Byghjem.dk

Kabeltang

Bahco kabeltang 160 mm 2233 D-160
135 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have produkterne med det samme eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare kabeltang.
Der er forskel på prisen på billige kabeltang hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige har faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring kabeltang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har flertallet chancen for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du undvære fragtgebyret, samt sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af kabeltang online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når man stopper online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har en dybdegående viden om deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du forvente mere indsigtsfuld service fra ansatte med specialistviden i lige præcis kabeltang.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle kabeltang online på deres side.
Majoriteten af små butikker producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
kabeltang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kabeltang silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kabeltang bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kabeltang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
2Inden du iværksætter arbejdet er det temmelig centralt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
3Du skal ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx sko og hjelm som sikrer dig mod mulige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
4Man bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Det er betydningsfuldt at have det tilgængeligt inden du tager fat på byggeprojektet. Desuden er det afgørende at indkalkulere de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Det er en god idé at få hjælp til byggearbejdet, navnlig ift. krævende arbejdsopgaver. Flere projekter kræver flere end en enkelt person. Ydermere må det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6Potentielt kan det blive fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer disponible forud for at du går i gang med håndværket. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå de materialer du har brug for, og derefter tjekke oversigten, med det formål at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
7Det kan vise sig at være vigtigt at have et regnskab for byggeriet, så man har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være sundt at tage noter til hver eneste udgift, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for dem alle sammen.
8Der viser sig som regel overraskende problemer når det handler om omfattende opgaver, og af den grund vil det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
9Det kan vurderes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal få hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Ifald du får eksperthjælp anbefales det at tage imod tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Ved projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af vejrprognosen i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at piske ned når du lige er midt i dit store byggeprojekt.
11Du har adgang til endeløse artikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget gavnlig viden, særligt ifald man benytter den engelske version.
12Planlægning vil være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at liste en effektiv plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du sammensætter oversigten.
De mest populære byggecentre
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som altså er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En masse online firmaer giver til alt held et stort udvalg af billige leveringsmidler til kabeltang. Den mest almindelige er i dag afhentningssteder, og så henter du bare pakken når du har lyst. Leveringstypen er jo i høj grad smertefri, og i mange tilfælde derudover den mest betalelige fragtløsning.

Du kan tillige tænke over at få ordren leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig ofte lidt mere omkostningsfuld, men samtidig meget overkommelig ved køb af kabeltang online. Den billigste mulighed for fragt er unægtelig selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på kabeltang kan vise sig at være temmelig bestemmende i tilfælde af at man behøver pakken lige om lidt, og i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt for kabeltang. En hel del internet webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig 1 dags levering på en lang række produkter online, men som ikke desto mindre er forudsat at transaktionen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset inden logistikpersonalet tager hjem.

Visse internet virksomheder byder på levering uden betaling på kabeltang online, men ofte kun hvis der erhverves for en konkret sum. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil blive at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

De store webbutikker udlover click-and-collect hvor du handler billig kabeltang online men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og 10-4. De udlover blandt andet klik-og-hent på kabeltang i disse områder:

Vejle, Risskov, Middelfart, Hedensted, Gentofte, Værløse, Hjørring, Brabrand, Frederiksværk, Gladsaxe, Nakskov, Grenaa, Køge, Helsingør, Åbyhøj, Rønne, Birkerød, Ikast, Korsør, Kokkedal, Jyllinge, Vanløse, Lystrup, Holbæk, Vallensbæk, Farum, Nørresundby, Herning, Rødovre, Haslev, Greve, Hillerød, Højbjerg, Brønshøj, Dragør, Holstebro, Roskilde, Skanderborg, Vordingborg, Viborg, København, Thisted, Slagelse, Ishøj, Valby, Nærum, Brønderslev, Brøndby, Varde, Silkeborg, Lillerød, Tilst, Fredericia, Nykøbing Falster, Næstved, Hørsholm, Tårnby, Frederikssund, Struer, Aarhus, Albertslund, Sønderborg, Allerød, Aalborg, Herlev, Rudersdal, Ølstykke, Glostrup, Solrød Strand, Virum, Ballerup, Kolding, Horsens, Lyngby, Esbjerg, Odder, Frederikshavn, Hobro, Nyborg, Svendborg, Søborg, Ringsted, Randers, Frederiksberg, Aabenraa, Kalundborg, Hedehusene, Odense, Taastrup, Haderslev, Stenløse, Hvidovre, Charlottenlund, og Skive, .

Afhentning ift. kabeltang er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Falster, Vestsjælland, Østsjælland).

Ved indkig i data er det markant, at internetbrugere typisk søger fx kabeltang priser og kabeltang tilbud. Vi ser derudover tit netshoppere kigge efter fx billig kabeltang, køb kabeltang samt kabeltang online, plus de udbredte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Bedste tilbud på kabeltang

Det er efterhånden meget ukompliceret for enhver at vurdere tilbud på billige kabeltang online på forskellige e-forhandlere, og herved har flere e-forretninger været tvunget til at nedbringe priserne på kabeltang en hel del, og ovenikøbet love fri fragt.

Det kan dog til hver en tid være smart at efterprøve diverse e-forretninger efter tilbud og rabatter på kabeltang online forinden du bestiller, således at du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Stark.

Du må trods alt være obs på, at såfremt en internet handler markedsfører billige kabeltang online på tilbud til en pris der virker kolossalt billig, burde det tit være en indikation på en snydagtig online webshop. Betalinger med kort er i hvert fald dækket ind under en vedtægt, som begunstiger folk imod uoprigtige butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil godtgøre prisen på kabeltang over en længere periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Ses der på søgedata bliver det markant, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel kabeltang tilbud og billig kabeltang. Derudover oplever vi ofte mennesker efterspørge for eksempel køb kabeltang, kabeltang priser samt kabeltang online.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot fører til ret så sikre løsninger til at gennemstøve en hel del tidligere konsumenters iagttagelser og af den grund er det prisværdigt, at du efterforsker internet webshoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige kabeltang online.

Facebook medfører endvidere ultra belejlige løsninger til at få indtryk af e-handlens popularitet. Her ses mange online outlets som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige kabeltang online på en internet handler behøver de faktisk tage stilling til forhandlerens betingelser, det er dog ofte ikke særlig sjovt, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 og Stark.

Et alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et bevis på at internet webshoppen føjer de danske love, tillige med at internet forhandleren undertiden besigtiges af jurister der behersker de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, hvis du bliver udsat for dilemmaer med din ordre på kabeltang. Tilmed anbefales det at du er obs på de mest essentielle vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af kabeltang online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen har.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man permanent gemmer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan dokumentere købet af kabeltang, ligegyldig om man har bestilt fra 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Louise gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anders Knudsen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Hanne Poulsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Erik P gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online butikken er e-mærket, grundet at det typisk er en angivelse af at e-handlen understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at netbutikken tit evalueres af jurister som er inde i vilkårene på området. Forud for at nogen shopper billige kabeltang på en forretning på nettet behøver de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsaftale.
2Forud for at folk handler billige kabeltang hos en internet butik behøver man helt sikkert sætte sig ind i netbutikkens vilkår, men det er typisk ikke super spændende. I øvrigt er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale regler der spiller ind i forbindelse med købet af billige kabeltang online, eksempelvis hvilken returret netbutikken kører med.
3En række shops på nettet byder på billig levering på kabeltang, men i de fleste tilfælde kun hvis du indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde man snuppe den mest betalelige slags levering, der ofte er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde også meget ligetil. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
4Den billigste leveringstype vil i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på netbutikkens lager. Den type af levering kan vise sig at være yderst essentiel såfremt man står og skal bruge kabeltang omgående. Alternativt så yder flere webbutikker levering uden betaling, men undertiden er det så præmissen at du aftager for en konkret sum.
5Leveringstidspunktet er jo ret så væsentlig såfremt man skal bruge dine nye varer lige om lidt, så derfor er det uden tvivl essentielt at du tjekker den anslåede leveringstid på kabeltang. En række online firmaer stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en masse varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at ordren lægges før et fast klokkeslæt.
6Trustpilot frembringer aldeles fine løsninger til at analysere diverse nuværende brugeres oplevelser og derfor er det en hjælp, at du gransker e-forhandlerens omtaler inden du køber billige kabeltang online. Facebook frembringer endvidere ret så ønskværdige genveje til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
7Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, hvilket støtter køberen overfor uoprigtige forhandlere på nettet. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre regningen af flere omgange.
8En række online butikker tilbyder efterhånden et bredt udvalg af billige former for levering til kabeltang. En af de populære er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ekstremt overkommelig, samt desuden derudover den prisbilligste løsning til levering.
9Det er jo efterhånden usædvanlig hensigtsmæssigt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige kabeltang fra flere internet shops, og af den grund garanterer massevis af online firmaer levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid være udbytterigt at studere flere butikker på nettet efter rabat og tilbud forud for at du bestiller, så man er velinformeret til at skaffe sig den skarpeste pris.