Er du på udkig efter kantblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk kantblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til støttemur til trappe

Varianter: beton kok med slået kant sorte rødmix granit gråmix

Størrelser: 14x14x21

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige kantblokke fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have billige priser, og øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kantblokke.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring kantblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber varer fra talrige specialbutikker, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af kantblokke online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og dermed har du valget om at købe online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har du mulighed for at slippe for fragten, og samtidig skaffe varerne på kortere tid.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker står selv for produktion af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på nichebutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe kantblokke online fra deres webshop.
Mange niche netbutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du forvente ekstra anvendelig assistance fra folk med ekspertviden i netop kantblokke.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kantblokke silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kantblokke jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kantblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

kantblokke bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt hvis det er omfangsrige projekter. Krævende byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig er det mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
2Der viser sig uden tvivl utidige problematikker i forbindelse med store opgaver, og pga. dette vil det være vigtigt at der afsættes rimelig tid i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. sko og hjelm som sikring imod potentielle skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
4Der findes en hel del hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig info, i særlig grad såfremt man benytter engelske søgeord.
5Det bliver af stor betydning at du har de presserende byggematerialer handlet ind forinden du påbegynder projektet. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig note med alt det som er nødvendige, og bagefter tjekke materialerne, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
6I visse tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det får man hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
7Du må ikke undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har grejet til rådighed når du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være rationelt at dokumentere alle poster, og dernæst undersøge beløbet for dem hver især.
9Husk at kalkulere om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du søger professionel hjælp er det fordelagtigt at hente forslag fra forskellige firmaer.
10Forberedelse viser sig som nøglen til succes med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en velovervejet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, og som også indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
11Før du påbegynder byggeprojektet må det være aldeles fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12For projekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du jævnligt tjekke vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at regne netop som du er godt i gang med det svære byggeprojekt.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Masser af webbutikker i Danmark foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsmodeller til kantblokke. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig ret så overkommelig, og desuden tillige den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan alternativt afveje for og imod at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver af og til en sjat mere pebret, men til gengæld ret problemfri ved køb af kantblokke online. Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre beroer på at du befinder dig i nærheden af online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kantblokke er selvfølgelig temmelig vigtig hvis du har behov for ordren lige om lidt, og af den grund er det selvfølgelig afgørende at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for kantblokke. En række internet webshops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, som alligevel står og falder med at orden realiseres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de kan nå at få bestillingen fikset forud for at de logistikansatte får fri.

Nogle internet butikker garanterer fragt uden gebyr på kantblokke online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at du køber for et præcist beløb. Som alternativ kan man overveje den prisbilligste leveringsform, hvilket tit er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du bestiller billig kantblokke online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne udlover fx afhentning af kantblokke i disse områder:

Kokkedal, Odense, Thisted, Herlev, Nyborg, Ringsted, Frederiksberg, Gentofte, Hedehusene, Hillerød, Værløse, Nærum, Struer, Farum, København, Frederiksværk, Greve, Sønderborg, Ikast, Skanderborg, Ballerup, Næstved, Frederikssund, Charlottenlund, Roskilde, Ølstykke, Vejle, Jyllinge, Randers, Lystrup, Søborg, Silkeborg, Dragør, Kolding, Esbjerg, Vallensbæk, Odder, Varde, Viborg, Birkerød, Tårnby, Gladsaxe, Ishøj, Åbyhøj, Brabrand, Horsens, Brøndby, Helsingør, Holstebro, Fredericia, Valby, Tilst, Hvidovre, Haslev, Skive, Haderslev, Brønderslev, Rødovre, Taastrup, Svendborg, Nørresundby, Hobro, Risskov, Holbæk, Herning, Glostrup, Rudersdal, Albertslund, Lillerød, Nakskov, Grenaa, Kalundborg, Vordingborg, Middelfart, Hjørring, Aalborg, Lyngby, Slagelse, Hørsholm, Aabenraa, Højbjerg, Solrød Strand, Aarhus, Korsør, Allerød, Stenløse, Brønshøj, Køge, Hedensted, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Virum, Rønne, og Vanløse, .

Klik-og-hent ift. kantblokke er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger eksempelvis kantblokke priser og køb kantblokke. Foruden dette ser man ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis kantblokke tilbud, kantblokke online samt billig kantblokke, foruden de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Tilbud på kantblokke

Det er jo særdeles smart for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige kantblokke online i blandt forskellige netshops, og til gengæld har masser af e-forretninger ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på kantblokke kolossalt, og ovenikøbet yde billig levering.

Det kan dog immervæk være gunstigt at besigtige diverse forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på kantblokke online før du handler, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Du skal alligevel ikke undervurdere, at når en online webshop frembyder billige kantblokke online på tilbud til en salgspris der kan ses som besynderligt lav, er det i nogle tilfælde være en indikator for en fup netshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af en vedtægt, som beskytter folk overfor uægte forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil afdrage prisen på kantblokke over en længere periode. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved kig i søgedata bliver det markant, at mennesker ofte leder efter eksempelvis billig kantblokke og kantblokke tilbud. Vi ser derudover typisk folk lede efter for eksempel kantblokke online, kantblokke priser og køb kantblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg kantblokke er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til støttemur til højbede til trappe

Varianter: beton granit gråmix med slået kant rødmix sorte kok

Størrelser: 14x14x21

Undersøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot leverer fuldstændig passende genveje til at eksaminere flere tidligere brugeres synspunkter og derved er det godt, at du beser online shoppens omtaler forinden du handler billige kantblokke online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt super passelige chancer for at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Derudover møder vi endda webshops som tilbyder kunderne at offentliggøre en vurdering af købsoplevelsen, som også burde tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige kantblokke online på en butik burde man på en vis måde sætte sig ind i webbutikkens regler, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark.

En nemmere løsning kunne være at se om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et fingerpeg om at online shoppen opfylder de gældende danske regler, foruden at e-shoppen undertiden overværes af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din mulighed for bistand, ifald du møder problemer som følge af din ordre på kantblokke. Tilsvarende er det prisværdigt at man er sat ind i de fundamentale retningslinjer der har indvirkning på købet af kantblokke online, som fx hvilken returpolitik forretningen kører med.

Her er det desuden vigtigt, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af kantblokke, uagtet om man har handlet hos Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Marianne Sørensen gav 5 stjerner

Som altid

Martin Madsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Rasmus Mortensen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Thomas gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

9 gode råd til når du køber online
1Nogle få forhandlere på nettet lover gratis fragt på kantblokke, men typisk kun hvis der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ skal man udvælge den prisbilligste fragtmetode, som typisk er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Metoden viser sig gennemsnitligt på den anden side særligt ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
2Generelt slår vi et slag for at undersøge om e-forretningen er e-mærket, da det almindeligvis er et tegn på at webshoppen understøtter den officielle danske lovgivning, og at webbutikken regelmæssigt føres tilsyn med af specialister der forstår de gældende regler. Før nogen køber billige kantblokke på en forhandler på nettet kunne de reelt overveje butikkens regler.
3Den billigste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets tilholdssted. Den fragttype kan vise sig at være ret relevant i tilfælde af at du har behov for kantblokke nu og her. Alternativt så lover flere online firmaer fri fragt, men for det meste er det under betingelse af at der handles for et bestemt beløb.
4Trustpilot byder på absolut fordelagtige chancer for at gennemsøge en stor portion tidligere konsumenters oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du gennemgår internet shoppens bedømmelser før du køber billige kantblokke online. Facebook bringer dig for øvrigt tilpas passende genveje til at få et kig ind i netbutikkens popularitet.
5Det er jo efterhånden temmelig nemt for købere at analysere priser online på billige kantblokke på forskellige internet handler, og herved garanterer masser af e-forhandlere gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at sammenligne en række internet selskaber efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
6Forud for at folk shopper billige kantblokke i en online shop bør man egentlig se på deres forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende. Herudover anbefaler vi at kunden er påpasselig med de væsentligste reglementer gældende for købet af billige kantblokke online, eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden kører med.
7Fragttiden kan være særdeles væsentlig ifald du skal bruge dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det ret afgørende at vi studerer det anslåede leveringstidspunkt ved kantblokke. En hel del online outlets stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, som trods alt påkræver at ordren indsendes inden et aftalt tidspunkt.
8En del forretninger på nettet udlover i dag alverdens billige former for levering til kantblokke. En af de mest anvendte er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo vældig let, og oftest endvidere den mest letkøbte metode til levering.
9Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en forordning, som beskytter dig overfor bedrageriske outlets på nettet. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere regningen over en periode.