SCA 1050 Scantool manuel kantbukkemaskine
7.398 kr.
Mere info
SCAN 10S Scantoool fodbetjent kantbukker
17.498 kr.
Mere info
SCST 660 Scantool kantbukker med segmenter
9.600 kr.
Mere info
SCST 1050 Scantool kantbukkemaskine med segment
10.881 kr.
Mere info
SB 915 S Kantbukkemaskine Bernardo
4.550 kr.
Mere info
Kantbukkemaskine HM MB 2000L
28.750 kr.
Mere info
SCB 660 manuel kantbukker Scantool
6.400 kr.
Mere info
AKB1000FO Kantbukker Holzmann
2.298 kr.
Mere info
Kantbukkemaskine HM håndbetjent HS
17.494 kr.
Mere info
SCA 660 Scantool kantbukkemaskine
6.806 kr.
Mere info
SCAN 13S Scantool kantbukkemaskine
18.500 kr.
Mere info
AKB730 Kantbukker Holzmann
1.398 kr.
Mere info
SCST 1300 Scantool kantbukkemaskine
11.731 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor læse netbutikkens betingelser.
Nogle byggecentre sælger et stort produktsortiment, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot kantbukker.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige kantbukker fra byggemarked til byggemarked. En del tilbyder de bedste tilbud, og andre giver faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du vælge en online byggeshop, hvor du får sparring og vejledning omkring kantbukker.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og i kraft af det har du valget om at handle online og hente varerne på eget initiativ. På grund af det har man valget om at undgå fragten, og tilmed få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra diverse specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af kantbukker online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt nyttig assistance fra folk som er specialister i netop kantbukker.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du køber kantbukker online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
kantbukker harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kantbukker jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

kantbukker silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kantbukker bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag over 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse viser sig som nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din handlingsplan.
2Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Støtten betinger at byggeprojektet har betydning for miljøet.
3Det kan vise sig essentielt at have de fornødne byggematerialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med din byggeproces. Du kunne sammenfatte en simpel oversigt indeholdende alt det som er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, så du sikrer dig at du har det hele.
4Inden du påbegynder byggeprojektet er det temmelig fornuftigt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at du har udstyret tilgængeligt inden du tager fat på byggeriet. Derudover er det vigtigt at medregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
6Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har styr på omkostningerne. Det vil være en god idé at notere alle poster, og efterfølgende søge sig frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
7Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig oplysning, specielt såfremt du kigger i hele verden.
8For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrudsigten i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at piske ned absolut lige når du er midt i det komplekse projekt.
9Du bør for alt i verden ikke se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse inklusiv hjelm og sko som hjælper dig mod hændelige risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
10Måske burde du overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør købe assistance fra en fagperson til noget af det. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
11Det anbefales at få assistance til byggeprocessen, især når det kommer til krævende arbejdsopgaver. Omfattende ting kræver flere mennesker. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
12Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, således at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er temmelig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Adskillige online virksomheder foreslår efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til kantbukker. En af favoritterne er i øjeblikket afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente din ordre når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig særligt fremkommelig, samt i mange tilfælde tilmed den prisbilligste leveringsmåde.

Du bør også udse dig at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er undertiden en anelse mere bekostelig, men ydermere ret så let for kantbukker online. Den mest billige fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du opholder dig nærved internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på kantbukker er selvfølgelig ultra essentiel ifald man behøver dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det jo klogt at du undersøger den anslåede leveringstid ved kantbukker. Masser af e-handler – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter online, som trods alt er forudsat at du når at bestille forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få varerne ud af døren inden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere byggeforretninger sikrer fri fragt på kantbukker online, men for det meste er det kun gældende hvis man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kunne du udvælge den billigste fragttype, som i mange tilfælde vil blive at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

Flere netshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig kantbukker online og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder blandt andet afhentning af kantbukker i følgende områder:

Kokkedal, Greve, Hjørring, Næstved, Aabenraa, Vordingborg, Rudersdal, Charlottenlund, Virum, Allerød, Hedensted, Gentofte, Vanløse, Ishøj, Rønne, Albertslund, Nørresundby, Ikast, Brabrand, Dragør, Gladsaxe, Skive, Lystrup, Frederiksværk, Åbyhøj, Ringsted, Haslev, Vejle, Vallensbæk, Kolding, Nakskov, Frederiksberg, Hobro, Hørsholm, Rødovre, Tilst, Taastrup, Søborg, Brøndby, Lyngby, Værløse, Grenaa, Køge, Randers, Tårnby, Nyborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Viborg, Stenløse, Haderslev, Aalborg, Helsingør, Hillerød, Odder, Ballerup, Middelfart, Højbjerg, Slagelse, Svendborg, Korsør, Jyllinge, Nærum, Valby, Holbæk, Skanderborg, Frederikshavn, Ølstykke, Glostrup, Herning, Hvidovre, Aarhus, Odense, Brønderslev, Varde, Lillerød, Farum, København, Horsens, Esbjerg, Kalundborg, Solrød Strand, Holstebro, Thisted, Risskov, Birkerød, Silkeborg, Brønshøj, Herlev, Struer, Frederikssund, Fredericia, Sønderborg, og Hedehusene, .

Afhentning for kantbukker er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Lolland), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. kantbukker tilbud og billig kantbukker. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter fx køb kantbukker, kantbukker priser og kantbukker online, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Bedste tilbud på kantbukker

Det er jo efterhånden ret så enkelt for alle og enhver at finde tilbud på billige kantbukker online på flere internet forretninger, og på grund af dette har masser af internet webshops set sig nødsaget til at nedskære prisen på kantbukker betydeligt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Men det kan stadigvæk blive nyttigt at kigge forbi nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud og udsalg på kantbukker online inden du køber, så du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udlover billige kantbukker online for en udsalgspris som virker urealistisk fordelagtig, så kan det tit være en varsel om en snydagtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en orden, hvilket hjælper dig imod svindlende internet varehuse.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen på kantbukker over flere uger. Det foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når vi ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere typisk søger fx kantbukker online og køb kantbukker. Man ser desuden typisk online shoppere søge bl.a. kantbukker priser, kantbukker tilbud og billig kantbukker.

Gennemsøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot frembringer sådan set gode genveje til at efterforske en stor portion nuværende forbrugeres omtaler og herved kan det anbefales, at du verificerer online forretningens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige kantbukker online.

Facebook indebærer derudover ret så passende metoder til at få kendskab til internet butikkens kundefokus. I øvrigt møder vi faktisk internet shops hvor man kan formulere en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed bør tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige kantbukker online på en butik burde man de facto få overblik over e-shoppens vilkår, det er dog normalt et omfattende projekt, særligt med de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativt forslag kan være at bemærke hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det burde være en garanti for at e-forretningen efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at internet firmaet undertiden vurderes af specialister der har ekspertise inden for retningslinjerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du får problemer med dit indkøb af kantbukker. Tillige er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de mest essentielle vedtægter der gælder for bestillingen af kantbukker online, f.eks. hvilken bytteret e-firmaet bruger.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man til enhver tid opbevarer sin faktura, således man senere vil kunne eftervise sit køb af kantbukker, uagtet om man handler fra 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Bygma.

Else Petersen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Jørgen gav 4 stjerner

Fremragende service

Kirsten G gav 5 stjerner

Intet at klage over

Thomas gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til internetshopping
1Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under et regulativ, hvilket hjælper kunden imod snydagtige webbutikker. Alternativt kan du anvende en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil afdrage prisen over tid.
2En stor portion shops på nettet tilbyder til alt held alverdens billige leveringsformer til kantbukker. Den mest moderne er i dag pakkeshops, hvor du selv kan afhente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo rigtig praktisk, og ofte endvidere den mindst kostelige leveringsmåde.
3Forinden folk køber billige kantbukker i en shop på nettet kan de i virkeligheden studere butikkens handelsvilkår, dog er det for det meste et tidskrævende projekt. Foruden dette rekommanderer vi at du er på vagt for de væsentligste betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige kantbukker online, som fx den byttepolitik online shoppen garanterer.
4Den billigste metode til levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket kræver at du befinder dig i kort afstand af internet forretningens adresse. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være yderst aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge kantbukker fluks. Alternativt så lover enkelte netbutikker billig fragt, men tit er det forudsat at man handler for et fastslået beløb.
5Enkelte firmaer på nettet lover portofri fragt på kantbukker, men i mange tilfælde påkræves det at der erhverves for et præcist beløb. Som alternativ må man udvælge den mest billige leveringsmodel, der ofte vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig gerne også super gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
6Det er ualmindeligt smart for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige kantbukker på diverse online butikker, og derved præsterer masser af webshops fri fragt. Trods dette kan det alligevel være profitabelt at undersøge forskellige webbutikker efter billige priser forinden du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få fat i den bedste pris.
7Trustpilot frembyder rigtig fine genveje til at gennemgå en stor gruppe øvrige brugeres meninger og herved slår vi et slag for, at du udforsker online shoppens ratings forinden du køber billige kantbukker online. Facebook frembyder endvidere fuldkommen strålende muligheder for at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.
8Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en tryghed om at webbutikken tilslutter sig de officielle danske regler, udover at virksomheden ofte tilses af specialister som behersker bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige kantbukker på en e-butik kunne de ideelt set gennemgå shoppens handelsvilkår.
9Leveringsdygtigheden er ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at du har brug for varerne om et øjeblik, og af den grund er det skam afgørende at man finder leveringstidspunktet på kantbukker. En masse online outlets reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men som trods alt afhænger af at du bestiller forud for et konkret klokkeslæt.