Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed bør du købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring justerbar limpistol.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare justerbar limpistol.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør man kende butikkens betingelser.
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i priserne på billige justerbar limpistol hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder lave priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og af den grund har folk adgang til at købe online og køre materialerne personligt. Herigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne med det samme.
De store byggekæder tilbyder produkter fra flere leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af justerbar limpistol online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange specialiserede webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller justerbar limpistol online hos dem.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig får du formentlig mere konstruktiv hjælp fra folk som er specialister i netop justerbar limpistol.
Danmarks største byggemarkeder
justerbar limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

justerbar limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

justerbar limpistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

justerbar limpistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det anbefales at sikre sig hjælp til byggeprocessen, specielt såfremt det er omfangsrige byggeprocesser. Enkelte ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere bør det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
2Der præsenterer sig ofte overraskende udfordringer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og pga. dette kan det vise sig essentielt at der afsættes nok plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
3Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter agendaen.
4Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så husk beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke får professionel assistance.
5Det er af stor betydning at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være økonomisk at nedfærdige alle omkostninger, og bagefter søge sig frem til udgiften ved dem én og én.
6Der ligger endeløse vejledninger og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube kan hjælpe med enorme mængder gavnlig oplysning, især forudsat at du kigger på engelsk.
7Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke pludselig starter med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med dit komplekse projekt.
8Du må nødig mangle udstyr. Tit vil det være fundamentalt at have udstyret ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
9Måske det viser sig aktuelt at du har samtlige byggematerialer til disposition før du igangsætter arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, hvormed du bliver sikker på at du har husket alt.
10Det kan overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør anskaffe eksperthjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du henter hjælp fra en professionel vil det normalt være en god idé at søge prisoverslag fra flere selskaber.
11Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeriet forbedrer planeten.
12Inden du påbegynder byggeprocessen må det være rimeligt afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der være fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er hamrende overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En lang række e-butikker giver nu til dags en række forskellige billige fragttyper til justerbar limpistol. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så bekvem, samt mange gange endda den billigste fragtform.

Du kunne ligeledes påtænke at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig gennemsnitligt et hak dyrere, men samtidig yderst let gængelig ved køb af justerbar limpistol online. Den mest billige slags levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre beroer på at du er i kort afstand af e-forretningens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på justerbar limpistol kan i nogle tilfælde være ret central om man skal bruge din ordre lige om lidt, og med det formål er det bestemt væsentligt at vi finder den forventede leveringsdato for justerbar limpistol. En lang række internet handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre online, men vær opmærksom på at det står og falder med at handlen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer på posthuset forinden lagermedarbejderne har fyraften.

En hel del internet virksomheder frembyder fragtfri levering på justerbar limpistol online, men for det meste er det kun gældende hvis der erhverves for et bestemt beløb. Desuden skulle du vælge den billigste leveringsversion, der mange gange er at få fragtmanden til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En lang række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig justerbar limpistol hjemmefra men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4 og XL-Byg. Byggekæderne udlover eksempelvis afhentning af justerbar limpistol i følgende byer:

Odder, Thisted, Brønshøj, Ballerup, Haderslev, Tårnby, Herning, Albertslund, Odense, Svendborg, Herlev, Charlottenlund, Sønderborg, Hvidovre, Ølstykke, Frederiksværk, Struer, Glostrup, Lillerød, Rødovre, Brabrand, Brøndby, Lyngby, Randers, København, Frederikshavn, Gentofte, Vejle, Ringsted, Dragør, Nyborg, Rønne, Køge, Hillerød, Hedensted, Skanderborg, Fredericia, Greve, Slagelse, Tilst, Holbæk, Nærum, Hobro, Korsør, Birkerød, Ishøj, Taastrup, Vallensbæk, Nørresundby, Gladsaxe, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Farum, Aalborg, Middelfart, Frederiksberg, Haslev, Valby, Kokkedal, Kalundborg, Frederikssund, Højbjerg, Værløse, Varde, Rudersdal, Risskov, Horsens, Grenaa, Ikast, Viborg, Aarhus, Skive, Næstved, Lystrup, Silkeborg, Vanløse, Kolding, Roskilde, Stenløse, Hørsholm, Jyllinge, Åbyhøj, Vordingborg, Søborg, Holstebro, Brønderslev, Aabenraa, Esbjerg, Hjørring, Virum, Helsingør, Nakskov, Allerød, og Hedehusene, .

Klik-og-hent af justerbar limpistol er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at folk mange gange leder efter blandt andet justerbar limpistol tilbud og køb justerbar limpistol. Derudover ser vi tit netshoppere søge fx billig justerbar limpistol, justerbar limpistol priser samt justerbar limpistol online, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Den bedste pris på justerbar limpistol

Det er ret let for alle at søge sig frem til priser på billige justerbar limpistol online fra flere forhandlere på nettet, og med det motiv har en lang række internet forhandlere været presset til at at formindske priserne på justerbar limpistol en hel del, og ydermere tilbyde fragt uden omkostninger.

Derfor kan det til hver en tid blive profitabelt at besigtige nogle forskellige webshops efter tilbud og rabatter på justerbar limpistol online inden du handler, sådan at man er sikret at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en shop udbyder billige justerbar limpistol online til en pris der virker utrolig billig, så kunne det ofte være en indikation på en bedragerisk e-butik. Handler med kort er i hvert fald inkluderet i en vedtægt, der støtter kunden imod uærlige internet foretagender.

Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at godtgøre prisen på justerbar limpistol over en længere periode. Dette foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Ses der på søgedata står det markant, at internetbrugere mange gange søger bl.a. køb justerbar limpistol og justerbar limpistol tilbud. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere efterspørge blandt andet justerbar limpistol online, billig justerbar limpistol samt justerbar limpistol priser.

Undersøg nuværende kunders ratings

Trustpilot bringer dig nogle nyttige chancer for at gennemstøve diverse tidligere forbrugeres reflektioner og på grund af dette foreslåes det, at du sonderer internet forhandlerens omtaler før du handler billige justerbar limpistol online.

Facebook bringer dig tillige evigt fine løsninger til at få kendskab til internet firmaets kundefokus. Tilmed ser vi faktisk internet handler hvor man kan levere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige justerbar limpistol online på en netshop burde de reelt kigge på virksomhedens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke særlig interessant, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om online forretningen er e-mærket, hvilket ofte er et kendetegn for at online firmaet overholder de gældende danske regler, samt at e-forhandleren jævnligt ses til af jurister som er meget bekendte med de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til opbakning, ifald du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din bestilling af justerbar limpistol. Herudover tilrådes det at køber er opmærksom på de mest centrale reglementer der kan influere på bestillingen af justerbar limpistol online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet selskabet kører med.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man stadig bibeholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af justerbar limpistol, ligegyldig om man har købt ved Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Lene Nielsen gav 5 stjerner

Det var godt !

Inge gav 4 stjerner

God til prisen

Kirsten S gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lars G gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at se hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, fordi det bør være en angivelse af at online webshoppen forstår gældende dansk lovgivning, samt at hjemmesiden en gang i mellem ses til af fagfolk der har meget erfaring med reglerne på området. Forinden folk bestiller billige justerbar limpistol hos en online virksomhed burde de uden tvivl gennemgå e-butikkens vilkår.
2Trustpilot tilbyder dig nogenlunde ønskværdige genveje til at gøre dig bekendt med mange forhenværende køberes bedømmelser og på grund af dette tilråder vi, at du betragter netbutikkens vurderinger forinden du bestiller billige justerbar limpistol online. Facebook yder ydermere forholdsvis fortræffelige muligheder for at få kendskab til internet butikkens kundefokus.
3Forinden folk bestiller billige justerbar limpistol hos en e-handler behøver de principielt tyde e-shoppens vilkår, men det er oftest et tidskrævende projekt. Desuden tilråder vi at man er obs på de primære reglementer der kan have indvirkning på shopping af billige justerbar limpistol online, fx hvilken returret e-forretningen garanterer.
4En del internet selskaber yder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsudgaver til justerbar limpistol. En af de mest benyttede er p.t. levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ekstremt hensigtsmæssig, og desuden tillige den billigste mulighed for levering.
5Leveringstiden kan vise sig at være ret afgørende når vi absolut skal bruge varen straks, så derfor er det ret afgørende at man tjekker den estimerede leveringsdato for justerbar limpistol. Temmelig mange e-forhandlere yder billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, som trods alt nødvendiggør at ordren placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
6Enkelte internet shops byder på gebyrfri levering på justerbar limpistol, men i mange tilfælde er det forudsat at der handles for et fastsat beløb. Alternativt må du overveje den mest betalelige leveringsmodel, der tit er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen er ofte på den anden side i høj grad ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
7Det har vist sig at være ret så bekvemt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige justerbar limpistol på flere internet forhandlere i Danmark, og til tak præsterer flertallet af internet outlets gratis fragt. Dog kan det alligevel være udbytterigt at inspicere en række e-handler efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af en regel, hvilket sikrer os overfor uægte e-forhandlere. Som alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at honorere beløbet af flere omgange.
9Den mest betalelige leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket kræver at du lever lige ved online webshoppens adresse. Den leveringsmetode er særligt bestemmende hvis vi behøver justerbar limpistol om et øjeblik. Alternativt så lover indtil flere internet forhandlere billig levering, men for det meste kun når du shopper for et bestemt beløb.