Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af Jumbo sækkevogn.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Jumbo sækkevogn fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du vælge et andet.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man læse firmaets handelsbetingelser.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover bare Jumbo sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har de fleste mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Derfor har du valget om at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget sikkerhed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggecentre samler produkter fra mange nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af Jumbo sækkevogn online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Mange online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Følgelig forventes det at du får ekstra gavnlig service fra nogle der er eksperter i lige præcis Jumbo sækkevogn.
En masse nichebutikker er små firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler Jumbo sækkevogn online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
Jumbo sækkevogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Jumbo sækkevogn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Jumbo sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Jumbo sækkevogn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube yder assistance med temmelig meget udbytterig information, ikke mindst forudsat at man søger på engelsk.
2Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, navnlig når der er tale om omfattende projekter. Nogle ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt bliver det hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
3Du skal aldrig nogensinde undvære udstyr. Det kan vise sig at være klogt at du har udstyret tilgængeligt forinden du iværksætter dit byggeprojekt. I øvrigt må du ikke glemme at påregne disse udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har alle byggematerialer handlet ind før du begynder håndværket. Du kan med fordel sammensætte en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og dernæst efterse oversigten, således at du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
5Forud for at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig vildt essentielt med en forsikring om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælper dig imod mulige risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
7Forberedelse vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at lave en velovervejet handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver handlingsplanen.
8For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum tage notits af meldingerne om vejret i perioden for projektets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde det avancerede byggeprojekt.
9Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedfælde udgiften ved hver eneste af dem.
10Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet ifald renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
11Der præsenterer sig jævnligt pludselige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål.
12Det bør overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør investere i hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod en pris fra flere leverandører.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er yderst betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsversion er bedst?

En del outlets på nettet giver i vore dage mange forskellige billige metoder til levering til Jumbo sækkevogn. Den mest anvendte er i øjeblikket udleveringssteder, og så kan du blot hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er jo super praktisk, samt mange gange ligeledes den billigste form for levering.

Du kunne endvidere beslutte dig for at bestille levering til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en tand mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig hensigtsmæssig ift. Jumbo sækkevogn online. Den mest letkøbte løsning er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i nærheden af online shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på Jumbo sækkevogn er ultra afgørende forudsat man mangler produktet fluks, så derfor er det forholdsvis væsentligt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato ved Jumbo sækkevogn. En masse byggeforretninger – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren placeres tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ekspederet forud for at logistikpersonalet får fri.

En hel del webbutikker sikrer levering uden beregning på Jumbo sækkevogn online, men ofte er det så nødvendigt at man indkøber for en fastsat sum. Desuden skulle man udse dig den mindst kostelige slags levering, som ofte er at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man handler billig Jumbo sækkevogn hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Bygma. De tildeler bl.a. klik-og-hent på Jumbo sækkevogn i disse områder:

Ikast, Frederikshavn, Vallensbæk, Brønderslev, Charlottenlund, Nærum, Jyllinge, Rødovre, Lyngby, Køge, Lillerød, Vanløse, Tilst, Esbjerg, Roskilde, Ølstykke, Ishøj, Skive, Birkerød, Brabrand, Aabenraa, Holbæk, Hedehusene, Haderslev, Herning, Vejle, Nakskov, Rudersdal, Åbyhøj, Frederiksberg, Nørresundby, Værløse, Hobro, Nyborg, Aarhus, Viborg, Risskov, Korsør, Højbjerg, Tårnby, Solrød Strand, Hjørring, Allerød, Struer, Hillerød, Odder, Næstved, Hvidovre, Albertslund, Valby, Odense, Skanderborg, Silkeborg, Taastrup, Horsens, Greve, Varde, Hedensted, Sønderborg, Thisted, Stenløse, Aalborg, Brønshøj, Brøndby, Slagelse, Gladsaxe, Gentofte, Lystrup, Dragør, Haslev, Ringsted, Ballerup, Farum, Fredericia, Kolding, Rønne, Herlev, Randers, Helsingør, Svendborg, Holstebro, København, Vordingborg, Kokkedal, Nykøbing Falster, Søborg, Frederikssund, Glostrup, Hørsholm, Middelfart, Virum, Kalundborg, Grenaa, og Frederiksværk, .

Click-and-collect af Jumbo sækkevogn er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Lolland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Når man ser på data står det markant, at netshoppere som regel kigger efter fx billig Jumbo sækkevogn og Jumbo sækkevogn online. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge fx Jumbo sækkevogn priser, Jumbo sækkevogn tilbud samt køb Jumbo sækkevogn, plus de gængse byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Få rabat på Jumbo sækkevogn

Det er vældig praktisk for enhver at finde frem til de bedste priser på billige Jumbo sækkevogn online på flere firmaer på nettet, og følgelig har flere online butikker fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på Jumbo sækkevogn betydeligt, og ydermere byde på portofri fragt.

Trods dette kan det imidlertid vise sig lønnende at undersøge enkelte e-handler efter udsalg og tilbud på Jumbo sækkevogn online før du gennemfører din handel, sådan at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Man bør alligevel være så påvagt, at såfremt en online webshop afhænder billige Jumbo sækkevogn online på tilbud til en udsalgspris der anses for ekstraordinært fremragende, så burde det undertiden være et tegn på en uærlig webshop. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en retningslinje, hvilket skærmer kunden overfor svindlende e-butikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre pengene til Jumbo sækkevogn af flere omgange. Det foreslåes typisk hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når man ser på statistikkerne står det markant, at mennesker tit leder efter blandt andet Jumbo sækkevogn tilbud og billig Jumbo sækkevogn. Foruden dette ser man typisk netshoppere kigge efter bl.a. Jumbo sækkevogn online, Jumbo sækkevogn priser samt køb Jumbo sækkevogn.

Tjek nuværende kunders evalueringer

Trustpilot byder på fuldkommen fantastiske chancer for at verificere en hel del forhenværende konsumenters observationer og af den grund anbefales det, at du beser online virksomhedens ratings inden du færdiggør din shopping med billige Jumbo sækkevogn online.

Facebook byder på ydermere ultra udmærkede metoder til at få et kig ind i e-firmaets troværdighed. Tilmed ses mange online webshops som tilbyder folk at afgive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket også bør anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige Jumbo sækkevogn online hos en shop kan de reelt få overblik over netshoppens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt, specielt ved de gængse byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Jem og Fix.

Et andet alternativ er at undersøge om internet forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er en indikator for at online webshoppen efterlever de gældende danske regler, udover at forretningen tit ses til af jurister der er inde i de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, såfremt du møder besvær i processen med din shopping med Jumbo sækkevogn. Ydermere slår vi et slag for at man er opmærksom på de elementære regler der er gældende for bestillingen af Jumbo sækkevogn online, fx hvilken byttepolitik internet shoppen har.

I relation til det er det ydermere relevant, at man permanent beholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bevidne købet af Jumbo sækkevogn, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

Charlotte Rasmussen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Søren gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Charlotte Rasmussen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Helle Mortensen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til når du køber online
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så central forudsat vi mangler produktet omgående, så derfor er det komplet centralt at du ser nærmere på leveringstiden på Jumbo sækkevogn. De fleste online firmaer tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varer, men husk at det nødvendiggør at ordren lægges forinden et fast tidspunkt.
2Indtil flere internet butikker byder på levering uden gebyr på Jumbo sækkevogn, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der handles for et fastsat beløb. Derudover kunne du gribe den mest prisbevidste slags levering, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtløsningen er som oftest samtidig ekstremt bekvem. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente varerne.
3En hel del webshops i Danmark udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige løsninger til levering til Jumbo sækkevogn. Den mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte varer når du har tid. Muligheden er jo ret ligetil, og desuden desuden den mindst kostelige metode til levering.
4Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du bor i nærheden af internet webshoppens lager. Den fragtform er selvfølgelig meget vigtig hvis du står og skal bruge Jumbo sækkevogn om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få online outlets portofri fragt, men ofte er det så præmissen at du shopper for en bestemt sum.
5Forinden folk bestiller billige Jumbo sækkevogn på en webbutik kunne man helt sikkert tage stilling til forhandlerens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke videre interessant. For øvrigt kan det være til hjælp at du er vaks omkring de vigtigste bestemmelser der kan have betydning for købet af billige Jumbo sækkevogn online, til eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden benytter.
6Trustpilot fører til ret strålende muligheder for at se nøjere på forskellige nuværende forbrugeres anmeldelser og derfor slår vi et slag for, at du analyserer internet forhandlerens anmeldelser før du køber billige Jumbo sækkevogn online. Facebook bringer dig tillige super ønskværdige muligheder for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed.
7Vi slår generelt et slag for at efterse hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er et bevis på at e-handlen lever op til de gældende danske regler, foruden at online virksomheden undertiden undersøges af fagmænd som behersker de gældende bestemmelser. Forinden nogen bestiller billige Jumbo sækkevogn hos en shop burde man egentlig gennemløbe virksomhedens handelsaftale.
8Det er efterhånden vældig ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser online på billige Jumbo sækkevogn fra flere e-firmaer, og altså lover flere internet virksomheder portofri fragt. Dog kan det ikke desto mindre blive indbringende at eftergå enkelte firmaer på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.
9Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en bestemmelse, der assisterer os overfor snydagtige webshops. Alternativt bør du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere betalingen af flere omgange.