Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage gode råd til valg af junior nedstryger.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg af varer, imens andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare junior nedstryger.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Hvis du vil have varerne med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige junior nedstryger hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på billige priser, imens nogle vil have faglig sparring. Du bør vide hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Du bør derfor kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i de større byer, og i kraft af det har mange valget om at bestille online og køre byggematerialerne selv. Derigennem kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt endda hente produkterne straks.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af junior nedstryger online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler junior nedstryger online på deres hjemmeside.
De fleste nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Således vil du modtage ekstremt god rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis junior nedstryger.
De fleste niche webshops producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

junior nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

junior nedstryger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

junior nedstryger silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

junior nedstryger bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må nødig gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig klogt at du har det klar til brug inden du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at medregne disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Det bør overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere er det mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
3Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således kan du ofte se vejrvarslen lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag går i gang med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
4Du finder en hel række instruktioner og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder dig ret så meget nyttig information, særligt når du benytter den engelske version.
5Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer når det kommer til svære opgaver, og ergo kan det vise sig værdifuldt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
6Du bør regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør anskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at lede efter forslag fra flere selskaber.
7Inden du indleder byggeriet kan det vise sig usandsynligt afgørende at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
8I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et regnskab for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det kan være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og herefter gennemgå den billigste pris på dem én og én.
9I nogle tilfælde kan man søge offentlig støtte til byggerier. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
10Du må på ingen måde glemme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod potentielle ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, især hvis du ikke får eksperthjælp.
11Forberedelse vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at have en velovervejet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din agenda.
12Det er aktuelt at have samtlige bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i gang med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og som det næste efterse listen, med det formål at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Flere webshops i Danmark udlover nu til dags alverdens billige fragtmetoder til junior nedstryger. En favorit er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig i høj grad bekvem, samt endda også den mest prisbevidste leveringsform.

Du burde lige så vel prøve at vælge levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtløsningen er somme tider et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ekstremt bekvem med junior nedstryger online. Den billigste løsning vil dog altid være at hente pakken selv, men dette forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet selskabets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på junior nedstryger er selvfølgelig usædvanlig aktuel i tilfælde af at du har behov for varen om et øjeblik, og i det øjemed er det temmelig klogt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt ved junior nedstryger. De fleste e-forhandlere – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, men vær på vagt da det afhænger af at ordren køres igennem før et fast tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få dit nye produkt afsted forud for at de logistikansatte tager hjem.

Nogle få netbutikker sikrer levering uden betaling på junior nedstryger online, men oftest under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. Alternativt skal man udvælge den billigste leveringsversion, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

Masser af byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor du handler billig junior nedstryger online men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af junior nedstryger i følgende områder:

Skive, Odder, Vallensbæk, Roskilde, Søborg, Tårnby, Lillerød, Hedehusene, Vordingborg, Odense, Skanderborg, Kolding, Birkerød, Frederikssund, Jyllinge, Brøndby, Gladsaxe, Kokkedal, Køge, Brønderslev, Ikast, Gentofte, Brabrand, Nyborg, Vejle, Nykøbing Falster, Nørresundby, Nærum, Frederikshavn, Højbjerg, København, Slagelse, Herlev, Hjørring, Holbæk, Lystrup, Hvidovre, Farum, Allerød, Grenaa, Hedensted, Fredericia, Rønne, Korsør, Ishøj, Aabenraa, Charlottenlund, Aarhus, Taastrup, Middelfart, Greve, Nakskov, Haderslev, Vanløse, Viborg, Horsens, Helsingør, Silkeborg, Hillerød, Randers, Frederiksberg, Albertslund, Virum, Kalundborg, Ballerup, Svendborg, Frederiksværk, Lyngby, Brønshøj, Aalborg, Tilst, Åbyhøj, Varde, Hobro, Dragør, Ringsted, Rudersdal, Solrød Strand, Holstebro, Stenløse, Hørsholm, Haslev, Værløse, Esbjerg, Valby, Rødovre, Herning, Struer, Glostrup, Næstved, Thisted, Sønderborg, Ølstykke, og Risskov, .

Afhentning for junior nedstryger er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at netshoppere tit leder efter eksempelvis junior nedstryger tilbud og køb junior nedstryger. Vi ser desuden ofte online shoppere efterspørge eksempelvis junior nedstryger priser, billig junior nedstryger samt junior nedstryger online, foruden de udbredte byggekæder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Den bedste pris på junior nedstryger

Det er meget let for købere at sammenligne priser på billige junior nedstryger online fra diverse internet shops, og herved har massevis af internet shops set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på junior nedstryger en hel del, og ovenikøbet tilbyde gebyrfri levering.

Det kan immervæk være gunstigt at inspicere visse internet handler efter rabatter og tilbud på junior nedstryger online inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og XL-Byg.

Man må bare være så påvagt, at når en internet butik udbyder billige junior nedstryger online for en pris der anses for mystisk lav, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uægte internet shop. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af en ordning, som passer på dig som køber imod falske online butikker.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere beløbet til junior nedstryger af flere omgange. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at mennesker typisk leder efter blandt andet junior nedstryger priser og junior nedstryger online. Vi ser desuden som regel folk lede efter blandt andet junior nedstryger tilbud, billig junior nedstryger samt køb junior nedstryger.

Læs tidligere køberes betragtninger

Trustpilot tilbyder fuldkommen udmærkede muligheder for at undersøge ret mange øvrige køberes kritik og af den grund er det godt, at du tager et kig på internet butikkens vurderinger inden du shopper billige junior nedstryger online.

Facebook byder på derudover egentlig anstændige chancer for at få kendskab til internet shoppens popularitet. Derudover er der mange internet foretagender hvor folk kan tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige junior nedstryger online hos en e-handler kunne de på en vis måde kigge på e-butikkens handelsbetingelser, men det er gerne ikke videre spændende, særligt med de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Et nemt alternativ er at kontrollere om e-forhandleren er e-mærket, hvilket bør være en sikring om at e-firmaet efterlever dansk lovgivning, foruden at online forhandleren undertiden kigges til af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Det er en rigtig god anledning til hjælpende service, hvis du udsættes for dilemmaer i processen med din shopping med junior nedstryger. Tillige slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante retningslinjer der har indvirkning på købet af junior nedstryger online, fx den ombytningsrettighed hjemmesiden tilbyder.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man når som helst gemmer ens ordremail, således man til enhver tid kan bekræfte købet af junior nedstryger, uafhængig af om man køber fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

Hans gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Niels P gav 4 stjerner

Alt var i orden

Maria Johansen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Anders gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 gode råd til online indkøb
1Mange e-forhandlere udlover i vore dage alverdens billige fragtmetoder til junior nedstryger. En af de mest moderne er p.t. pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, og desuden tillige den mest prisbevidste type af levering.
2Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, hvilket forudsætter at du lever tæt på internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmåde er selvfølgelig super udslagsgivende såfremt man har brug for junior nedstryger inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte internet selskaber billig fragt, men tit påkræves det at der erhverves for en konkret pris.
3Det er jo ekstremt praktisk for alle at vurdere tilbud online på billige junior nedstryger hos forskellige online selskaber, og så præsterer flere forretninger på nettet fragtfri levering. Det kan til hver en tid vise sig tiden værd at analysere visse online virksomheder efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
4Fragttiden er jo usædvanlig essentiel om man skal bruge dine nye produkter med det samme, og derfor er det komplet aktuelt at du undersøger leveringstiden på junior nedstryger. De fleste shops på nettet lover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men vær opmærksom på at det er afhængig af at orden realiseres forud for et konkret klokkeslæt.
5Trustpilot præsterer aldeles gode genveje til at se nøjere på ganske mange aktuelle konsumenters erfaringer og herved tilråder vi, at du gransker internet shoppens ratings forinden du handler billige junior nedstryger online. Facebook frembyder for øvrigt sådan set solide chancer for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.
6Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en regel, hvilket begunstiger en overfor bedrageriske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere prisen senere.
7Generelt foreslår vi at finde ud af om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det skulle være en garanti for at internet forhandleren følger de gældende danske regler, og at internet shoppen af og til kigges til af jurister der forstår vilkårene på området. Før nogen shopper billige junior nedstryger på en webshop kunne man principielt gennemlæse e-butikkens regler.
8En række e-handler i Danmark byder på levering uden omkostninger på junior nedstryger, men for det meste kræves det at der shoppes for et fastslået beløb. Ellers bør du gribe den mest letkøbte metode til levering, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Metoden er tit til gengæld vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er dog selv at hente varerne.
9Forud for at folk køber billige junior nedstryger i en shop bør man ideelt set betragte dens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Derudover anbefales det at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vedtægter der er gældende for bestillingen af billige junior nedstryger online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed webbutikken bruger.