Laveste pris for inkl. levering*
WebshopPris ↓Link

*Seneste opdatering: - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til væg til støttemur til haven til sokkel

Mængder: 15 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1 ton 25 kg 10 kg 1000 kg 20 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 500 kg

Levering: i sække afhentning trailer i løs vægt vognlæs hent selv løst leveret i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kampesten.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning til valg af kampesten.
Det er naturligvis utrolig relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt i de store byggekæder.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige kampesten hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle fokuserer på gode priser, imens andre vil have kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af kampesten online.
De store byggecentre har butikker nær dig, og derved har folk adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at undvære fragtgebyret, og samtidig have produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du handler kampesten online hos dem.
Diverse online nichebutikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du forvente ekstra indsigtsfuld service fra medarbejdere som er specialister i lige præcis kampesten.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
kampesten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er en god idé at indhente hjælp til dele af projektet, ikke mindst såfremt det er større byggeopgaver. Store projekter gør krav på flere personer. Endvidere er det mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2Husk at vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør tilkøbe professionel hjælp til noget af projektet. Forudsat at du skal have assistance fra en professionel vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
3Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det bør være fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og herefter kortlægge udgiften ved dem hver især.
4For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor må du jævnligt se vejrprognosen lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der kan findes endeløse vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder udbytterig oplysning, særligt når du bruger den engelske version.
6Inden du iværksætter byggeprojektet kan det være temmelig fornuftigt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de relevante materialer til rådighed i god tid før du går i krig med byggeriet. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og så efterse materialerne, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
8Du skal ikke fattes grej. Tit vil det vise sig erstatteligt at du har det til rådighed forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indkalkulere disse omkostninger i det økonomiske overblik.
9Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som sko og hjelm som beskytter dig med henblik på potentielle ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
10Der præsenterer sig stort set altid uforudsete vanskeligheder når det handler om krævende projekter, og af den grund kan det være afgørende at der er afsat god plads i handlingsplanen, så man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
11Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Det er altså betinget af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
12Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, og en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af strategien.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt flot. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål rundt om kampesten

 • Hvad er kampesten?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

  Temmelig mange internet webshops yder heldigvis en række forskellige billige leveringsmuligheder til kampesten. Den mest almindelige er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo vældig smertefri, samt tit ligeledes den billigste metode til levering.

  Du kunne tillige tænke over at få det leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er som oftest lidt mere pebret, men derudover temmelig nem med kampesten online. Den prisbilligste mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du er med kort afstand til e-handlens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på kampesten kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld forudsat vi mangler varerne nu og her, så af den grund er det temmelig fornuftigt at vi undersøger tidshorisonten for levering ved kampesten. En hel del internet webshops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på flere varenumre online, men som ikke desto mindre forudsætter at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren ud af døren før pakkepersonalet tager hjem.

  Enkelte online forhandlere tilbyder levering uden omkostninger på kampesten online, men i reglen er det påkrævet at man indkøber for en præcis sum. Ellers burde man tage den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted.

  Flere netshops yder klik-og-hent hvor man handler billig kampesten online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene giver for eksempel klik-og-hent på kampesten i følgende byer:

  Gladsaxe, Allerød, Hobro, Haderslev, Virum, Nakskov, Hørsholm, Grenaa, Hvidovre, Kalundborg, Tårnby, Aabenraa, Helsingør, Solrød Strand, Ringsted, Lyngby, Kolding, Rønne, Skanderborg, Brabrand, Struer, Gentofte, Tilst, Ikast, Brøndby, Taastrup, Hedehusene, Varde, Søborg, Haslev, Kokkedal, Frederiksberg, Horsens, Greve, Stenløse, Vanløse, Farum, Aalborg, Hedensted, Slagelse, Vallensbæk, Fredericia, Værløse, Ishøj, Ølstykke, Risskov, Holstebro, Rudersdal, Viborg, Herlev, Ballerup, Valby, Nykøbing Falster, København, Hjørring, Brønshøj, Randers, Hillerød, Roskilde, Thisted, Nørresundby, Rødovre, Vejle, Svendborg, Sønderborg, Frederikssund, Albertslund, Nyborg, Højbjerg, Frederiksværk, Køge, Odder, Brønderslev, Lystrup, Vordingborg, Frederikshavn, Aarhus, Åbyhøj, Lillerød, Næstved, Glostrup, Skive, Holbæk, Korsør, Jyllinge, Silkeborg, Birkerød, Dragør, Esbjerg, Middelfart, Charlottenlund, Odense, Nærum, og Herning, .

  Klik-og-hent for kampesten er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx kampesten priser og køb kampesten. Man ser desuden tit folk kigge efter eksempelvis kampesten online, kampesten tilbud samt billig kampesten, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Spar penge på kampesten

  Det har vist sig at være ualmindeligt let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser på billige kampesten online på forskellige e-forhandlere, og herved har en lang række online outlets fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på kampesten en hel del, og derudover præstere gebyrfri levering.

  Men det kan alligevel blive fordelagtigt at udforske nogle internet selskaber efter rabatter og tilbud på kampesten online inden du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

  Du bør ikke desto mindre huske på, at hvis en online webshop tilbyder billige kampesten online til salg for en pris der kan virke kolossalt beskeden, så er det mange gange være et kendetegn på en svindel internet butik. Kortbestillinger er dog dækket ind under en anordning, som assisterer en overfor uærlige online outlets.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at klare regningen på kampesten i flere bidder. Det tilbydes typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Silvan.

  Når der ses på tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet kampesten online og kampesten tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter fx billig kampesten, kampesten priser og køb kampesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til væg til støttemur til sokkel til haven

  Mængder: 1 m3 20 kg 500 kg 500 liter 10 kg 1 kubikmeter 15 kg 15 kg 1000 kg 800 kg 1 ton 25 kg 25 kg

  Levering: hent selv i sække i bigbag løst leveret afhentning vognlæs trailer i poser i løs vægt

  Udforsk tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot byder på nogle stabile chancer for at iagttage en stor portion eksisterende brugeres omtaler og af den grund er det prisværdigt, at du iagttager e-firmaets kritik forud for at du placerer din ordre på billige kampesten online.

  Facebook frembyder for øvrigt ultra strålende metoder til at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Her ses mange e-forhandlere som tilbyder kunderne at ytre en omtale af købsoplevelsen, som tillige må bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk shopper billige kampesten online i en netbutik kunne de i princippet sætte sig ind i e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke særlig sjovt, især ved de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  En anden mulighed kunne være at kontrollere om online shoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være et billede på at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, og at internet webshoppen ofte gennemses af eksperter som har meget erfaring med lovgivningen.

  Derudover tilbydes du mulighed for assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder ved din bestilling af kampesten. Desuden er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler der har indvirkning på bestillingen af kampesten online, som eksempelvis den returneringsret internet shoppen har.

  I relation til det er det desuden afgørende, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af kampesten, uanset om man har handlet fra Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg eller Bygma.

  Lene gav 5 stjerner

  God webshop

  Lars K gav 4 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Pia gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Mads gav 4 stjerner

  Quick expedit

  Kampesten på online virksomheder

  Trustpilot præsterer fuldt ud fine løsninger til at tolke mange eksisterende forbrugeres ratings med bestilling af kampesten og herved er det fornuftigt, at du kigger på online firmaets anmeldelser forud for at du handler kampesten på nettet.

  Facebook fører til ydermere faktisk ærlige muligheder for at få indtryk af internet butikkens pålidelighed. Herinde ser vi faktisk online outlets som gør det muligt at notere en omtale af virksomhedens service, som på samme måde kan tages i brug til at få et indblik i kundetilfredsheden ved køb af kampesten.

  Inden man bestiller kampesten online

  Inden nogen shopper kampesten på en online butik kan man på en vis måde tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende.

  En anden valgmulighed kan være at efterse hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en indikator for at internet forhandleren opretholder de danske regler, udover at netshoppen hyppigt besigtiges af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området for salg af kampesten på internettet.

  Dette er desuden en god anledning til support, for så vidt du får problemstillinger med din ordre. Endvidere er det fornuftigt at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante reglementer der er gældende for bestillingen.

  Forsendelse af kampesten

  Temmelig mange internet virksomheder tilbyder heldigvis en lang række forskellige leveringsmodeller. Den billigste fragttype vil dog utvivlsomt være at du selv står for afhentning af kampestenene, som desværre forudsætter at du opholder dig tæt på internet firmaets arbejdslager.

  Leveringsdygtigheden er jo virkelig central om man står og skal bruge kampestenene omgående, og derfor er det i sandhed fornuftigt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid ved kampesten – men vær påpasselig da det nødvendiggør at ordren gennemføres inden et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produktet ordnet forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Flere online virksomheder frembyder fragt uden omkostninger af kampesten, men i mange tilfælde er det påkrævet at du køber for en konkret pris.

  Produkterne der præsenteres i den her kategori blev frembragt af hjemmesidens algoritme. Søgemotoren har hurtigt ledt massevis af produkter for at finde de produkter der mest muligt relaterer sig til kampesten, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst.

  Foruden den Google-søgning du lavede har søgemotoren samtidig medregnet søgeforespørgsler, som den estimerer at andre søgende ofte benytter i sammenhæng med det, eksempelvis kampesten hent selv og kampesten leveret foruden vendinger som kampesten afhentning eller kampesten online.

  Den viden bruger algoritmen som ekstra information til at kunne vise de tættest beslægtede varer. Vi kan også se at mennesker søger efter eksempelvis kampesten til haven, kampesten pris og kampesten til kirke. Den her information har algoritmen også benyttet for, at søge sig igennem mange hundredvis af produkter.

  Desuden kan det ses i data, at søgningerne kampesten leveret, kampesten tilbud og kampesten i løs vægt er ekstremt anvendte, og af den grund er disse ligeledes medregnet af robotten foruden søgeudtrykkene kampesten afhentning, kampesten til kirke og kampesten til kirke. Vi håber virkelig at du ikke blev skuffet over de fremviste tilbud, og at bare et enkelt af disse fangede din interesse.

  Kampesten bestilles fra landsdækkende byggemarkeder, som fx 10-4.dk, Bygma.dk, DavidsenShop.dk, Stark.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk, Silvan.dk og JemogFix.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles kampesten til…

  Hovedstaden: Søborg, Brøndby, Hvidovre, Hundested, Birkerød, Allerød, Gentofte, Hillerød, Rønne, Kokkedal, Albertslund, Snekkersten, Ballerup, Brønshøj, Holte, Humlebæk, Hellerup, Hellebæk, Rudersdal, Espergærde, Slangerup, Lillerød, Gilleleje, Dyssegård, Vallensbæk, Smørumnedre, Frederikssund, Nivå, Høje Taastrup, Glostrup, Valby, Helsingør, Roskilde, Lyngby, Måløv, Fredensborg, Vanløse, Virum, Hørsholm, Tårnby, København, Stenløse, Gladsaxe, Taastrup, Hedehusene, Værløse, Dragør, Charlottenlund, Frederiksværk, Herlev, Nærum, Farum, Helsinge, Rødovre, Ølstykke, Frederiksberg, Ishøj

  Nordjylland: Hjørring, Aalborg, Brønderslev, Aabybro, Svenstrup, Nibe, Støvring, Aars, Frederikshavn, Nørresundby, Skagen, Hirtshals, Hobro, Nykøbing Mors, Hadsund, Thisted, Sæby

  Midtjylland: Risskov, Malling, Hørning, Lystrup, Skjern, Aarhus, Viborg, Mårslet, Galten, Ebeltoft, Beder, Ry, Skanderborg, Skødstrup, Hornslet, Grenaa, Vejle, Hasselager, Holstebro, Hammel, Ikast, Horsens, Struer, Løsning, Silkeborg, Åbyhøj, Løgten, Højbjerg, Ringkøbing, Kjellerup, Hinnerup, Tilst, Herning, Brabrand, Lemvig, Bjerringbro, Egå, Skive, Randers, Brande, Odder, Hedensted, Hadsten

  Syddanmark: Ringe, Munkebo, Fredericia, Faaborg, Svendborg, Varde, Kolding, Assens, Kerteminde, Haderslev, Vejen, Nyborg, Børkop, Tønder, Middelfart, Ribe, Grindsted, Vojens, Rødekro, Sønderborg, Bramming, Billund, Otterup, Nordborg, Odense, Esbjerg, Aabenraa

  Sjælland: Skælskør, Nakskov, Næstved, Vordingborg, Slagelse, Solrød Strand, Fensmark, Køge, Herfølge, Greve, Nykøbing Falster, Haslev, Kalundborg, Tune, Ringsted, Sorø, Holbæk, Jyllinge, Maribo, Korsør, Nykøbing Sjælland

  9 gode råd til online indkøb
  1Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente produkterne, som jo kræver at du bor med kort afstand til online shoppens arbejdslager. Den leveringsform er naturligvis virkelig afgørende om vi mangler kampesten fluks. Alternativt så garanterer en række netbutikker fragt uden betaling, men i reglen under forudsætning af at der indkøbes for en fastsat sum.
  2En hel del internet handler foreslår nu til dags en hel del forskellige billige leveringsløsninger til kampesten. En sikker vinder er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig yderst problemfri, samt desuden derudover den billigste fragtform.
  3Leveringstiden er naturligvis yderst betydningsfuld om du skal bruge pakken øjeblikkeligt, og i det øjemed er det jo centralt at du studerer den estimerede leveringstid for kampesten. Størstedelen af outlets på nettet stiller udsigt til billig 1 dags levering på deres primære varenumre, som alligevel påkræver at bestillingen gennemføres før et aftalt tidspunkt.
  4Før nogen shopper billige kampesten i en internet handler kunne man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at du er vidende om de mest basale betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige kampesten online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen benytter.
  5Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, som dækker dig som kunde overfor uoprigtige internet foretagender. Som et alternativ burde du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale omkostningerne i flere bidder.
  6Det er jo ultra problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige kampesten på tværs af internet webshops, og på grund af dette frembyder massevis af internet foretagender portofri levering. Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at inspicere diverse internet firmaer efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris.
  7Trustpilot yder nogenlunde fortræffelige genveje til at eksaminere diverse eksisterende forbrugeres kritik og derved støtter vi, at du bliver klogere på netbutikkens kritik forinden du køber billige kampesten online. Facebook indebærer på samme måde sådan set uafhængige muligheder for at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
  8Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være et tegn på at e-shoppen opfylder de gældende danske regler, samt at online forhandleren rutinemæssigt monitoreres af fagmænd der mestrer reglementet på området. Inden nogen bestiller billige kampesten hos en e-handler kan de for at være sikker se på e-shoppens regler.
  9Enkelte online selskaber tilbyder levering uden omkostninger på kampesten, men ofte påkræves det at der handles for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du snuppe den prisbilligste slags levering, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen er i regelen omvendt særdeles fleksibel. Den mest prisbevidste leveringstype er unægtelig at hente varerne selv.