Knivblad 1991 100 stk. Stanley 1-11-911
210 kr.
Mere info
Knivblad Bi-Metal 100 stk. IRWIN 10504243
352 kr.
Mere info
Knivblad 1996 krog 5 stk. Stanley 0-11-983
87 kr.
Mere info
Knivblad til cutterkniv 25mm 10 stk. HERO 3168-025
48 kr.
Mere info
Knivblad BI-Metal 18mm 8 stk. IRWIN 10507103
118 kr.
Mere info
Knivblad Bi-Metal 5 stk. IRWIN 10504240
90 kr.
Mere info
Knivblad 10 stk. ProBuilder 44058
15 kr.
Mere info
Knivblad 18mm 10 stk. ProBuilder 44054
27 kr.
Mere info
Knivblad 1992 10 stk Stanley 2-11-921
138 kr.
Mere info
Knivblad Bi-Metal 10 stk. IRWIN 10504241
104 kr.
Mere info
Knivblade Bi-metal 18mm 50 stk. IRWIN 10507104
300 kr.
Mere info
Knivblad 9mm 10 stk ProBuilder 44053
40 kr.
Mere info
Knivblade Standard Carbon 10 stk. IRWIN 10504246
126 kr.
Mere info
Knivblade Bræk-af 18 mm 10 stk. Stanley 0-11-301
138 kr.
Mere info
Knivblad 25mm 10 stk. Rawlink 44063
23 kr.
Mere info
Knivblad til cutterkniv 18mm 10 stk. HERO 3168-018
32 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne personligt. Det er især en mulighed i de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i prisen på billige knivblad alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Nogle byggecentre fremviser et enormt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare knivblad.
For mange er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved en webshop, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring knivblad.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder samler produkter fra alle mulige nichebutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt sortiment af knivblad online.
De gængse byggemarkeder finder du overalt i landet, og takket være dette har du valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derved er det muligt at blive fri for fragtgebyret, samt endda få varerne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber knivblad online på deres hjemmeside.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du opleve en høj grad af god rådgivning fra personale der er eksperter i lige præcis knivblad.
Mange niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
knivblad silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

knivblad bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

knivblad jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

knivblad harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er betydningsfuldt at lave et budget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive rationelt at kortlægge hver enkelt udgift, og efterfølgende indsamle online tilbud på dem alle sammen.
2Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. Således må du jævnligt se vejrudsigten i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
3Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du skal have professionel assistance vil det normalt være en god idé at søge uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
4Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
5Du må for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv hjelm og sko som skåner dig imod mulige risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får hjælp fra en ekspert.
6Forberedelse viser sig som kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en struktureret strategi, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du laver din agenda.
7Før du starter arbejdet kan det være meget betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8Potentielt kan det blive fundamentalt at have de presserende materialer klar til brug forud for at du begynder projektet. Du kan nedskrive en overskuelig liste som indeholder alle de ting du skal bruge, og som det næste eftergå listen, med øje for at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Man skal aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig uundværligt at have udstyret til rådighed forinden du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i økonomien.
10Der ligger alle mulige former for guides og videoer online hvor du kan finde hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med vældig meget udbytterig viden, især såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
11Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er væsentlige ombygninger. Nogle ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Ydermere er det mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
12Der kommer utvivlsomt pludselige problemstillinger ved omfattende opgaver, og ergo kan det være betydningsfuldt at man har afsat en del tid i køreplanen, som bidrager til at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er yderst flot. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er absolut beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Flere e-butikker giver i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til knivblad. Den mest benyttede er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig super smertefri, og ofte desuden den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan ligeledes prøve at vælge udbringning til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig somme tider en kende mindre billig, men omvendt rigtig simpel med knivblad online. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du befinder dig i kort afstand af online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på knivblad kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig såfremt vi mangler produkterne straks, så af den grund er det særdeles aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringstid på knivblad. Flere online shops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på en lang række produkter online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen køres igennem inden et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen ordnet inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle forhandlere på nettet sikrer fragt uden omkostninger på knivblad online, men typisk er det under betingelse af at man handler for et konkret beløb. Som alternativ må man vælge den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

Store kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig knivblad derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Stark. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af knivblad i disse områder:

Herning, Kolding, Frederikssund, Nakskov, Frederikshavn, Ballerup, Hillerød, Horsens, Svendborg, Virum, Stenløse, Allerød, Tårnby, Helsingør, Skive, Kalundborg, Holstebro, Haderslev, Ølstykke, Aarhus, Roskilde, Glostrup, Herlev, Odense, Risskov, Taastrup, Næstved, Brønshøj, Ishøj, Frederiksberg, Solrød Strand, Vanløse, Værløse, Struer, Slagelse, Dragør, Viborg, Lillerød, Søborg, Sønderborg, Thisted, Brøndby, Skanderborg, Charlottenlund, Haslev, Aalborg, Aabenraa, Korsør, Højbjerg, Birkerød, Kokkedal, Køge, Nyborg, Nærum, Randers, Silkeborg, Middelfart, Rødovre, Rønne, Ringsted, Vallensbæk, Hedehusene, Holbæk, Esbjerg, Vejle, Vordingborg, Brønderslev, København, Jyllinge, Hvidovre, Valby, Odder, Lyngby, Brabrand, Gentofte, Greve, Fredericia, Gladsaxe, Hobro, Hørsholm, Frederiksværk, Varde, Tilst, Ikast, Nørresundby, Lystrup, Rudersdal, Nykøbing Falster, Hjørring, Grenaa, Farum, Hedensted, Åbyhøj, og Albertslund, .

Afhentning ift. knivblad er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Falster, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland).

Når der ses på søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel leder efter blandt andet knivblad tilbud og billig knivblad. Derudover oplever vi ofte folk lede efter eksempelvis knivblad priser, køb knivblad samt knivblad online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Spar penge på knivblad

Det har vist sig at være særligt simpelt for internetbrugere at finde tilbud på billige knivblad online på diverse e-firmaer, og altså har flere online butikker ikke kunne lade være med at sænke udsalgspriserne på knivblad drastisk, og endda præstere fragtfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre være rentabelt at kigge forbi nogle forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på knivblad online før du shopper, således at man er skudsikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Man må trods alt være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop afsætter billige knivblad online til en pris som kan ses som ubegribelig billig, kan det mange gange være et signal om en svindel internet forhandler. Shopping med kort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket assisterer folk imod svindlende internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at betale prisen på knivblad i flere bidder. Det foreslåes normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata er det markant, at online shoppere typisk leder efter eksempelvis køb knivblad og knivblad priser. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter for eksempel billig knivblad, knivblad tilbud samt knivblad online.

Gennemsøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot frembyder ret så strålende løsninger til at eftersøge flere tidligere kunders omtaler og herved er det prisværdigt, at du beser netshoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige knivblad online.

Facebook tilbyder dig derudover fuldstændig pålidelige muligheder for at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi en række firmaer på nettet som giver folk mulighed for at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel burde benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige knivblad online i en netbutik kunne de for at være sikker gennemløbe netbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Et nemt alternativ kunne være at se nærmere på hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket, da det kan være en erklæring om at internet butikken forstår dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren jævnligt efterses af jurister som kender til reglerne.

Dette er desuden en god chance for at få bistand, såfremt du møder problemer ved din bestilling af knivblad. Ligeledes anbefaler vi at man er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der har betydning for købet af knivblad online, som eksempelvis hvilken returret internet virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af knivblad, ligegyldig om man bestiller fra Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

Anna gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Mette Larsen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Mads Mortensen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Louise P gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot medfører forholdsvis passende genveje til at betragte flere aktuelle kunders betragtninger og på grund af dette foreslåes det, at du evaluerer netbutikkens kritik forinden du bestiller billige knivblad online. Facebook præsterer desuden adskillige fine chancer for at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus.
2Det er usædvanlig fleksibelt for købere at vurdere prisniveauet online på billige knivblad i blandt forskellige internet shops, og til gengæld yder en hel del online webshops fragt uden beregning. Det kan dog immervæk vise sig nyttigt at besigtige nogle få e-firmaer efter tilbud før du bestiller, således at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
3En del internet firmaer yder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmuligheder til knivblad. Det mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente varerne præcis når det passer dig. Den er altså meget hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste fragtmetode.
4Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog beroer på at du opholder dig nærved online webshoppens bopæl. Den løsning er naturligvis meget udslagsgivende hvis man absolut skal bruge knivblad om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet forretninger levering uden betaling, men i reglen forudsætter det at man shopper for et bestemt beløb.
5Leveringstiden er jo ret så betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken fluks, og derfor er det faktisk fornuftigt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for knivblad. Mange internet butikker yder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, som dog nødvendiggør at ordren lægges tidligere end et aftalt klokkeslæt.
6Nogle enkelte online varehuse byder på fragt uden betaling på knivblad, men i de fleste tilfælde kun hvis du køber for et bestemt beløb. Derudover kunne man udse dig den prisbilligste type af levering, hvilket ofte vil være at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig i mange tilfælde samtidig særdeles problemfri. Den mest letkøbte form for fragt vil dog altid være at hente produkterne selv.
7Vi tilråder generelt at tjekke om online firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er et fingerpeg om at internet shoppen lever op til de gældende danske regler, tillige med at online firmaet løbende besigtiges af sagkyndige der har meget erfaring med reglerne. Forinden nogen shopper billige knivblad i en e-shop kan de i princippet kigge på deres vilkår.
8Forinden folk handler billige knivblad på en webshop kan de til hver en tid granske dens betingelser, dog er det typisk et tidskrævende projekt. Dertil anbefaler vi at køberen er sat ind i de mest essentielle vedtægter der er gældende for købet af billige knivblad online, for eksempel hvilken returrettighed virksomheden tilbyder.
9Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket skærmer dig overfor snydagtige shops på nettet. Alternativt kunne du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at klare beløbet i flere bidder.