Byghjem.dk

Knipex Afisoleringstang

Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne personligt. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige Knipex afisoleringstang hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have de bedste tilbud, og øvrige har fokus på service. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder information omkring Knipex afisoleringstang.
Flere byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare Knipex afisoleringstang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og på grund af det har flertallet adgang til at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne straks.
De store byggecentre udbyder varer fra diverse producenter, og af den grund kan du shoppe fra et stort sortiment af Knipex afisoleringstang online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når man handler online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du bestiller Knipex afisoleringstang online på deres side.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få bedre priser.
Forskellige nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Pga. dette er det forventeligt at du får en høj grad af begavet assistance fra nogle som er specialister i lige præcis Knipex afisoleringstang.
Danmarks største byggekæder

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Knipex afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Knipex afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Knipex afisoleringstang silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Knipex afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Før du iværksætter byggeprojektet er det yderst centralt at have styr på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Der kommer stort set altid ubelejlige udfordringer når det kommer til store byggeprojekter, og altså viser det sig afgørende at der er afsat passende tid i planen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Husk at kalkulere om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal hente hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Såfremt du sikrer dig professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Der kan findes en overflod af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube supporterer dig med overvældende meget gavnlig info, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
5Det er meningsfuldt at lave et budget for dit byggeprojekt, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive en fordel at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så søge sig frem til prisen på dem én efter én.
6Forberedelse er vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du må lave en struktureret køreplan, som fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af agendaen.
7Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de nødvendige materialer til rådighed inden du indleder arbejdet. Du kunne forfatte en overskuelig liste som indeholder det du har brug for, og så granske listen, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er klar.
8Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund skal du tit se vejrforudsigelserne lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
9Du bør aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som sikring mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
10Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved store arbejdsopgaver. Enkelte byggerier stiller krav om flere personer. Dertil bliver det mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
11Man vil aldrig gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have det parat før du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
12Du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås såfremt byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet forbedrer miljøet.
De højest ratede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er temmelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er meget imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Masser af internet forhandlere yder nu et stort udvalg af billige former for fragt til Knipex afisoleringstang. En af de mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Denne er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt oftest endda den billigste metode til levering.

Du kunne også udse dig at vælge at få udbragt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver jævnligt en tak mere bekostelig, men tillige særdeles fremkommelig med Knipex afisoleringstang online. Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som dog kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på Knipex afisoleringstang er jo usædvanlig central når man absolut skal bruge ordren om få sekunder, så i det øjemed er det bestemt relevant at vi studerer den forventede leveringstid for Knipex afisoleringstang. Størstedelen af online shops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men som imidlertid antager at bestillingen anbringes forud for et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de kan nå at få varerne skippet afsted inden personalet holder fyraften.

Flere online virksomheder yder levering uden betaling på Knipex afisoleringstang online, men i reglen kræves det at der shoppes for et bestemt beløb. Alternativt skal man snuppe den mest billige leveringsversion, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop.

Store webbutikker foreslår klik-og-hent hvor man køber billig Knipex afisoleringstang online men afhenter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på Knipex afisoleringstang i disse byer:

Haslev, Køge, Kokkedal, Rønne, Aalborg, Vanløse, Lillerød, Albertslund, Viborg, Sønderborg, Struer, Nykøbing Falster, Vordingborg, Frederikssund, Gladsaxe, Nyborg, Jyllinge, Grenaa, Randers, Tilst, Virum, Frederiksberg, Brønderslev, Charlottenlund, Helsingør, Stenløse, Lyngby, Fredericia, Farum, Nørresundby, Hillerød, Kolding, Allerød, Aarhus, Tårnby, Vejle, Slagelse, Middelfart, Dragør, Gentofte, Svendborg, Greve, Glostrup, Frederikshavn, Horsens, Aabenraa, Nærum, Haderslev, Varde, Værløse, Hedehusene, Brøndby, Nakskov, Korsør, Næstved, Solrød Strand, Kalundborg, Ikast, Skanderborg, Åbyhøj, Roskilde, Odder, Brabrand, Birkerød, Ishøj, Herlev, København, Ballerup, Søborg, Holstebro, Frederiksværk, Risskov, Lystrup, Hørsholm, Hobro, Odense, Skive, Herning, Ølstykke, Vallensbæk, Rudersdal, Højbjerg, Holbæk, Silkeborg, Rødovre, Ringsted, Hjørring, Esbjerg, Hedensted, Thisted, Valby, Hvidovre, Taastrup, og Brønshøj, .

Klik-og-hent ift. Knipex afisoleringstang er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data bliver det klart, at online shoppere som regel søger efter fx Knipex afisoleringstang tilbud og Knipex afisoleringstang priser. Derudover oplever man tit mennesker lede efter blandt andet Knipex afisoleringstang online, billig Knipex afisoleringstang samt køb Knipex afisoleringstang, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode tilbud på Knipex afisoleringstang

Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for alle at søge sig frem til tilbud på billige Knipex afisoleringstang online på tværs af butikker på nettet, og til gengæld har flere e-forhandlere ikke kunne lade være med at trykke prisen på Knipex afisoleringstang kolossalt, og i øvrigt garantere levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gunstigt at se nærmere på visse internet firmaer efter tilbud og rabatter på Knipex afisoleringstang online inden du placerer ordren, så du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Du må ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en netbutik forhandler billige Knipex afisoleringstang online til en udsalgspris der virker kolossalt tiltalende, så bør det mange gange være et tegn på en snydagtig online virksomhed. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en forordning, hvilket forsvarer køberen imod fup internet selskaber.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at klare regningen på Knipex afisoleringstang over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere tit søger efter for eksempel køb Knipex afisoleringstang og Knipex afisoleringstang online. Vi ser derudover som regel folk kigge efter blandt andet Knipex afisoleringstang priser, Knipex afisoleringstang tilbud samt billig Knipex afisoleringstang.

Undersøg folks oplevelser

Trustpilot byder på regulære tiltalende chancer for at efterforske ret mange forhenværende brugeres reflektioner og herved anbefaler vi, at du undersøger e-forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre på billige Knipex afisoleringstang online.

Facebook medfører også forholdsvis gunstige chancer for at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. Tilmed ser vi en del online webshops hvor det er muligt at aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde tages i brug til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige Knipex afisoleringstang online på en internet forhandler kunne de for at være på den sikre side sætte sig ind i e-shoppens regler, men det er ofte et tidskrævende projekt, specielt med de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan derfor være at granske hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det kan være en garanti for at online butikken overholder de opstillede regler, tillige med at internet shoppen hyppigt evalueres af specialister der kender retningslinjerne.

Det er en rigtig god anledning til støtte, når du får vanskeligheder med din ordre på Knipex afisoleringstang. Dertil er det at foretrække at kunden er sat ind i de mest centrale vilkår der kan have indflydelse på købet af Knipex afisoleringstang online, fx den ombytningspolitik online butikken bruger.

Her er det virkelig afgørende, at man permanent bevarer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne eftervise bestillingen af Knipex afisoleringstang, uafhængig af om man handler hos Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Lars Pedersen gav 5 stjerner

God til prisen

Bente M gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Else gav 5 stjerner

Det virker bare.

Poul gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til online shopping
1Den billigste løsning er dog at du selv henter varerne, men det afhænger af at du bor nærved internet shoppens hjemsted. Den form for levering er jo temmelig bestemmende ifald vi står og skal bruge Knipex afisoleringstang fluks. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-forretninger i Danmark gratis levering, men tit påkræves det at du køber for en bestemt pris.
2Visse outlets på nettet sikrer levering uden omkostninger på Knipex afisoleringstang, men i reglen er det forbeholdt når man handler for en konkret pris. Derudover kunne du foretrække den mest letkøbte løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver mange gange desuden ret let gængelig. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid være at du selv henter pakken.
3Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af en lov, der dækker køberen overfor uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at betale regningen senere.
4Trustpilot leverer super gunstige løsninger til at analysere en længere række tidligere forbrugeres omtaler og derfor er det smart, at du eftersøger e-handlens bedømmelser forud for at du bestiller billige Knipex afisoleringstang online. Facebook byder på derudover faktisk pålidelige genveje til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed.
5De fleste internet forretninger udlover efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til Knipex afisoleringstang. En af de mest almindelige er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo temmelig ligetil, og desuden endvidere den billigste leveringsmåde.
6Det er jo efterhånden ultra enkelt for os alle at søge sig frem til priser online på billige Knipex afisoleringstang hos flere internet virksomheder, og så præsterer en hel del internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Derfor kan det alligevel blive lønsomt at se nærmere på nogle shops på nettet efter tilbud og rabat før du bestiller, således at du er tryg ved at opnå den bedste pris.
7Leveringsdygtigheden er særligt vital forudsat vi har behov for dine nye varer fluks, så derfor er det naturligvis væsentligt at du ser den anslåede leveringstid for Knipex afisoleringstang. Mange internet selskaber yder billig 1 dags fragt på de fleste varenumre, men det er betinget af at ordren laves inden et givent klokkeslæt.
8Før folk bestiller billige Knipex afisoleringstang i en internet virksomhed kan de for at være sikker tyde deres handelsvilkår, det er dog undertiden ikke videre interessant. Ligeså er det smart at køber er opmærksom på de vigtigste forhold der indvirker på handlen med billige Knipex afisoleringstang online, som for eksempel hvilken ombytningsret online shoppen tilsikrer.
9Vi foreslår generelt at kontrollere om online butikken er e-mærket medlem, eftersom det burde være en antydning af at internet firmaet opretholder de officielle regler, foruden at forretningen løbende revurderes af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Inden folk køber billige Knipex afisoleringstang på en shop kunne man i virkeligheden gennemlæse virksomhedens forretningsaftale.