Stanley kløfthammer med stålskaft og magnetisk sømholder 453g
439 kr.
Mere info
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk
63 kr.
Mere info
Kløfthammer 550 gram - ergonomisk
78 kr.
Mere info
Hultafors Kløfthammer, hobby HHSH 16
139 kr.
Mere info
Hultafors Kløfthammer, 20 oz TS 20XL
274 kr.
Mere info
Hultafors Kløfthammer, 16 oz TS 16
249 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Kløfthammer 450 g
202 kr.
Mere info
Kløfthammer Steelmaster 450gr Stanley 1-51-031
282 kr.
Mere info
Max Kløfthammer 450 G
55 kr.
Mere info
Kløfthammer 550 gram, helsmedet Kreator KRT903104
177 kr.
Mere info
Probuilder Kløfthammer 560 Gram
151 kr.
Mere info
Kløfthammer 450 gram - ergonomisk Kreator KRT903103
83 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeri lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring kløfthammer.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende byggeshoppens regler.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Flere byggecentre sælger et stort varesortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare kløfthammer.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige kløfthammer fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, imens andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og pga. det har de fleste chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Derigennem kan man spare fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne med det samme.
De velkendte byggekæder sælger varer fra mange forskellige nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af kløfthammer online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få gode tilbud.
En masse webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Herved er det forventeligt at du får super kyndig sparring fra ansatte der er specialister i netop kløfthammer.
En masse nichespecifikke netbutikker er små firmaer, som typisk er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe når du handler kløfthammer online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

kløfthammer harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

kløfthammer jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kløfthammer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kløfthammer bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag skal du tit tjekke vejrberetningerne i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
2Det bliver af stor betydning at have alle byggematerialer parat forinden du igangsætter håndværket. Du kunne forfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres det der bliver brug for, og bagefter efterse materialerne, med det formål at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
3Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fornuftigt at tage noter til alle omkostninger, og herefter nedskrive online tilbud på dem én efter én.
4Husk at gennemtænke om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde få hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente tilbud fra diverse selskaber.
5Forberedelse vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør liste en struktureret dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
6Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det er krævende projekter. Flere ombygninger gør krav på flere personer. I øvrigt er det mere produktivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
7Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være rimeligt vigtigt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
8Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Af få støtte betinger at ombygningen forbedrer planeten.
9Du kan finde stribevis af instruktioner og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube tilbyder dig meget nyttig oplysning, specielt når du skriver søgeordene på engelsk.
10Du må nødig fattes udstyr. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret parat akkurat som du begynder på byggeriet. Det er i øvrigt en fordel at medregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Der viser sig ofte uforudsete vanskeligheder i tilfælde med større opgaver, og derfor er det af stor betydning at man har afsat god plads i planen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
12Du bør ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor mulige ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig betryggende. Evalueringen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Flere netshops tilbyder til alt held diverse forskellige billige fragtmetoder til kløfthammer. En yndling er for nærværende pakkeshops, og så afhenter du blot din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo temmelig overkommelig, og ofte ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde ligeledes forsøge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Den er almindeligvis en anelse mindre billig, men omvendt rigtig ukompliceret ved køb af kløfthammer online. Den prisbilligste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed kræver at du har bopæl nærved e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på kløfthammer kan være særligt essentiel om man har behov for produktet lige om lidt, så derfor er det selvfølgelig afgørende at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved kløfthammer. Masser af internet selskaber – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær obs på at det betinges af at ordren laves tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken ud af døren før logistikmedarbejderne har fri.

Indtil flere internet webshops sikrer levering uden betaling på kløfthammer online, men tit kræves det at man shopper for en konkret pris. Desuden bør du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

De store kæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig kløfthammer online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Silvan. De yder blandt andet afhentning af kløfthammer i disse områder:

Odder, Herning, Lystrup, Svendborg, Brøndby, Holstebro, Silkeborg, Køge, Søborg, Hillerød, Charlottenlund, Struer, Albertslund, Jyllinge, Skanderborg, Virum, Greve, Odense, Hjørring, Holbæk, Sønderborg, Åbyhøj, Solrød Strand, Vallensbæk, Hvidovre, Ikast, Roskilde, Dragør, Aarhus, København, Nærum, Tilst, Aabenraa, Rudersdal, Hobro, Højbjerg, Kolding, Thisted, Korsør, Frederikssund, Taastrup, Brønderslev, Haderslev, Viborg, Glostrup, Frederikshavn, Herlev, Vanløse, Stenløse, Næstved, Slagelse, Gladsaxe, Skive, Fredericia, Ølstykke, Tårnby, Aalborg, Grenaa, Nakskov, Helsingør, Hedehusene, Haslev, Hørsholm, Nørresundby, Ringsted, Hedensted, Randers, Nyborg, Frederiksværk, Birkerød, Allerød, Vejle, Varde, Rødovre, Rønne, Brønshøj, Frederiksberg, Værløse, Kalundborg, Kokkedal, Ishøj, Brabrand, Lillerød, Nykøbing Falster, Ballerup, Middelfart, Vordingborg, Gentofte, Valby, Farum, Esbjerg, Lyngby, Horsens, og Risskov, .

Klik-og-hent for kløfthammer er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter blandt andet kløfthammer priser og billig kløfthammer. Derudover ser vi mange gange folk søge efter for eksempel køb kløfthammer, kløfthammer online samt kløfthammer tilbud, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Stark.

Få rabat på kløfthammer

Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for os alle at sammenholde priser på billige kløfthammer online hos flere shops på nettet, og til tak har en hel del online varehuse været presset til at at nedsætte prisniveauet på kløfthammer helt i bund, og ovenikøbet love levering uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at efterprøve et par outlets på nettet efter udsalg og tilbud på kløfthammer online forinden du handler, så man ikke er i tvivl om at få den billigste pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og XL-Byg.

Du skal imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en netshop annoncerer billige kløfthammer online til salg for en tilbudspris der anses for uendeligt fremragende, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfavnet af en lov, som redder dig imod snydagtige butikker på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du vil dække betalingen af kløfthammer over en periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Når man kigger i søgedata står det klart, at mennesker mange gange kigger efter fx billig kløfthammer og kløfthammer online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis kløfthammer tilbud, kløfthammer priser samt køb kløfthammer.

Undersøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig en del værdifulde muligheder for at gennemgå flere andre kunders reflektioner og af den grund anbefales det, at du kigger på internet forhandlerens kritik før du køber billige kløfthammer online.

Facebook bringer dig derudover ultra pæne løsninger til at få en idé om e-forhandlerens popularitet. Desuden møder vi en del internet foretagender hvor du kan udforme en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige kan benyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige kløfthammer online i en internet virksomhed kan de for at være sikker bese butikkens forretningsvilkår, men det er bare ikke super spændende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at bemærke hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at internet webshoppen opretholder de officielle regler, udover at den en gang i mellem gennemses af sagkyndige som kender til vedtægterne på området.

Dette er en god chance for hjælpende service, såfremt du udsættes for besvær i forbindelse med dit køb af kløfthammer. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er sat ind i de grundlæggende vilkår der indvirker på købet af kløfthammer online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen garanterer.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid beholder ens faktura, så man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af kløfthammer, uafhængig af om man har handlet ved 10-4, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

Pia gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Maria gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Peter Sørensen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Morten Rasmussen gav 4 stjerner

Alt ok

9 gode råd til online shopping
1Størstedelen af internet handler giver til alt held et hav af forskellige billige former for fragt til kløfthammer. En yndling er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså virkelig nem, samt ofte ydermere den mest prisbevidste leveringsform.
2Inden nogen handler billige kløfthammer hos en webbutik kunne man i og for sig have øje for e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke super interessant. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er vaks omkring de mest vitale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige kløfthammer online, fx den ombytningsrettighed forretningen kører med.
3Trustpilot tilbyder dig absolut ærlige løsninger til at betragte en længere række nuværende køberes synspunkter og af den grund er det godt, at du besigtiger internet butikkens omtaler inden du handler billige kløfthammer online. Facebook forærer dig også immervæk værdifulde chancer for at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed.
4Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er et kendetegn for at internet webshoppen tilslutter sig de opstillede regler, foruden at forretningen hyppigt monitoreres af specialister der kender de gældende vilkår. Forinden folk køber billige kløfthammer i en internet handler kunne man faktisk have øje for e-shoppens regler.
5Indtil flere butikker på nettet frembyder levering uden betaling på kløfthammer, men i reglen er det betinget af at der shoppes for en fastsat pris. Ellers kan du foretrække den mindst kostelige leveringsmulighed, hvilket ofte vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen er tit ligeledes ualmindeligt overkommelig. Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
6Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af et lovbud, hvilket passer på dig overfor uærlige shops på nettet. Alternativt burde du drage nytte af en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale betalingen af flere omgange.
7Det er jo efterhånden yderst fleksibelt for enhver at finde de bedste tilbud online på billige kløfthammer på diverse e-forretninger, og herved frembyder adskillige webbutikker levering uden beregning. Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at inspicere diverse internet webshops efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
8Den prisbilligste leveringsmanér vil altid være selv at hente ordren, men det beroer på at du opholder dig i kort afstand af online forhandlerens tilholdssted. Den type af levering kan være ekstremt væsentlig når vi skal bruge kløfthammer om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle enkelte firmaer på nettet gratis levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt der shoppes for en fastsat pris.
9Fragttiden er naturligvis ualmindeligt aktuel om du står og skal bruge varerne fluks, så herved er det særdeles fornuftigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på kløfthammer. De fleste internet webshops lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.