Diesella Kantsøger 10-4 mm
310 kr.
Mere info
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,010 mm.
1.471 kr.
Mere info
Kantsøger 10 mm i trækasse
435 kr.
Mere info
Kantsøger 10/4 mm i trækasse
435 kr.
Mere info
Edge finder SOE 20 L
878 kr.
Mere info
Diesella Kantsøger optisk/akustisk 10mm
1.055 kr.
Mere info
Kantsøger 10 mm med keramisk tasteflade
1.119 kr.
Mere info
Diesella Kantsøger 10 mm
310 kr.
Mere info
Kantsøger 6/6 mm i trækasse
435 kr.
Mere info
Optisk 3D kantsøger 10 mm m/ lys nøjagtighed 0,005 mm.
2.308 kr.
Mere info
Kantsøger SOE 20 S
788 kr.
Mere info
Kantsøger med indikatorlampe MK2
686 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du kende byggeshoppens handelsbetingelser.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at vælge en webshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring kantsøger.
Der kan være forskel på priserne på billige kantsøger fra netbutik til netbutik. En del giver de bedste priser, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du skal tænke på hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder sælger et stort varesortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot kantsøger.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derigennem har mange chancen for at handle online og fragte materialerne personligt. Derigennem er der mulighed for at undgå fragten, samt endda få produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De store byggekæder samler varer fra forskellige nichebutikker, så du kan vælge fra et stort sortiment af kantsøger online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derfor kan du opleve en høj grad af erfaren assistance fra personale som er specialister i lige præcis kantsøger.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som tit er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du køber kantsøger online på deres side.
Mange nichefokuserede webshops producerer selv de varer der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
kantsøger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kantsøger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kantsøger silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kantsøger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Planlægning er metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du skal have en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din køreplan.
2Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du må skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
3Du bør aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning der hjælper dig overfor potentielle skader. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke får assistance fra en professionel.
4Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den årsag skal du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
5Det kan overvejes at søge hjælp til projektet, i særdeleshed når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Store ting kræver flere folk. I øvrigt viser det sig mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
6Muligvis kan det blive essentielt at have de nødvendige materialer handlet ind inden du går i krig med eksekveringen. Du har fordel af at lave en punktforms huskeliste som indeholder hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
7Der kan findes en verden af artikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er formidler af temmelig meget brugbar viden, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
8Det kan vise sig at være afgørende at have en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive en god idé at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan notere den billigste pris på hver eneste af dem.
9I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har betydning for klimaet.
10Inden du starter arbejdet må det være højst fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Man vil på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig af stor betydning at have udstyret tilgængeligt idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
12Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige udfordringer når det handler om svære byggeprojekter, og på grund af det vil det være væsentligt at man afsætter en god portion tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Adskillige e-shops udlover i dag diverse forskellige billige fragttyper til kantsøger. En af de mest populære er i vore dage pakkeshops, hvor du selv kan hente varerne når du har lyst. Fragtformen er nemlig ekstremt overkommelig, samt desuden desuden den mest billige type af levering.

Du burde tillige planlægge at få varerne sendt til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig til tider en lille smule mere pebret, men desuden vældig problemfri ift. kantsøger online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du er i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kantsøger er selvfølgelig meget væsentlig når man har brug for produkterne lige om lidt, så af den grund er det faktisk væsentligt at vi checker den forventede leveringstid ved kantsøger. Størstedelen af netbutikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men som trods alt står og falder med at bestillingen placeres tidligere end et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted før de pakkeansatte tager hjem.

Flere online selskaber byder på gebyrfri levering på kantsøger online, men tit forudsætter det at du handler for en konkret sum. Ellers bør du udvælge den mindst kostelige leveringsløsning, som oftest vil være at få leveret produkterne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkeder giver click-and-collect hvor man handler billig kantsøger hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne udlover bl.a. afhentning af kantsøger i følgende byer:

Taastrup, Allerød, Aarhus, Herning, Hørsholm, Næstved, Kokkedal, Aalborg, Odense, Risskov, Frederiksberg, Haderslev, Roskilde, Holstebro, Jyllinge, Hobro, Ringsted, Charlottenlund, Lyngby, Haslev, Rønne, Birkerød, Middelfart, Thisted, Viborg, Nørresundby, Farum, Søborg, Silkeborg, Frederiksværk, Nærum, Glostrup, København, Brøndby, Ballerup, Horsens, Randers, Gentofte, Vejle, Hedensted, Åbyhøj, Greve, Frederikshavn, Nakskov, Ølstykke, Tårnby, Dragør, Hvidovre, Svendborg, Lillerød, Skanderborg, Lystrup, Albertslund, Nyborg, Tilst, Struer, Esbjerg, Køge, Vanløse, Gladsaxe, Højbjerg, Brønshøj, Aabenraa, Grenaa, Kalundborg, Værløse, Rødovre, Herlev, Varde, Frederikssund, Slagelse, Rudersdal, Virum, Ikast, Brønderslev, Brabrand, Odder, Hedehusene, Vallensbæk, Valby, Vordingborg, Fredericia, Korsør, Holbæk, Hillerød, Helsingør, Ishøj, Kolding, Stenløse, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Skive, Sønderborg, og Hjørring, .

Afhentning af kantsøger er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt efterspørger fx billig kantsøger og kantsøger online. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. kantsøger tilbud, kantsøger priser og køb kantsøger, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på kantsøger

Det har vist sig at være ret nemt for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige kantsøger online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og til gengæld har en hel del internet shops været presset til at at nedbringe prisniveauet på kantsøger markant, og ydermere garantere gebyrfri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig udbytterigt at kigge forbi diverse firmaer på nettet efter tilbud på kantsøger online før du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Man bør lige meget hvad ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netbutik sælger billige kantsøger online til salg for en pris som er mystisk billig, kunne det for det meste være et faresignal om en snydagtig butik. Køb med kort er på den anden side inkluderet i en forordning, der bistår en overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale prisen på kantsøger i flere bidder. Det tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Ses der på søgedata bliver det markant, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel køb kantsøger og billig kantsøger. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge fx kantsøger tilbud, kantsøger priser og kantsøger online.

Kig på andre menneskers betragtninger

Trustpilot byder på uden sammenligning ærlige muligheder for at sondere diverse aktuelle brugeres bedømmelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer online shoppens omtaler inden du færdiggør din shopping med billige kantsøger online.

Facebook fører til tilsvarende sådan set belejlige muligheder for at få en idé om internet selskabets troværdighed. I øvrigt ses nogle online virksomheder som tilbyder folk at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel burde bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige kantsøger online hos en e-butik burde de i princippet gennemlæse butikkens betingelser, dog er det tit ikke videre interessant, særligt ved de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at se hvorvidt webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det burde være en tryghed om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at webbutikken lejlighedsvis revideres af fagmænd der er indført i vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger med dit køb af kantsøger. Endvidere stiller vi forslag om at køber er vidende om de mest betydningsfulde forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af kantsøger online, som eksempelvis den ombytningspolitik online forretningen bruger.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af kantsøger, ligegyldig om man har købt fra Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Lene B gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette A gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Morten Knudsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Poul Rasmussen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du bor tæt på online shoppens tilholdssted. Den leveringsform er selvfølgelig temmelig bestemmende når vi har behov for kantsøger øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række e-forretninger i Danmark billig levering, men undertiden er det påkrævet at du handler for en fastsat sum.
2Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en forordning, hvilket værner en overfor uoprigtige online butikker. Som alternativ kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du vil godtgøre pengene over en længere periode.
3Forud for at nogen handler billige kantsøger hos en internet butik bør man sådan set tage stilling til e-shoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke videre interessant. Ydermere foreslåes det at du er omhyggelig omkring de mest essentielle forhold der kan have indvirkning på handlen med billige kantsøger online, for eksempel den returret internet webshoppen garanterer.
4Masser af netbutikker i Danmark giver nu diverse billige leveringsmuligheder til kantsøger. En favorit iblandt mange er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig hensigtsmæssig, og mange gange ydermere den billigste fragtmetode.
5En hel del e-shops i Danmark tilbyder fragt uden omkostninger på kantsøger, men tit gælder det kun hvis der købes for en konkret sum. Desuden skulle man tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig som oftest desuden i høj grad uproblematisk. Den mest letkøbte løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er et billede på at e-butikken efterlever de danske regler, tillige med at online forhandleren hyppigt efterses af fagmænd der behersker de gældende love. Forud for at folk shopper billige kantsøger i en internet forhandler bør de i reglen sætte sig ind i webbutikkens vilkår.
7Trustpilot giver dig fuldkommen solide genveje til at verificere en stor portion tidligere forbrugeres betragtninger og på grund af dette er det godt, at du kigger nærmere på internet forhandlerens ratings inden du handler billige kantsøger online. Facebook yder for øvrigt egentlig strålende løsninger til at få indblik i e-forretningens kundefokus.
8Antal dages levering kan være yderst aktuel når man absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det relativt afgørende at du gransker den estimerede leveringstid på kantsøger. Adskillige online webshops stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, hvilket står og falder med at ordren køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt.
9Det er efterhånden ekstremt let gængeligt for alle og enhver at prissammenligne online på billige kantsøger hos flere webshops, og altså yder flere internet shops portofri fragt. Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at prøve et par e-shops efter billige priser forud for at du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at få den bedste pris.