Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt produktsortiment, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot keramisk varmeblæser.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring keramisk varmeblæser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er især muligt ved de udbredte byggekæder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige keramisk varmeblæser alt efter hvor du handler online. Nogle vil have billige priser, imens nogle har et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at handle online og køre produkterne selv. Herigennem har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar hente produkterne lige nu.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af keramisk varmeblæser online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der oftest er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe keramisk varmeblæser online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om deres varer, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du forvente mere kompetent rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis keramisk varmeblæser.
Alverdens nicheforhandlere står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
keramisk varmeblæser silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

keramisk varmeblæser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

keramisk varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

keramisk varmeblæser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i gang med arbejdet. Du bør udfærdige en punktforms oversigt hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, med det formål at du sikrer dig at alt er som det skal være.
2For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du regelmæssigt tage et kig på vejrprognosen i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du skal for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj som arbejdssko der hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
4Der præsenterer sig som regel utidige problemer når det gælder krævende byggeprojekter, og altså vil det vise sig væsentligt at man afsætter nok plads i køreplanen, som gør at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
5Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en klar tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter din plan.
6Det er muligt at søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Det betinger at renoveringen har betydning for naturen.
7Der findes et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver ekstremt meget udbytterig oplysning, særligt såfremt du bruger den engelske version.
8Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en fagperson til opstarten af det. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter tilbud fra flere selskaber.
9Før du opstarter byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Du vil nødig mangle værktøj. Tit vil det være af stor betydning at du har udstyret til rådighed når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
11Ofte vil det være meningsfuldt at have et regnskab for istandsættelsen, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive rationelt at nedskrive alle poster, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på hver enkelt.
12Det kan være en god idé at få hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om større byggeprojekter. Nogle ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere må det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En række online virksomheder yder i vore dage en række forskellige billige fragtmuligheder til keramisk varmeblæser. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo ret bekvem, samt ofte endda den billigste form for levering.

Du bør lige så vel afveje for og imod at få produkterne sendt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver mange gange en anelse dyrere, men ligeledes vældig overkommelig ift. keramisk varmeblæser online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men det nødvendiggør at du har bopæl nærved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på keramisk varmeblæser er yderst central om du behøver din ordre fluks, og af den grund er det i sandhed centralt at vi finder den forventede leveringstid på keramisk varmeblæser. Størstedelen af shops på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, som antager at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne ordnet forinden pakkepersonalet får fri.

En række webshops byder på portofri fragt på keramisk varmeblæser online, men ofte stiller det krav om at man shopper for en bestemt pris. Desuden kan man tage den billigste leveringsform, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder giver afhentning hvor du bestiller billig keramisk varmeblæser online men afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg. De udlover for eksempel klik-og-hent på keramisk varmeblæser i følgende områder:

Solrød Strand, Aalborg, Hillerød, Køge, Roskilde, Kolding, Lyngby, Stenløse, Svendborg, Kokkedal, Skive, Albertslund, Lillerød, Skanderborg, Aarhus, Vordingborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Hedehusene, Sønderborg, Jyllinge, Dragør, Fredericia, Højbjerg, Ølstykke, Odder, Esbjerg, Frederiksværk, Brabrand, Glostrup, Nørresundby, Randers, Holbæk, Aabenraa, Slagelse, Gentofte, Kalundborg, Frederiksberg, Nyborg, Horsens, Odense, Grenaa, Ishøj, Næstved, Charlottenlund, Risskov, Vanløse, Ikast, Taastrup, Silkeborg, Åbyhøj, Nærum, Hedensted, Brønderslev, Thisted, Herning, Brøndby, Middelfart, Hvidovre, Haderslev, Nakskov, Vallensbæk, Birkerød, Værløse, Holstebro, Korsør, Ringsted, Vejle, Tårnby, Søborg, Hjørring, Farum, Helsingør, Rudersdal, Herlev, Ballerup, Haslev, Viborg, Struer, Lystrup, Greve, Allerød, Brønshøj, Hobro, Frederikshavn, Hørsholm, Valby, Frederikssund, Rønne, København, Gladsaxe, Varde, Tilst, og Virum, .

Click-and-collect af keramisk varmeblæser er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved kig i søgedata bliver det markant, at folk jævnligt kigger efter fx billig keramisk varmeblæser og keramisk varmeblæser priser. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter eksempelvis køb keramisk varmeblæser, keramisk varmeblæser tilbud og keramisk varmeblæser online, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Rabat på keramisk varmeblæser

Det er jo rigtig enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige keramisk varmeblæser online hos flere internet shops, og derfor har massevis af internet handler i Danmark været tvunget til at trykke prisen på keramisk varmeblæser enormt, og endda yde gebyrfri levering.

Trods dette kan det immervæk blive gunstigt at sammenholde nogle enkelte firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på keramisk varmeblæser online før du shopper, således at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du skal trods alt være klar over, at hvis en e-forretning forhandler billige keramisk varmeblæser online til en tilbudspris som kan ses som usædvanlig billig, er det for det meste være en indikator for en bedragerisk internet butik. Handler med kort er dog omfavnet af et lovbud, som passer på køberen overfor falske internet shops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere betalingen af keramisk varmeblæser ude i fremtiden. Det fås som regel ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på tendenserne er det markant, at mennesker typisk leder efter for eksempel billig keramisk varmeblæser og køb keramisk varmeblæser. Man ser derudover typisk online shoppere søge fx keramisk varmeblæser tilbud, keramisk varmeblæser online og keramisk varmeblæser priser.

Se nærmere på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot medfører super stabile løsninger til at undersøge en længere række tidligere forbrugeres betragtninger og herved er det fornuftigt, at du evaluerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige keramisk varmeblæser online.

Facebook tilbyder tilsvarende nogenlunde relevante metoder til at få indtryk af internet selskabets pålidelighed. Foruden det ser vi en række online selskaber i Danmark hvor folk kan formulere en kritik af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige keramisk varmeblæser online i en e-shop kunne de ideelt set skimme e-butikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke videre interessant, særligt med de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kigge om online firmaet er e-mærket, da det almindeligvis er en sikring om at online virksomheden lever op til de danske retningslinjer, tillige med at e-handlen ofte efterses af eksperter som er inde i vedtægterne på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, ifald du får besvær med din shopping med keramisk varmeblæser. I øvrigt støtter vi at man er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af keramisk varmeblæser online, for eksempel den returpolitik online virksomheden lover.

Derfor er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af keramisk varmeblæser, uanset om man bestiller hos Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Silvan.

Erik gav 5 stjerner

Fremragende service.

Anne U gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Marianne gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Karen Kristensen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at kontrollere om online shoppen er e-mærke tilsluttet, som kan være en påvisning af at internet virksomheden overholder de officielle regler, samt at e-forhandleren rutinemæssigt revurderes af jurister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Forinden nogen køber billige keramisk varmeblæser på en shop bør man på en vis måde betragte butikkens regler.
2Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af et regelsæt, der garanterer kunden imod bedrageriske internet outlets. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere regningen over en periode.
3Før folk shopper billige keramisk varmeblæser i en e-forhandler bør de på en vis måde studere deres handelsvilkår, det er dog typisk ikke super interessant. I øvrigt tilråder vi at man er vidende om de mest basale reglementer der har indflydelse på købet af billige keramisk varmeblæser online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet webshoppen benytter.
4Leveringstidspunktet er vældig relevant når man mangler varen nu og her, så derfor er det skam meningsfuldt at man dobbelttjekker leveringstiden på keramisk varmeblæser. En række online varehuse præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt.
5En hel del internet shops garanterer fragt uden omkostninger på keramisk varmeblæser, men ofte er det så nødvendigt at man køber for en præcis sum. Desuden burde du gribe den billigste leveringsmåde, der i mange tilfælde er at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Løsningen bliver typisk endvidere usædvanlig fremkommelig. Den prisbilligste leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren.
6En del online shops yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmidler til keramisk varmeblæser. En af favoritterne er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot varerne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo ret nem, samt endda derudover den billigste fragtform.
7Det har vist sig at være ret uproblematisk for folk at kigge efter tilbud online på billige keramisk varmeblæser i blandt forskellige forretninger på nettet, og følgelig præsterer en lang række internet forretninger i Danmark levering uden omkostninger. Dog kan det alligevel være udbytterigt at sammenholde et par firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du køber, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
8Trustpilot bringer dig nogenlunde hensigtsmæssige løsninger til at vurdere en længere række eksisterende brugeres omtaler og derved anbefaler vi, at du evaluerer online forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige keramisk varmeblæser online. Facebook fremskaffer også sådan set gode løsninger til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
9Den billigste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken, som dog står og falder med at du opholder dig i nærheden af netshoppens hjemsted. Den leveringsmanér er selvfølgelig meget vigtig hvis du absolut skal bruge keramisk varmeblæser om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle få online shops fragt uden betaling, men ofte er det forbeholdt når der handles for et fastsat beløb.