Stanley kodelås 20mm - sort - 3 tal med kabel
90 kr.
Mere info
Stanley kodelås 30mm - gul - 3 tal
90 kr.
Mere info
Mi-lock Kodelåse messing 2 stk.
80 kr.
Mere info
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Højre
3.000 kr.
Mere info
Easy 808 Elektronisk Fingeraftryks- og kodelås Venstre
3.000 kr.
Mere info
EasyIn Indendørs kodelås med touch-display Sort
1.995 kr.
Mere info
Stanley kodelås 30mm - sort - 3 tal
90 kr.
Mere info
Montage af Easy2Acces kodelås og fingeraftrykslås
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige kodelås fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot kodelås.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som giver sparring og vejledning omkring kodelås.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggemarkeder køber varer fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af kodelås online.
De store byggekæder findes nær dig, og i kraft af det har mange adgang til at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derved er det muligt at slippe for leveringsgebyret, og endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere har en dybdegående viden om deres varer, idet de kun sælger disse varer. Således bør du modtage ekstra informativ vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis kodelås.
Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Alverdens nicheforhandlere er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber kodelås online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kodelås jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kodelås bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kodelås silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kodelås harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet er det vanvittigt meningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Du kan finde ekstremt mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til overvældende meget udbytterig information, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
3Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprocessen, ikke mindst ift. omfangsrige byggeopgaver. Flere byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være bedre og mere interessant at være flere om det.
4Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør sammensætte en klar dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du udarbejder agendaen.
5Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde hvor ombygningen hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
6Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man bør nedskrive online tilbud på dem slavisk.
7Du bør nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdssko som hjælper dig imod mulige risici. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
8Der viser sig jævnligt utidige hovedpiner i forbindelse med større projekter, og altså vurderes det vigtigt at man afsætter betragtelig plads i planen, således at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
9Det kan give mening at tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du burde købe hjælp fra en ekspert til dele af det. Ifald du får professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at notere prisoverslag fra forskellige håndværkere.
10Du må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være yderst relevant at du har grejet klar til brug når du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at tillægge disse udgiftsposter i dit budget.
11Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de relevante byggematerialer handlet ind inden du går i gang med dit arbejde. Du kan sammensætte en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og så eftergå hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor bør du jævnligt holde øje med vejrvarslen i dagene op til starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede projekt.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Flere forretninger på nettet tilbyder til alt held en lang række forskellige billige løsninger til levering til kodelås. Den mest moderne er nu om stunder pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo virkelig fremkommelig, og tit tilmed den billigste fragtmulighed.

Du kunne tillige vælge at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Løsningen viser sig som oftest en kende mindre billig, men på den anden side ualmindeligt overkommelig med kodelås online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det kræver at du lever i nærheden af internet forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på kodelås kan i nogle tilfælde være ualmindeligt essentiel ifald vi mangler varen om kort tid, så derfor er det fuldt ud afgørende at vi studerer leveringstidspunktet på kodelås. De fleste shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på næste hverdag på mange varer online, som imidlertid afhænger af at transaktionen gennemføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produktet skippet afsted før de lageransatte holder fyraften.

Nogle få online outlets yder portofri levering på kodelås online, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for et fastslået beløb. Ellers skal du udvælge den prisbilligste slags levering, som oftest vil være at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

En hel del byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig kodelås hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark og 10-4. Byggemarkederne udlover fx afhentning af kodelås i følgende områder:

Jyllinge, København, Vordingborg, Viborg, Birkerød, Holstebro, Aalborg, Brønshøj, Albertslund, Aabenraa, Nykøbing Falster, Fredericia, Nakskov, Vallensbæk, Brabrand, Tilst, Åbyhøj, Rudersdal, Virum, Lillerød, Svendborg, Kalundborg, Ikast, Højbjerg, Grenaa, Lyngby, Skanderborg, Solrød Strand, Nørresundby, Hedensted, Slagelse, Ballerup, Ishøj, Korsør, Værløse, Allerød, Næstved, Sønderborg, Silkeborg, Gentofte, Kolding, Struer, Rødovre, Søborg, Dragør, Hørsholm, Hjørring, Frederiksværk, Vejle, Horsens, Nærum, Helsingør, Varde, Randers, Thisted, Kokkedal, Gladsaxe, Herlev, Rønne, Hvidovre, Esbjerg, Frederikshavn, Frederikssund, Odder, Hedehusene, Glostrup, Valby, Ringsted, Risskov, Frederiksberg, Ølstykke, Greve, Taastrup, Middelfart, Stenløse, Farum, Holbæk, Haslev, Odense, Haderslev, Roskilde, Tårnby, Aarhus, Brønderslev, Charlottenlund, Lystrup, Brøndby, Køge, Hillerød, Nyborg, Vanløse, Herning, Hobro, og Skive, .

Click-and-collect ift. kodelås er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx kodelås priser og køb kodelås. Foruden dette oplever man tit mennesker efterspørge bl.a. kodelås online, kodelås tilbud samt billig kodelås, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Priser på kodelås

Det er jo virkelig simpelt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige kodelås online fra flere internet webshops, og for det har utallige online varehuse ikke kunne slippe for at nedskære prisen på kodelås eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere portofri levering.

Det kan dog trods alt være lønnende at tjekke et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på kodelås online forud for at du placerer ordren, så man er garanteret at modtage den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Du bør dog ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-handler udlover billige kodelås online til en pris som virker umådelig overkommelig, bør det tit være en indikator for en svindel internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side dækket ind under en vedtægt, som redder os imod uægte firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at dække regningen på kodelås i flere bidder. Dette foreslåes ofte ved nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Når der ses på data er det klart, at netshoppere typisk søger efter eksempelvis kodelås tilbud og køb kodelås. Vi ser desuden tit internet shoppere lede efter for eksempel billig kodelås, kodelås priser samt kodelås online.

Analyser andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig adskillige habile chancer for at gennemrode forskellige øvrige kunders anmeldelser og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer online forhandlerens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige kodelås online.

Facebook byder på ligeledes ultra fordelagtige chancer for at få indsigt i online webshoppens kundefokus. Her er der nogle e-forhandlere som gør det muligt at notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen handler billige kodelås online i en shop bør man for at være sikker skimme webshoppens handelsvilkår, men det er typisk et omfattende arbejde, specielt med de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

En nem løsning kan være at granske hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, da det ofte er et signal om at online forhandleren efterfølger de danske regler, samt at e-forretningen fra tid til anden revurderes af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Dette er desuden din lejlighed til support, hvis du bliver udsat for besvær ved dit indkøb af kodelås. Endvidere tilrådes det at man er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der er gældende for bestillingen af kodelås online, eksempelvis den returpolitik e-forretningen har.

Derfor er det ydermere relevant, at man altid beholder sin ordrekvittering, således man altid vil kunne påvise sit køb af kodelås, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg eller Davidsen.

Morten Møller gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Inger Johansen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hans gav 5 stjerner

Helt i orden.

Susanne P gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til køb på nettet
1Den prisbilligste leveringsform vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som jo nødvendiggør at du bor nærved e-shoppens hjemsted. Den fragtløsning er ultra essentiel om man står og skal bruge kodelås om få sekunder. Alternativt så tilbyder en række webshops fragtfri levering, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du indkøber for en bestemt sum.
2Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af Indsigelsesordningen, som passer på køber imod svindlende webbutikker. Som et alternativ kunne du anvende en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale betalingen over en periode.
3Trustpilot fremskaffer tilpas ærlige genveje til at udforske adskillige tidligere kunders vurderinger og derfor er det at foretrække, at du kigger på internet virksomhedens kritik før du handler billige kodelås online. Facebook frembringer derudover tilpas ærlige genveje til at få kendskab til e-shoppens troværdighed.
4Leveringstidspunktet er selvfølgelig særligt aktuel såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter nu og her, så i det øjemed er det utvivlsomt klogt at man ser den anslåede leveringsdato på kodelås. En række internet shops lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men det kræver at der bestilles forinden et besluttet tidspunkt.
5Forud for at nogen shopper billige kodelås hos en online webshop bør man til hver en tid tyde e-butikkens handelsaftale, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Ligeså er det godt at du er klar over de mest vitale vedtægter der influerer på bestillingen af billige kodelås online, som eksempelvis den returrettighed online forhandleren lover.
6Det er i dag ekstremt bekvemt for os alle at sammenligne priser online på billige kodelås hos flere online firmaer, og herved tilbyder massevis af firmaer på nettet portofri fragt. Dog kan det stadigvæk vise sig rentabelt at se nærmere på et par forskellige forretninger på nettet efter billige priser inden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få den bedste pris.
7Vi tilråder at granske hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være et kendetegn for at online firmaet forstår de opstillede regler, udover at internet selskabet af og til tilses af eksperter som har megen viden om vilkårene på området. Før nogen shopper billige kodelås i en shop på nettet bør man ideelt set studere virksomhedens handelsvilkår.
8Enkelte e-butikker frembyder gratis levering på kodelås, men oftest er det betinget af at du shopper for en bestemt pris. Ellers skulle man gribe den billigste løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Den viser sig tit ydermere ekstremt smertefri. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
9En lang række outlets på nettet yder efterhånden en hel del forskellige billige former for levering til kodelås. Et hit er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt problemfri, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste fragttype.