Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info
JET Elektronisk Varmeblæser 400V
3.900 kr.
Mere info
Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare JO-EL varmeblæser.
For nogle er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring JO-EL varmeblæser.
Der er forskel på prisniveauet på billige JO-EL varmeblæser hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have gode priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad du vil prioritere.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af JO-EL varmeblæser online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har man adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. Hermed kan man undvære fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få billigere priser.
Mange nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du køber JO-EL varmeblæser online hos dem.
En masse webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få super brugbar rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis JO-EL varmeblæser.
Danmarks største byggekæder

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

JO-EL varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

JO-EL varmeblæser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

JO-EL varmeblæser silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

JO-EL varmeblæser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således kan du tit tage notits af vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
2I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det er en fordel at tage noter til hver enkelt omkostning, hvorefter man bør tjekke beløbet for dem slavisk.
3Inden du optager byggeprojektet kan det være ret centralt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Måske kan det blive meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer parat før du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og dernæst efterse oversigten, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
5Der viser sig næsten altid utidige problematikker i tilfælde med krævende projekter, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at man har afsat betragtelig plads i tidsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
6Du har adgang til en hel del hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med ret så meget almennyttig information, specielt når man kigger i hele verden.
7Det kan give mening at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du må sikre dig professionel assistance til områder af byggeriet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at modtage tilbud fra diverse virksomheder.
8I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det kan man få når byggeriet er CO2-besparende. Bidraget beroer altså på at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Du skal på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden, så husk påklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke har hjælp fra en professionel.
10Man vil for alt i verden ikke undvære værktøj. Det kan vise sig at være uundværligt at du har det til disposition idet du starter byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
11Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed ved vigtige byggerier. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Ydermere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
12Planlægning vil altid være vejen til succes med byggeriet. Du må sammensætte en strømlinet agenda, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter strategien.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Masser af internet butikker udlover til alt held mange forskellige billige metoder til levering til JO-EL varmeblæser. En favorit er i vore dage pakkeshoppen, og så afhenter du blot de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo ret problemfri, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte fragttype.

Du bør endvidere planlægge at få produkterne bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig desværre en kende dyrere, men også vældig ukompliceret for JO-EL varmeblæser online. Den mest prisbevidste slags levering vil dog altid være at du selv henter varerne, men den løsning stiller krav om at du befinder dig nær e-firmaets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på JO-EL varmeblæser er ekstremt essentiel i tilfælde af at vi absolut skal bruge varerne om kort tid, og med det formål er det virkelig fornuftigt at vi finder det anslåede leveringstidspunkt for JO-EL varmeblæser. Størstedelen af netshops i Danmark – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, som står og falder med at du bestiller forud for et fastsat klokkeslæt, så at de kan nå at få ordren klar inden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet shops byder på fragt uden omkostninger på JO-EL varmeblæser online, men for det meste under forudsætning af at der bestilles for en præcis sum. Som alternativ skulle man overveje den mest billige fragtform, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man handler billig JO-EL varmeblæser online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. De tilbyder fx click-and-collect på JO-EL varmeblæser i følgende områder:

Vejle, Birkerød, Odder, Struer, Gentofte, Tilst, Taastrup, Tårnby, Silkeborg, Skive, Hillerød, København, Randers, Haslev, Nærum, Virum, Fredericia, Aabenraa, Allerød, Højbjerg, Hedehusene, Ølstykke, Greve, Nyborg, Rønne, Ballerup, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Hørsholm, Hobro, Helsingør, Lyngby, Grenaa, Brabrand, Kokkedal, Stenløse, Lillerød, Vanløse, Vordingborg, Holbæk, Charlottenlund, Næstved, Risskov, Thisted, Brøndby, Herning, Haderslev, Jyllinge, Søborg, Svendborg, Varde, Vallensbæk, Brønderslev, Nørresundby, Rødovre, Solrød Strand, Frederikshavn, Middelfart, Horsens, Holstebro, Værløse, Herlev, Frederiksværk, Hjørring, Gladsaxe, Køge, Skanderborg, Sønderborg, Kalundborg, Slagelse, Farum, Ikast, Esbjerg, Frederiksberg, Ringsted, Korsør, Glostrup, Albertslund, Hvidovre, Dragør, Frederikssund, Hedensted, Brønshøj, Valby, Viborg, Kolding, Odense, Rudersdal, Ishøj, Aalborg, Nakskov, Aarhus, Roskilde, og Lystrup, .

Click-and-collect ift. JO-EL varmeblæser er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at folk jævnligt kigger efter blandt andet JO-EL varmeblæser priser og JO-EL varmeblæser online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere lede efter bl.a. JO-EL varmeblæser tilbud, billig JO-EL varmeblæser og køb JO-EL varmeblæser, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Find den bedste pris på JO-EL varmeblæser

Det er i dag ekstremt let gængeligt for forbrugerne at søge information om priser på billige JO-EL varmeblæser online på flere internet forretninger, og på grund af dette har flertallet af butikker på nettet fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på JO-EL varmeblæser betydeligt, og endda sikre billig levering.

Til gengæld kan det immervæk være nyttigt at se nærmere på en række internet handler efter billige priser på JO-EL varmeblæser online forinden du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Man skal bare ikke undervurdere, at når en netbutik reklamerer billige JO-EL varmeblæser online for en tilbudspris der virker mystisk beskeden, kan det mange gange være en varsel om en fup webshop. Kortkøb er heldigvis omfattet af en retningslinje, hvilket forsvarer en imod snydagtige internet forhandlere.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale regningen på JO-EL varmeblæser over en periode. Det tilbydes normalt i nichebutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel køb JO-EL varmeblæser og JO-EL varmeblæser online. Vi ser desuden typisk netshoppere søge efter eksempelvis JO-EL varmeblæser priser, billig JO-EL varmeblæser samt JO-EL varmeblæser tilbud.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot frembyder evigt troværdige løsninger til at gennemstøve adskillige eksisterende forbrugeres bedømmelser og herved er det at foretrække, at du undersøger netbutikkens omtaler forinden du shopper billige JO-EL varmeblæser online.

Facebook yder også uden sammenligning uafhængige chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det er der en række internet webshops hvor kunder kan give en evaluering af virksomhedens service, som desuden må bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige JO-EL varmeblæser online hos en e-forhandler kunne de i princippet studere netshoppens vilkår, det er dog mange gange ikke særlig morsomt, især på de gængse byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

En anden løsning kunne derfor være at granske om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være et billede på at internet forretningen følger de danske regler, og at webshoppen ofte monitoreres af specialister der kender vilkårene på området.

Det giver dig anledning til at få hjælp, ifald du udsættes for udfordringer i processen med din shopping med JO-EL varmeblæser. Tillige tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der er gældende for bestillingen af JO-EL varmeblæser online, som eksempelvis den returrettighed internet butikken tilsikrer.

På grund af dette er det også relevant, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af JO-EL varmeblæser, ligegyldig om man har bestilt fra Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan eller Stark.

Lene gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Anna P gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Peter Madsen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Helle Kristensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til internetshopping
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig ekstremt essentiel når du står og skal bruge produktet straks, så derfor er det selvfølgelig fornuftigt at man undersøger leveringstidspunktet ved JO-EL varmeblæser. Masser af butikker på nettet yder billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varenumre, men vær på vagt da det forudsætter at bestillingen placeres inden et besluttet klokkeslæt.
2Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-forhandlerens adresse. Den form for fragt kan vise sig at være særdeles relevant forudsat du behøver JO-EL varmeblæser fluks. Alternativt så præsterer nogle enkelte butikker på nettet gratis levering, men oftest under forudsætning af at man køber for en fastsat sum.
3Før folk bestiller billige JO-EL varmeblæser hos en online shop kunne de sådan set gennemgå netbutikkens regler, det er dog i reglen et omfattende projekt. For øvrigt er det prisværdigt at køberen er klar over de grundlæggende forhold der er gældende for bestillingen af billige JO-EL varmeblæser online, som for eksempel hvilken returret forretningen tilbyder.
4Trustpilot frembringer nogenlunde gunstige løsninger til at læse en stor gruppe aktuelle konsumenters ratings og på grund af dette er det at foretrække, at du gransker internet webshoppens ratings forud for at du bestiller billige JO-EL varmeblæser online. Facebook tilbyder dig endvidere en række nyttige genveje til at få indtryk af internet forhandlerens pålidelighed.
5Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for købere at sammenligne tilbud online på billige JO-EL varmeblæser på tværs af online forhandlere, og altså tilbyder masser af internet foretagender gratis levering. Det kan dog alligevel være fordelagtigt at sammenligne flere online varehuse efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at indhente den bedste pris.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af en forordning, som sikrer køber overfor uoprigtige e-handler. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare beløbet ude i fremtiden.
7Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være et billede på at e-handlen forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen hyppigt kontrolleres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Før nogen bestiller billige JO-EL varmeblæser på en shop på nettet bør man for at være på den sikre side gennemse webbutikkens handelsaftale.
8Flere online virksomheder sikrer portofri fragt på JO-EL varmeblæser, men for det meste kræves det at man aftager for en præcis sum. Derudover skulle man udvælge den prisbilligste leveringsudgave, der tit vil være at få kørt pakken til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig typisk på den anden side yderst bekvem. Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente ordren.
9Størstedelen af online forretninger tildeler nu alverdens billige leveringsmetoder til JO-EL varmeblæser. Den mest anvendte er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er nemlig temmelig bekvem, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige fragtmetode.