Byghjem.dk

Isoleringskniv

KABI Isoleringskniv, dobbelt skær 280mm
185 kr.
Mere info
EDMA Isoleringskniv 300mm incl skede
319 kr.
Mere info
EDMA Isoleringskniv 420 mm incl nylon skede
339 kr.
Mere info
Lindbloms Isoleringskniv dobbeltslebet
95 kr.
Mere info
Lindbloms Isoleringskniv lang udførelse RS
113 kr.
Mere info
Isoleringskniv 280 mm
174 kr.
Mere info
Isoleringskniv, 300 mm
50 kr.
Mere info
Isoleringskniv 29 cm Fiskars
202 kr.
Mere info
Isoleringskniv, 343 mm
140 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggekæder har et stort produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare isoleringskniv.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du får information omkring isoleringskniv.
Såfremt du står og skal bruge produkterne nu og her eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige isoleringskniv fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra mange forskellige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af isoleringskniv online.
De kendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og af den grund har kunderne chancen for at bestille online og transportere varerne personligt. Som følge af det kan man slippe for leveringsgebyret, og samtidig have varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og landskendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Således bør du få endnu mere konstruktiv rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i netop isoleringskniv.
Alverdens nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at handle isoleringskniv online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

isoleringskniv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

isoleringskniv harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

isoleringskniv bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

isoleringskniv silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt er det temmelig centralt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Ved byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. Således kan du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets start, så det ikke uventet starter med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det avancerede projekt.
3Man bør på ingen måde mangle grej. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet til rådighed idet du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
4Det er afgørende at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det bør blive økonomisk at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kan nedfælde den billigste pris på dem alle sammen.
5Det er vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar før du går i krig med byggeriet. Du har god gavn af at lave en overskuelig oversigt som samler hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, så du sikrer dig at alt er klar.
6Man kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinger at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
7Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når der er tale om vigtige byggeopgaver. Krævende opgaver stiller krav om flere mennesker. Derudover vil det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Der er et stort udvalg af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er anvendeligt med utrolig meget gavnlig info, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
9Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdshjelm der beskytter dig overfor mulige risici. Det er klogt at du husker din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst når du ikke fremskaffer professionel assistance.
10Planlægning vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en struktureret agenda, der dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter handlingsplanen.
11Måske du burde tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør sikre dig assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Forudsat at du skal have assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at få forslag fra en håndfuld firmaer.
12Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og af den grund vil det være essentielt at man afsætter nok tid i planen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er absolut flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Adskillige byggeforretninger frembyder nu om dage en lang række forskellige billige fragtformer til isoleringskniv. En af de mest almindelige er i øjeblikket pakkeshoppen, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt problemfri, og desuden ligeledes den mest billige leveringsudgave.

Du bør omvendt foretrække at få varerne leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtformen er gennemsnitligt lidt dyrere, men lige så vel særdeles let for isoleringskniv online. Den mest betalelige mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du lever nær internet shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på isoleringskniv er jo særdeles aktuel forudsat man absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det øjensynligt væsentligt at du besigtiger leveringstiden ved isoleringskniv. Mange webbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag fragt på masser af varenumre online, hvilket dog antager at ordren aflægges forud for et fastsat klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer på posthuset før logistikpersonalet har fri.

En hel del outlets på nettet præsterer fragt uden omkostninger på isoleringskniv online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man shopper for en fastsat sum. Desuden skulle du udvælge den mest billige type af levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

En stor portion netshops frembyder click-and-collect hvor du handler billig isoleringskniv derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark. De yder fx click-and-collect på isoleringskniv i følgende byer:

Holstebro, Lystrup, Rudersdal, Lillerød, Struer, Hedehusene, Middelfart, Aarhus, Svendborg, Taastrup, Aabenraa, Frederikssund, Ølstykke, Holbæk, Vordingborg, Hvidovre, Valby, Hobro, Nørresundby, Roskilde, Ikast, Helsingør, Køge, Rønne, Frederikshavn, Stenløse, Jyllinge, Grenaa, Nykøbing Falster, Herlev, Brønshøj, Vallensbæk, Skive, Tilst, Birkerød, Charlottenlund, Haslev, Hillerød, Nyborg, Greve, Glostrup, Tårnby, Åbyhøj, Nærum, Randers, Hjørring, Frederiksberg, Brønderslev, Ishøj, Herning, Virum, Fredericia, Gentofte, Esbjerg, Silkeborg, Slagelse, Frederiksværk, Gladsaxe, Værløse, Farum, Højbjerg, Thisted, København, Aalborg, Kolding, Sønderborg, Kokkedal, Ringsted, Rødovre, Skanderborg, Risskov, Hedensted, Allerød, Albertslund, Odder, Solrød Strand, Brøndby, Odense, Nakskov, Vejle, Haderslev, Søborg, Varde, Viborg, Dragør, Vanløse, Hørsholm, Brabrand, Lyngby, Næstved, Kalundborg, Korsør, Ballerup, og Horsens, .

Click-and-collect ift. isoleringskniv er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland).

Når der ses på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. køb isoleringskniv og isoleringskniv online. Derudover ser vi ofte online shoppere efterspørge blandt andet isoleringskniv tilbud, isoleringskniv priser og billig isoleringskniv, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan og 10-4.

Spar penge på isoleringskniv

Det har vist sig at være særligt simpelt for købere at finde tilbud på billige isoleringskniv online på forskellige shops på nettet, og til tak har flertallet af forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at mindske prisen på isoleringskniv voldsomt, og ovenikøbet love portofri fragt.

Men det kan immervæk være udbytterigt at prøve indtil flere e-firmaer efter billige priser på isoleringskniv online inden du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at indhente den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Du må blot være klar over, at ifald en e-shop forhandler billige isoleringskniv online til en pris som kan ses som besynderligt tiltalende, så bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uægte netbutik. Kortbestillinger er dog en del af en ordning, som redder os imod falske e-butikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at godtgøre regningen på isoleringskniv i flere bidder. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark og Bauhaus.

Når man ser på tallene står det markant, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. isoleringskniv priser og isoleringskniv online. Man ser desuden tit online shoppere søge efter fx billig isoleringskniv, køb isoleringskniv og isoleringskniv tilbud.

Udforsk tidligere køberes ratings

Trustpilot fører til fuldkommen strålende chancer for at undersøge en længere række nuværende køberes synspunkter og på grund af dette rekommanderer vi, at du gransker online forretningens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige isoleringskniv online.

Facebook frembringer lige så vel sådan set gavnlige muligheder for at få indblik i e-handlens pålidelighed. I øvrigt er der en del internet virksomheder hvor du kan aflevere en omtale af deres køb, hvilket tillige kan udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige isoleringskniv online på en e-forhandler kunne de sådan set skimme virksomhedens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Stark.

En anden mulighed kunne være at se hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, som bør være et tegn på at webbutikken opfylder gældende dansk lovgivning, og at webshoppen regelmæssigt kontrolleres af specialister som er meget fortrolige de gældende regler.

Desuden får du anledning til assistance, når du forvoldes besvær ved din shopping med isoleringskniv. Ligeledes er det prisværdigt at du er opmærksom på de fundamentale retningslinjer i forbindelse med købet af isoleringskniv online, eksempelvis den byttepolitik webshoppen kører med.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise bestillingen af isoleringskniv, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg eller Davidsen.

Mads Hansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Karen Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Poul I gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Lars gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et lovbud, der dækker dig som kunde imod bedrageriske online shops. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at betale pengene over en periode.
2En lang række internet foretagender frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragtmetoder til isoleringskniv. Det mest populære er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret bekvem, og desuden endda den billigste leveringsmåde.
3Inden folk shopper billige isoleringskniv i en e-shop bør man reelt sætte sig ind i virksomhedens regler, det er dog gerne en tidskrævende opgave. Foruden dette er det prisværdigt at du er vidende om de mest vedkommende bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige isoleringskniv online, til eksempel den ombytningsrettighed e-handlen tilbyder.
4Leveringsdygtigheden er jo meget bestemmende ifald man mangler pakken om et øjeblik, så med det formål er det rimelig fornuftigt at man gransker den estimerede leveringstid ved isoleringskniv. Mange internet firmaer præsterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, men som imidlertid nødvendiggør at transaktionen gennemføres forud for et konkret tidspunkt.
5Flere internet virksomheder tilbyder fragt uden gebyr på isoleringskniv, men oftest kun ifald du køber for en fastsat pris. Alternativt kan man snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at levere ordren til en pakkeshop. Metoden er i mange tilfælde samtidig ret nem. Den mest billige fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Vi tilråder at se nærmere på om online shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det er et fingerpeg om at online shoppen respekterer dansk lovgivning, og at e-forhandleren hyppigt vurderes af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende love. Før folk køber billige isoleringskniv hos en internet webshop bør de til hver en tid løbe igennem e-shoppens handelsvilkår.
7Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige isoleringskniv på diverse online varehuse, og til gengæld frembyder de fleste online outlets levering uden gebyr. Det kan dog immervæk blive fordelagtigt at sammenligne forskellige internet selskaber efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at skaffe sig den skarpeste pris.
8Den mindst kostelige fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men dette beroer på at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens arbejdslager. Den fragtmulighed er ekstremt essentiel ifald du behøver isoleringskniv inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-forretninger i Danmark levering uden betaling, men undertiden kræves det at man indkøber for en fastsat pris.
9Trustpilot indebærer evigt udmærkede chancer for at se nærmere på ret mange forhenværende forbrugeres bedømmelser og herved tilrådes det, at du verificerer netshoppens ratings inden du køber billige isoleringskniv online. Facebook giver dig tillige visse passelige løsninger til at få indtryk af internet firmaets kundefokus.