JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør du læse forretningens handelsbetingelser.
Der vil være forskel på priserne på billige JET båndpudser fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et stort vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot JET båndpudser.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed bør du købe fra en netbutik, som tilbyder sparring omkring JET båndpudser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give øget tryghed til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og takket være dette har folk valget om at købe online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det kan du spare leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre køber varer fra mange specialbutikker, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af JET båndpudser online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en billig pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du få ekstremt kompetent sparring fra ansatte som er specialister i netop JET båndpudser.
En masse webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle JET båndpudser online hos dem.
Danmarks største byggecentre
JET båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

JET båndpudser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

JET båndpudser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

JET båndpudser silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk beklædning som arbejdssko som hjælp mod mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
2Husk at kalkulere om det er muligt at klare det hele selv, eller du må hente assistance fra en fagmand til områder af projektet. Såfremt du får hjælp fra en professionel er det fornuftigt at indhente tilbud fra diverse firmaer.
3Godt forarbejde er nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at lave en velovervejet plan, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter planen.
4Der ligger en verden af vejledninger og videoer på internettet som kan inspirere dig. Især YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv info, især når du benytter engelske søgeord.
5Forud for at du opstarter byggeprocessen er det temmelig meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
6Ofte vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedskrive ens udgift ved dem enkeltvis.
7Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af større ombygninger. Enkelte byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
8Der kommer næsten altid utidige vanskeligheder ved større projekter, og derfor vil det vise sig vigtigt at der er afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
9Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Det forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
10Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de presserende materialer parat forud for at du går i gang med eksekveringen. Du kunne med fordel lave en overskuelig huskeliste indeholdende alt du har brug for, og derefter efterse oversigten, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
11Du må aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte kan det være klogt at have udstyret ved hånden akkurat som du starter byggeriet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
12For opgaver udenfor har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor skal du ofte tage notits af vejrberetningerne i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplicerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange online shops tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige fragtmuligheder til JET båndpudser. En af de mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ekstremt fremkommelig, og i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsudgave.

Du burde ydermere prøve at få leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Den er en gang i mellem en sjat dyrere, men desuden vældig let ift. JET båndpudser online. Den mest billige fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, som desværre stiller krav om at du har bopæl nærved internet firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på JET båndpudser er jo særligt afgørende om vi skal bruge ordren inden for få dage, så i det øjemed er det rigtig centralt at du ser den forventede leveringstid for JET båndpudser. En hel del internet outlets – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre online, men som ikke desto mindre antager at bestillingen placeres forinden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet før de pakkeansatte tager hjem.

En række internet selskaber tilbyder gratis fragt på JET båndpudser online, men undertiden stiller det krav om at du shopper for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man udse dig den prisbilligste fragtmetode, hvilket gerne vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

Store netshops udlover click-and-collect hvor du handler billig JET båndpudser hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på JET båndpudser i følgende områder:

Charlottenlund, Jyllinge, Skanderborg, Rønne, Aarhus, Frederiksberg, Ishøj, Allerød, Kolding, Albertslund, Herlev, Holstebro, Hjørring, Nærum, Stenløse, Helsingør, Kalundborg, Kokkedal, Hedehusene, Brabrand, Ikast, Dragør, Odder, Nørresundby, Rudersdal, Frederikssund, Thisted, Skive, Solrød Strand, Virum, Nyborg, Viborg, Rødovre, Farum, Vejle, Aabenraa, Glostrup, Greve, Hobro, Brønderslev, Højbjerg, Aalborg, Vallensbæk, Haderslev, Risskov, Brøndby, Næstved, Ringsted, Frederiksværk, Slagelse, Vordingborg, Esbjerg, Tårnby, Struer, Nykøbing Falster, Middelfart, Frederikshavn, Brønshøj, Ølstykke, Køge, Herning, Valby, Fredericia, Lyngby, Gentofte, Haslev, Ballerup, København, Horsens, Korsør, Åbyhøj, Vanløse, Gladsaxe, Tilst, Værløse, Silkeborg, Hvidovre, Lystrup, Odense, Grenaa, Varde, Hørsholm, Hedensted, Birkerød, Roskilde, Nakskov, Sønderborg, Hillerød, Randers, Lillerød, Svendborg, Holbæk, Taastrup, og Søborg, .

Click-and-collect af JET båndpudser er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm).

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at mennesker mange gange søger eksempelvis JET båndpudser priser og billig JET båndpudser. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter blandt andet køb JET båndpudser, JET båndpudser tilbud samt JET båndpudser online, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Tilbud på JET båndpudser

Det er jo efterhånden virkelig smart for købere at tjekke tilbud på billige JET båndpudser online fra diverse forhandlere på nettet, og til gengæld har flertallet af internet varehuse været nødt til at tvinge prisen på JET båndpudser drastisk, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

Til gengæld kan det alligevel vise sig rentabelt at inspicere forskellige e-handler efter tilbud og udsalg på JET båndpudser online inden du køber, så man er på den sikre side med at antage den billigste pris. Se ikke blot hos de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Du bør trods alt huske på, at såfremt en internet forhandler forhandler billige JET båndpudser online til salg for en udsalgspris som virker hamrende gunstig, så kunne det mange gange være en varsel om en falsk internet virksomhed. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af en forordning, som passer på dig som kunde overfor uærlige internet butikker.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at godtgøre betalingen af JET båndpudser senere. Dette foreslåes ofte i online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere jævnligt leder efter for eksempel JET båndpudser online og JET båndpudser tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker søge efter blandt andet køb JET båndpudser, billig JET båndpudser og JET båndpudser priser.

Tjek nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot indebærer faktisk pålidelige genveje til at gennemrode forskellige øvrige køberes iagttagelser og af den grund foreslåes det, at du eftersøger e-shoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige JET båndpudser online.

Facebook yder også fuldkommen fine chancer for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi mange internet handler som tilbyder kunderne at skrive en kritik af deres købsoplevelse, som også bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige JET båndpudser online på en webbutik burde man i virkeligheden læse webshoppens regler, men det er normalt et omfattende arbejde, især på de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

En nemmere løsning er at undersøge om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er et sympol på at internet virksomheden følger de officielle danske regler, udover at forretningen tit monitoreres af jurister som kender vilkårene på området.

Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, ifald du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med din ordre på JET båndpudser. Dertil er det prisværdigt at køberen er omhyggelig omkring de elementære reglementer der har betydning for købet af JET båndpudser online, fx hvilken bytteret e-forhandleren har.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man stadig bevarer sin kvittering, så man når som helst kan bevidne bestillingen af JET båndpudser, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Birthe Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Poul Møller gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Bente B gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Maria Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 gode råd til online shopping
1Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt internet shoppen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er et sympol på at netbutikken efterfølger de officielle danske regler, og at den tit overvåges af fagfolk som har ekspertise inden for lovene på området. Forud for at folk shopper billige JET båndpudser på en shop på nettet behøver man uden tvivl tyde webshoppens betingelser.
2Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i en orden, der værner kunden overfor falske internet firmaer. Som et alternativ burde du vælge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at honorere betalingen over flere uger.
3Leveringstiden kan i nogle tilfælde være vældig essentiel når du behøver din ordre om få sekunder, og af den grund er det komplet klogt at du gransker det forventede leveringstidspunkt på JET båndpudser. En hel del online forhandlere tilsiger billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre, som dog er betinget af at du når at bestille forud for et aftalt klokkeslæt.
4Før folk shopper billige JET båndpudser hos en internet virksomhed bør de sådan set betragte netshoppens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. I øvrigt er det smart at du er klar over de mest centrale regler der spiller ind i forbindelse med shopping af billige JET båndpudser online, f.eks. den byttepolitik internet butikken lover.
5Trustpilot resulterer i i højeste grad udmærkede genveje til at dechifrere en lang række eksisterende brugeres iagttagelser og af den grund tilråder vi, at du ser nærmere på online forhandlerens omtaler forud for at du handler billige JET båndpudser online. Facebook medfører lignende ret belejlige chancer for at få indsigt i online shoppens popularitet.
6En lang række outlets på nettet tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige fragtmetoder til JET båndpudser. Det mest almindelige er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt bekvem, og desuden endda den billigste løsning til levering.
7En række e-butikker yder fri fragt på JET båndpudser, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for et bestemt beløb. Alternativt må du tage den mest betalelige slags levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted. Metoden viser sig ofte også ualmindeligt smertefri. Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig selv at hente pakken.
8Den billigste fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men dette betinges af at du er med kort afstand til webshoppens bopæl. Den fragtløsning kan være meget vigtig om man har brug for JET båndpudser om kort tid. Alternativt så frembyder enkelte internet butikker gratis levering, men i reglen er det betinget af at der erhverves for en konkret sum.
9Det er jo efterhånden ret så nemt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige JET båndpudser fra diverse e-shops, og for det lover adskillige webshops levering uden gebyr. Men det kan stadigvæk blive indbringende at prøve indtil flere online webshops efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris.