Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende webshoppens betingelser.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de store byggekæder.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot JET ventilator.
Der vil være forskel på priserne på billige JET ventilator alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på lave priser, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning til valg af JET ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra mange nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af JET ventilator online.
De gængse byggekæder finder du i hele landet, og på grund af det har kunderne mulighed for at købe online og fragte materialerne selv. Af den grund kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. På grund af det bør du forvente endnu mere anvendelig rådgivning fra nogle med specialistviden i netop JET ventilator.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nichebutikker er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du køber JET ventilator online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

JET ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

JET ventilator bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

JET ventilator jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

JET ventilator silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være essentielt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man har styr på udgifterne. Det er forstandigt at dokumentere alle poster, og efterfølgende indsamle billige priser på dem alle sammen.
2Du bør aldrig glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig imod mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3Inden du igangsætter arbejdet er det vanvittigt meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Der viser sig ofte uforudsete problemstillinger når det kommer til krævende projekter, og på grund af det vurderes det afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
5Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en klar strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du udarbejder din agenda.
6For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor skal du hyppigt kigge på vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets start, så det ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned når du lige er godt i gang med det omfattende projekt.
7Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer klar forud for at du går i krig med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udarbejde en punktforms note hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og så tjekke materialerne, så du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især når det kommer til væsentlige byggeprojekter. Krævende opgaver stiller krav om flere personer. Samtidig må det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
9Man skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fundamentalt at du har det til disposition forinden du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
10Måske burde det overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have eksperthjælp til dele af byggeriet. Ifald du sikrer dig assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at modtage prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
11I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at projektet hjælper miljøet. Støtten betinger at byggeriet har positiv betydning for naturen.
12Du har adgang til utrolig mange vejledninger og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube supporterer dig med vældig meget brugbar information, i særlig grad hvis man bruger engelske søgeord.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

Masser af online forhandlere yder efterhånden diverse billige metoder til levering til JET ventilator. Den mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er altså virkelig overkommelig, og typisk ligeledes den mest prisbevidste leveringstype.

Du burde alternativt tænke over at få det leveret til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Denne viser sig oftest en tak dyrere, men ydermere ret fremkommelig ved køb af JET ventilator online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv, men det står og falder med at du er lige ved online forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på JET ventilator er jo super bestemmende hvis vi absolut skal bruge varen om få sekunder, så derfor er det ganske klogt at du checker det forventede leveringstidspunkt på JET ventilator. En del e-forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, hvilket dog nødvendiggør at transaktionen gennemføres før et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen afsted inden de logistikansatte har fri.

Visse internet shops sikrer levering uden betaling på JET ventilator online, men i mange tilfælde kun hvis der erhverves for en konkret pris. Alternativt bør man udvælge den mest prisbevidste leveringsform, som mange gange vil være at få leveret din ordre til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops giver click-and-collect hvor du køber billig JET ventilator online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af JET ventilator i følgende områder:

Ballerup, Taastrup, Slagelse, Tårnby, Vejle, Frederiksværk, Brøndby, Farum, Helsingør, Randers, Brønshøj, Gladsaxe, Ikast, Viborg, Struer, Horsens, Silkeborg, Hørsholm, Vordingborg, Hedehusene, Fredericia, Skanderborg, Vallensbæk, Stenløse, Hillerød, Sønderborg, Ishøj, Skive, Dragør, Holbæk, Holstebro, Haslev, Lyngby, Korsør, Solrød Strand, Tilst, Odense, Svendborg, Højbjerg, Frederikssund, Roskilde, Rudersdal, Charlottenlund, Odder, Ringsted, Frederikshavn, Middelfart, Hobro, Kalundborg, Søborg, Brabrand, Næstved, Frederiksberg, Ølstykke, Greve, Haderslev, Kokkedal, Glostrup, Herlev, Virum, Risskov, Nykøbing Falster, Thisted, Birkerød, Gentofte, Nakskov, Aalborg, Hvidovre, Nørresundby, Hjørring, Køge, Værløse, Grenaa, Herning, Varde, Aabenraa, Nærum, København, Vanløse, Lystrup, Åbyhøj, Lillerød, Hedensted, Nyborg, Esbjerg, Allerød, Albertslund, Brønderslev, Rønne, Aarhus, Kolding, Valby, Rødovre, og Jyllinge, .

Klik-og-hent ift. JET ventilator er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit leder efter eksempelvis JET ventilator online og JET ventilator priser. Foruden dette ser vi typisk online shoppere lede efter eksempelvis køb JET ventilator, billig JET ventilator samt JET ventilator tilbud, plus de store byggecentre som Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Priser på JET ventilator

Det er efterhånden vældig gnidningsløst for os alle at finde tilbud på billige JET ventilator online hos flere internet outlets, og herved har masser af internet forretninger i Danmark været nødt til at presse priserne på JET ventilator enormt, og ydermere tilbyde fragt uden omkostninger.

Det kan immervæk vise sig gavnligt at studere nogle forskellige e-forhandlere efter tilbud på JET ventilator online før du placerer ordren, sådan at man er sikret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Man bør dog være så påvagt, at hvis en internet webshop sælger billige JET ventilator online for en pris der er helt ekstremt attraktiv, så bør det tit være et karakteristika der viser en svindel webbutik. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af en orden, hvilket garanterer dig imod falske outlets på nettet.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at dække pengene til JET ventilator over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

Når vi kigger i data er det klart, at folk som regel efterspørger for eksempel JET ventilator online og køb JET ventilator. Foruden dette ser man ofte mennesker kigge efter blandt andet JET ventilator tilbud, billig JET ventilator og JET ventilator priser.

Læs nuværende kunders oplevelser

Trustpilot bringer dig super solide løsninger til at gennemrode diverse andre kunders ratings og af den grund er det godt, at du ser nærmere på online forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige JET ventilator online.

Facebook fremskaffer endvidere super fremragende metoder til at få indblik i internet butikkens troværdighed. Herinde er der nogle internet virksomheder hvor du kan formulere en bedømmelse af deres køb, hvilket desuden bør drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige JET ventilator online i en internet butik bør man uden tvivl bese virksomhedens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig morsomt, især med de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

En nemmere løsning er at se nærmere på om internet butikken er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en sikring om at online virksomheden efterfølger gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis overvåges af jurister der forstår lovgivningen.

Det er en rigtig god mulighed for en hjælpende hånd, ifald du møder dilemmaer i processen med din ordre på JET ventilator. Herudover tilråder vi at køberen er klar over de vigtigste reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af JET ventilator online, for eksempel den byttepolitik e-firmaet bruger.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man stadig bevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af JET ventilator, uagtet om man har bestilt hos Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan eller Bygma.

Kim Petersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Ole Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Michael Nielsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Helle J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig i tilfælde af at du behøver ordren fluks, så i det øjemed er det fuldt ud meningsfuldt at vi ser nærmere på leveringstidspunktet på JET ventilator. Masser af webbutikker byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, som trods alt står og falder med at transaktionen gennemføres forinden et fast tidspunkt.
2Visse internet shops frembyder levering uden omkostninger på JET ventilator, men for det meste er det betinget af at der købes for et fastsat beløb. Ellers kunne du udse dig den mindst kostelige løsning til levering, som tit vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver tit tillige særligt problemfri. Den mindst kostelige form for levering er dog at du selv henter produkterne.
3Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af Indsigelsesordningen, som bistår en overfor uægte online forretninger. Som alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du gerne vil betale omkostningerne over en periode.
4Den mest prisbevidste type af levering er dog selv at hente pakken, hvilket betinges af at du lever med kort afstand til online forhandlerens bopæl. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være ekstremt central i tilfælde af at vi har behov for JET ventilator fluks. Alternativt så lover en hel del internet handler portofri levering, men tit stiller det krav om at man shopper for et fastslået beløb.
5Forinden folk bestiller billige JET ventilator hos en internet shop burde man helt sikkert tyde virksomhedens handelsaftale, dog er det undertiden ikke særlig morsomt. I øvrigt anbefaler vi at køber er påpasselig med de væsentligste forhold der har betydning for bestillingen af billige JET ventilator online, fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken har.
6Vi tilråder generelt at kigge om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det typisk er en sikring om at internet forretningen adlyder de officielle regler, og at internet forhandleren hyppigt revideres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Før nogen handler billige JET ventilator i en e-forhandler behøver man i virkeligheden se på butikkens handelsaftale.
7Det er super problemfrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige JET ventilator hos diverse online firmaer, og herved frembyder en hel del internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Men det kan imidlertid vise sig lønnende at kontrollere nogle enkelte internet selskaber efter billige priser inden du færdiggør din shopping, så du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
8En del online shops yder nu om dage alverdens billige fragtløsninger til JET ventilator. Den mest moderne er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo yderst bekvem, samt typisk også den mest letkøbte slags levering.
9Trustpilot fører til fuldt ud gunstige genveje til at beskue en hel del nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund støtter vi, at du gennemsøger e-forretningens ratings inden du bestiller billige JET ventilator online. Facebook byder på derudover regulære fornemme genveje til at få en idé om internet shoppens popularitet.