Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus DK
21.090 kr.
Mere info
Festool kantlimer Conturo KA 65 Plus EU-stik
21.090 kr.
Mere info
Bernardo Stationær kantlimer EBM 200
51.741 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer DR 500 S
17.504 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V-S
13.969 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer DR 500
13.866 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer EBM 60 Profi
9.329 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer PEB 500 V
10.332 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300
9.469 kr.
Mere info
Bernardo Stationær kantlimer EBM 250
58.332 kr.
Mere info
Bernardo Mobil kantlimer PEB 300 S
13.107 kr.
Mere info
Mobil kantlimemaskine KAM 65PRO Holzmann
12.998 kr.
Mere info
KAM535 Kantlimemaskine Holzmann
20.999 kr.
Mere info
Mobil kantlimemaskine KAM 55V Holzmann
13.748 kr.
Mere info
Kantlimemaskine KAM 115EP - Siemens
84.998 kr.
Mere info
Kantlimemaskine Holzmann KAM 115
52.874 kr.
Mere info
Kantlimemaskine KAM 50M mobil Holzmann
3.248 kr.
Mere info
Kantlimemaskine KAM 115E - Siemens
76.499 kr.
Mere info
Festool Kantlimer KA 65 Set DK CONTURO
23.873 kr.
Mere info
Festool Kantlimer KA 65 Plus DK CONTURO
21.088 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre varerne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring kantlimer.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg, imens andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot kantlimer.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige kantlimer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af kantlimer online.
De store byggekæder er populære og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggecentre findes i det meste af landet, og takket være dette har man mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derfor kan du undgå fragtgebyret, og sågar få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Pga. dette vil du modtage ekstra god sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis kantlimer.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber kantlimer online på deres side.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kantlimer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kantlimer silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

kantlimer jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kantlimer harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som vejen til at komme i mål med projektet. Du må sammensætte en effektiv dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter arbejdsplanen.
2Husk at overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal købe professionel assistance til områder af projektet. Forudsat at du ønsker assistance fra en professionel vil det normalt være en god idé at søge en pris fra forskellige selskaber.
3Du har adgang til en hel del guides og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube bringer dig store mængder udbytterig info, specielt hvis du kigger på engelsk.
4Man kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Støtten betinger at projektet har en positiv effekt på naturen.
5Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive en fordel at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og bagefter notere mulige tilbud på dem enkeltvis.
6For udendørs projekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag skal du tit holde øje med vejrprognosen lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
7Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når det er omfangsrige ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Derudover er det mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Du bør ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj såsom hjelm og sko der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt når du ikke har eksperthjælp.
9Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det være ufatteligt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Du skal aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være fornuftigt at have udstyret tilgængeligt når du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge disse omkostninger i budgettet for byggeriet.
11Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have samtlige byggematerialer indkøbt i god tid før du begynder eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en punktforms note med alle de ting du har brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
12Der præsenterer sig altid utidige bump på vejen i tilfælde med større opgaver, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der er afsat god tid i agendaen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er rigtig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Masser af online selskaber tildeler i øjeblikket en hel del forskellige billige fragttyper til kantlimer. En der er meget almindelig er p.t. at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ultra bekvem, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte fragtløsning.

Du bør ydermere vælge at få produkterne sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragttypen er gerne lidt mindre billig, men derudover særdeles gnidningsløs ift. kantlimer online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid være selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du har bopæl tæt på online forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på kantlimer kan i nogle tilfælde være ekstremt bestemmende om du skal bruge dine nye varer omgående, og med det formål er det ganske afgørende at du besigtiger leveringstidspunktet for kantlimer. Mange e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren fikset forud for at de lageransatte får fri.

Flere webshops garanterer portofri fragt på kantlimer online, men for det meste kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt kan du overveje den billigste leveringsmanér, som mange gange er at få leveret ordren til et udleveringssted.

De største byggecentre tildeler afhentning hvor man køber billig kantlimer online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på kantlimer i følgende områder:

Aabenraa, Glostrup, Nakskov, Gentofte, Nykøbing Falster, Vordingborg, Aalborg, Nyborg, Grenaa, Vejle, Rønne, Brønshøj, Søborg, Nærum, Korsør, Hedehusene, Åbyhøj, Vallensbæk, Lillerød, Fredericia, Kolding, Brabrand, Taastrup, Slagelse, Odense, Svendborg, Brøndby, Rødovre, Aarhus, Kokkedal, Ølstykke, Næstved, Valby, Tilst, Jyllinge, Frederiksberg, Holbæk, Vanløse, Randers, Brønderslev, Herning, Viborg, Sønderborg, Farum, Hillerød, Charlottenlund, Gladsaxe, Thisted, Hedensted, Nørresundby, Odder, Frederikssund, Ishøj, Middelfart, Hobro, Dragør, Frederiksværk, Skanderborg, Helsingør, Roskilde, Lystrup, Højbjerg, Birkerød, Hvidovre, Værløse, Skive, Varde, Ikast, Tårnby, Holstebro, Hjørring, Ringsted, Hørsholm, Albertslund, Haslev, Herlev, Kalundborg, Lyngby, Solrød Strand, Struer, Virum, Haderslev, Horsens, Greve, København, Ballerup, Stenløse, Allerød, Esbjerg, Silkeborg, Frederikshavn, Rudersdal, Køge, og Risskov, .

Afhentning for kantlimer er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter fx køb kantlimer og kantlimer tilbud. Vi ser derudover som regel online shoppere lede efter bl.a. kantlimer online, kantlimer priser samt billig kantlimer, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Den bedste pris på kantlimer

Det er efterhånden særligt fremkommeligt for enhver at lave prissammenligning på billige kantlimer online i blandt flere outlets på nettet, og for det har utallige netbutikker fundet det uundgåeligt at reducere priserne på kantlimer betragteligt, og ydermere garantere gratis levering.

Det kan imidlertid vise sig profitabelt at studere et par internet webshops efter tilbud på kantlimer online forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør dog huske på, at hvis en internet webshop forhandler billige kantlimer online på tilbud til en salgspris der er helt ekstremt billig, er det ofte være et tegn på en svindel online virksomhed. Handler med kort er imidlertid indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer dig imod snydagtige online virksomheder.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare omkostningerne til kantlimer over flere uger. Dette fås som regel hos niche webshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel kantlimer priser og kantlimer tilbud. Foruden dette oplever vi ofte online shoppere søge fx billig kantlimer, køb kantlimer samt kantlimer online.

Tjek andre menneskers bedømmelser

Trustpilot frembringer nogenlunde fantastiske chancer for at gennemrode diverse andre forbrugeres erfaringer og derved slår vi et slag for, at du iagttager online butikkens bedømmelser forud for at du køber billige kantlimer online.

Facebook indebærer også uden sammenligning nyttige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det ses en del internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes må anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige kantlimer online på en internet webshop burde de reelt granske webbutikkens betingelser, det er dog mange gange ikke særlig interessant, især med de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, siden det ofte er et signal om at internet virksomheden opretholder de danske love, tillige med at shoppen undertiden revideres af eksperter der er indført i de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til support, for så vidt du møder vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af kantlimer. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de mest vitale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af kantlimer online, eksempelvis den returret e-shoppen lover.

I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af kantlimer, uagtet om man har købt hos Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Poul I gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jesper gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Anders J gav 5 stjerner

Helt i orden.

Charlotte T gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til din online shopping
1En stor portion internet shops udlover nu til dags en hel del forskellige billige fragttyper til kantlimer. En af de mest populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er altså virkelig smart, og tit også den mest letkøbte fragtmetode.
2Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et regulativ, der værner dig som køber overfor svindlende forhandlere på nettet. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare pengene over et længere tidsrum.
3Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, som længe har været et fingerpeg om at e-forretningen adlyder de danske retningslinjer, udover at online firmaet fra tid til anden ses til af eksperter som forstår de gældende regler. Før folk køber billige kantlimer på en netbutik bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser.
4Det er i dag særdeles overkommeligt for internetbrugere at sammenholde priser online på billige kantlimer på forskellige e-forretninger, og så lover massevis af internet webshops portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid vise sig nyttigt at eftergå enkelte butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at man er tryg ved at opnå den bedste pris.
5Trustpilot yder immervæk relevante løsninger til at beskue adskillige tidligere brugeres tanker og derfor foreslåes det, at du beser e-forretningens ratings forud for at du køber billige kantlimer online. Facebook genererer lignende forholdsvis fine muligheder for at få kendskab til online virksomhedens kundefokus.
6Forud for at folk køber billige kantlimer på en shop på nettet bør man de facto gennemgå netbutikkens handelsvilkår, det er dog tit ikke videre interessant. Derudover er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de primære vedtægter der har indflydelse på handlen med billige kantlimer online, fx den returrettighed e-firmaet anvender.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig temmelig central forudsat man skal bruge produktet med det samme, og af den grund er det fuldkommen klogt at du checker den anslåede leveringstid på kantlimer. En hel del internet selskaber præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, men som imidlertid betinges af at ordren gennemføres før et givent klokkeslæt.
8Indtil flere internet butikker præsterer levering uden beregning på kantlimer, men i reglen kun ifald man shopper for et konkret beløb. I øvrigt må du snuppe den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Den er oftest også ultra gnidningsløs. Den billigste form for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
9Den billigste leveringstype er utvivlsomt selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du bor med kort afstand til e-forretningens adresse. Den mulighed for levering kan være særdeles betydningsfuld om du absolut skal bruge kantlimer fluks. Alternativt så frembyder indtil flere online outlets levering uden gebyr, men ofte under forudsætning af at du handler for en fastsat sum.