BLUE ELECTRIC kabeltromle 10m
299 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m +Plus-Line
498 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m
489 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC kabeltromle 40m +Plus-Line
669 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC kabeltromle 25m
399 kr.
Mere info
GARANT Kabeltromle 50 mtr. med jord Brennenstuhl 1208238501
883 kr.
Mere info
GARANT Kabeltromle 25 mtr. med jord Brennenstuhl 1218228501
526 kr.
Mere info
GARANT CEE Kabeltromle 25 mtr. - 3 udtag Brennenstuhl 1182778501
1.032 kr.
Mere info
Kabeltromle med fast kerne 40m Wexim Bandit
615 kr.
Mere info
Kabeltromle 400V 5x2,5mm 30m
1.995 kr.
Mere info
GARANT Kabeltromle 25 mtr. - 4 udtag Brennenstuhl 1118078501
336 kr.
Mere info
Kabeltromle 230V 3x1,5mm 40m Wexim Bandit
496 kr.
Mere info
Kabeltromle Mini Outdoor 230V 3x1,0mm 20m Wexim Bandit
245 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af kabeltromle.
Nogle byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot kabeltromle.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du vælge et andet.
Du vil finde ulighed i prisen på billige kabeltromle alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på gode tilbud, og nogle satser på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse firmaets betingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne selv. Dette er især et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder varer fra talrige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af kabeltromle online.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og derigennem har de fleste adgang til at bestille online og hente materialerne selv. Takket være dette har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Mange nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig forventes det at du får en høj grad af god sparring fra nogle med specialistviden i lige præcis kabeltromle.
De fleste små butikker er små familiefirmaer, der oftest har danske ejere, måske endda lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du handler kabeltromle online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kabeltromle harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

kabeltromle jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kabeltromle bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kabeltromle silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der er endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube bringer dig enormt meget gavnlig information, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
2Man skal ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Det er uundværligt at have det klar til brug når du starter byggeprocessen. Det er derudover en fordel at tillægge disse udgiftsposter i budgettet.
3Det bliver essentielt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed før du indleder eksekveringen. Du kunne med fordel lave en enkel liste som indeholder det der er nødvendige, og derefter efterse punkterne, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
4Inden du påbegynder byggeprojektet kan det være ufatteligt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Det kan være nyttigt at spørge om assistance til dele af projektet, ikke mindst ift. væsentlige ombygninger. Større byggerier gør krav på flere folk. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Det er muligt at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeprojektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte kræver dermed at renoveringen forbedrer klimaet.
7Du skal aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk arbejdstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er vigtigt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en professionel.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en struktureret plan, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende numerisk orden. Husk at være skarp når du udarbejder din plan.
9Måske burde du overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du bør købe professionel hjælp til dele af arbejdet. Ifald du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være en god idé at hente forslag fra flere selskaber.
10Det kan vise sig at være fornuftigt at lave et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være økonomisk at nedskrive samtlige poster, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem alle sammen.
11Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at piske ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplekse projekt.
12Der kommer næsten altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til omfangsrige projekter, og altså vil det vise sig værdifuldt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
De mest vellidte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En del byggemarkeder frembyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til kabeltromle. En favorit iblandt mange er efterhånden udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ret så smart, og i mange tilfælde endvidere den mindst kostelige fragtmulighed.

Du burde ligeledes planlægge at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Løsningen er desværre en lille smule mere omkostningsfuld, men også usædvanlig bekvem med kabeltromle online. Den mindst kostelige leveringstype vil dog altid være selv at hente ordren, som desværre nødvendiggør at du er nærved e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på kabeltromle kan vise sig at være særligt afgørende forudsat vi skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det rimelig vigtigt at du besigtiger den estimerede leveringsdato for kabeltromle. De fleste forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, men vær obs på at det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes før et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varen ordnet inden medarbejderne tager hjem.

Indtil flere online forhandlere lover gebyrfri levering på kabeltromle online, men undertiden kun såfremt der aftages for en konkret sum. I øvrigt bør man beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

En lang række byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig kabeltromle derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på kabeltromle i følgende områder:

Skive, Holbæk, Aalborg, Ikast, Charlottenlund, København, Tilst, Silkeborg, Lillerød, Hjørring, Hillerød, Frederikssund, Odder, Haderslev, Frederiksberg, Valby, Brønshøj, Nykøbing Falster, Thisted, Næstved, Viborg, Herlev, Birkerød, Randers, Farum, Værløse, Hobro, Hedensted, Brabrand, Ølstykke, Vejle, Rudersdal, Svendborg, Ballerup, Åbyhøj, Kalundborg, Hvidovre, Hørsholm, Gladsaxe, Herning, Tårnby, Skanderborg, Roskilde, Ringsted, Dragør, Albertslund, Lyngby, Helsingør, Struer, Rødovre, Stenløse, Fredericia, Nakskov, Sønderborg, Vallensbæk, Hedehusene, Søborg, Nærum, Brønderslev, Aarhus, Virum, Middelfart, Aabenraa, Solrød Strand, Kokkedal, Rønne, Odense, Horsens, Frederikshavn, Allerød, Taastrup, Varde, Nørresundby, Køge, Haslev, Greve, Højbjerg, Jyllinge, Vordingborg, Slagelse, Grenaa, Gentofte, Risskov, Nyborg, Brøndby, Korsør, Ishøj, Esbjerg, Lystrup, Frederiksværk, Holstebro, Glostrup, Kolding, og Vanløse, .

Afhentning ift. kabeltromle er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger bl.a. kabeltromle priser og billig kabeltromle. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter eksempelvis kabeltromle tilbud, kabeltromle online samt køb kabeltromle, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og Silvan.

Priser på kabeltromle

Det er jo meget nemt for forbrugerne at søge information om priser på billige kabeltromle online fra diverse forretninger på nettet, og for det har langt de fleste internet varehuse fundet det uundgåeligt at mindske prisniveauet på kabeltromle kolossalt, og ydermere sikre gratis levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive nyttigt at efterse indtil flere internet butikker efter tilbud og rabatter på kabeltromle online forud for at du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Du skal imidlertid være klar over, at når en netshop sælger billige kabeltromle online til en salgspris der er utopisk favorabel, så bør det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk internet forhandler. Køb med betalingskort er på den anden side omfattet af en bestemmelse, der sikrer en imod uægte internet shops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at betale prisen på kabeltromle over tid. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i tallene er det markant, at internet shoppere mange gange søger blandt andet kabeltromle tilbud og køb kabeltromle. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker søge fx kabeltromle online, billig kabeltromle samt kabeltromle priser.

Udforsk andre menneskers meninger

Trustpilot yder ultra habile genveje til at eksaminere ganske mange øvrige brugeres iagttagelser og derved kan det være til hjælp, at du tjekker e-firmaets ratings forinden du handler billige kabeltromle online.

Facebook forærer dig ydermere nogle fornemme chancer for at få en idé om webbutikkens troværdighed. Derudover ses en række online forhandlere som giver kunderne mulighed for at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som desuden kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige kabeltromle online på en internet butik kunne de reelt tage stilling til e-butikkens betingelser, det er dog tit ikke særlig interessant, særligt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en påvisning af at online firmaet anerkender gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen undertiden tilses af fagmænd der forstår reglementet på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, hvis du møder problemer i processen med dit køb af kabeltromle. Herudover er det smart at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der kan have betydning for købet af kabeltromle online, for eksempel hvilken bytteret virksomheden kører med.

I den forbindelse er det også afgørende, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, således man når som helst kan bevise bestillingen af kabeltromle, uanset om man shopper fra Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen eller Harald Nyborg.

Helle Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Christian Møller gav 4 stjerner

Har handlet der før

Lone Christensen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Christian S gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til din online shopping
1En hel del online forhandlere tilbyder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til kabeltromle. En af de mest benyttede er for nærværende pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo ultra let, og typisk tilmed den prisbilligste leveringsmodel.
2Fragtperioden kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende ifald du mangler din ordre straks, og med det formål er det jo væsentligt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid på kabeltromle. Masser af webshops stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter, der dog er regnet ud fra at bestillingen køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
3Trustpilot fører til sådan set gode genveje til at undersøge forskellige øvrige brugeres ratings og herved går vi ind for, at du vurderer netshoppens bedømmelser forud for at du køber billige kabeltromle online. Facebook frembringer endvidere forholdsvis fornemme muligheder for at få indblik i internet forhandlerens popularitet.
4Den prisbilligste leveringsmanér kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning beroer på at du har bopæl tæt på online webshoppens lager. Den leveringsmetode er jo temmelig bestemmende hvis du står og skal bruge kabeltromle øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en hel del outlets på nettet gratis levering, men ofte er det forbeholdt når man shopper for et konkret beløb.
5Vi slår generelt et slag for at efterse om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det typisk er en sikkerhed for at online forretningen efterlever de danske regler, tillige med at internet webshoppen rutinemæssigt revideres af sagkyndige der er inde i lovgivningen. Forud for at folk køber billige kabeltromle hos en online butik kunne man uden tvivl gennemse netshoppens handelsvilkår.
6Det er i høj grad fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige kabeltromle på tværs af online firmaer, og så yder adskillige internet forhandlere fragt uden betaling. Det kan trods alt vise sig fordelagtigt at studere flere webshops efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, således at man er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
7En hel del forhandlere på nettet tilbyder fragt uden gebyr på kabeltromle, men undertiden er det så præmissen at du handler for en fastsat pris. Derudover kan man udvælge den mindst kostelige leveringsmanér, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver uheldigvis lige så vel rigtig let gængelig. Den mest betalelige løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
8Før nogen handler billige kabeltromle hos en e-butik behøver de uden tvivl se på webshoppens handelsaftale, dog er det typisk et tidskrævende projekt. Foruden dette er det at foretrække at man er hensynstagende til de vigtigste forhold der er gældende for bestillingen af billige kabeltromle online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.
9Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en lov, der bistår dig som kunde imod uægte e-firmaer. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage prisen af flere omgange.