Bernardo Kanvægt CW 5000
8.869 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt ID 6400
6.694 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 15000
12.535 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt ID 3200
6.160 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt ID 500
5.288 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 10000
11.672 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 1000
7.050 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt ID 1000
5.429 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 500
7.304 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 3000
7.641 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt ID 250
5.082 kr.
Mere info
Bernardo Kanvægt CW 2000
7.379 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke netbutikkens betingelser.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot kanvægt.
Der er variationer i priserne på billige kanvægt fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode priser, imens andre har kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af kanvægt.
Det er absolut utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere producenter, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af kanvægt online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i hele landet, og hermed har kunderne adgang til at købe online og hente varerne selv. Derfor har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du få gode tilbud.
Mange nichefokuserede netbutikker er mindre firmaer, som tit har danske ejere, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du køber kanvægt online hos dem.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Ergo får du formentlig super begavet vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis kanvægt.
Danmarks største byggekæder
kanvægt bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kanvægt harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kanvægt silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kanvægt jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag flere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske du burde tage til overvejelse om du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Når du skal have assistance fra en professionel kan det være en god idé at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
2I visse tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilskud beroer altså på at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
3Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Det kan vise sig at være en fordel at du har værktøjet ved hånden idet du iværksætter byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Forberedelse vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet agenda, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du udarbejder din strategi.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen i tilfælde med krævende byggeprojekter, og derfor er det afgørende at man afsætter passende plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
6Det kan blive fundamentalt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed inden du tager fat på eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt hvad der skal bruges, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
7Forinden du optager byggeprocessen kan det være ultra centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan overvejes at få assistance til byggeprocessen, især når der er tale om omfattende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Derudover vil det blive mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
9Typisk vil det være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du har styr på udgifterne. Det bør blive sundt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og dernæst notere beløbet for hver enkelt.
10Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube kan hjælpe med betydelige mængder anvendelig oplysning, navnligt forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
11Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig imod eventuelle uheld. Det er smart at du husker dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
12Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således må du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit omfattende projekt.
De højest ratede byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Masser af byggeforretninger tildeler nu til dags flere billige fragtmuligheder til kanvægt. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente ordren når du har mulighed for det. Fragttypen er altså rigtig hensigtsmæssig, og desuden endvidere den prisbilligste leveringsmodel.

Du burde endvidere påtænke at få pakken sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig typisk en tak mere pebret, men også ret bekvem ift. kanvægt online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på kanvægt er rigtig central såfremt vi skal bruge dine nye produkter omgående, så derfor er det virkelig væsentligt at du checker leveringstiden ved kanvægt. En masse e-butikker i Danmark – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer online, men vær opmærksom på at det stiller krav om at handlen gemmenføres før et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken klargjort før lagermedarbejderne har fri.

Enkelte forhandlere på nettet sikrer portofri levering på kanvægt online, men i mange tilfælde forudsætter det at du indkøber for en præcis sum. Desuden skal du foretrække den mest billige form for fragt, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En hel del webbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig kanvægt på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma. De tilbyder for eksempel afhentning af kanvægt i følgende byer:

Horsens, Kolding, Hedehusene, Taastrup, Ishøj, Thisted, Stenløse, Farum, Svendborg, Aarhus, Skanderborg, Holbæk, Gladsaxe, Risskov, Frederikssund, Hørsholm, Fredericia, Kokkedal, Nykøbing Falster, Roskilde, Hedensted, Allerød, Lyngby, Nakskov, Herning, Skive, Køge, Solrød Strand, Randers, Sønderborg, Odense, Silkeborg, Vallensbæk, Tilst, Åbyhøj, Odder, Lillerød, Middelfart, Vanløse, Højbjerg, Brønderslev, Struer, Esbjerg, Tårnby, Haderslev, Rødovre, Korsør, Jyllinge, Hjørring, Varde, Frederiksberg, Ballerup, Nørresundby, Frederikshavn, Rønne, Grenaa, Albertslund, Dragør, Ikast, København, Rudersdal, Gentofte, Helsingør, Lystrup, Hobro, Viborg, Glostrup, Valby, Søborg, Kalundborg, Nærum, Ringsted, Vordingborg, Charlottenlund, Ølstykke, Næstved, Værløse, Slagelse, Greve, Brøndby, Herlev, Brabrand, Hillerød, Holstebro, Virum, Vejle, Hvidovre, Nyborg, Frederiksværk, Haslev, Aalborg, Brønshøj, Aabenraa, og Birkerød, .

Click-and-collect ift. kanvægt er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene står det klart, at mennesker ofte søger blandt andet billig kanvægt og kanvægt online. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge fx kanvægt tilbud, køb kanvægt samt kanvægt priser, foruden de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode priser på kanvægt

Det er i dag rigtig fleksibelt for enhver at analysere tilbud på billige kanvægt online hos flere internet virksomheder, og af den grund har flere online shops ikke kunne slippe for at formindske prisen på kanvægt helt i bund, og ydermere præstere billig levering.

Men det kan stadigvæk være lukrativt at studere flere e-handler efter tilbud på kanvægt online inden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Du må dog være årvågen med, at ifald en online virksomhed afhænder billige kanvægt online til salg for en salgspris som kan ses som utrolig lav, burde det tit være et bevis på en uærlig online butik. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en foranstaltning, som dækker en imod uærlige internet forhandlere.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at klare beløbet til kanvægt ude i fremtiden. Det tilbydes som regel ved specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Når man ser på tendenserne er det markant, at folk ofte søger bl.a. kanvægt priser og billig kanvægt. Derudover oplever vi tit internet shoppere søge eksempelvis kanvægt tilbud, kanvægt online og køb kanvægt.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot medfører visse stabile genveje til at se nærmere på ganske mange eksisterende forbrugeres domme og derfor tilrådes det, at du betragter internet selskabets kritik forud for at du placerer din ordre på billige kanvægt online.

Facebook frembyder endvidere stort set anstændige metoder til at få indblik i netbutikkens popularitet. Desuden er der nogle outlets på nettet hvor folk kan forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes kan drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige kanvægt online i en internet handler kunne man i og for sig løbe igennem shoppens handelsbetingelser, det er dog for det meste en tidskrævende opgave, især ved de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at granske hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, hvilket er en påvisning af at internet butikken tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at webbutikken nu og da revurderes af jurister som er meget bekendte med reglerne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til support, for så vidt du forvoldes vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af kanvægt. Udover dette tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest basale reglementer der kan influere på købet af kanvægt online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online butikken bruger.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bibeholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan vidne om bestillingen af kanvægt, hvad end man har handlet fra Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg eller Stark.

Karen V gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anna Møller gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Lene B gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til internetshopping
1Leveringstiden er selvfølgelig særdeles aktuel ifald du absolut skal bruge varerne straks, og med det formål er det helt relevant at vi finder leveringstidspunktet ved kanvægt. En hel del outlets på nettet tilbyder billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, som imidlertid kræver at ordren aflægges forinden et fast klokkeslæt.
2En del online outlets foreslår til alt held en hel del forskellige billige fragtløsninger til kanvægt. Det mest almindelige er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter når der er mulighed for det. Denne er jo ekstremt gnidningsløs, og ofte derudover den prisbilligste form for fragt.
3Den billigste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog nødvendiggør at du lever tæt på e-firmaets arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis rigtig afgørende når man absolut skal bruge kanvægt fluks. Alternativt så frembyder nogle få online selskaber billig fragt, men oftest er det kun gældende hvis du køber for en bestemt pris.
4En hel del online webshops frembyder gebyrfri levering på kanvægt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der bestilles for en bestemt pris. Ellers skal man gribe den mest prisbevidste leveringstype, hvilket ofte vil være at få bragt varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis desuden ret så uproblematisk. Den mindst kostelige fragtløsning vil dog altid være selv at hente pakken.
5Generelt foreslår vi at undersøge hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en erklæring om at online firmaet efterkommer gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren nu og da besøges af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene på området. Inden nogen handler billige kanvægt hos en internet forhandler behøver man i princippet have øje for butikkens regler.
6Trustpilot resulterer i nogenlunde hæderlige genveje til at iagttage ganske mange andre konsumenters iagttagelser og derved anbefales det, at du iagttager webbutikkens omtaler forud for at du køber billige kanvægt online. Facebook byder på for øvrigt en lang række fremragende genveje til at få indblik i online shoppens pålidelighed.
7Forinden nogen køber billige kanvægt på en webbutik burde man egentlig betragte dens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke særlig morsomt. For øvrigt foreslår vi at køberen er obs på de mest vitale bestemmelser i forbindelse med handlen med billige kanvægt online, fx hvilken ombytningsrettighed online firmaet lover.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, som bistår køber imod bedrageriske e-shops. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du hellere vil honorere pengene i flere bidder.
9Det er jo i høj grad nemt for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige kanvægt på diverse e-butikker, og på grund af dette yder utallige internet webshops fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid være rentabelt at tjekke et par netshops efter rabat og tilbud forinden du handler, så du er garanteret at modtage den skarpeste pris.