Er du på udkig efter klinkbeklædning? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 meter for kun 1.759 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter klinkbeklædning inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.759 kr.Køb
2.494 kr.Køb
2.795 kr.Køb
2.801 kr.Køb
3.746 kr.Køb
4.440 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til hjørner til havelåge til garage til hegn til sommerhus ved vindue til facade til carport

Varianter: trykimprægneret høvlet antracit hvid lærk malet ubehandlet 2 sidet fyrtræ dobbelt sort høvlet vedligeholdelsesfri cedertræ dobbeltsidet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige klinkbeklædning fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har gode priser, og nogle har faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart utrolig relevant at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du vælge et andet.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed bør du vælge et online byggecenter, som giver gode råd til valg af klinkbeklædning.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot klinkbeklædning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder finder du i hele landet, og pga. det har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne selv. Af den grund er der mulighed for at blive fri for fragten, og samtidig have varerne straks.
De velkendte byggecentre samler produkter fra adskillige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et bredt udvalg af klinkbeklædning online.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
Mange nicheforhandlere er små virksomheder, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du handler klinkbeklædning online på deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved bør du få ekstremt brugbar rådgivning fra mennesker der er specialister i netop klinkbeklædning.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

klinkbeklædning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

klinkbeklædning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag cirka 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

klinkbeklædning silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

klinkbeklædning bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du løbende holde øje med udsigten ift. vejret lige før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at vælte ned i samme sekund som du er godt i gang med det komplekse projekt.
2Du bør ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder fod- og hovedbeklædning som hjælp med henblik på eventuelle uheld. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
3Det er aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer klar til brug inden du iværksætter håndværket. Du bør nedskrive en overskuelig liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og som det næste tjekke punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
4Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Store opgaver behøver flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
5Du har adgang til utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med rigelig gavnlig information, særligt hvis man benytter den engelske version.
6I nogle tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte betinger at renoveringen influerer positivt på naturen.
7Forberedelse bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal udarbejde en struktureret dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter handlingsplanen.
8Man skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig smart at du har det disponibelt når du går løs med arbejdet. Du må heller ikke glemme at inkludere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
9Længe før du går i gang med byggeprojektet er det højst værdifuldt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
10Der kommer altid uventede bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og følgelig kan det være værdifuldt at der afsættes god nok plads i handlingsplanen, så man kan være tryg ved at komme i mål.
11Du burde måske overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at tage imod tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det vil være fornuftigt at notere alle omkostninger, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem enkeltvis.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En stor portion byggeforretninger giver til alt held diverse forskellige billige leveringsmåder til klinkbeklædning. En der er meget populær er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo yderst nem, samt desuden ligeledes den billigste leveringsversion.

Du bør endvidere planlægge at vælge at få sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Leveringstypen er af og til et hak dyrere, men omvendt ret så ligetil ved køb af klinkbeklædning online. Den prisbilligste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter pakken, men dette er betinget af at du opholder dig nær internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på klinkbeklædning er særdeles udslagsgivende hvis du mangler dine nye produkter inden for få dage, og af den grund er det sandelig fornuftigt at man tjekker det forventede leveringstidspunkt for klinkbeklædning. En stor portion internet shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, men vær på vagt da det forudsætter at ordren placeres inden et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen på posthuset inden pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få internet foretagender sikrer levering uden omkostninger på klinkbeklædning online, men oftest kræves det at man handler for en fastsat pris. Alternativt bør du gribe den billigste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted.

Masser af netshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig klinkbeklædning derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på klinkbeklædning i disse områder:

Ringsted, Hjørring, Esbjerg, Dragør, Brabrand, Nykøbing Falster, København, Taastrup, Charlottenlund, Holstebro, Grenaa, Varde, Albertslund, Højbjerg, Hvidovre, Herning, Vordingborg, Korsør, Risskov, Slagelse, Herlev, Haslev, Tilst, Hillerød, Ishøj, Valby, Hedensted, Skive, Kokkedal, Odder, Brønshøj, Hedehusene, Helsingør, Frederikssund, Hørsholm, Holbæk, Viborg, Aarhus, Gladsaxe, Middelfart, Svendborg, Solrød Strand, Kolding, Silkeborg, Odense, Aabenraa, Skanderborg, Fredericia, Lillerød, Gentofte, Næstved, Rønne, Stenløse, Aalborg, Thisted, Randers, Brøndby, Vanløse, Glostrup, Horsens, Roskilde, Frederiksværk, Farum, Kalundborg, Haderslev, Jyllinge, Brønderslev, Tårnby, Rudersdal, Frederiksberg, Nærum, Nørresundby, Ballerup, Køge, Virum, Ikast, Birkerød, Åbyhøj, Greve, Lyngby, Struer, Lystrup, Rødovre, Allerød, Ølstykke, Nyborg, Frederikshavn, Hobro, Nakskov, Søborg, Sønderborg, Vejle, Vallensbæk, og Værløse, .

Afhentning af klinkbeklædning er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere tit kigger efter for eksempel billig klinkbeklædning og køb klinkbeklædning. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge eksempelvis klinkbeklædning online, klinkbeklædning tilbud samt klinkbeklædning priser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på klinkbeklædning

Det er særligt smart for folk at sammenholde priser på billige klinkbeklædning online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette har massevis af forhandlere på nettet set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på klinkbeklædning voldsomt, og ovenikøbet love fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at analysere enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på klinkbeklædning online inden du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Du må bare være årvågen med, at når en netshop markedsfører billige klinkbeklædning online for en salgspris som virker grænseløst billig, burde det mange gange være et faresignal om en uægte internet butik. Kortbestillinger er trods alt omfattet af en anordning, hvilket skærmer dig som køber overfor falske internet foretagender.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage omkostningerne til klinkbeklædning senere. Det tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter blandt andet billig klinkbeklædning og klinkbeklædning online. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter for eksempel klinkbeklædning tilbud, køb klinkbeklædning og klinkbeklædning priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg klinkbeklædning er 1759 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til garage til sommerhus til hegn til højbede til havelåge til hjørner til carport ved vindue til facade

Varianter: ubehandlet dobbeltsidet malet sort 2 sidet lærk hvid cedertræ dobbelt høvlet fyrtræ antracit vedligeholdelsesfri høvlet trykimprægneret

Undersøg eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fører til helt fremragende chancer for at betragte en længere række andre forbrugeres kritik og af den grund er det prisværdigt, at du eksaminerer internet forretningens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige klinkbeklædning online.

Facebook leverer ydermere ultra fantastiske chancer for at få kendskab til e-shoppens popularitet. Tilmed ses en del internet firmaer hvor man kan offentliggøre en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige klinkbeklædning online i en webshop bør de helt sikkert tyde netshoppens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre interessant, specielt med de store byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det ofte er et signal om at internet virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen en gang i mellem gennemses af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Dette er desuden en god lejlighed til assistance, såfremt du udsættes for udfordringer i forbindelse med din bestilling af klinkbeklædning. Ligeså går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vedtægter der har indflydelse på købet af klinkbeklædning online, til eksempel hvilken bytteret e-butikken lover.

I den relation er det tillige relevant, at man stadig bevarer ens kvittering på e-mail, således man senere kan eftervise sit køb af klinkbeklædning, uafhængig af om man bestiller hos Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

Lars L gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Lone gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Susanne gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Jan S gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til din online shopping
1Før nogen shopper billige klinkbeklædning i en internet shop burde man i virkeligheden læse netshoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Endvidere stiller vi forslag om at køberen er sat ind i de mest centrale betingelser der har indvirkning på handlen med billige klinkbeklædning online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren bruger.
2Trustpilot forærer dig evigt værdifulde muligheder for at analysere en lang række andre køberes observationer og derfor foreslåes det, at du verificerer e-forhandlerens bedømmelser inden du bestiller billige klinkbeklædning online. Facebook frembringer derudover forholdsvis udmærkede metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
3Den mest letkøbte leveringsmodel vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du har bopæl nærved online webshoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er selvfølgelig meget relevant hvis vi har behov for klinkbeklædning inden for kort tid. Alternativt så lover en hel del internet varehuse gratis levering, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du aftager for en bestemt pris.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en orden, der bistår dig som kunde imod fup internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at dække beløbet af flere omgange.
5Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det bør være et billede på at internet forretningen forstår gældende dansk lovgivning, og at netbutikken nu og da overværes af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Inden folk shopper billige klinkbeklædning hos en online forretning bør man til hver en tid studere butikkens betingelser.
6Antal dages levering er særligt aktuel hvis man har behov for dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det helt fornuftigt at man finder den anslåede leveringsdato ved klinkbeklædning. Størstedelen af internet handler giver billig 1 dags fragt på masser af produkter, som dog kræver at transaktionen realiseres inden et aftalt klokkeslæt.
7Enkelte netbutikker sikrer fragt uden betaling på klinkbeklædning, men i reglen er det betinget af at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt kan man udvælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er ofte desuden ultra overkommelig. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
8Det er i dag ekstremt praktisk for alle og enhver at finde tilbud online på billige klinkbeklædning i blandt diverse netshops, og altså tilbyder massevis af internet virksomheder fragtfri levering. Det kan trods alt være gavnligt at kigge forbi nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og rabat før du shopper, så du er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
9Temmelig mange webbutikker i Danmark foreslår i vore dage diverse forskellige billige løsninger til levering til klinkbeklædning. En af de mest populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig super let, og i mange tilfælde tillige den billigste form for fragt.