Byghjem.dk

Isoleringstape

Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Mere info
Tesa Isoleringstape Sort - 10mx15mm
11 kr.
Mere info
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Hvid
13 kr.
Mere info
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Blå
13 kr.
Mere info
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Rød
13 kr.
Mere info
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Mere info
Tesa Tesaflex Isoleringstape 10 M X 15 Mm Sort
13 kr.
Mere info
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Mere info
Tesa Isoleringstape Tesaflex
15 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan det overvejes at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring omkring isoleringstape.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt i de udbredte byggekæder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige isoleringstape alt efter hvor du handler online. Enkelte giver lave priser, hvorimod øvrige satser på faglig sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor bør du tjekke webshoppens regningslinjer.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare isoleringstape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du så kan købe fra et stort sortiment af isoleringstape online.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og pga. det har folk chancen for at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Derfor kan du vælge at spare fragten, samt tilmed skaffe varerne straks.
De store byggecentre er populære og bekendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Mange nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe isoleringstape online hos dem.
Størsteparten af specialiserede netshops er specialister i deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får mere nyttig rådgivning fra mennesker som er specialister i netop isoleringstape.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

isoleringstape jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

isoleringstape harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag over 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

isoleringstape silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

isoleringstape bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at tænke over om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du vil benytte eksperthjælp vil det ofte være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggerier. Det fås når renoveringen er miljøvenligt. Bidraget kræver altså at ombygningen har betydning for naturen.
3Det kan overvejes at få hjælp til dele af projektet, især når det kommer til væsentlige ombygninger. Omfangsrige projekter behøver flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Potentielt kan det blive vigtigt at have alle materialer disponible inden du går til værks med eksekveringen. Du bør notere en simpel indkøbsliste som indeholder hver eneste ting du har brug for, og bagefter granske materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
5Inden du indleder dit byggeprojekt er det ultra centralt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Planlægning vil være kilden til succes med dit arbejde. Du må liste en klar dagsorden, som viser hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din dagsorden.
7Der viser sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det gælder avancerede byggeprojekter, og herved viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god plads i planen, som gør at man kan føle sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
8Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tage notits af vejrprognosen lige før byggeprojektet, så du undgår at det pludselig går i gang med at regne netop som du er midt i det ellers velplanlagte projekt.
9Du bør ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har det til rådighed akkurat som du påbegynder byggeriet. Du bør huske at tillægge de her omkostninger i dit budget.
10Der er mange forskellige hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Især YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv information, især hvis du kigger i hele verden.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på hændelige uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
12Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et regnskab for dit byggeprojekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være økonomisk at kortlægge samtlige udgiftsposter, og dernæst indsamle online tilbud på dem én efter én.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig flot. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En stor portion online firmaer frembyder i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsformer til isoleringstape. En sikker vinder er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Den er jo usædvanlig smart, og tit endvidere den mest letkøbte form for levering.

Du kan endvidere foretrække at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Den er i mange tilfælde en kende mere pebret, men samtidig ualmindeligt ukompliceret ved køb af isoleringstape online. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog altid være selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig tæt på internet shoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på isoleringstape er naturligvis ultra betydningsfuld hvis du behøver din pakke inden for få dage, så med det formål er det uden tvivl på sin plads at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for isoleringstape. Størstedelen af e-handler – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på massevis af produkter online, hvilket antager at handlen gemmenføres inden et besluttet klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få bestillingen på posthuset forinden pakkemedarbejderne har fri.

Flere internet shops frembyder fragt uden betaling på isoleringstape online, men i mange tilfælde er det betinget af at man handler for et konkret beløb. Som alternativ kan man foretrække den prisbilligste metode til levering, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De største netshops yder afhentning hvor man køber billig isoleringstape online men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på isoleringstape i følgende byer:

Åbyhøj, Haderslev, Ballerup, Dragør, Viborg, Charlottenlund, Roskilde, Hvidovre, Kalundborg, Brønshøj, Rødovre, Odense, Stenløse, Frederikshavn, Brabrand, Rønne, Frederikssund, Næstved, Brøndby, Odder, Hjørring, Lyngby, Ishøj, Skanderborg, Sønderborg, Tilst, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Glostrup, Korsør, Esbjerg, Middelfart, Nakskov, Birkerød, Hillerød, Skive, Hedensted, Herlev, Kokkedal, København, Højbjerg, Lystrup, Frederiksværk, Helsingør, Nyborg, Værløse, Vanløse, Greve, Fredericia, Aabenraa, Herning, Albertslund, Holstebro, Randers, Vordingborg, Farum, Grenaa, Køge, Tårnby, Taastrup, Frederiksberg, Svendborg, Kolding, Risskov, Haslev, Slagelse, Lillerød, Jyllinge, Ikast, Varde, Horsens, Gentofte, Silkeborg, Hørsholm, Ølstykke, Nærum, Ringsted, Hedehusene, Nørresundby, Søborg, Holbæk, Allerød, Struer, Valby, Brønderslev, Vejle, Aalborg, Aarhus, Gladsaxe, Thisted, Rudersdal, Virum, Hobro, og Vallensbæk, .

Afhentning af isoleringstape er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når der ses på data står det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger fx isoleringstape tilbud og isoleringstape online. Vi ser desuden mange gange online shoppere kigge efter bl.a. billig isoleringstape, isoleringstape priser og køb isoleringstape, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Rabat på isoleringstape

Det er særdeles ligetil for os alle at sammenholde priser på billige isoleringstape online på flere internet shops, og så har mange outlets på nettet fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på isoleringstape en hel del, og endda sikre levering uden omkostninger.

Det kan ikke desto mindre være smart at sammenholde nogle få outlets på nettet efter udsalg og tilbud på isoleringstape online før du handler, så man er skudsikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Du må bare ikke undervurdere, at hvis en internet handler afsætter billige isoleringstape online for en pris som virker utopisk tiltalende, kan det tit være et fingerpeg om en uægte online butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfattet af et reglement, der redder folk overfor falske online shops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil dække beløbet til isoleringstape af flere omgange. Det tilbydes som regel i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og 10-4.

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at folk mange gange efterspørger for eksempel isoleringstape online og isoleringstape priser. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge blandt andet køb isoleringstape, billig isoleringstape og isoleringstape tilbud.

Se nærmere på andre menneskers bedømmelser

Trustpilot fremskaffer fuldt ud troværdige løsninger til at besigtige diverse tidligere forbrugeres betragtninger og derfor anbefales det, at du eksaminerer internet firmaets kritik forud for at du placerer din ordre på billige isoleringstape online.

Facebook medfører tilsvarende faktisk passelige genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Her ser vi nogle internet virksomheder som giver folk mulighed for at offentliggøre en kritik af virksomhedens service, som tillige kan drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige isoleringstape online på en webshop kunne man altid granske netbutikkens betingelser, dog er det normalt et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

En nem løsning kunne måske være at tjekke om online forretningen er medlem af e-mærket, hvilket burde være en påvisning af at internet forretningen lever op til de officielle regler, foruden at virksomheden en gang i mellem ses til af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Desuden får du mulighed for at få bistand, hvis du får problemstillinger som følge af din shopping med isoleringstape. Tilsvarende støtter vi at køber er vaks omkring de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af isoleringstape online, for eksempel den ombytningsrettighed online virksomheden lover.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, så man senere kan påvise bestillingen af isoleringstape, uanset om man har købt hos Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma eller Stark.

Mads gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Lars H gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Poul Jensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jørgen Christiansen gav 4 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at se nærmere på om internet forhandleren er e-mærket medlem, da det ofte er en indikation om at internet butikken imødekommer de danske regler, foruden at internet forretningen lejlighedsvis efterses af fagmænd der har megen viden om de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige isoleringstape på en e-handler kan man i princippet gennemlæse dens regler.
2Inden nogen bestiller billige isoleringstape hos en online butik bør man for at være på den sikre side få overblik over e-shoppens vilkår, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Foruden dette anbefaler vi at køber er påpasselig med de primære forhold der kan influere på bestillingen af billige isoleringstape online, f.eks. hvilken bytteret hjemmesiden garanterer.
3Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles relevant forudsat du har behov for din ordre inden for få dage, så med det formål er det skam essentielt at man checker tidshorisonten for levering for isoleringstape. Størstedelen af e-forhandlere yder billig levering på næste hverdag på en masse varer, men vær opmærksom på at det antager at ordren aflægges tidligere end et bestemt tidspunkt.
4Det er efterhånden meget ligetil for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige isoleringstape på flere online outlets, og så yder flertallet af netbutikker gratis levering. Derfor kan det alligevel blive indbringende at granske flere forhandlere på nettet efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den mest betalelige pris.
5Visse online butikker sikrer levering uden omkostninger på isoleringstape, men ofte kun ifald man indkøber for en fastsat pris. Desuden skal man udse dig den prisbilligste fragtløsning, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Den viser sig en gang i mellem endvidere særligt smart. Den mest billige leveringsform kan ikke modsiges at være at hente varerne selv.
6Adskillige internet outlets foreslår til alt held mange forskellige billige muligheder for fragt til isoleringstape. Den mest anvendte er i dag pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ret så fremkommelig, samt endda ydermere den mest prisbevidste fragttype.
7Den prisbilligste leveringsversion vil altid være at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du er i kort afstand af webbutikkens bopæl. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende når vi har brug for isoleringstape nu og her. Alternativt så tilbyder en række forretninger på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde afkræver det at du indkøber for en fastsat pris.
8Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af et regulativ, som assisterer dig overfor uærlige online forretninger. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere pengene over flere uger.
9Trustpilot tilbyder dig fuldt ud fortræffelige chancer for at læse en hel del andre forbrugeres betragtninger og af den grund stiller vi forslag om, at du udforsker internet virksomhedens ratings inden du shopper billige isoleringstape online. Facebook fremskaffer endvidere temmelig belejlige muligheder for at få en idé om e-forretningens kundefokus.