Kabelskotang teng tools cp55
548 kr.
Mere info
Kabelskotang Abiko DSA-0115 til isolerede kabelsko
903 kr.
Mere info
Kabelskotang 6486
47 kr.
Mere info
Kabelskotang
244 kr.
Mere info
Kabelskotang
180 kr.
Mere info
Kabelskotang med 60 kabelsko
138 kr.
Mere info
Kabelskotang Abiko DKB 0325 til uisolerede kabelsko
840 kr.
Mere info
Kabelskotang cp50
228 kr.
Mere info
Kabelskotang 215 mm Knipex 9721215
246 kr.
Mere info
Kabelskotang med 60 kabelsko Kreator KRT615102
166 kr.
Mere info
Kabelskotang Kreator
197 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare kabelskotang.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derved er det en fordel at handle hos en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring kabelskotang.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige kabelskotang hos de forskellige online byggekæder. En del giver billige priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for produkterne nu og her eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt sortiment af kabelskotang online.
De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket kan give øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og takket være dette har man chancen for at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derved er der mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er eksperter i deres varer, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det kan du få ekstra begavet assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis kabelskotang.
Hovedparten af nichebutikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle kabelskotang online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre
kabelskotang harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kabelskotang jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kabelskotang silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

kabelskotang bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit eget helbred, så husk arbejdstøj som arbejdssko der skåner dig imod mulige skader. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
2Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det være meningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
3Du har adgang til utallige hjælpeartikler og videoer på nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube yder assistance med vældig meget almennyttig info, særligt når man leder på engelsk.
4Glem ikke at du kan spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har positiv betydning for planeten.
5Forud for at du påbegynder byggeriet må det være vanvittigt vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan være nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om omfangsrige byggerier. Store byggerier gør krav på flere personer. I øvrigt vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Ofte vil det vise sig essentielt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør være sundt at notere samtlige udgiftsposter, og dernæst gennemgå ens købspris for hver eneste af dem.
8Man bør ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have grejet disponibelt før du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at tage højde for de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
9For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund skal du hyppigt kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne i samme sekund som du vil i gang med det komplekse projekt.
10Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du er nødt til at have en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, med en tilhørende numerisk orden. Vær realistisk idet du laver tidsplanen.
11Det bliver meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du påbegynder din byggeproces. Du kan forfatte en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og dernæst tjekke listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
12Husk at tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du indhenter professionel assistance vil det normalt være en god idé at notere prisoverslag fra forskellige leverandører.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En del online firmaer foreslår nu om dage alverdens billige fragtformer til kabelskotang. Et hit er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde ligeledes den mest billige leveringsversion.

Du kan endvidere afveje for og imod at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig som regel en sjat mindre billig, men ydermere ret let gængelig med kabelskotang online. Den mest billige leveringsform vil dog altid være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du opholder dig nær e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på kabelskotang kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel når vi behøver produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det helt vigtigt at du besigtiger den estimerede leveringstid ved kabelskotang. En stor portion webbutikker – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på en lang række produkter online, som dog stiller krav om at bestillingen indsendes før et konkret klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne pakket før lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere shops på nettet lover levering uden betaling på kabelskotang online, men i reglen er det så præmissen at der bestilles for en konkret pris. Desuden kan du overveje den prisbilligste leveringsmanér, der i de fleste tilfælde vil være at få leveret dine varer til et udleveringssted.

De største webshops tilbyder click-and-collect hvor du køber billig kabelskotang online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg. De giver for eksempel afhentning af kabelskotang i disse områder:

Hedensted, Åbyhøj, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Tårnby, Svendborg, Taastrup, København, Silkeborg, Rudersdal, Brønderslev, Skanderborg, Frederikshavn, Slagelse, Lystrup, Skive, Jyllinge, Haderslev, Gentofte, Holbæk, Birkerød, Albertslund, Thisted, Middelfart, Rødovre, Aalborg, Brabrand, Frederiksværk, Charlottenlund, Allerød, Lillerød, Aarhus, Ishøj, Højbjerg, Ballerup, Virum, Aabenraa, Kokkedal, Hobro, Varde, Grenaa, Farum, Hedehusene, Fredericia, Ikast, Hjørring, Gladsaxe, Kalundborg, Nyborg, Nørresundby, Frederiksberg, Hvidovre, Horsens, Helsingør, Odder, Lyngby, Vanløse, Ølstykke, Frederikssund, Glostrup, Solrød Strand, Brønshøj, Viborg, Køge, Sønderborg, Greve, Vallensbæk, Nærum, Roskilde, Stenløse, Vejle, Struer, Værløse, Kolding, Herning, Brøndby, Herlev, Hillerød, Valby, Haslev, Odense, Nakskov, Søborg, Hørsholm, Risskov, Randers, Korsør, Ringsted, Holstebro, Dragør, Tilst, og Rønne, .

Click-and-collect for kabelskotang er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster).

Når der ses på tallene er det klart, at folk typisk søger efter fx kabelskotang priser og billig kabelskotang. Vi ser derudover som regel mennesker søge efter eksempelvis kabelskotang tilbud, kabelskotang online samt køb kabelskotang, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Få den bedste pris på kabelskotang

Det er jo super enkelt for folk at analysere priser på billige kabelskotang online i blandt flere online outlets, og for det har flere online selskaber ikke kunne slippe for at tvinge udsalgspriserne på kabelskotang eftertrykkeligt, og endda garantere fragt uden gebyr.

Det kan dog til hver en tid vise sig smart at undersøge nogle forskellige e-firmaer efter rabatter og tilbud på kabelskotang online før du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Man må bare være opmærksom på, at hvis en butik udlover billige kabelskotang online til en pris som virker uendeligt lav, så kunne det undertiden være et fingerpeg om en falsk internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en anordning, hvilket garanterer dig som kunde overfor bedrageriske online forretninger.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale omkostningerne til kabelskotang over en periode. Dette fås typisk i specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark og 10-4.

Ses der på statistikkerne er det markant, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet kabelskotang online og kabelskotang priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter eksempelvis køb kabelskotang, billig kabelskotang samt kabelskotang tilbud.

Udforsk eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot bringer dig helt passelige løsninger til at efterforske en længere række eksisterende brugeres reflektioner og af den grund kan det anbefales, at du udforsker internet firmaets anmeldelser inden du handler billige kabelskotang online.

Facebook fører til på samme måde fuldt ud fornemme metoder til at få indtryk af netshoppens kundefokus. Derudover ses faktisk forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at notere en omtale af købsoplevelsen, hvilket desuden må drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige kabelskotang online hos en e-shop bør de på en vis måde tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, det er dog bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Alternativet er at tjekke hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, siden det typisk er en tryghed om at internet webshoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden regelmæssigt efterses af specialister der er inde i reglerne på området.

Dette er desuden en god anledning til at blive assisteret, når du oplever problemstillinger som følge af din ordre på kabelskotang. Desuden kan det anbefales at du er påpasselig med de fundamentale betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af kabelskotang online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet butikken kører med.

På grund af dette er det virkelig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens ordremail, så man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af kabelskotang, uagtet om man handler ved XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Inge Olsen gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Susanne Christiansen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Jens gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Birthe gav 4 stjerner

God til prisen

9 tips til online shopping
1Det er jo usædvanlig uproblematisk for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige kabelskotang på flere internet outlets, og til gengæld garanterer adskillige online butikker billig levering. Dog kan det stadigvæk være nyttigt at tjekke diverse internet butikker efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at få den skarpeste pris.
2Inden folk bestiller billige kabelskotang hos en netbutik behøver de de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsaftale, dog er det normalt ikke videre interessant. Tilmed anbefales det at køber er klar over de vigtigste reglementer der har betydning for købet af billige kabelskotang online, f.eks. hvilken ombytningspolitik netshoppen har.
3Trustpilot tilbyder de facto gunstige løsninger til at læse forskellige øvrige forbrugeres ratings og på grund af dette stiller vi forslag om, at du vurderer online virksomhedens kritik før du handler billige kabelskotang online. Facebook medfører tilsvarende altid belejlige løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed.
4Størstedelen af internet foretagender yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmåder til kabelskotang. En af de populære er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente varerne når det passer ind i din hverdag. Den er jo ultra praktisk, samt oftest tilmed den billigste leveringsmodel.
5Flere shops på nettet sikrer fri fragt på kabelskotang, men ofte er det betinget af at du aftager for en fastsat sum. Ellers bør du udvælge den mest letkøbte type af levering, der tit vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver typisk endvidere ualmindeligt smart. Den prisbilligste form for levering er uden tvivl selv at hente produkterne.
6Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt netshoppen er e-mærke tilsluttet, da det bør være en indikation om at internet shoppen tilslutter sig de opstillede regler, tillige med at internet virksomheden af og til efterses af jurister der er meget bekendte med reglerne. Forinden folk køber billige kabelskotang i en e-forhandler kunne de reelt overveje webbutikkens betingelser.
7Antal dages levering kan vise sig at være virkelig central ifald man mangler ordren om få sekunder, og derfor er det øjensynligt fornuftigt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på kabelskotang. Temmelig mange internet butikker giver billig 1 hverdags levering på en række af deres produkter, men vær påpasselig da det forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et konkret klokkeslæt.
8Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket sikrer folk overfor uægte online firmaer. Som en anden løsning kan du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du hellere vil klare beløbet ude i fremtiden.
9Den billigste leveringsløsning vil altid være at du selv henter pakken, som dog kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens bopæl. Den leveringsmulighed kan vise sig at være særdeles relevant ifald du mangler kabelskotang fluks. Alternativt så yder en række webbutikker portofri fragt, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for en fastsat sum.