Koben 900 mm - ekstra kraftig
126 kr.
Mere info
Koben 450 mm
44 kr.
Mere info
Koben 750 mm - ekstra kraftig
109 kr.
Mere info
Koben Hultafors 108/15
156 kr.
Mere info
Koben 600 mm
53 kr.
Mere info
Koben Hultafors 109
639 kr.
Mere info
Koben Hultafors 101 B
275 kr.
Mere info
Koben Hultafors
537 kr.
Mere info
Hultafors Koben, stål mini, 190 mm 108 Mini
69 kr.
Mere info
HULTAFORS Koben stål justerbart 209 SB/25"
595 kr.
Mere info
Hultafors Koben, stål 107
199 kr.
Mere info
BATO Koben 900mm
249 kr.
Mere info
BATO Koben 300mm
74 kr.
Mere info
Hultafors Koben stål 108/21"
160 kr.
Mere info
BATO Kobensæt 4 dele
560 kr.
Mere info
BATO Koben flad 380mm
124 kr.
Mere info
Hultafors Prof koben 109
344 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Koben, doublebar 900mm
435 kr.
Mere info
BATO Koben 625mm
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel transportere materialerne selv. Det er specielt muligt hos de kendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige koben fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden blot koben.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos en netbutik, hvor du kan få sparring omkring koben.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få fat i produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra flere leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort sortiment af koben online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

En masse nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig formår de at yde mere begavet sparring fra nogle med ekspertviden i netop koben.
Hovedparten af webshops i små nicher er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Forskellige specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at handle koben online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

koben harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

koben silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

koben jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

koben bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kommer uden tvivl ubelejlige hovedpiner når det gælder svære projekter, og derfor viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god plads i køreplanen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
2Husk at tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du søger assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at få tilbud fra diverse entreprenører.
3Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj som arbejdssko som hjælp mod eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
4Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det bør være en fordel at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive billige priser på dem enkeltvis.
5Man bør aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret parat inden du indleder byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne disse udgifter i budgettet.
6Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med din byggeproces. Du skal have en strømlinet arbejdsplan, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder din agenda.
7Du finder utrolig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver dig adgang til meget udbytterig information, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
8I visse tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få når ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for naturen.
9Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til dele af projektet, især når der er tale om krævende ombygninger. Krævende projekter behøver flere mennesker. I øvrigt må det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Måske det viser sig meningsgivende at have samtlige byggematerialer disponible i god tid før du går i gang med projektet. Du kan med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
11For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således skal du tit undersøge vejrprognosen lige før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at regne bedst som du er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
12Før du påbegynder arbejdet kan det blive højst afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En del outlets på nettet frembyder efterhånden mange forskellige billige leveringsmodeller til koben. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo meget nem, og ofte også den mest letkøbte leveringsudgave.

Du bør ligeledes forsøge at få pakken bragt hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Muligheden bliver som oftest en sjat dyrere, men også ultra problemfri med koben online. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig nærved e-handlens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på koben kan vise sig at være super vital ifald du står og skal bruge produkterne straks, og i det øjemed er det faktisk fornuftigt at man ser leveringstiden ved koben. En hel del byggecentre – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på en masse varenumre online, som imidlertid står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et konkret tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen pakket før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte e-forhandlere garanterer gratis levering på koben online, men undertiden er det kun gældende hvis man køber for en fastsat pris. Derudover skulle du beslutte sig for den billigste mulighed for levering, der mange gange er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted.

En masse byggecentre udlover click-and-collect hvor du bestiller billig koben online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder fx klik-og-hent på koben i disse områder:

Næstved, Skive, Hedehusene, Glostrup, Esbjerg, Thisted, Aalborg, Virum, Odder, Rudersdal, Ishøj, Brønderslev, Åbyhøj, Varde, Risskov, Stenløse, Slagelse, Køge, Værløse, Charlottenlund, Horsens, Nakskov, Hillerød, Kokkedal, Albertslund, Tilst, Taastrup, Silkeborg, Hedensted, Nærum, Hjørring, Kolding, Helsingør, Svendborg, Højbjerg, Allerød, Ballerup, København, Vallensbæk, Nørresundby, Nykøbing Falster, Brøndby, Brabrand, Solrød Strand, Holstebro, Dragør, Birkerød, Gladsaxe, Frederiksberg, Frederikssund, Aabenraa, Haderslev, Odense, Frederikshavn, Middelfart, Ikast, Herlev, Aarhus, Greve, Kalundborg, Lyngby, Nyborg, Hobro, Skanderborg, Rødovre, Haslev, Fredericia, Jyllinge, Hørsholm, Rønne, Grenaa, Herning, Farum, Roskilde, Lystrup, Sønderborg, Frederiksværk, Vejle, Tårnby, Vordingborg, Randers, Søborg, Korsør, Ringsted, Holbæk, Lillerød, Viborg, Valby, Gentofte, Ølstykke, Hvidovre, Brønshøj, Vanløse, og Struer, .

Klik-og-hent ift. koben er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger bl.a. koben tilbud og koben priser. Foruden dette ser vi typisk mennesker efterspørge bl.a. billig koben, køb koben og koben online, foruden de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan og Bygma.

Den bedste pris på koben

Det er jo særligt bekvemt for enhver at kigge efter tilbud på billige koben online hos flere e-butikker, og ergo har en hel del online varehuse fundet det uundgåeligt at nedskære salgspriserne på koben markant, og endda yde portofri fragt.

Det kan immervæk vise sig lønnende at efterprøve visse internet forretninger efter tilbud og udsalg på koben online forud for at du køber, så du er på den sikre side med at indhente den laveste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må blot være så påvagt, at når en online shop afsætter billige koben online til en pris der kan ses som uforståeligt billig, så kunne det undertiden være et symbol på en fup internet shop. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en regel, hvilket redder kunden overfor falske webbutikker.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage beløbet til koben over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata står det klart, at folk som regel søger efter for eksempel køb koben og koben priser. Man ser derudover som regel folk søge efter eksempelvis koben online, billig koben samt koben tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot medfører stort set passende genveje til at læse adskillige andre forbrugeres tanker og herved støtter vi, at du eftersøger online forretningens ratings inden du lægger din bestilling på billige koben online.

Facebook medfører ligeledes forholdsvis fortræffelige metoder til at få kendskab til online webshoppens kundetilfredshed. Her er der faktisk online forretninger som gør det muligt at nedfælde en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige koben online i en netshop burde de uden tvivl læse e-shoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant, særligt med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, grundet at det er en forsikring om at internet shoppen efterkommer de danske retningslinjer, udover at online butikken jævnligt besøges af sagkyndige som har meget erfaring med retningslinjerne.

Desuden tilbydes du chance for at blive hjulpet, såfremt du oplever udfordringer ved dit køb af koben. Desuden tilråder vi at køberen er sat ind i de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af koben online, som eksempelvis den returneringsret internet forhandleren garanterer.

I den sammenhæng er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin ordremail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af koben, uafhængig af om man har købt ved Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Else A gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Hanne B gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Karen G gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Else Petersen gav 5 stjerner

Quick expedit

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en foranstaltning, hvilket dækker en overfor uærlige internet virksomheder. Alternativt burde du drage nytte af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre prisen i flere bidder.
2Nogle forhandlere på nettet garanterer levering uden betaling på koben, men i reglen er det så nødvendigt at der købes for et konkret beløb. Derudover bør du overveje den mest betalelige fragttype, der ofte vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop. Leveringstypen er almindeligvis derudover ret så problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmanér er utvivlsomt at hente varerne selv.
3Flere e-shops yder heldigvis et stort udvalg af billige leveringstyper til koben. Førstevalget hos mange er i dag levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig vældig simpel, samt desuden ligeledes den billigste fragtmetode.
4Trustpilot frembringer helt solide genveje til at kontrollere mange tidligere konsumenters vurderinger og derved tilråder vi, at du iagttager e-handlens kritik inden du handler billige koben online. Facebook frembringer på samme måde egentlig fine muligheder for at få kendskab til online firmaets kundetilfredshed.
5Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl selv at hente varerne, som jo er betinget af at du bor i kort afstand af webbutikkens hjemsted. Den fragtform kan i nogle tilfælde være meget bestemmende forudsat man skal bruge koben straks. Alternativt så tilbyder en hel del online virksomheder fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for et konkret beløb.
6Vi tilråder at efterse om internet virksomheden er e-mærket, da det er et signal om at internet shoppen føjer de danske retningslinjer, og at netshoppen lejlighedsvis besigtiges af specialister som kender reglerne. Før folk køber billige koben i en butik burde de helt sikkert tage stilling til virksomhedens vilkår.
7Leveringstiden kan vise sig at være meget væsentlig ifald du har behov for dine nye varer straks, så i det øjemed er det selvsagt væsentligt at vi studerer leveringstidspunktet ved koben. Adskillige forhandlere på nettet lover billig 1 dags levering på en lang række varenumre, som alligevel er regnet ud fra at bestillingen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
8Det er efterhånden virkelig nemt for alle og enhver at finde tilbud online på billige koben på tværs af e-firmaer, og så lover utallige internet handler i Danmark gebyrfri levering. Til gengæld kan det trods alt blive tiden værd at eftergå forskellige firmaer på nettet efter billige priser forinden du handler, så man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
9Forinden folk bestiller billige koben på en internet forhandler kan de i virkeligheden læse webshoppens vilkår, men det er i reglen ikke særlig interessant. For øvrigt slår vi et slag for at køber er obs på de mest centrale reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige koben online, eksempelvis hvilken returpolitik internet selskabet lover.