Tajima japansav 300 mm Rapid Pull
195 kr.
Mere info
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Mere info
Tajima japansav 265 mm Rapid Pull
275 kr.
Mere info
Tajima japansav 250 mm Rapid Pull
275 kr.
Mere info
Japan Sav 300 mm - Fin
378 kr.
Mere info
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin
378 kr.
Mere info
Japansav 265 16tpi japantand
189 kr.
Mere info
Japan Sav 270 mm - Fin
378 kr.
Mere info
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov
404 kr.
Mere info
Hultafors Japansav PSX
249 kr.
Mere info
Japan Sav 270 mm Ekstra Fin HERO 3045-15
389 kr.
Mere info
Japan Sav 300 mm - Fin HERO 3045-14
315 kr.
Mere info
Japan Sav 270 mm - Fin HERO 3045-17
389 kr.
Mere info
Japan Sav 240 mm - Fin/Grov HERO 3046-15
416 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du vælge et andet.
Der er forskel på salgspriserne på billige japansav hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, og øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare japansav.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor kende firmaets regler.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af japansav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra flere specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af japansav online.
De udbredte byggecentre har butikker mange steder i landet, og af den grund har flertallet mulighed for at købe online og transportere varerne selv. Af den grund har du valget om at slippe for fragtgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er eksperter i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. Altså bør du forvente mere begavet sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop japansav.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber japansav online på deres side.
En masse nicheforhandlere er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online får du lavere priser.
De 10 største byggemarkeder
japansav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af flere end 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

japansav bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

japansav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

japansav silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forud for at du opstarter byggeriet er det ufatteligt fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2Måske det viser sig essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition forinden du starter håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en overskuelig oversigt som indeholder det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, hvormed du er overbevist om at du har husket alt.
3Du må ikke stå uden det nødvendige grej. Det er af stor betydning at du har værktøjet klar til brug når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at tage højde for de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Du har mulighed for at indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når projektet gør en forskel for klimaet. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen påvirker planeten.
5Der præsenterer sig stort set altid utidige udfordringer når det handler om svære byggeprojekter, og som følge heraf vurderes det essentielt at man har afsat god nok tid i tidsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
6Det kan overvejes at søge assistance til byggeprocessen, navnlig når det er omfangsrige ombygninger. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
7Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig info, især når du leder på engelsk.
8Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du skal lave en strømlinet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk når du sammensætter din dagsorden.
9Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til delelementer af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand er det fornuftigt at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
10Du skal aldrig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx hjelm og sko som skåner dig mod hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
11For opgaver udendørs kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor bør du jævnligt tjekke vejrprognosen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
12Det er vigtigt at nedskrive et regnskab for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter søge sig frem til prisen på dem en ad gangen.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En hel del internet handler frembyder til alt held et stort udvalg af billige leveringsmidler til japansav. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de købte varer når det passer dig. Løsningen er nemlig yderst nem, samt oftest ligeledes den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kan også foretrække at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig i regelen et hak mere omkostningsfuld, men også særdeles ligetil med japansav online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den løsning står og falder med at du bor lige ved e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på japansav kan være virkelig vital hvis vi skal bruge ordren straks, og derfor er det faktisk på sin plads at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for japansav. Mange internet firmaer – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på mange af deres varer online, hvilket dog står og falder med at bestillingen placeres forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren betjent forud for at de lageransatte har fyraften.

Indtil flere forretninger på nettet tilbyder levering uden beregning på japansav online, men typisk stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum. Desuden skal du udvælge den billigste løsning til levering, hvilket ofte vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

En række byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig japansav online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan. De tilbyder blandt andet click-and-collect på japansav i følgende områder:

København, Helsingør, Nærum, Skanderborg, Svendborg, Odense, Ølstykke, Næstved, Aarhus, Allerød, Silkeborg, Valby, Esbjerg, Skive, Vallensbæk, Thisted, Frederikssund, Haslev, Kolding, Aalborg, Lystrup, Vordingborg, Virum, Kalundborg, Haderslev, Brønderslev, Vanløse, Ishøj, Aabenraa, Gladsaxe, Ikast, Rødovre, Risskov, Grenaa, Kokkedal, Roskilde, Hjørring, Åbyhøj, Nyborg, Brabrand, Frederiksberg, Hedensted, Nakskov, Sønderborg, Lillerød, Lyngby, Struer, Tårnby, Korsør, Middelfart, Varde, Viborg, Horsens, Holstebro, Greve, Randers, Holbæk, Ringsted, Hørsholm, Gentofte, Brøndby, Herlev, Hvidovre, Solrød Strand, Ballerup, Brønshøj, Dragør, Jyllinge, Glostrup, Taastrup, Højbjerg, Herning, Nykøbing Falster, Slagelse, Nørresundby, Fredericia, Odder, Hillerød, Frederiksværk, Værløse, Køge, Albertslund, Frederikshavn, Farum, Vejle, Tilst, Charlottenlund, Hobro, Rudersdal, Rønne, Hedehusene, Birkerød, Stenløse, og Søborg, .

Click-and-collect ift. japansav er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Falster).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis køb japansav og japansav online. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere søge efter bl.a. japansav tilbud, billig japansav samt japansav priser, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Få rabat på japansav

Det har vist sig at være usædvanlig problemfrit for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige japansav online hos flere outlets på nettet, og med det motiv har de fleste internet shops været nødt til at tvinge priserne på japansav markant, og ydermere garantere billig fragt.

Derfor kan det immervæk blive tiden værd at tjekke forskellige shops på nettet efter tilbud på japansav online før du shopper, sådan at man er tryg ved at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Man skal blot være obs på, at ifald en butik reklamerer billige japansav online til salg for en salgspris der kan virke helt fantastisk gunstig, så kunne det ofte være et karakteristika der viser en snydagtig netbutik. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en orden, der dækker dig som kunde imod bedrageriske online shops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at betale omkostningerne til japansav senere. Dette foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel køb japansav og japansav priser. Man ser desuden ofte mennesker efterspørge for eksempel japansav online, japansav tilbud samt billig japansav.

Tjek andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembyder en lang række strålende chancer for at betragte en hel del andre konsumenters synspunkter og på grund af dette anbefaler vi, at du analyserer internet butikkens ratings før du placerer din ordre på billige japansav online.

Facebook frembringer tilsvarende uden sammenligning fordelagtige muligheder for at få en idé om internet forhandlerens pålidelighed. Derudover møder vi en del outlets på nettet hvor du kan nedfælde en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige japansav online på en internet webshop kunne de sådan set få overblik over butikkens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke super spændende, især på de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En nemmere løsning kan derfor være at granske om online firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en tryghed om at internet virksomheden adlyder de opstillede regler, udover at internet forretningen fra tid til anden overværes af fagfolk der har indsigt i de gældende regulativer.

Dette er desuden din lejlighed til at få hjælp, hvis du udsættes for udfordringer med din handel med japansav. Foruden dette tilråder vi at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der har indflydelse på bestillingen af japansav online, f.eks. den returneringsret online shoppen bruger.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid sikrer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af japansav, ligegyldig om man køber hos Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Stark.

Karen N gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Mads Hansen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inge gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jesper gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til når du køber online
1Flere online firmaer præsterer levering uden omkostninger på japansav, men tit er det under forudsætning af at der erhverves for en konkret sum. Som alternativ kunne man foretrække den mest prisbevidste fragttype, hvilket typisk er at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Fragttypen bliver jævnligt ydermere meget praktisk. Den prisbilligste slags levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
2Inden folk shopper billige japansav på en online shop bør man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens vilkår, det er dog gerne ikke super spændende. Tillige er det klogt at man er vidende om de mest essentielle regler der har indvirkning på bestillingen af billige japansav online, eksempelvis den returpolitik internet virksomheden har.
3Det har vist sig at være meget bekvemt for os alle at prissammenligne online på billige japansav hos diverse internet handler, og med det motiv tilbyder utallige online varehuse levering uden gebyr. Dog kan det immervæk blive profitabelt at inspicere nogle outlets på nettet efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
4Vi tilråder at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været en påvisning af at internet virksomheden anerkender de opstillede regler, foruden at e-forhandleren jævnligt gennemses af fagmænd som er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forinden folk bestiller billige japansav hos en e-handler behøver de i reglen betragte dens handelsvilkår.
5Antal dages levering er ret så relevant når man har behov for produktet om kort tid, så af den grund er det skam fornuftigt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved japansav. Flere internet forhandlere yder billig 1 dags fragt på mange produkter, men som ikke desto mindre forudsætter at transaktionen gennemføres forud for et besluttet tidspunkt.
6Den billigste slags levering vil altid være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du opholder dig i kort afstand af online forretningens bopæl. Den type af levering er rigtig aktuel i tilfælde af at vi har behov for japansav om et øjeblik. Alternativt så lover visse internet virksomheder fri fragt, men typisk kun såfremt man indkøber for en præcis sum.
7En del online firmaer tildeler nu flere billige former for levering til japansav. En der er meget populær er lige nu pakkeshoppen, som gør at du kan hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså yderst ligetil, og ofte tillige den billigste mulighed for levering.
8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en bestemmelse, som assisterer køberen imod snydagtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale omkostningerne over en periode.
9Trustpilot præsterer ret så hæderlige genveje til at sondere mange øvrige konsumenters bedømmelser og derfor er det prisværdigt, at du tolker webbutikkens anmeldelser inden du shopper billige japansav online. Facebook præsterer tillige rigtig passelige løsninger til at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed.