Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-0C
15.525 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C ACSR SET
8.945 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C FSW SET
9.765 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C CU/AL-SET
9.845 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75-0C
18.990 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC75R-502C
25.820 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-0C CU/AL-SET
8.945 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C ACSR SET
9.845 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 ONEHCC-201C FSW SET
10.665 kr.
Mere info
Milwaukee Kabelsaks M18 HCC45-522C
17.215 kr.
Mere info
Milwaukee Hydraulisk kabelsaks M18 HCC75-502C
20.645 kr.
Mere info
Kabelsaks 497
213 kr.
Mere info
Kabelsaks Knipex 2-hånds kobber og aluminium
7.046 kr.
Mere info
Kabelsaks 496
187 kr.
Mere info
Knipex kabelsaks, max. ø27mm 500mm 95 12 500
833 kr.
Mere info
Knipex kabelsaks m/skralde ø32mm 9531-250
1.475 kr.
Mere info
Knipex kabelsaks 200mm ø20mm 95 12 200
381 kr.
Mere info
FELCO Kabelsaks t.stålwire, 7mm 190mm
339 kr.
Mere info
Knipex kabelsaks 165mm VDE 1000V ø15mm 9516 165
340 kr.
Mere info
Knipex kabelsaks m/skralde ø52mm 9531 280
1.956 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er især muligt i de gængse byggecentre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige kabelsaks fra byggecenter til byggecenter. En del har billige priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør du læse webshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Flere byggekæder har et bredt sortiment, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot kabelsaks.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring kabelsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du i store dele af landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og transportere produkterne selv. Herigennem har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, og endda få varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af kabelsaks online.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage en høj grad af kyndig assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis kabelsaks.
Flertallet af små butikker er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler kabelsaks online hos dem.
Diverse nicheforhandlere står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

kabelsaks silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kabelsaks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

kabelsaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu over 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

kabelsaks jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Muligvis vil det vise sig afgørende at have de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du går i krig med din byggeproces. Du bør forfatte en punktforms note som indeholder det som er nødvendige, og bagefter gennemgå oversigten, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
2Du har adgang til ekstremt mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med vældig meget almennyttig oplysning, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
3Måske du burde tage til overvejelse om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en professionel til noget af arbejdet. Såfremt du får hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra en håndfuld virksomheder.
4Ved projekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets start, så det ikke pludselig begynder at regne når du netop er midt i dit svære projekt.
5Du skal aldrig forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i professionel assistance.
6Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er større projekter. Krævende ting stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
7Du bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at du har det ved hånden forinden du igangsætter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at notere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende kortlægge beløbet for hver enkelt.
9Glem ikke at du kan forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det ydes ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
10Før du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din arbejdsplan.
12Der viser sig som regel uventede problemer når det gælder omfattende opgaver, og altså viser det sig vigtigt at man afsætter betragtelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
Danskernes favorit byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Adskillige e-shops foreslår i dag en lang række forskellige billige former for fragt til kabelsaks. En sikker vinder er i vore dage afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo usædvanlig nem, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige fragttype.

Du kan på samme måde tænke over at bestille pakken til levering til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragttypen viser sig mange gange en tak mere omkostningsfuld, men også temmelig smart med kabelsaks online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som jo beroer på at du befinder dig nærved online forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på kabelsaks er jo ekstremt relevant i tilfælde af at vi har behov for din ordre med det samme, og herved er det ganske på sin plads at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på kabelsaks. Mange online firmaer – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men vær på vagt da det er afhængig af at bestillingen anbringes forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen klargjort forud for at lagermedarbejderne holder fyraften.

Enkelte online selskaber præsterer fragt uden beregning på kabelsaks online, men i de fleste tilfælde kræves det at man shopper for et bestemt beløb. Som alternativ bør du udvælge den mest prisbevidste leveringstype, der gerne vil være at få leveret ordren til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig kabelsaks på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bygma. De yder fx click-and-collect på kabelsaks i disse byer:

Aabenraa, Allerød, Hørsholm, Kalundborg, Holbæk, Odense, Tilst, Greve, Roskilde, Stenløse, Frederikshavn, Solrød Strand, Ringsted, Hobro, Albertslund, Aarhus, Esbjerg, Korsør, Silkeborg, Farum, Haslev, Odder, Nyborg, Nærum, Slagelse, Hedensted, Næstved, Brønderslev, Horsens, Ballerup, Grenaa, Virum, Glostrup, Vallensbæk, Taastrup, Nørresundby, Frederiksværk, Tårnby, Holstebro, Gladsaxe, Værløse, Birkerød, Charlottenlund, Herlev, Kolding, Ikast, Haderslev, København, Vanløse, Brønshøj, Lillerød, Ishøj, Nykøbing Falster, Kokkedal, Vordingborg, Jyllinge, Nakskov, Lyngby, Hillerød, Højbjerg, Aalborg, Køge, Risskov, Herning, Helsingør, Skive, Struer, Hjørring, Randers, Rønne, Rudersdal, Frederiksberg, Valby, Svendborg, Ølstykke, Skanderborg, Fredericia, Rødovre, Brøndby, Sønderborg, Brabrand, Vejle, Frederikssund, Hedehusene, Gentofte, Thisted, Dragør, Lystrup, Søborg, Middelfart, Viborg, Åbyhøj, Varde, og Hvidovre, .

Klik-og-hent af kabelsaks er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx billig kabelsaks og kabelsaks online. Man ser derudover ofte internet shoppere lede efter bl.a. kabelsaks tilbud, køb kabelsaks og kabelsaks priser, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Få rabat på kabelsaks

Det har vist sig at være ekstremt enkelt for alle at vurdere prisniveauet på billige kabelsaks online på forskellige e-firmaer, og derved har adskillige internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at nedsætte salgspriserne på kabelsaks helt i bund, og i øvrigt byde på fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at sammenholde diverse netshops efter billige priser på kabelsaks online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at modtage den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Du må dog ikke undervurdere, at såfremt en e-butik reklamerer billige kabelsaks online på tilbud til en udsalgspris som er himmelråbende god, så kunne det mange gange være et faresignal om en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, der passer på køber imod uærlige internet forretninger.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere prisen på kabelsaks over en periode. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. kabelsaks online og kabelsaks tilbud. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge efter for eksempel billig kabelsaks, køb kabelsaks og kabelsaks priser.

Se nærmere på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot yder ganske gode muligheder for at dechifrere flere andre forbrugeres synspunkter og herved støtter vi, at du bliver klogere på online butikkens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige kabelsaks online.

Facebook byder på ydermere ganske udmærkede muligheder for at få kendskab til online forhandlerens popularitet. Derudover ser vi en række e-firmaer som tilbyder kunderne at ytre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige kabelsaks online i en internet butik kunne de altid overveje butikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen ikke videre interessant, særligt med de udbredte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativ kunne derfor være at finde ud af om webbutikken er støttet af e-mærket, som ofte er en forsikring om at internet virksomheden føjer den officielle danske lovgivning, foruden at e-handlen ofte evalueres af fagmænd som er meget fortrolige reglerne.

Desuden giver det dig mulighed for at få bistand, når du udsættes for besvær i processen med dit indkøb af kabelsaks. Tillige er det klogt at man er klar over de mest aktuelle regler i forbindelse med bestillingen af kabelsaks online, f.eks. den ombytningsret webshoppen har.

I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura, således man altid kan bevidne sin bestilling af kabelsaks, uanset om man køber hos Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen eller 10-4.

Karen S gav 5 stjerner

Nemt køb

Morten U gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Hans Olsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Mads gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en regel, hvilket sikrer dig som køber overfor snydagtige internet forhandlere. Alternativt kunne du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere prisen over en periode.
2Leveringshastigheden kan være særdeles vital forudsat vi står og skal bruge pakken fluks, og i det øjemed er det aldeles afgørende at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato på kabelsaks. En række online varehuse tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, hvilket dog kræver at du bestiller inden et konkret klokkeslæt.
3Det er jo i høj grad enkelt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige kabelsaks fra flere online selskaber, og for det frembyder flere e-forretninger portofri levering. Dog kan det til hver en tid være profitabelt at sammenligne indtil flere online varehuse efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
4Visse online forretninger præsterer fragt uden omkostninger på kabelsaks, men for det meste kun når du handler for en konkret pris. Derudover kan du foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Muligheden viser sig mange gange til gengæld særdeles smart. Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
5En række online virksomheder tildeler nu om dage et stort udvalg af billige muligheder for fragt til kabelsaks. En yndling er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Løsningen er altså ret så gnidningsløs, og typisk endda den billigste leveringsmanér.
6Inden folk køber billige kabelsaks hos en internet forhandler kan de for at være sikker gennemløbe virksomhedens handelsaftale, men det er ofte ikke særlig spændende. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige kabelsaks online, til eksempel den returpolitik internet webshoppen anvender.
7Den prisbilligste leveringsmetode vil altid være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du befinder dig med kort afstand til e-butikkens tilholdssted. Den fragtløsning er yderst afgørende når du har behov for kabelsaks inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle få forhandlere på nettet billig levering, men i reglen kun ifald man køber for en konkret sum.
8Trustpilot medfører aldeles gunstige genveje til at vurdere ret mange tidligere forbrugeres erfaringer og derfor foreslåes det, at du gennemsøger internet forretningens omtaler forud for at du køber billige kabelsaks online. Facebook resulterer i tilsvarende tilpas sikre løsninger til at få kendskab til webbutikkens popularitet.
9Vi foreslår generelt at kontrollere om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været en erklæring om at online forhandleren tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at e-butikken lejlighedsvis monitoreres af jurister som kender vilkårene. Inden nogen handler billige kabelsaks i en online virksomhed bør de i reglen sætte sig ind i butikkens betingelser.