst, Ikast, Nakskov, Nærum, Skive, Hedensted, Hjørring, Jyllinge, Højbjerg, Albertslund, Taastrup, Slagelse, Dragør, Aarhus, Sønderborg, Korsør, Varde, Roskilde, Holstebro, Brønderslev, Rønne, Køge, Frederikshavn, Næstved, Helsingør, Vallensbæk, Herlev, Glostrup, Grenaa, Odder, Birkerød, Risskov, Horsens, Lyngby, Kolding, Silkeborg, Solrød Strand, Nørresundby, Greve, Viborg, Nyborg, Tårnby, Kalundborg, Gladsaxe, Hillerød, Lystrup, Herning, Vanløse, Haderslev, Hedehusene, Fredericia, Struer, Frederikssund, Brønshøj, Odense, Hobro, Aabenraa, Rudersdal, Skanderborg, Virum, Vejle, Værløse, Svendborg, Frederiksberg, Esbjerg, Nykøbing Falster, Vordingborg, Ishøj, Hvidovre, Valby, Frederiksværk, Holbæk, Hørsholm, Middelfart, Charlottenlund, Brabrand, Thisted, og Rødovre, .

Afhentning af køleboks er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Bornholm).

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at folk jævnligt leder efter fx køleboks priser og billig køleboks. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter for eksempel køb køleboks, køleboks tilbud samt køleboks online, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

Bedste tilbud på køleboks

Det har vist sig at være ret så fleksibelt for købere at vurdere tilbud på billige køleboks online på diverse internet firmaer i Danmark, og af den grund har utallige internet shops fundet det uundgåeligt at nedskære udsalgspriserne på køleboks voldsomt, og ovenikøbet tilbyde levering uden beregning.

Det kan immervæk vise sig gunstigt at granske flere shops på nettet efter tilbud og udsalg på køleboks online før du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at indhente den mest billige pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Du skal imidlertid ikke glemme, at når en internet virksomhed afsætter billige køleboks online på tilbud til en salgspris der virker grænseløst billig, så burde det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig online forretning. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af en ordning, som forsvarer køber overfor fup e-forhandlere.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende et tilbud som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at betale beløbet til køleboks senere. Dette foreslåes typisk i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter eksempelvis køb køleboks og køleboks online. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge efter bl.a. billig køleboks, køleboks tilbud og køleboks priser.

Analyser eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig stort set fine løsninger til at undersøge en lang række andre brugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du gransker e-handlens vurderinger inden du handler billige køleboks online.

Facebook fører til derudover adskillige solide chancer for at få indblik i webshoppens kundetilfredshed. Desuden er der en del online firmaer hvor man kan ytre en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere må benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige køleboks online på en e-shop kan de i reglen kigge på webbutikkens handelsvilkår, dog er det tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Et andet alternativ er at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det generelt er et sympol på at netshoppen forstår de officielle danske regler, og at e-shoppen ofte evalueres af eksperter som kender lovgivningen.

Det giver dig anledning til support, når du oplever problemer med dit indkøb af køleboks. Dertil slår vi et slag for at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af køleboks online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forretningen tilsikrer.

I relation til det er det desuden essesentielt, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan dokumentere sit køb af køleboks, uanset om man køber ved Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

Pia Poulsen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Poul Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Mette Larsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Morten L gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden gebyr på køleboks, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en konkret pris. Alternativt skal man foretrække den prisbilligste slags levering, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig uheldigvis tillige særligt simpel. Den prisbilligste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
2En hel del online selskaber yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmidler til køleboks. En af de mest benyttede er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter ordren den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo yderst fremkommelig, samt oftest tillige den billigste mulighed for fragt.
3Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente ordren, som dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af webshoppens lager. Den fragttype er selvfølgelig virkelig aktuel såfremt du har brug for køleboks om få sekunder. Alternativt så præsterer nogle netbutikker fragtfri levering, men undertiden kun såfremt der indkøbes for en bestemt pris.
4Det er i dag i høj grad overkommeligt for os alle at vurdere tilbud online på billige køleboks hos flere online varehuse, og altså frembyder massevis af internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at se nærmere på nogle få internet forretninger efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris.
5Leveringshastigheden er virkelig relevant såfremt du behøver produktet nu og her, så i det øjemed er det temmelig aktuelt at du ser den forventede leveringstid for køleboks. De fleste netbutikker yder billig 1 dags levering på deres favorit varer, men vær obs på at det står og falder med at transaktionen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt.
6Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er en forsikring om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, og at virksomheden hyppigt besigtiges af fagmænd der er meget bekendte med reglerne. Forud for at folk handler billige køleboks i en internet butik burde man i reglen gennemløbe netbutikkens betingelser.
7Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket forsvarer folk imod falske e-shops. Alternativt kunne du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at klare betalingen over tid.
8Forud for at nogen shopper billige køleboks hos en internet butik bør man i reglen tage stilling til deres forretningsvilkår, dog er det ofte ikke videre spændende. Herudover er det en hjælp at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende betingelser der har indflydelse på købet af billige køleboks online, eksempelvis den returpolitik hjemmesiden bruger.
9Trustpilot frembyder nogenlunde anstændige genveje til at efterse en hel del andre kunders omtaler og derved kan det være til hjælp, at du eksaminerer e-firmaets ratings forud for at du handler billige køleboks online. Facebook giver dig lignende super gunstige metoder til at få indtryk af netbutikkens troværdighed.