SENCO PW150 KLAMMEPISTOL
5.916 kr.
Mere info
TJEP 90/40 Klammepistol, incl. kuffert
1.869 kr.
Mere info
TJEP PZ 16/50 Klammepistol, incl. kuffert
3.706 kr.
Mere info
TJEP BN 90/40 klammepistol, incl. kuffert
2.350 kr.
Mere info
TJEP PG 50/14 Klammepistol, incl. kuffert
1.069 kr.
Mere info
SENCO SFT10XP KLAMMEPISTOL
2.691 kr.
Mere info
SENCO SNS41 KLAMMEPISTOL
5.994 kr.
Mere info
SENCO SQS55 KLAMMEPISTOL
7.713 kr.
Mere info
TJEP Klammepistol, incl. kuffert PQZ-64
4.044 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN6040 15-40mm (5,2mm) STØDSKYDN AFTR
1.895 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN816 6-16mm (12,9mm)
1.331 kr.
Mere info
PASLODE klammepistol gas IM200 19-51mm S16
8.395 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) ENKELT SKUDS AFTR
3.295 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) ENKELT SKUDS AFTR
1.875 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) ENKELT SKUDS AFT
3.295 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN765 32-65mm (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN755 18-55MM (11,3mm) STØDSKYDN AFTR
3.305 kr.
Mere info
HAUBOLD klammepistol PN540 15-40mm (11mm) STØDSKYDN AFTR
1.910 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil undvære fragten, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, og nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot klammepistol.
For mange er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du overveje at vælge en webshop, som giver hjælp til valg af klammepistol.
Det er helt klart super relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
Du vil finde variationer i prisen på billige klammepistol hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder billige priser, og andre satser på service. Du må tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af klammepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når man stopper online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre findes i de større byer, og pga. det har mange adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Takket være dette kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og sågar have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du køber klammepistol online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en bedre pris.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du få en høj grad af konstruktiv assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis klammepistol.
De største byggekæder i Danmark
klammepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

klammepistol silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

klammepistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

klammepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det vil vise sig betydningsfuldt at du har de relevante materialer indkøbt forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt hvad du skal bruge, og efterfølgende granske hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
2Planlægning bliver nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør overveje at lave en effektiv handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
3Der viser sig typisk overraskende problemstillinger når det gælder store projekter, og følgelig vurderes det væsentligt at man afsætter god nok plads i køreplanen, så man føler sig selvsikker på at komme i mål.
4Du må ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som skåner dig mod mulige uheld. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
5I visse tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen er positivt for miljøet. Det kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for miljøet.
6Der er mange forskellige artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er formidler af store mængder anvendelig oplysning, særligt hvis man bruger den engelske version.
7Man skal aldrig nogensinde undvære grej. Ofte vil det være vigtigt at du har udstyret disponibelt idet du starter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at medtage de her omkostninger i økonomien.
8I god tid inden at du går i gang med arbejdet må det være højst betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke må.
9Det kan give mening at tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du burde have assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Hvis du køber assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
11Det anbefales at spørge om assistance til byggearbejdet, hovedsageligt når det kommer til vigtige byggeprojekter. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
12Ofte vil det være afgørende at lave et budget for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og så undersøge prisen på hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype er bedst?

En masse byggecentre udlover nu til dags et hav af forskellige billige fragtløsninger til klammepistol. En favorit er nu til dags afhentningssteder, hvor du kan afhente de bestilte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er jo meget bekvem, samt mange gange tillige den billigste leveringsmetode.

Du kunne ligeledes udse dig at få pakken leveret hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Fragttypen bliver mange gange en kende dyrere, men endda vældig ligetil med klammepistol online. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på klammepistol er selvfølgelig temmelig aktuel såfremt man behøver varen straks, og herved er det selvfølgelig meningsfuldt at man finder tidshorisonten for levering for klammepistol. Størstedelen af internet forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varer online, der dog er betinget af at bestillingen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få pakken betjent forinden de logistikansatte tager hjem.

Visse online webshops frembyder gratis fragt på klammepistol online, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en præcis sum. I øvrigt må man overveje den mest prisbevidste type af levering, hvilket oftest vil være at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En stor portion netshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig klammepistol på nettet og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tildeler eksempelvis click-and-collect på klammepistol i følgende områder:

Jyllinge, Struer, Esbjerg, Hedensted, Frederikssund, Charlottenlund, Greve, Aalborg, Nærum, Odder, Helsingør, Hedehusene, Tårnby, Vallensbæk, Gladsaxe, Lyngby, Thisted, Brønshøj, Risskov, Frederiksberg, Hørsholm, Værløse, Ballerup, Næstved, Hjørring, Højbjerg, Farum, Brøndby, Glostrup, Tilst, Vanløse, Viborg, Søborg, Herning, Ikast, Svendborg, Middelfart, Randers, Nyborg, Køge, Varde, Stenløse, Skive, Roskilde, Virum, Holbæk, Ringsted, Frederiksværk, Herlev, Odense, Haslev, Birkerød, Dragør, Rudersdal, Horsens, Vordingborg, Hillerød, Aabenraa, Valby, København, Sønderborg, Rønne, Rødovre, Lillerød, Hobro, Fredericia, Brabrand, Silkeborg, Solrød Strand, Skanderborg, Hvidovre, Ishøj, Grenaa, Brønderslev, Vejle, Frederikshavn, Gentofte, Slagelse, Kokkedal, Kolding, Taastrup, Albertslund, Korsør, Holstebro, Lystrup, Ølstykke, Nørresundby, Nakskov, Åbyhøj, Kalundborg, Aarhus, Haderslev, Nykøbing Falster, og Allerød, .

Klik-og-hent ift. klammepistol er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland).

Ved kig i data står det klart, at mennesker jævnligt søger efter for eksempel billig klammepistol og klammepistol priser. Vi ser derudover jævnligt mennesker lede efter bl.a. køb klammepistol, klammepistol tilbud samt klammepistol online, plus de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Bedste tilbud på klammepistol

Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for almindelige dødelige at analysere priser på billige klammepistol online fra flere netbutikker, og følgelig har flertallet af online butikker været nødt til at reducere udsalgspriserne på klammepistol markant, og ovenikøbet tilbyde levering uden omkostninger.

Men det kan trods alt være fordelagtigt at udforske forskellige e-handler efter tilbud på klammepistol online inden du handler, så du er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Man må dog være klar over, at såfremt en e-handler markedsfører billige klammepistol online for en udsalgspris der er utrolig attraktiv, så kan det ofte være et bevis på en falsk internet shop. Kortkøb er på den anden side en del af en vedtægt, hvilket assisterer køber overfor falske netbutikker.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du vil betale betalingen af klammepistol af flere omgange. Dette foreslåes normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at mennesker typisk leder efter eksempelvis klammepistol priser og klammepistol online. Derudover ser vi mange gange mennesker søge for eksempel klammepistol tilbud, billig klammepistol samt køb klammepistol.

Læs andre menneskers erfaringer

Trustpilot leverer stort set fremragende genveje til at efterforske en hel del aktuelle køberes iagttagelser og herved foreslår vi, at du tjekker e-forretningens omtaler før du færdiggør din shopping med billige klammepistol online.

Facebook bringer dig på samme måde forholdsvis hæderlige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens popularitet. I øvrigt ses en række e-forretninger som tilbyder kunderne at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, som på samme måde kan udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk køber billige klammepistol online hos en shop kan de reelt studere forhandlerens handelsbetingelser, det er dog bare en tidskrævende opgave, især ved de udbredte byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Alternativet er at undersøge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke godkendt, som længe har været en forsikring om at webshoppen efterlever de danske love, og at internet shoppen ofte evalueres af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene.

Derudover giver det dig chance for hjælpende service, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din shopping med klammepistol. Ligeledes støtter vi at kunden er vidende om de vigtigste vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af klammepistol online, til eksempel den ombytningspolitik e-forretningen benytter.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af klammepistol, uafhængig af om man har købt ved Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Lone gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Birthe Jensen gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Martin gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Lone Petersen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til når du køber online
1Generelt foreslår vi at undersøge om webbutikken er godkendt af e-mærket, da det generelt er en garanti for at netbutikken imødekommer de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren undertiden tilses af eksperter der har megen viden om de gældende regulativer. Inden folk bestiller billige klammepistol hos en online webshop bør man sådan set betragte deres forretningsbetingelser.
2Den mest betalelige leveringsmåde vil til enhver tid være at hente varerne selv, som jo står og falder med at du er i kort afstand af internet virksomhedens arbejdslager. Den fragtmulighed kan være særligt vigtig hvis man skal bruge klammepistol med det samme. Alternativt så yder nogle online shops levering uden beregning, men undertiden kun ifald du shopper for en fastsat sum.
3Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfavnet af en ordning, som dækker køber overfor uægte internet firmaer. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere betalingen over en længere periode.
4Temmelig mange shops på nettet udlover nu til dags mange forskellige billige muligheder for levering til klammepistol. En yndling er nu om dage levering til et afhentningssted, og så henter du bare pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo særdeles praktisk, og typisk tillige den billigste mulighed for levering.
5Trustpilot præsterer ret uafhængige genveje til at udforske diverse forhenværende forbrugeres meninger og herved stiller vi forslag om, at du tjekker online shoppens anmeldelser før du handler billige klammepistol online. Facebook frembyder ligeledes evigt fine chancer for at få indtryk af internet selskabets kundefokus.
6Inden nogen handler billige klammepistol i en internet butik kan man i princippet løbe igennem shoppens forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Dertil anbefaler vi at du er på vagt for de fundamentale reglementer der har indvirkning på shopping af billige klammepistol online, som for eksempel hvilken returneringsret e-firmaet garanterer.
7Leveringshastigheden er naturligvis temmelig betydningsfuld hvis du har brug for produktet lige om lidt, så derfor er det ret så afgørende at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid for klammepistol. De fleste online firmaer giver billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, men vær vagtsom da det beroer på at ordren lægges forud for et fastslået klokkeslæt.
8En række internet shops tilbyder gebyrfri levering på klammepistol, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for et bestemt beløb. Som alternativ bør man tage den billigste leveringsløsning, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Løsningen bliver mange gange derudover rigtig fremkommelig. Den mest billige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
9Det er jo rigtig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige klammepistol i blandt forskellige internet webshops, og altså yder adskillige webshops levering uden beregning. Men det kan imidlertid vise sig nyttigt at checke nogle e-forretninger efter tilbud forud for at du køber, således at man er velinformeret til at opnå den laveste pris.