Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af junior sækkevogn.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man kende virksomhedens betingelser.
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er i høj grad muligt hos de store byggekæder.
Der findes forskelle i priserne på billige junior sækkevogn fra byggecenter til byggecenter. En del fokuserer på de bedste tilbud, og nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggecentre fremviser et bredt produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot junior sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte butikker, som kan give øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af junior sækkevogn online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har kunderne mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derigennem har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig have varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du modtage ekstremt brugbar sparring fra nogle med specialistviden i netop junior sækkevogn.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du handler junior sækkevogn online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netshops er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

junior sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

junior sækkevogn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

junior sækkevogn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

junior sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man vil aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at have værktøjet tilgængeligt forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at tage højde for disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
2Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som fx sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, især når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Det kan blive meningsgivende at have samtlige byggematerialer disponible forud for at du går til værks med projektet. Du har god gavn af at udarbejde en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alt der skal bruges, og så gennemløbe hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4I nogle tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Det er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
5Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til dele af projektet, hovedsageligt når det er vigtige byggeprocesser. Enkelte ting kræver flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig bedre og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube yder assistance med store mængder almennyttig oplysning, især hvis du bruger engelske søgeord.
7Forinden du igangsætter arbejdet må det være ekstremt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
8Det er fundamentalt at lave et budget for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige samtlige udgiftsposter, og herefter nedskrive eventuelle tilbud på dem én efter én.
9Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette skal du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit ellers velplanlagte projekt.
10Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med store byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig afgørende at man afsætter en del plads i agendaen, med det formål at man kan være overbevist om at man får det færdiggjort.
11Husk at regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en fagmand til afslutningen af det. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at få tilbud fra diverse firmaer.
12Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med byggeriet. Du må udarbejde en effektiv strategi, der viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, inklusiv en numerisk orden. Vær skarp når du sammensætter din arbejdsplan.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

Adskillige internet firmaer foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringsformer til junior sækkevogn. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo temmelig praktisk, og desuden ydermere den mest billige leveringstype.

Du bør alternativt overveje at få produkterne sendt til din adresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er tit en tak dyrere, men endda temmelig uproblematisk ved køb af junior sækkevogn online. Den billigste form for levering er dog at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på junior sækkevogn kan vise sig at være ret væsentlig om vi skal bruge produktet om få sekunder, og derfor er det faktisk vigtigt at vi studerer den estimerede leveringstid for junior sækkevogn. Temmelig mange byggecentre – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næste hverdag på en række varer online, som antager at bestillingen placeres forud for et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få e-firmaer præsterer gebyrfri levering på junior sækkevogn online, men for det meste kun hvis du handler for et fastsat beløb. Derudover skulle du udse dig den mest prisbevidste leveringsmanér, der tit er at få leveret ordren til et afhentningssted.

Store kæder udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig junior sækkevogn hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. De tildeler for eksempel klik-og-hent på junior sækkevogn i disse områder:

Hobro, Allerød, Ikast, Brønderslev, Helsingør, Rønne, Greve, Virum, Vallensbæk, Albertslund, Næstved, Gladsaxe, Tilst, Grenaa, Lillerød, Frederiksværk, Varde, Ølstykke, Aarhus, Højbjerg, Svendborg, Hillerød, Haslev, Vordingborg, Nærum, Lystrup, Viborg, Vejle, Åbyhøj, Lyngby, Nyborg, Hedehusene, Sønderborg, Hørsholm, Gentofte, Charlottenlund, Hvidovre, Risskov, Odense, Stenløse, Ballerup, Thisted, Ishøj, Aalborg, Skive, Kolding, Farum, Jyllinge, Dragør, Brønshøj, Vanløse, Silkeborg, Horsens, Hedensted, Rudersdal, Haderslev, Herning, Birkerød, Kokkedal, Middelfart, Roskilde, Nykøbing Falster, Rødovre, Nakskov, Værløse, Taastrup, Holbæk, Korsør, Tårnby, Solrød Strand, Fredericia, Køge, Kalundborg, København, Holstebro, Herlev, Brøndby, Frederiksberg, Glostrup, Struer, Ringsted, Nørresundby, Frederikssund, Brabrand, Valby, Slagelse, Aabenraa, Søborg, Randers, Skanderborg, Hjørring, Esbjerg, Odder, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for junior sækkevogn er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis billig junior sækkevogn og junior sækkevogn priser. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge blandt andet køb junior sækkevogn, junior sækkevogn tilbud og junior sækkevogn online, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Tilbud på junior sækkevogn

Det er jo efterhånden særdeles praktisk for enhver at finde information om priser på billige junior sækkevogn online fra flere outlets på nettet, og af den grund har masser af internet selskaber i Danmark været presset til at at presse priserne på junior sækkevogn en hel del, og derudover frembyde portofri levering.

Dog kan det ikke desto mindre være tiden værd at granske nogle e-handler efter tilbud og udsalg på junior sækkevogn online forud for at du gennemfører dit køb, så du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være klar over, at når en shop sælger billige junior sækkevogn online til en tilbudspris der kan ses som utrolig billig, bør det mange gange være en indikator for en svindel netshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af et reglement, som assisterer dig som kunde overfor falske e-forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere prisen på junior sækkevogn senere. Det foreslåes normalt i specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at mennesker ofte søger fx junior sækkevogn tilbud og junior sækkevogn priser. Foruden dette oplever man tit folk kigge efter for eksempel køb junior sækkevogn, junior sækkevogn online og billig junior sækkevogn.

Tjek tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot tilbyder ret troværdige genveje til at inspicere en stor portion eksisterende konsumenters vurderinger og derfor er det godt, at du gennemsøger online virksomhedens omtaler før du placerer din ordre på billige junior sækkevogn online.

Facebook forærer dig også fuldstændig værdifulde muligheder for at få en idé om internet forretningens troværdighed. I øvrigt møder vi en del internet virksomheder hvor du kan formulere en omtale af virksomhedens service, som ligeledes kan udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige junior sækkevogn online i en e-forretning bør de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at efterse hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være et kendetegn for at online virksomheden opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at e-handlen af og til kigges til af fagfolk der er meget fortrolige lovgivningen.

Dette er desuden din mulighed for bistand, såfremt du møder problemer i processen med din ordre på junior sækkevogn. For øvrigt støtter vi at køberen er obs på de elementære reglementer der kan have indvirkning på bestillingen af junior sækkevogn online, f.eks. den returneringsret webshoppen lover.

Derfor er det ydermere relevant, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan bekræfte sit køb af junior sækkevogn, ligegyldig om man bestiller fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Anders gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Camilla Kristensen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Per P gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Karen Jensen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til din online shopping
1En stor portion e-shops tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige former for fragt til junior sækkevogn. En der er meget anvendt er nu om stunder levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente varerne når du har lyst. Løsningen er nemlig yderst gnidningsløs, samt tit tilmed den mest letkøbte form for fragt.
2Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, da det generelt er et sympol på at internet virksomheden opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren hyppigt kigges til af fagmænd der har megen viden om de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige junior sækkevogn på en netshop bør de i og for sig bese virksomhedens betingelser.
3Nogle forretninger på nettet garanterer portofri levering på junior sækkevogn, men typisk er det under betingelse af at der handles for en fastsat sum. Derudover bør man tage den billigste leveringsmanér, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtmuligheden er undertiden omvendt i høj grad gnidningsløs. Den mest billige fragttype er unægtelig selv at hente varerne.
4Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af et regulativ, som skærmer dig overfor uærlige netshops. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, når du gerne vil godtgøre prisen i flere bidder.
5Leveringstiden kan være temmelig væsentlig forudsat vi absolut skal bruge produkterne omgående, og af den grund er det fuldt ud meningsfuldt at du tjekker den forventede leveringsdato på junior sækkevogn. En del internet handler giver billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, hvilket dog antager at der bestilles før et fastsat klokkeslæt.
6Den mindst kostelige metode til levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som dog står og falder med at du bor lige ved online butikkens hjemsted. Den leveringsmanér er ualmindeligt relevant i tilfælde af at du har behov for junior sækkevogn øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle webshops portofri fragt, men for det meste kun når man indkøber for et præcist beløb.
7Trustpilot frembringer tilpas fortræffelige løsninger til at tyde en længere række aktuelle konsumenters opfattelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer internet virksomhedens bedømmelser før du køber billige junior sækkevogn online. Facebook fører til ligeledes temmelig fine chancer for at få indtryk af internet selskabets troværdighed.
8Det er i dag rigtig let for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige junior sækkevogn hos forskellige internet forretninger, og for det yder flertallet af online virksomheder gratis levering. Til gengæld kan det imidlertid vise sig profitabelt at sammenholde flere online outlets efter tilbud og rabat inden du shopper, så du er velinformeret til at antage den laveste pris.
9Forinden folk handler billige junior sækkevogn hos en webshop kunne man for at være på den sikre side gennemse netbutikkens handelsvilkår, det er dog oftest ikke videre interessant. Tillige går vi ind for at man er vaks omkring de mest vitale regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige junior sækkevogn online, f.eks. hvilken bytteret e-handlen tilbyder.