Bernardo Kerne boremaskine MD 1000
10.425 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine TPC 2000
9.188 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine TPC 3000
12.338 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075 VA
9.854 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 4055
5.550 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075
7.557 kr.
Mere info
Fein Kerneboremaskine KBM 50 U
13.595 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 4055 A
5.935 kr.
Mere info
Fein Kerneboremaskine KBM 80U
24.495 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 6075 S
8.035 kr.
Mere info
Bernardo Kerne boremaskine MD 5075 V
9.469 kr.
Mere info
Compact 110 Scantool Kerneboremaskine
22.300 kr.
Mere info
Compact 75 Scantool Kerneboremaskine
21.088 kr.
Mere info
Husqvarna kerneboremaskine DM230
9.369 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot kerneboremaskine.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende firmaets regler.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du vælge en online byggeshop, hvor du får hjælp til valg af kerneboremaskine.
Du vil finde variationer i prisen på billige kerneboremaskine fra webshop til webshop. En del har de bedste tilbud, og andre giver faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Dermed kan du vælge at blive fri for fragten, og samtidig have varerne lige nu.
De store byggekæder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra flere producenter, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af kerneboremaskine online.

Nichewebshop

En masse webshops som sælger få produkter er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du bestiller kerneboremaskine online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Ergo vil du få ekstremt informativ hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis kerneboremaskine.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
kerneboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kerneboremaskine silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kerneboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

kerneboremaskine bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske kan det blive afgørende at have de fornødne byggematerialer disponible inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du kunne udfærdige en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og dernæst tjekke hver eneste ting, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
2Der er en hel række hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enormt meget almennyttig viden, særligt ifald man leder på engelsk.
3Der viser sig som regel uforudsete problemer i forbindelse med større projekter, og herved er det essentielt at man har afsat en del plads i køreplanen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
4Husk at kalkulere hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan have professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Ifald du benytter hjælp fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente prisoverslag fra diverse håndværkere.
5Du vil aldrig fattes arbejdsredskaber. Det er essentielt at have udstyret ved hånden når du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at inkludere de her udgifter i dit økonomiske overblik.
6Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
7For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum holde øje med vejrprognosen i perioden for projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at piske ned netop som du er gået i gang med det store projekt.
8Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør nedskrive en strømlinet køreplan, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
9Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
10Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggearbejdet, især når der er tale om omfattende ombygninger. Flere projekter gør krav på flere mennesker. Endvidere viser det sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det kan være fordelagtigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og bagefter kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
12Forud for at du indleder byggeprocessen er det ultra essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ret så imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ultra godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

De fleste outlets på nettet tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmidler til kerneboremaskine. En af favoritterne er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine produkter når det passer ind i din kalender. Den er jo i høj grad fremkommelig, samt oftest også den mest letkøbte fragttype.

Du burde tillige planlægge at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Denne viser sig af og til en smule mere pebret, men endda ekstremt enkel for kerneboremaskine online. Den mest prisbevidste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på kerneboremaskine er ret så essentiel forudsat du står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det komplet relevant at du studerer leveringstidspunktet for kerneboremaskine. En lang række shops på nettet – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter online, men glem ikke at det kræver at orden realiseres inden et bestemt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få de nye varer ordnet før lagerpersonalet har fyraften.

En hel del internet varehuse tilbyder fragt uden gebyr på kerneboremaskine online, men i mange tilfælde forudsætter det at du shopper for et præcist beløb. Desuden må du udvælge den billigste leveringstype, hvilket gerne er at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man handler billig kerneboremaskine på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af kerneboremaskine i følgende områder:

Gentofte, Lyngby, Brønderslev, Åbyhøj, Hedehusene, Ballerup, Skanderborg, Skive, Solrød Strand, Aabenraa, Værløse, Jyllinge, Svendborg, Frederiksværk, Taastrup, Sønderborg, Næstved, Højbjerg, Silkeborg, Slagelse, Nakskov, Korsør, Aarhus, Rudersdal, Esbjerg, Ølstykke, Haderslev, Vejle, Middelfart, Struer, Herning, Søborg, Herlev, Rønne, Nyborg, Grenaa, Hjørring, Rødovre, Frederikshavn, Køge, Lystrup, Hedensted, Risskov, Odense, Allerød, Horsens, Ishøj, Hillerød, Nørresundby, Kalundborg, Viborg, Thisted, Aalborg, Virum, Hvidovre, Kokkedal, Hørsholm, Fredericia, Holstebro, Frederiksberg, Gladsaxe, Odder, Farum, Hobro, Roskilde, Greve, Tårnby, Stenløse, Kolding, Dragør, Brønshøj, Randers, Vordingborg, Nærum, Haslev, Helsingør, Albertslund, Nykøbing Falster, København, Ikast, Ringsted, Lillerød, Valby, Charlottenlund, Vanløse, Holbæk, Vallensbæk, Tilst, Birkerød, Varde, Glostrup, Brabrand, Frederikssund, og Brøndby, .

Klik-og-hent ift. kerneboremaskine er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter fx køb kerneboremaskine og kerneboremaskine priser. Derudover oplever man som regel folk søge for eksempel kerneboremaskine online, kerneboremaskine tilbud samt billig kerneboremaskine, plus de store byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark og 10-4.

Få den bedste pris på kerneboremaskine

Det er jo efterhånden yderst simpelt for internetbrugere at søge information om priser på billige kerneboremaskine online hos forskellige forretninger på nettet, og til gengæld har massevis af e-handler ikke kunne slippe for at reducere prisen på kerneboremaskine en hel del, og ydermere garantere portofri fragt.

Derfor kan det til hver en tid være smart at checke en række netbutikker efter tilbud og rabatter på kerneboremaskine online før du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Man bør lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en shop på nettet afsætter billige kerneboremaskine online for en pris som kan ses som besynderligt billig, kunne det mange gange være en varsel om en snydagtig online forretning. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en lovbestemmelse, som redder en imod uoprigtige webshops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afdrage prisen på kerneboremaskine over en periode. Det fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Ses der på data er det klart, at online shoppere som regel søger fx kerneboremaskine tilbud og billig kerneboremaskine. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge bl.a. kerneboremaskine online, køb kerneboremaskine samt kerneboremaskine priser.

Undersøg folks synspunkter

Trustpilot bringer dig stort set fortræffelige løsninger til at fortolke forskellige tidligere brugeres observationer og derfor er det prisværdigt, at du gennemsøger e-shoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige kerneboremaskine online.

Facebook forærer dig lige så vel visse fantastiske metoder til at få kendskab til online firmaets popularitet. Her ser vi faktisk forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at ytre en kritik af købsoplevelsen, hvilket tillige burde bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige kerneboremaskine online på en webshop burde de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsbetingelser, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde, særligt på de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærket, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at e-shoppen forsvarer de danske retningslinjer, og at butikken regelmæssigt besigtiges af fagmænd som er inde i lovene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, ifald du forvoldes besvær i forbindelse med dit indkøb af kerneboremaskine. Foruden dette tilrådes det at kunden er obs på de mest essentielle reglementer der har indvirkning på bestillingen af kerneboremaskine online, fx hvilken returneringsret online forretningen benytter.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man stadig bevarer sin faktura, så man senere vil kunne eftervise sit køb af kerneboremaskine, uafhængig af om man har købt ved Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller Bauhaus.

Karen T gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Lars N gav 4 stjerner

I gør det super godt

Christian Madsen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Maria M gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til internetshopping
1Forinden nogen bestiller billige kerneboremaskine hos en online butik kan man på en vis måde løbe igennem webshoppens forretningsbetingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at kunden er sat ind i de vigtigste vedtægter der har betydning for shopping af billige kerneboremaskine online, til eksempel den returneringsret internet forhandleren anvender.
2Generelt slår vi et slag for at kontrollere om internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, da det skulle være en tryghed om at internet forretningen accepterer gældende dansk lovgivning, foruden at e-handlen fra tid til anden evalueres af specialister som har indsigt i lovgivningen. Inden folk køber billige kerneboremaskine hos en online shop kunne man helt sikkert få overblik over webshoppens forretningsaftale.
3Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig som køber imod uoprigtige netshops. Som et alternativ kan du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere betalingen senere.
4Trustpilot tilbyder dig uden sammenligning fine chancer for at eftersøge mange andre konsumenters domme og derved er det godt, at du bliver klogere på e-forhandlerens ratings før du køber billige kerneboremaskine online. Facebook giver dig desuden en række strålende metoder til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
5Leveringstidspunktet er jo ret afgørende ifald vi skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det temmelig væsentligt at du ser den estimerede leveringsdato på kerneboremaskine. En del firmaer på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men vær på vagt da det er forudsat at ordren aflægges forinden et fastslået klokkeslæt.
6Mange online shops yder i dag en lang række forskellige billige former for fragt til kerneboremaskine. En favorit iblandt mange er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Den er jo i høj grad ukompliceret, samt typisk endvidere den mest letkøbte fragtform.
7Det er efterhånden særligt let gængeligt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige kerneboremaskine fra diverse internet selskaber, og følgelig frembyder en hel del e-forhandlere fragt uden beregning. Derfor kan det ikke desto mindre blive indbringende at besigtige nogle butikker på nettet efter billige priser før du handler, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris.
8Nogle internet virksomheder byder på levering uden gebyr på kerneboremaskine, men oftest er det så præmissen at du bestiller for en bestemt sum. Derudover kunne du vælge den mindst kostelige fragtløsning, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig uheldigvis endda ekstremt let gængelig. Den mest letkøbte slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
9Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv, som desværre stiller krav om at du lever i kort afstand af internet forhandlerens adresse. Den løsning til levering kan være særdeles aktuel når du skal bruge kerneboremaskine nu og her. Alternativt så sikrer flere internet shops levering uden omkostninger, men undertiden er det forudsat at der aftages for et fastslået beløb.