Byghjem.dk

Kabelstrips

Millarco Kabelstrips 300 stk. - hvid
40 kr.
Mere info
Millarco Kabelstrips 300 stk. - Sort
40 kr.
Mere info
Millarco Kabelstrips 3,6x250 mm. - 50 stk.
35 kr.
Mere info
Millarco Kabelstrips 7,6x450 mm. - 50 stk.
80 kr.
Mere info
Millarco Kabelstrips 4,8x350mm. 50 stk.
45 kr.
Mere info
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Mere info
Millarco Kabelstrips 3,6x150 mm. - 50 stk.
25 kr.
Mere info
Millarco Kabelstripssortiment sort - 50 stk.
25 kr.
Mere info
Millarco Kabelstripssortiment hvid - 50 stk.
25 kr.
Mere info
Millarco Kabelstripssortiment - 610 dele
120 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel transportere varerne personligt. Dette er især en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et enormt varesortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot kabelstrips.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør man undersøge byggeshoppens regler.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der er variationer i prisniveauet på billige kabelstrips fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på gode priser, imens andre vil have faglig sparring. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en netbutik, hvor du tilbydes sparring omkring kabelstrips.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og hermed har mange mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed har man valget om at spare fragtomkostningen, og endda få varerne nu og her.
De kendte byggecentre udbyder varer fra mange forskellige producenter, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af kabelstrips online.

Nichewebshop

En masse nicheforhandlere er specialister i deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse varer. Følgelig får du formentlig ekstremt kyndig rådgivning fra nogle med ekspertviden i lige præcis kabelstrips.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er producenter af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Alverdens niche netbutikker er små virksomheder, der typisk er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at handle kabelstrips online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre
kabelstrips harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kabelstrips silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

kabelstrips bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kabelstrips jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske kan det blive meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer handlet ind på forhånd inden du går i gang med dit arbejde. Du bør nedskrive en overskuelig liste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende eftergå punkterne, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
2Du skal nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko som hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget anvendelig viden, særligt hvis du leder på engelsk.
4Der præsenterer sig stort set altid pludselige problematikker når det gælder avancerede opgaver, og pga. dette kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
5Længe før du går i gang med dit byggeprojekt er det aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Det bør overvejes at indhente assistance til projektet, hovedsageligt når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere byggerier gør krav på flere personer. Dertil vil det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
7Du vil aldrig gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig klogt at have værktøjet parat inden du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at indregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at renoveringen influerer positivt på klimaet.
9Ofte vil det være afgørende at have lavet et regnskab for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være forstandigt at kortlægge hver enkelt udgift, og dernæst søge sig frem til beløbet for dem en ad gangen.
10Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
11Ved projekter udenfor kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således skal du tit undersøge udsigten ift. vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det komplekse projekt.
12Måske det burdes overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagmand til områder af det. Hvis du vil benytte professionel hjælp kan det være fornuftigt at modtage tilbud fra flere leverandører.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En masse e-firmaer foreslår i øjeblikket alverdens billige fragtmetoder til kabelstrips. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig rigtig ligetil, samt tit derudover den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan også foretrække at bestille produkterne til levering til dit hus eller til dit arbejde. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men desuden yderst praktisk ift. kabelstrips online. Den mest letkøbte fragttype er dog at du selv henter produkterne, men det betinges af at du fysisk befinder dig lige ved e-firmaets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på kabelstrips er selvfølgelig ret vital forudsat man absolut skal bruge din ordre straks, så derfor er det utvivlsomt på sin plads at vi ser leveringstiden for kabelstrips. Adskillige webshops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på utallige produkter online, men som trods alt beroer på at handlen laves forinden et konkret klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren betjent før pakkepersonalet har fri.

Enkelte webbutikker præsterer fragt uden betaling på kabelstrips online, men i de fleste tilfælde kun såfremt der aftages for en fastsat pris. I øvrigt burde du gribe den billigste type af levering, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

Mange byggecentre frembyder click-and-collect hvor du handler billig kabelstrips hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på kabelstrips i følgende områder:

Fredericia, Hvidovre, Brøndby, Grenaa, Rudersdal, Frederikssund, Tilst, Vordingborg, Kokkedal, Viborg, Hedensted, Ølstykke, Skanderborg, Brabrand, Solrød Strand, Hjørring, Horsens, Brønderslev, Tårnby, Dragør, Aabenraa, Søborg, Varde, Helsingør, Aalborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Virum, Esbjerg, Struer, Allerød, Nakskov, Svendborg, Odder, Skive, Albertslund, Åbyhøj, Middelfart, Køge, Sønderborg, Værløse, Herlev, Ballerup, Vejle, Korsør, Ringsted, Kolding, Holstebro, Rødovre, Nærum, Højbjerg, Aarhus, Roskilde, Risskov, København, Vanløse, Frederiksværk, Stenløse, Herning, Lystrup, Slagelse, Vallensbæk, Ikast, Lyngby, Hobro, Rønne, Nykøbing Falster, Nyborg, Hørsholm, Hedehusene, Odense, Brønshøj, Glostrup, Haderslev, Birkerød, Silkeborg, Nørresundby, Haslev, Holbæk, Jyllinge, Valby, Thisted, Farum, Kalundborg, Charlottenlund, Greve, Randers, Gladsaxe, Lillerød, Hillerød, Ishøj, Gentofte, Næstved, og Taastrup, .

Klik-og-hent ift. kabelstrips er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager).

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger for eksempel billig kabelstrips og kabelstrips priser. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge for eksempel køb kabelstrips, kabelstrips tilbud og kabelstrips online, plus de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Gode priser på kabelstrips

Det har vist sig at være ret så problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige kabelstrips online fra forskellige webshops, og med det motiv har masser af internet butikker været nødt til at formindske priserne på kabelstrips betragteligt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid vise sig profitabelt at se nærmere på et par forskellige internet handler efter billige priser på kabelstrips online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online webshop sælger billige kabelstrips online på tilbud til en udsalgspris der virker mystisk billig, så kunne det for det meste være et symbol på en falsk e-handler. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en anordning, der redder køber overfor bedrageriske online firmaer.

Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, når du foretrækker at finansiere beløbet til kabelstrips over tid. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i søgedata bliver det markant, at netshoppere ofte leder efter eksempelvis køb kabelstrips og billig kabelstrips. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter blandt andet kabelstrips online, kabelstrips priser og kabelstrips tilbud.

Analyser andre menneskers bedømmelser

Trustpilot genererer en del fornemme muligheder for at gøre dig bekendt med en række andre konsumenters bedømmelser og derved er det prisværdigt, at du verificerer internet webshoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige kabelstrips online.

Facebook tilbyder dig tillige regulære hæderlige muligheder for at få et kig ind i webbutikkens kundetilfredshed. Herinde ses nogle internet varehuse som tilbyder folk at frembringe en anmeldelse af købsoplevelsen, som også burde udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige kabelstrips online hos en internet shop bør de for at være sikker kigge på virksomhedens regler, men det er gerne ikke specielt ophidsende, specielt med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Et alternativt forslag er at tjekke om e-forhandleren er medlem af e-mærket, som skulle være en påvisning af at internet webshoppen adlyder de gældende danske regler, udover at e-firmaet tit overvåges af jurister som har megen viden om vedtægterne på området.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, hvis du får problemer med din bestilling af kabelstrips. Tillige rekommanderer vi at kunden er vidende om de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af kabelstrips online, som fx hvilken byttepolitik internet selskabet har.

På grund af dette er det også vigtigt, at man stadig bevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan bevise bestillingen af kabelstrips, ligegyldig om man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen eller XL-Byg.

Kirsten Pedersen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Helle J gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Maria Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Lene Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til din online shopping
1Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som dog stiller krav om at du bor nær e-shoppens tilholdssted. Den leveringsløsning kan vise sig at være super relevant såfremt man står og skal bruge kabelstrips om et øjeblik. Alternativt så frembyder enkelte outlets på nettet portofri levering, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at der shoppes for et konkret beløb.
2Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket dækker køber overfor uægte e-shops. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil betale beløbet senere.
3Størstedelen af online shops frembyder i øjeblikket diverse billige fragtformer til kabelstrips. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig super fleksibel, samt tit desuden den billigste leveringsmetode.
4Forinden nogen køber billige kabelstrips i en online webshop bør de på en vis måde få overblik over deres vilkår, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave. Ydermere rekommanderer vi at køber er sat ind i de mest basale retningslinjer der indvirker på købet af billige kabelstrips online, til eksempel hvilken ombytningspolitik virksomheden anvender.
5Leveringshastigheden er naturligvis meget væsentlig såfremt man skal bruge varerne nu og her, så af den grund er det relativt aktuelt at du studerer den forventede leveringstid på kabelstrips. Masser af online virksomheder tilsiger billig 1 dags levering på en masse varer, som kræver at bestillingen realiseres forinden et aftalt klokkeslæt.
6Visse online webshops præsterer fragt uden beregning på kabelstrips, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der erhverves for en præcis sum. Ellers må man tage den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket tit er at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Muligheden bliver desværre ligeledes rigtig fleksibel. Den billigste mulighed for levering er unægtelig selv at hente produkterne.
7Det er jo efterhånden særligt bekvemt for alle at kigge efter tilbud online på billige kabelstrips på diverse netbutikker, og derved præsterer en lang række internet foretagender gebyrfri levering. Dog kan det immervæk blive nyttigt at kontrollere forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris.
8Vi tilråder generelt at kontrollere om internet shoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det længe har været en påvisning af at netbutikken understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren tit tilses af sagkyndige der forstår retningslinjerne. Før folk handler billige kabelstrips hos en forretning på nettet bør man reelt se på e-shoppens handelsbetingelser.
9Trustpilot fører til relativt solide genveje til at kigge nærmere på en stor portion nuværende konsumenters reflektioner og på grund af dette anbefales det, at du gennemsøger online firmaets anmeldelser forinden du bestiller billige kabelstrips online. Facebook resulterer i ligeledes temmelig fine genveje til at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed.