Byghjem.dk

Kloakrenser

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige kloakrenser fra netbutik til netbutik. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod andre giver faglig sparring. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis super relevant at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare kloakrenser.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage sparring omkring kloakrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige producenter, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af kloakrenser online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og dermed har de fleste valget om at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Hermed er det muligt at spare leveringsgebyret, og tilmed hente produkterne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille kloakrenser online på deres webshop.
Diverse nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved vil du modtage ekstra god service fra folk der er specialister i netop kloakrenser.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
kloakrenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

kloakrenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

kloakrenser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der præsenterer sig jævnligt uventede vanskeligheder når det handler om omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være værdifuldt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som gør at man kan være overbevist om at nå det inden ens deadline.
2Det vil vise sig værdifuldt at have alle byggematerialer handlet ind i god tid før du starter håndværket. Du kunne med fordel lave en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at alt er klar.
3Det kan være til god gavn at indhente assistance til byggearbejdet, specielt når det er store arbejdsopgaver. Krævende ombygninger behøver mere end en person. Samtidig vil det blive bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4Husk at du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Det forudsætter med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
5Før du igangsætter arbejdet må det være meget værdifuldt at være sikker på, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Der findes en overflod af vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver en masse almennyttig viden, særligt når du bruger den engelske version.
7Det er betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør indsamle beløbet for dem én efter én.
8Planlægning vil altid være vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af arbejdsplanen.
9Måske du burde vurdere hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør sikre dig eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du henter hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at hente forslag fra diverse leverandører.
10Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm der skåner dig imod hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
11For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således bør du løbende kigge på vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit komplicerede byggeprojekt.
12Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være en fordel at have det parat idet du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
De højest ratede byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En del byggeforretninger tildeler i dag et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til kloakrenser. En yndling er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er nemlig ret problemfri, og desuden ydermere den billigste leveringsudgave.

Du kunne også prøve at få ordren sendt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver gerne en tak mindre billig, men til gengæld ret overkommelig ved køb af kloakrenser online. Den mest betalelige slags levering er dog selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på kloakrenser er selvfølgelig virkelig væsentlig ifald vi mangler varen om kort tid, og med det formål er det naturligvis relevant at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid på kloakrenser. Mange netbutikker – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres produkter online, men som ikke desto mindre påkræver at du når at bestille forinden et bestemt klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få varerne ekspederet før lagerpersonalet har fri.

Visse online butikker yder portofri levering på kloakrenser online, men oftest er det betinget af at du handler for en præcis sum. Derudover skal man vælge den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De store webbutikker udlover klik-og-hent hvor du handler billig kloakrenser på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på kloakrenser i disse områder:

Frederikssund, Hillerød, Nykøbing Falster, Odense, Svendborg, Varde, Næstved, Højbjerg, Grenaa, Kokkedal, Struer, Slagelse, Nakskov, Åbyhøj, Nørresundby, Hørsholm, Frederiksberg, Vejle, Nyborg, Nærum, Hedensted, Silkeborg, Kolding, Charlottenlund, Frederiksværk, Esbjerg, Rønne, Ølstykke, Aarhus, Ringsted, Solrød Strand, Middelfart, Ikast, Lystrup, Helsingør, Fredericia, Holstebro, Rødovre, Hobro, Korsør, Gladsaxe, Hvidovre, Tilst, Hjørring, Værløse, Vordingborg, Rudersdal, Albertslund, Farum, Stenløse, Herlev, Allerød, Holbæk, Gentofte, København, Odder, Ishøj, Horsens, Sønderborg, Glostrup, Jyllinge, Randers, Haderslev, Thisted, Hedehusene, Skive, Brønshøj, Dragør, Lyngby, Søborg, Viborg, Brabrand, Haslev, Virum, Ballerup, Lillerød, Brønderslev, Valby, Tårnby, Aalborg, Taastrup, Brøndby, Køge, Vallensbæk, Vanløse, Frederikshavn, Greve, Risskov, Aabenraa, Birkerød, Kalundborg, Herning, Roskilde, og Skanderborg, .

Afhentning ift. kloakrenser er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Amager).

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere som regel efterspørger fx kloakrenser tilbud og kloakrenser priser. Derudover oplever vi tit netshoppere søge blandt andet køb kloakrenser, kloakrenser online samt billig kloakrenser, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

elektrisk, højtryks, lang, lille, mekanisk, mini, mobil, rund, 3M, Dewalt, Kew, Kärcher, Makita, Milwaukee, Nilfisk, Ridgid, 15 meter, 150 cm, 2 meter, 3 meter, 30 meter, 4 meter, 9 cm, vandslange

Bedste tilbud på kloakrenser

Det er super uproblematisk for alle og enhver at prissammenligne på billige kloakrenser online i blandt forskellige internet varehuse, og altså har utallige internet varehuse fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på kloakrenser betydeligt, og endda byde på portofri levering.

Men det kan stadigvæk være rentabelt at analysere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på kloakrenser online inden du gennemfører dit køb, så man er tryg ved at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Man skal blot være klar over, at når en forhandler på nettet reklamerer billige kloakrenser online for en tilbudspris der kan ses som hamrende favorabel, bør det tit være en indikator for en snydagtig e-handler. Handler med kort er heldigvis inkluderet i Indsigelsesordningen, der hjælper køberen overfor fup e-forhandlere.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil dække prisen på kloakrenser af flere omgange. Det foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk typisk leder efter fx kloakrenser priser og køb kloakrenser. Derudover oplever man tit folk kigge efter for eksempel kloakrenser online, billig kloakrenser samt kloakrenser tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot giver dig flere ærlige chancer for at vurdere en stor portion øvrige konsumenters betragtninger og herved støtter vi, at du tager et kig på e-shoppens ratings før du bestiller billige kloakrenser online.

Facebook tilbyder dig ydermere evigt fordelagtige chancer for at få en idé om webshoppens kundefokus. Foruden det er der mange internet handler som tilbyder kunderne at sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige kloakrenser online på en webshop kan man i og for sig kigge på forhandlerens regler, men det er ofte ikke super spændende, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og Bygma.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en erklæring om at online butikken følger de danske retningslinjer, foruden at online firmaet hyppigt vurderes af jurister der behersker reglerne.

Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, ifald du forvoldes besvær som følge af dit indkøb af kloakrenser. Yderligere er det godt at køberen er klar over de mest vedkommende betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af kloakrenser online, eksempelvis hvilken returpolitik internet butikken garanterer.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, således man altid vil kunne dokumentere sin bestilling af kloakrenser, ligegyldig om man handler ved Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller Stark.

Lars gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jette J gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Susanne Larsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Susanne gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en angivelse af at online forhandleren opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at netbutikken nu og da undersøges af fagmænd som har ekspertise inden for vilkårene. Forud for at nogen shopper billige kloakrenser på en netshop bør de for at være på den sikre side bese webshoppens vilkår.
2Før nogen køber billige kloakrenser i en internet butik bør de til hver en tid få overblik over e-butikkens betingelser, det er dog i reglen ikke særlig morsomt. Ligeledes støtter vi at køber er vaks omkring de elementære regler der kan have betydning for købet af billige kloakrenser online, som fx hvilken returpolitik online shoppen garanterer.
3Leveringstidspunktet er naturligvis ekstremt aktuel ifald man står og skal bruge din ordre straks, og derfor er det selvsagt vigtigt at du undersøger tidshorisonten for levering ved kloakrenser. Mange online butikker stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre, hvilket dog forudsætter at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
4Det er i dag super gnidningsløst for folk at sammenligne tilbud online på billige kloakrenser på forskellige butikker på nettet, og så tilbyder masser af e-butikker fragt uden gebyr. Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at se nærmere på nogle forskellige internet selskaber efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
5Trustpilot fremskaffer sådan set fortræffelige chancer for at verificere en længere række andre brugeres reflektioner og af den grund stiller vi forslag om, at du beser internet forretningens vurderinger forinden du handler billige kloakrenser online. Facebook frembyder tilsvarende temmelig fine genveje til at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed.
6Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, der redder dig som kunde overfor bedrageriske online outlets. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale omkostningerne i flere bidder.
7Indtil flere internet webshops frembyder fragt uden beregning på kloakrenser, men i reglen er det så nødvendigt at man bestiller for en præcis sum. Alternativt bør du snuppe den mest betalelige metode til levering, hvilket tit vil være at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop. Leveringsmetoden er desværre ligeledes vældig fremkommelig. Den mest betalelige fragtmulighed er utvivlsomt selv at hente pakken.
8Masser af online firmaer udlover nu til dags diverse forskellige billige muligheder for levering til kloakrenser. En af de mest almindelige er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter når der er tid til det. Fragttypen er nemlig vældig fremkommelig, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste mulighed for levering.
9Den billigste slags levering vil altid være selv at hente produkterne, som dog kræver at du lever nærved online webshoppens hjemsted. Den leveringsmodel kan være usædvanlig vital om man står og skal bruge kloakrenser om få sekunder. Alternativt så lover nogle e-handler i Danmark gratis levering, men typisk under forudsætning af at du handler for et fastslået beløb.