Byghjem.dk

Kloakrenser til vandslange

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisen på billige kloakrenser til vandslange fra byggemarked til byggemarked. En del har billige priser, og nogle har service. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare kloakrenser til vandslange.
Det er helt klart super vigtigt at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de store byggecentre.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du kan få information omkring kloakrenser til vandslange.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke webshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har de fleste valget om at handle online og hente varerne selv. Derved kan du undgå fragtgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af kloakrenser til vandslange online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed til dig som køber online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du handler kloakrenser til vandslange online hos dem.
Hovedparten af niche webshops er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette kan du modtage en høj grad af kompetent assistance fra medarbejdere med specialistviden i netop kloakrenser til vandslange.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

kloakrenser til vandslange harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kloakrenser til vandslange jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

kloakrenser til vandslange bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kloakrenser til vandslange silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med avancerede opgaver, og pga. dette kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat en del plads i agendaen, så man kan føle sig tryg ved at komme i mål.
2Ved opgaver udendørs har vejrsituationen stor betydning. Af den årsag skal du regelmæssigt tage et kig på vejrvarslen i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er i fuld gang med dit omfattende projekt.
3Muligvis kan det blive væsentligt at have de relevante byggematerialer indkøbt forinden du starter projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt det du får brug for, og dernæst efterse materialerne, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så du har styr på omkostningerne. Det vil være sundt at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
5Husk at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeriet har betydning for planeten.
6Du har adgang til rigelige mængder af guides og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til vældig meget gavnlig info, specielt såfremt du kigger i hele verden.
7Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggeprocessen, især i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig må det være bedre og mere interessant at være flere om det.
8Man skal aldrig mangle grej. Ofte vil det være essentielt at du har udstyret til rådighed når du igangsætter dit byggeprojekt. Husk også at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
9Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en effektiv tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din handlingsplan.
10Forud for at du opstarter arbejdet kan det blive ganske centralt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11Måske det burdes overvejes om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør hente assistance fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at indhente priser fra en håndfuld virksomheder.
12Du skal aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig overfor eventuelle uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er virkelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

En masse e-shops foreslår nu til dags diverse billige fragtmetoder til kloakrenser til vandslange. En der er meget almindelig er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter de bestilte varer når det passer dig. Den er nemlig meget bekvem, og i mange tilfælde tilmed den billigste fragtløsning.

Du kunne derudover afveje for og imod at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til dit arbejde. Leveringstypen viser sig af og til en kende dyrere, men derudover yderst hensigtsmæssig med kloakrenser til vandslange online. Den mest billige mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du befinder dig lige ved online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på kloakrenser til vandslange kan være meget aktuel såfremt vi har behov for pakken lige om lidt, så af den grund er det øjensynligt aktuelt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for kloakrenser til vandslange. En stor portion internet webshops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, som imidlertid er regnet ud fra at orden realiseres inden et fast klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forud for at medarbejderne drager hjemad.

Flere netbutikker yder levering uden beregning på kloakrenser til vandslange online, men typisk kun ifald der shoppes for en præcis sum. Alternativt skal du tage den mest betalelige leveringsmodel, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted.

De største webbutikker tildeler click-and-collect hvor du handler billig kloakrenser til vandslange online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne yder eksempelvis click-and-collect på kloakrenser til vandslange i disse byer:

Holstebro, Brøndby, Sønderborg, Ringsted, Greve, Haslev, Frederikssund, Dragør, Hedensted, Ikast, Virum, Esbjerg, Nørresundby, Hobro, Nærum, Vallensbæk, Rødovre, Lyngby, Risskov, Rønne, Hedehusene, Odense, Viborg, Helsingør, Taastrup, Køge, Korsør, Skive, Kolding, Albertslund, Birkerød, Nykøbing Falster, Brønderslev, Holbæk, Brabrand, Silkeborg, Nyborg, Glostrup, Frederiksberg, Thisted, Grenaa, Gladsaxe, Værløse, Hjørring, Ballerup, Aalborg, Vejle, Varde, Brønshøj, Næstved, Kokkedal, Solrød Strand, Aabenraa, Herlev, Vordingborg, Skanderborg, Lillerød, Tårnby, Lystrup, Nakskov, Allerød, Vanløse, Hvidovre, Farum, Svendborg, Horsens, Stenløse, Aarhus, Kalundborg, Jyllinge, Charlottenlund, Frederikshavn, Roskilde, Fredericia, Randers, Ishøj, Højbjerg, Valby, Tilst, Åbyhøj, Hørsholm, Gentofte, Ølstykke, Hillerød, Frederiksværk, København, Struer, Middelfart, Herning, Søborg, Odder, Slagelse, Rudersdal, og Haderslev, .

Afhentning ift. kloakrenser til vandslange er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ses der på data fremstår det klart, at mennesker mange gange søger efter for eksempel køb kloakrenser til vandslange og billig kloakrenser til vandslange. Foruden dette ser vi typisk mennesker kigge efter eksempelvis kloakrenser til vandslange priser, kloakrenser til vandslange tilbud og kloakrenser til vandslange online, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Den bedste pris på kloakrenser til vandslange

Det er jo efterhånden ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige kloakrenser til vandslange online i blandt forskellige e-forhandlere, og følgelig har mange e-shops set sig tvunget til at sænke prisen på kloakrenser til vandslange markant, og ovenikøbet tilbyde levering uden betaling.

Det kan immervæk være lukrativt at sammenholde nogle firmaer på nettet efter billige priser på kloakrenser til vandslange online inden du shopper, så du er velinformeret til at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Du må dog huske på, at hvis en online webshop udlover billige kloakrenser til vandslange online til salg for en tilbudspris som virker uhørt overkommelig, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en uoprigtig e-shop. Bestillinger med kort er trods alt omsluttet af en lovbestemmelse, der dækker dig som kunde overfor uoprigtige internet butikker.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale pengene til kloakrenser til vandslange af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nichebutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Ses der på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet kloakrenser til vandslange priser og kloakrenser til vandslange online. Man ser desuden som regel internet shoppere lede efter eksempelvis køb kloakrenser til vandslange, billig kloakrenser til vandslange samt kloakrenser til vandslange tilbud.

Læs tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot medfører uden sammenligning troværdige løsninger til at efterse en stor portion forhenværende konsumenters ratings og derved er det godt, at du analyserer e-butikkens kritik inden du færdiggør din shopping med billige kloakrenser til vandslange online.

Facebook indebærer endvidere tilpas pålidelige løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Desuden ser vi mange e-shops som tilbyder kunderne at sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige kloakrenser til vandslange online hos en internet shop burde man i princippet tage stilling til butikkens regler, dog er det for det meste ikke særlig interessant, særligt hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at tjekke om online butikken er e-mærket medlem, som er en forsikring om at internet butikken imødekommer de danske love, foruden at e-handlen nu og da tilses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, såfremt du skulle få problemer i processen med din bestilling af kloakrenser til vandslange. I øvrigt tilrådes det at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde vedtægter der har betydning for købet af kloakrenser til vandslange online, fx den bytteret internet selskabet kører med.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af kloakrenser til vandslange, uagtet om man bestiller ved XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan eller Bauhaus.

Bente gav 5 stjerner

Fremragende service.

Marianne Møller gav 4 stjerner

Nemt køb

Per Larsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Henrik G gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til din online shopping
1Den mest prisbevidste leveringsmodel er uden tvivl at hente varerne selv, som jo beroer på at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets adresse. Den leveringsmåde kan være usædvanlig betydningsfuld ifald vi behøver kloakrenser til vandslange nu og her. Alternativt så frembyder flere online outlets fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at man bestiller for et fastslået beløb.
2Leveringstidspunktet er jo virkelig betydningsfuld ifald man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på kloakrenser til vandslange. Flere internet handler lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer, men det tager udgangspunkt i at der bestilles forinden et angivent klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi at efterse om e-handlen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være et sympol på at online forhandleren forstår dansk lovgivning, foruden at online virksomheden jævnligt vurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Forinden nogen shopper billige kloakrenser til vandslange i en e-handler kan man helt sikkert have øje for forhandlerens forretningsaftale.
4Visse internet selskaber tilbyder levering uden gebyr på kloakrenser til vandslange, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for et fastslået beløb. Desuden skulle du gribe den prisbilligste leveringsform, der i de fleste tilfælde vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver en gang i mellem desuden ualmindeligt simpel. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
5Det har vist sig at være særdeles fleksibelt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige kloakrenser til vandslange i blandt flere netbutikker, og ergo præsterer adskillige internet firmaer levering uden gebyr. Det kan dog trods alt vise sig indbringende at eftergå et par forretninger på nettet efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den skarpeste pris.
6Før folk shopper billige kloakrenser til vandslange på en online shop kunne de helt sikkert gennemgå dens handelsaftale, dog er det ofte en tidskrævende opgave. Desuden er det klogt at du er hensynstagende til de vigtigste vilkår der gælder for bestillingen af billige kloakrenser til vandslange online, som fx hvilken byttepolitik online webshoppen tilsikrer.
7Trustpilot forærer dig uden sammenligning gunstige genveje til at efterse en stor portion aktuelle konsumenters reflektioner og derved er det en hjælp, at du verificerer internet webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige kloakrenser til vandslange online. Facebook indebærer ydermere en lang række anstændige genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
8Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en regel, hvilket passer på dig som kunde overfor bedrageriske online virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil klare prisen over en længere periode.
9En lang række online firmaer frembyder nu flere billige leveringsmodeller til kloakrenser til vandslange. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig yderst let, og endda endda den mindst kostelige fragtmulighed.