Fiskars Kløveøkse X21-l - 1015642
549 kr.
Mere info
Fiskars Kløveøkse X17 - M - 1015641
528 kr.
Mere info
Fiskars Kløveøkse X11 - S - 1015640
389 kr.
Mere info
Fiskars Kløveøkse X25 - L - 1015643
663 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige kløveøkse hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have lave priser, imens øvrige vil have kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Det er specielt muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot kløveøkse.
For en del er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du får rådgivning til valg af kløveøkse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af kløveøkse online.
De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og pga. det har kunderne valget om at handle online og hente varerne på egen hånd. Hermed kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Flertallet af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du køber kløveøkse online på deres webshop.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter har et indgående kendskab til deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere informativ assistance fra folk som er eksperter i netop kløveøkse.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
kløveøkse harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

kløveøkse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

kløveøkse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kløveøkse silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer jævnligt uventede vanskeligheder ved store opgaver, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at man har afsat en del plads i køreplanen, som gør at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
2Det er en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, især når det er omfattende byggeprojekter. Omfattende ting behøver flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere at være flere om det.
3Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har alle materialer indkøbt i god tid før du igangsætter håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en hurtig oversigt med alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende gennemgå hver enkelt ting, så du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
4Man bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være afgørende at have udstyret disponibelt før du tager fat på arbejdet. Det er derudover vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i dit budget.
5I god tid inden at du indleder byggeprocessen må det være temmelig betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6Husk at tage til overvejelse om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må hente assistance fra en professionel til afslutningen af arbejdet. Når du vil benytte assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage prisoverslag fra flere foretagender.
7Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Således må du ofte se vejrberetningerne i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er startet på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være en fordel at notere hver enkelt omkostning, og dernæst finde frem til prisen på hver enkelt.
9Nogle gange kan man indhente offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
10Der kan findes alverdens artikler og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver enormt meget konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du leder på engelsk.
11Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
12Godt forarbejde viser sig som kilden til succes med projektet. Du er nødt til at udarbejde en klar handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, og derudover en nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver din strategi.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Størstedelen af byggeforretninger foreslår heldigvis diverse billige muligheder for levering til kløveøkse. Det mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling når der er tid til det. Denne er altså yderst bekvem, samt tit desuden den mest prisbevidste fragtløsning.

Du bør på samme måde overveje at bestille pakken til levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en lille smule mere bekostelig, men ligeledes ret så fleksibel med kløveøkse online. Den mindst kostelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som dog kræver at du bor i nærheden af online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på kløveøkse er naturligvis særdeles relevant ifald vi mangler produktet om kort tid, og herved er det tydeligvis centralt at vi checker den anslåede leveringstid ved kløveøkse. En lang række outlets på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som trods alt betinges af at ordren køres igennem inden et besluttet tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt pakket inden de lageransatte får fri.

Nogle online shops garanterer gratis levering på kløveøkse online, men oftest kræves det at man bestiller for et fastsat beløb. Desuden kan du overveje den mest letkøbte leveringsmanér, som typisk vil blive at få bragt din pakke til et afhentningssted.

Masser af webbutikker giver klik-og-hent hvor man bestiller billig kløveøkse på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Davidsen. De udlover for eksempel click-and-collect på kløveøkse i disse områder:

Middelfart, Nykøbing Falster, Herlev, Horsens, Solrød Strand, Esbjerg, Charlottenlund, Holstebro, Nørresundby, Vanløse, Hjørring, Struer, Helsingør, Frederiksværk, Kolding, Greve, Lillerød, Virum, Hørsholm, Haderslev, Thisted, Ikast, Silkeborg, Næstved, Højbjerg, Varde, Ølstykke, Vordingborg, Frederikssund, Randers, Rødovre, Odder, Tilst, Aabenraa, Holbæk, Åbyhøj, Brønshøj, Birkerød, Allerød, Gladsaxe, Frederikshavn, Slagelse, Korsør, Taastrup, Fredericia, Værløse, Rudersdal, Kalundborg, Køge, Hobro, Brønderslev, København, Aalborg, Brøndby, Skive, Brabrand, Herning, Ishøj, Grenaa, Hedehusene, Vejle, Viborg, Roskilde, Haslev, Rønne, Svendborg, Tårnby, Kokkedal, Dragør, Ballerup, Hedensted, Lystrup, Søborg, Farum, Odense, Risskov, Nærum, Hvidovre, Jyllinge, Gentofte, Stenløse, Ringsted, Albertslund, Glostrup, Vallensbæk, Skanderborg, Aarhus, Sønderborg, Lyngby, Hillerød, Valby, Nyborg, Frederiksberg, og Nakskov, .

Klik-og-hent for kløveøkse er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på søgedata står det tydeligt, at folk typisk leder efter for eksempel kløveøkse online og billig kløveøkse. Derudover oplever man tit mennesker kigge efter blandt andet kløveøkse priser, kløveøkse tilbud samt køb kløveøkse, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Gode tilbud på kløveøkse

Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for købere at søge information om priser på billige kløveøkse online hos forskellige internet shops, og derved har flere internet varehuse fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på kløveøkse kolossalt, og ydermere byde på gratis levering.

Dog kan det til hver en tid være profitabelt at tjekke nogle få e-firmaer efter tilbud og udsalg på kløveøkse online forud for at du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Du må blot være opmærksom på, at såfremt en internet shop reklamerer billige kløveøkse online for en pris der kan ses som urealistisk billig, så er det ofte være en indikator for en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en vedtægt, som skærmer køber overfor bedrageriske internet handler.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage regningen på kløveøkse senere. Dette tilbydes normalt ved specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at online shoppere typisk søger efter blandt andet kløveøkse online og kløveøkse tilbud. Foruden dette oplever vi typisk folk kigge efter eksempelvis køb kløveøkse, billig kløveøkse og kløveøkse priser.

Se nærmere på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot yder ret hensigtsmæssige genveje til at gennemgå en hel del tidligere konsumenters bedømmelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du studerer online firmaets anmeldelser forinden du køber billige kløveøkse online.

Facebook fører til for øvrigt nogle udmærkede metoder til at få kendskab til e-forretningens popularitet. Derudover ses en del internet selskaber som gør det muligt at publicere en kritik af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige kløveøkse online i en internet forhandler burde man til hver en tid se på butikkens handelsvilkår, det er dog undertiden en omfattende opgave, især hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Silvan.

En anden valgmulighed kan derfor være at kontrollere hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, fordi det generelt er en sikring om at internet selskabet respekterer dansk lovgivning, og at online shoppen jævnligt besøges af jurister der har megen viden om vilkårene.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, når du udsættes for problemer som følge af dit indkøb af kløveøkse. Derudover slår vi et slag for at køberen er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for bestillingen af kløveøkse online, som eksempelvis hvilken ombytningsret hjemmesiden lover.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, så man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af kløveøkse, uagtet om man bestiller fra 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix eller Bauhaus.

Helle Christensen gav 5 stjerner

Fremragende!

Jan Hansen gav 4 stjerner

God webshop

Lone H gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Susanne V gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til køb på nettet
1Den mest letkøbte slags levering er uden tvivl at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du opholder dig tæt på netbutikkens lager. Den løsning er jo meget vigtig såfremt vi har behov for kløveøkse øjeblikkeligt. Alternativt så lover flere internet forhandlere gebyrfri levering, men undertiden afkræver det at du handler for en fastsat sum.
2En række internet forretninger frembyder portofri fragt på kløveøkse, men i mange tilfælde kun såfremt du bestiller for en konkret sum. Som alternativ må du snuppe den prisbilligste fragttype, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Den bliver som oftest omvendt ekstremt smertefri. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at du selv henter varerne.
3Før folk handler billige kløveøkse i en internet butik behøver man faktisk betragte deres forretningsvilkår, det er dog bare ikke videre interessant. Derudover kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kløveøkse online, som for eksempel hvilken returpolitik e-forhandleren anvender.
4Fragtperioden er jo meget vital ifald man har behov for varerne nu og her, og herved er det særdeles væsentligt at du checker den forventede leveringstid ved kløveøkse. Temmelig mange internet forretninger stiller garanti om billig dag-til-dag levering på flere varer, men som ikke desto mindre kræver at handlen gemmenføres forud for et angivent tidspunkt.
5Trustpilot byder på rigtig fornemme chancer for at gøre dig bekendt med en stor portion andre køberes vurderinger og derved tilrådes det, at du vurderer e-firmaets kritik forud for at du shopper billige kløveøkse online. Facebook fører til på samme måde stort set fordelagtige løsninger til at få en idé om internet forhandlerens popularitet.
6Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en garanti for at e-forretningen forsvarer de officielle regler, foruden at e-forretningen regelmæssigt overværes af jurister der har meget erfaring med vilkårene. Forinden nogen bestiller billige kløveøkse i en shop på nettet kunne man i og for sig have øje for butikkens vilkår.
7Masser af online outlets giver heldigvis flere billige former for fragt til kløveøkse. En der er meget anvendt er nu om stunder levering til et afhentningssted, så du selv kan hente din ordre når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså temmelig gnidningsløs, og endda ydermere den billigste type af levering.
8Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et reglement, som sikrer køberen imod snydagtige forhandlere på nettet. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du vil betale pengene senere.
9Det er ultra fleksibelt for folk at tjekke tilbud online på billige kløveøkse på tværs af online outlets, og for det yder adskillige online webshops fragt uden betaling. Men det kan trods alt være smart at efterse indtil flere online webshops efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at man er sikret at indhente den mest attraktive pris.