Holzmann Kantsliber KOS2510N 230V
8.995 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KNS 150
1.332 kr.
Mere info
Holzmann Kantsliber KS2000 230V
5.999 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KSM 2100 P / 400 V
6.488 kr.
Mere info
Metabo Kantsliber KNSE 12-150 i sæt Inox
5.749 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KNS 150 A
2.016 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber HV 70 - 230 V
5.147 kr.
Mere info
Holzmann Kantsliber KOS3000C
29.995 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber HV 80 OSZI
7.510 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KSM 2600 C
13.491 kr.
Mere info
Holzmann Kantsliber
15.399 kr.
Mere info
Holzmann Kantsliber KOS2740 230V
14.899 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KSM 2740 CN
13.491 kr.
Mere info
Bernardo Kantsliber KSM 3000 C
19.894 kr.
Mere info
Holzmann Kantsliber
31.250 kr.
Mere info
METABO KANTSLIBER KNS 18 LTX 150 SOLO uden batteri og lader
4.998 kr.
Mere info
METABO KANTSLIBER KNSE 9-150 SÆT
6.679 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige kantsliber fra netbutik til netbutik. Enkelte giver gode tilbud, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot kantsliber.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en webshop, som giver råd og vejledning til valg af kantsliber.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger produkter fra forskellige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af kantsliber online.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og af den grund har man tilbuddet om at købe online og transportere produkterne personligt. Takket være dette er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille kantsliber online på deres webshop.
De fleste webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du forvente endnu mere indsigtsfuld service fra mennesker som er eksperter i netop kantsliber.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

kantsliber harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

kantsliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kantsliber jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

kantsliber bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor må du ofte undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprocessen, så du slipper for at det ud af det blå begynder at vælte ned når du netop er startet på dit svære byggeprojekt.
2Inden du iværksætter arbejdet kan det være ganske betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du må for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. sko og hjelm som sikrer dig imod potentielle skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggearbejdet, specielt ved omfangsrige byggeprojekter. Krævende projekter skal gerne udføres af mere end en person. Desuden er det mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Du har adgang til rigelige mængder af artikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube er formidler af store mængder brugbar viden, ikke mindst forudsat at man leder på engelsk.
6Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde fremskaffe hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
7Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være en fordel at du har værktøjet klar før du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at medtage de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Man kan søge økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeriet influerer positivt på klimaet.
9Planlægning vil altid være nøglen til succes med din byggeproces. Du skal have en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver strategien.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være forstandigt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter kortlægge omkostningen ved hver enkelt.
11Det vil vise sig værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind forud for at du indleder din byggeproces. Du kan sammenfatte en simpel liste hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problemer i forbindelse med større projekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er utrolig flot. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er temmelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En del butikker på nettet yder nu en hel del forskellige billige fragtmuligheder til kantsliber. Den mest moderne er i dag at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsformen er altså i høj grad hensigtsmæssig, samt desuden endda den prisbilligste fragtløsning.

Du bør ligeledes overveje at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er jævnligt en lille smule mindre billig, men ydermere særligt smertefri med kantsliber online. Den billigste leveringsmodel er unægtelig at du selv henter varerne, som dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kantsliber kan vise sig at være ret afgørende hvis du skal bruge dine nye varer straks, så af den grund er det forholdsvis relevant at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid på kantsliber. En lang række shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på mange varenumre online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren inden personalet har fyraften.

En hel del online shops byder på gratis fragt på kantsliber online, men i mange tilfælde under forudsætning af at man bestiller for en bestemt pris. Alternativt bør man vælge den billigste fragtløsning, der gerne vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

En hel del webbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig kantsliber hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus. De frembyder eksempelvis click-and-collect på kantsliber i følgende områder:

Solrød Strand, Risskov, Rønne, Greve, Esbjerg, Odder, Allerød, Brønderslev, Aabenraa, Birkerød, Vejle, Nykøbing Falster, Frederikssund, Ølstykke, Slagelse, Nakskov, Haslev, Valby, Jyllinge, Lillerød, Odense, Skanderborg, Glostrup, Vallensbæk, Køge, Kolding, Højbjerg, Vanløse, Gentofte, Nyborg, Herning, Silkeborg, Holstebro, Virum, Ringsted, Åbyhøj, Farum, Hjørring, København, Brønshøj, Grenaa, Tilst, Horsens, Viborg, Charlottenlund, Helsingør, Gladsaxe, Stenløse, Roskilde, Taastrup, Lyngby, Hedehusene, Herlev, Frederikshavn, Brøndby, Frederiksværk, Skive, Middelfart, Ballerup, Hedensted, Albertslund, Værløse, Sønderborg, Ishøj, Randers, Dragør, Svendborg, Thisted, Korsør, Nærum, Brabrand, Haderslev, Lystrup, Kokkedal, Kalundborg, Aarhus, Hørsholm, Søborg, Nørresundby, Næstved, Holbæk, Tårnby, Rødovre, Frederiksberg, Vordingborg, Ikast, Hvidovre, Fredericia, Hobro, Varde, Hillerød, Rudersdal, Struer, og Aalborg, .

Click-and-collect ift. kantsliber er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker tit kigger efter fx billig kantsliber og kantsliber priser. Derudover ser vi typisk netshoppere søge efter for eksempel køb kantsliber, kantsliber online og kantsliber tilbud, plus de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Rabat på kantsliber

Det er yderst gnidningsløst for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige kantsliber online på tværs af internet virksomheder, og til tak har adskillige e-shops ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på kantsliber markant, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Det kan dog alligevel være nyttigt at analysere nogle få butikker på nettet efter tilbud på kantsliber online inden du placerer ordren, så du er velinformeret til at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man bør imidlertid ikke glemme, at ifald en e-handler reklamerer billige kantsliber online for en udsalgspris som kan ses som enormt favorabel, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uoprigtig shop. Kortbestillinger er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, som beskytter dig som køber overfor uægte e-handler.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække betalingen af kantsliber senere. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Ved kig i data bliver det klart, at netshoppere typisk leder efter for eksempel køb kantsliber og kantsliber tilbud. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge eksempelvis kantsliber priser, billig kantsliber og kantsliber online.

Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot præsterer temmelig anstændige løsninger til at analysere en hel del tidligere brugeres reflektioner og derved er det at foretrække, at du ser nærmere på netshoppens ratings forud for at du bestiller billige kantsliber online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt fuldkommen fordelagtige chancer for at få indblik i e-shoppens popularitet. Tilmed møder vi en række internet handler hvor kunder kan udforme en evaluering af ordreforløbet, hvilket tilmed kan drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige kantsliber online på en e-shop kunne man de facto granske deres handelsvilkår, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at efterse hvorvidt internet virksomheden er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en garanti for at online virksomheden efterfølger de officielle regler, udover at online forretningen af og til ses til af jurister der er meget fortrolige de gældende regler.

Dette er desuden en god lejlighed til hjælpende service, for så vidt du forvoldes problemer ved din ordre på kantsliber. Derudover kan det være til hjælp at kunden er obs på de mest vedkommende vilkår der kan influere på bestillingen af kantsliber online, fx hvilken returrettighed butikken bruger.

I relation til det er det samtidig vigtigt, at man stadig beholder ens faktura, så man senere vil kunne påvise sin bestilling af kantsliber, uafhængig af om man handler hos Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Tina Jensen gav 5 stjerner

SUPER

Mette Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Mads Andersen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Marianne gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til online shopping
1Den mindst kostelige form for levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo står og falder med at du lever lige ved internet webshoppens adresse. Den metode til levering er selvfølgelig ret så essentiel om vi behøver kantsliber straks. Alternativt så tilbyder en række e-handler i Danmark levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du køber for en fastsat pris.
2Trustpilot leverer adskillige solide muligheder for at tyde en stor portion andre køberes tanker og derved er det at foretrække, at du beser online forretningens vurderinger inden du bestiller billige kantsliber online. Facebook tilbyder ligeledes tilpas uafhængige chancer for at få et kig ind i e-butikkens popularitet.
3Det er jo ekstremt overkommeligt for folk at finde tilbud online på billige kantsliber i blandt flere online selskaber, og herved tilbyder langt de fleste internet handler i Danmark levering uden beregning. Det kan dog imidlertid vise sig lønsomt at prøve nogle forskellige online selskaber efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.
4Leveringstiden kan være rigtig udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge din pakke med det samme, så derfor er det sandelig vigtigt at man finder det forventede leveringstidspunkt for kantsliber. En masse online outlets udlover billig 1 dags levering på mange af deres produkter, men husk at det påkræver at bestillingen anbringes forud for et fastsat tidspunkt.
5Indtil flere online shops garanterer fragt uden gebyr på kantsliber, men oftest er det forbeholdt når der købes for en fastsat pris. Desuden burde man overveje den mest letkøbte leveringstype, som mange gange er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Den bliver ofte lige så vel usædvanlig simpel. Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er inkluderet i en lovbestemmelse, som begunstiger folk imod uærlige internet butikker. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil betale omkostningerne over en længere periode.
7Generelt anbefaler vi at undersøge om online butikken er e-mærket, fordi det kan være en garanti for at netbutikken efterfølger dansk lovgivning, udover at netshoppen fra tid til anden efterses af fagmænd der forstår de gældende love. Inden nogen handler billige kantsliber på en internet forhandler kunne de principielt tage stilling til shoppens handelsaftale.
8Forinden folk shopper billige kantsliber i en butik på nettet kunne de de facto gennemse butikkens forretningsaftale, men det er i reglen ikke videre spændende. Ydermere er det smart at køberen er klar over de væsentligste betingelser der kan influere på handlen med billige kantsliber online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online forhandleren bruger.
9En stor portion e-forhandlere tildeler nu om dage et hav af forskellige billige løsninger til levering til kantsliber. En der er meget almindelig er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig virkelig ligetil, samt endda ydermere den billigste fragtmulighed.