Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man læse webshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden bare Klippo plænelufter.
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Det er især en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Klippo plænelufter hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som tilbyder tips og tricks til valg af Klippo plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og derigennem har du tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder sælger varer fra adskillige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af Klippo plænelufter online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte på disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Majoriteten af niche netbutikker er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at købe Klippo plænelufter online på deres webshop.
Diverse nichefokuserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Herved bør du modtage mere anvendelig assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis Klippo plænelufter.
Danmarks største byggemarkeder
Klippo plænelufter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Klippo plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Klippo plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Klippo plænelufter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 personer i de 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det være fordelagtigt at have det disponibelt før du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her udgifter i din økonomi.
2Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum kigge på vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned nøjagtig som du vil påbegynde det vigtige projekt.
3Det bør overvejes at få assistance til dele af projektet, navnlig ved store arbejdsopgaver. Store ombygninger behøver flere folk. Ydermere må det blive bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
4Der findes en hel række artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder utrolig meget udbytterig viden, særligt såfremt man benytter den engelske version.
5Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at liste en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din dagsorden.
6Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive en fordel at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kan nedfælde mulige tilbud på dem enkeltvis.
7Du bør ikke glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som arbejdshjelm som beskyttelse overfor eventuelle ulykker. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
8Måske det viser sig betydningsfuldt at have de presserende byggematerialer handlet ind på forhånd inden du starter projektet. Du får god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsliste som indeholder det der er nødvendige, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Husk at vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til noget af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage en pris fra flere firmaer.
11Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og herved vurderes det vigtigt at der afsættes rimelig tid i planen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det meget centralt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ret så beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Adskillige e-butikker tilbyder til alt held et stort udvalg af billige metoder til levering til Klippo plænelufter. Det mest populære er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er altså vældig smertefri, og tit ydermere den mindst kostelige fragtform.

Du burde ydermere overveje at bestille levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver som oftest en kende mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt problemfri med Klippo plænelufter online. Den prisbilligste leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette nødvendiggør at du er tæt på internet firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på Klippo plænelufter er super bestemmende såfremt vi behøver din pakke omgående, så herved er det aldeles afgørende at vi gransker leveringstiden for Klippo plænelufter. Flere forretninger på nettet – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varer online, men vær vagtsom da det betinges af at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varerne sendt afsted før pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte shops på nettet sikrer fragt uden beregning på Klippo plænelufter online, men i mange tilfælde er det betinget af at der bestilles for et bestemt beløb. Derudover kan man udse dig den billigste fragtform, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

En masse byggecentre udlover click-and-collect hvor man køber billig Klippo plænelufter online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggecentrene yder blandt andet afhentning af Klippo plænelufter i disse områder:

Hobro, Odense, Albertslund, Aabenraa, Kolding, Brabrand, Brønshøj, Kalundborg, Randers, Valby, Thisted, Ikast, Slagelse, Ishøj, Risskov, Nærum, Hedensted, Skanderborg, Herning, Silkeborg, Tårnby, Middelfart, Frederiksværk, Tilst, Herlev, Højbjerg, Birkerød, Frederikssund, Frederiksberg, Holbæk, Glostrup, Stenløse, Helsingør, Odder, Korsør, Lystrup, Vanløse, Solrød Strand, Charlottenlund, Brøndby, Virum, Ballerup, Taastrup, Struer, Grenaa, Hillerød, Viborg, Frederikshavn, Haderslev, Rudersdal, København, Sønderborg, Gentofte, Køge, Rønne, Allerød, Kokkedal, Lyngby, Åbyhøj, Hvidovre, Vallensbæk, Nyborg, Fredericia, Vordingborg, Horsens, Holstebro, Vejle, Greve, Rødovre, Lillerød, Ølstykke, Skive, Roskilde, Brønderslev, Varde, Nykøbing Falster, Hjørring, Esbjerg, Hedehusene, Ringsted, Værløse, Aarhus, Haslev, Svendborg, Farum, Nakskov, Søborg, Dragør, Gladsaxe, Næstved, Jyllinge, Hørsholm, Nørresundby, og Aalborg, .

Afhentning for Klippo plænelufter er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når der ses på søgedata er det markant, at online shoppere tit søger fx billig Klippo plænelufter og Klippo plænelufter online. Vi ser desuden typisk mennesker søge for eksempel Klippo plænelufter tilbud, Klippo plænelufter priser og køb Klippo plænelufter, plus de store byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Rabat på Klippo plænelufter

Det er efterhånden usædvanlig problemfrit for os alle at analysere priser på billige Klippo plænelufter online på flere internet forretninger, og ergo har adskillige online shops set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på Klippo plænelufter helt i bund, og ovenikøbet love fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være nyttigt at eftergå et par forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på Klippo plænelufter online forinden du shopper, så man er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må bare ikke glemme, at i tilfælde af at en e-shop udbyder billige Klippo plænelufter online på tilbud til en tilbudspris der virker uforståeligt letkøbt, så bør det for det meste være et kendetegn på en uægte internet handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en ordning, hvilket redder dig som kunde overfor uærlige webbutikker.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale omkostningerne til Klippo plænelufter ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Ses der på tallene står det klart, at mennesker tit efterspørger fx billig Klippo plænelufter og køb Klippo plænelufter. Derudover oplever vi tit folk lede efter blandt andet Klippo plænelufter tilbud, Klippo plænelufter priser og Klippo plænelufter online.

Se nærmere på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot genererer ganske gunstige chancer for at eftergå en lang række aktuelle køberes observationer og derved anbefaler vi, at du evaluerer online virksomhedens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige Klippo plænelufter online.

Facebook genererer ydermere visse værdifulde metoder til at få indtryk af online firmaets kundefokus. I øvrigt møder vi faktisk internet selskaber som tilbyder folk at skrive en evaluering af virksomhedens service, som lige så vel bør udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige Klippo plænelufter online hos en internet butik kunne de til hver en tid løbe igennem webshoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kigge om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være en angivelse af at online virksomheden understøtter de officielle danske regler, tillige med at internet shoppen løbende efterses af fagmænd som er meget bekendte med de gældende love.

Dette er desuden din chance for at få assistance, såfremt du møder problemer i forbindelse med din bestilling af Klippo plænelufter. For øvrigt er det smart at køber er hensynstagende til de elementære forhold der influerer på bestillingen af Klippo plænelufter online, for eksempel hvilken ombytningsret online forretningen lover.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man stadig sikrer sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bevise købet af Klippo plænelufter, hvad end man har handlet fra Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Mette K gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Louise Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Henrik M gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Karen G gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til din online shopping
1Inden nogen køber billige Klippo plænelufter i en internet forhandler burde man ideelt set læse netbutikkens regler, dog er det mange gange ikke super spændende. Tilmed stiller vi forslag om at man er påpasselig med de primære vedtægter der kan influere på købet af billige Klippo plænelufter online, som fx hvilken returrettighed shoppen har.
2Det er i dag ualmindeligt fleksibelt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige Klippo plænelufter hos flere internet webshops, og derfor præsterer adskillige webbutikker portofri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig lønsomt at eftergå nogle e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris.
3Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omsluttet af en anordning, hvilket forsvarer dig som køber overfor uægte shops på nettet. Alternativt kunne du drage nytte af en løsning som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage beløbet over flere uger.
4Trustpilot resulterer i immervæk sikre genveje til at læse en lang række eksisterende konsumenters opfattelser og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemsøger internet shoppens vurderinger forud for at du handler billige Klippo plænelufter online. Facebook præsterer desuden faktisk sikre metoder til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
5Vi foreslår generelt at tjekke om e-butikken er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er et bevis på at online shoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, og at e-handlen tit efterses af jurister der er inde i de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige Klippo plænelufter hos en online forretning kunne de for at være sikker studere e-butikkens forretningsbetingelser.
6Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være virkelig vital ifald vi har brug for dine nye varer fluks, og med det formål er det komplet fornuftigt at du ser nærmere på leveringstiden for Klippo plænelufter. En lang række online firmaer garanterer billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter, som nødvendiggør at ordren laves før et bestemt tidspunkt.
7Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket beroer på at du bor lige ved webshoppens arbejdslager. Den form for fragt er naturligvis temmelig central når vi skal bruge Klippo plænelufter inden for få dage. Alternativt så frembyder visse internet shops fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun når du shopper for et bestemt beløb.
8Visse online shops præsterer fragtfri levering på Klippo plænelufter, men ofte forudsætter det at der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ skal man snuppe den mest letkøbte fragtform, hvilket i de fleste tilfælde er at få leveret dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig mange gange endda meget fleksibel. Den mest betalelige leveringsløsning er unægtelig at hente produkterne selv.
9Størstedelen af outlets på nettet foreslår i vore dage en hel del forskellige billige former for fragt til Klippo plænelufter. Den mest almindelige er for nærværende at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså i høj grad smertefri, samt mange gange derudover den billigste leveringsversion.