Byghjem.dk

Kæderørtang

Kæderørtang Ridgid C12
1.084 kr.
Mere info
Kæderørtang 9124
386 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et stort udvalg, og nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare kæderørtang.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse forretningens regler.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af kæderørtang.
Der er forskel på salgspriserne på billige kæderørtang hos de forskellige online byggecentre. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, imens øvrige tilbyder service. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af kæderørtang online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har mange valget om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. I kraft af det er det muligt at spare leveringsomkostningen, og samtidig skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du køber kæderørtang online hos dem.
Forskellige nichebutikker producerer selv varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af online nichebutikker har en dyb forståelse for deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det formår de at yde super brugbar service fra mennesker der er specialister i lige præcis kæderørtang.
De største byggemarkeder i Danmark
kæderørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

kæderørtang silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kæderørtang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

kæderørtang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der viser sig typisk utidige vanskeligheder ved større projekter, og ergo viser det sig af stor betydning at der afsættes rimelig tid i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
2Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
3Længe før du påbegynder byggeriet må det være ultra vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
4For projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund skal du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at regne nøjagtig som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
5Du kan finde utrolig mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver utrolig meget gavnlig oplysning, især hvis man kigger i hele verden.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en velovervejet strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver planen.
7Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås når byggeriet er klimavenligt. Støtten betinger at projektet har en positiv betydning for naturen.
8Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive fornuftigt at beskrive alle poster, og herefter notere ens udgift ved hver enkelt.
9Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Jævnligt kan det være yderst relevant at have det til rådighed idet du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medregne disse udgiftsposter i din økonomi.
10Husk at tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Når du vil benytte assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at få forslag fra diverse selskaber.
11Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer til disposition i god tid før du igangsætter eksekveringen. Du bør udfærdige en simpel oversigt som indeholder det der skal bruges, og efterfølgende eftergå punkterne, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
12Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når der er tale om omfattende byggeprojekter. Større ting skal gerne udføres af flere folk. Derudover vil det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er meget overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som klart er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering er bedst?

De fleste e-butikker tildeler til alt held diverse forskellige billige leveringstyper til kæderørtang. En af de mest benyttede er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er altså særligt fleksibel, samt endda derudover den mest prisbevidste fragttype.

Du kan også foretrække at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til når du er på job. Leveringstypen bliver typisk en tand mindre billig, men omvendt ultra smart ved køb af kæderørtang online. Den mindst kostelige fragttype er unægtelig selv at hente ordren, men dette afhænger af at du er lige ved online forretningens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på kæderørtang kan være ret central hvis du absolut skal bruge produktet øjeblikkeligt, så herved er det selvfølgelig væsentligt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for kæderørtang. Flere firmaer på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på mange produkter online, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen ordnet inden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle online firmaer sikrer levering uden beregning på kæderørtang online, men i reglen kræver det at man handler for en konkret sum. I øvrigt må man udvælge den billigste form for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Store byggecentre giver klik-og-hent hvor man handler billig kæderørtang på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder eksempelvis afhentning af kæderørtang i disse områder:

Esbjerg, Skive, Silkeborg, Aalborg, Aabenraa, Næstved, Hedehusene, Højbjerg, Vanløse, Holbæk, Kokkedal, Vallensbæk, Søborg, Varde, Herning, Nakskov, Lystrup, Frederiksværk, Thisted, Struer, Gladsaxe, Hedensted, Holstebro, Middelfart, Ølstykke, Stenløse, Lyngby, Slagelse, Farum, Brønshøj, Valby, Åbyhøj, Jyllinge, Brabrand, Ringsted, Virum, Ikast, Fredericia, Hjørring, Brønderslev, Risskov, Rødovre, Lillerød, Nykøbing Falster, Tårnby, Sønderborg, Korsør, Hvidovre, Grenaa, Ishøj, Herlev, Rudersdal, Roskilde, Birkerød, Nærum, Værløse, Horsens, Frederiksberg, Hillerød, Viborg, Kalundborg, Frederikssund, Aarhus, Dragør, Hørsholm, Solrød Strand, Odder, Kolding, Brøndby, Rønne, Odense, Tilst, Køge, Greve, København, Haderslev, Gentofte, Randers, Skanderborg, Haslev, Ballerup, Glostrup, Svendborg, Charlottenlund, Vordingborg, Nørresundby, Allerød, Albertslund, Vejle, Frederikshavn, Nyborg, Hobro, Helsingør, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. kæderørtang er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Lolland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene fremstår det klart, at folk som regel efterspørger eksempelvis billig kæderørtang og kæderørtang priser. Man ser derudover typisk folk kigge efter fx kæderørtang tilbud, køb kæderørtang og kæderørtang online, foruden de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Gode priser på kæderørtang

Det er i dag temmelig let for alle at finde tilbud på billige kæderørtang online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har langt de fleste firmaer på nettet ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på kæderørtang betydeligt, og ovenikøbet byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk vise sig smart at sammenholde nogle forskellige e-forhandlere efter billige priser på kæderørtang online før du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en internet forhandler tilbyder billige kæderørtang online til salg for en udsalgspris som anses for utopisk fremragende, bør det for det meste være et symbol på en svindel netbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en lovbestemmelse, som støtter køber overfor bedrageriske forhandlere på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale pengene til kæderørtang af flere omgange. Dette fås som regel ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Ses der på data bliver det klart, at internet shoppere ofte leder efter for eksempel billig kæderørtang og kæderørtang tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere søge efter for eksempel kæderørtang priser, kæderørtang online og køb kæderørtang.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig en lang række fortræffelige muligheder for at gennemstøve forskellige eksisterende konsumenters iagttagelser og derved er det fornuftigt, at du efterforsker internet selskabets omtaler forinden du handler billige kæderørtang online.

Facebook genererer lignende nogle udmærkede metoder til at få kendskab til internet webshoppens troværdighed. Her er der en række online webshops hvor folk kan afgive en omtale af ordreforløbet, som desuden må anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige kæderørtang online på en e-forretning kan de helt sikkert overveje netbutikkens forretningsaftale, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, særligt med de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Alternativet kan derfor være at kigge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er et kendetegn for at webbutikken føjer de officielle regler, foruden at internet shoppen en gang i mellem monitoreres af eksperter som har indsigt i retningslinjerne.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du udsættes for problemer i processen med dit indkøb af kæderørtang. For øvrigt rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de mest vitale forhold der kan have indflydelse på købet af kæderørtang online, som eksempelvis den returpolitik e-forretningen lover.

Her er det desuden afgørende, at man stadig sikrer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af kæderørtang, ligegyldig om man shopper hos XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix eller 10-4.

Anne J gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Erik C gav 4 stjerner

Perfekt køb

Louise Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Niels Kristensen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot indebærer forholdsvis fordelagtige løsninger til at se nærmere på en række eksisterende konsumenters anmeldelser og af den grund tilråder vi, at du sonderer webbutikkens kritik inden du køber billige kæderørtang online. Facebook fører til lignende temmelig strålende genveje til at få indblik i netbutikkens popularitet.
2Vi tilråder generelt at bemærke hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en forsikring om at internet butikken anerkender de officielle regler, og at internet forretningen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som behersker de gældende vilkår. Inden nogen køber billige kæderørtang hos en webshop behøver de i og for sig løbe igennem forhandlerens handelsvilkår.
3Den mest prisbevidste leveringsmåde er uden tvivl selv at hente pakken, som desværre stiller krav om at du bor i nærheden af e-forhandlerens adresse. Den løsning er naturligvis super relevant såfremt man står og skal bruge kæderørtang lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle internet webshops gebyrfri levering, men typisk er det påkrævet at der indkøbes for en konkret sum.
4Leveringshastigheden er naturligvis ret så essentiel når vi mangler produktet øjeblikkeligt, så med det formål er det selvsagt afgørende at man gransker den forventede leveringsdato ved kæderørtang. De fleste internet butikker stiller garanti om billig levering på næste hverdag på deres favorit varer, men glem ikke at det står og falder med at ordren placeres forinden et besluttet klokkeslæt.
5Indtil flere internet selskaber garanterer fragt uden beregning på kæderørtang, men i mange tilfælde kræver det at der købes for en fastsat sum. Derudover burde du overveje den mest letkøbte løsning til levering, der mange gange vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen er i mange tilfælde endda temmelig nem. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Det er efterhånden ret så fleksibelt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige kæderørtang på forskellige internet butikker i Danmark, og af den grund præsterer massevis af online butikker fri fragt. Dog kan det immervæk blive lukrativt at eftergå visse online forhandlere efter billige priser forud for at du køber, således at man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Størstedelen af firmaer på nettet yder nu til dags flere billige fragtløsninger til kæderørtang. En sikker vinder er i øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente pakken lige når det passer dig. Fragttypen er altså yderst smertefri, og tit endvidere den billigste fragttype.
8Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfavnet af en forordning, som skærmer køberen overfor uægte e-butikker. Som en alternativ mulighed burde du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre prisen over tid.
9Før folk bestiller billige kæderørtang på en online webshop burde de i reglen granske dens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave. Ydermere rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de elementære vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige kæderørtang online, som fx den ombytningsret shoppen benytter.