Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som giver hjælp til valg af Irwin nedstryger.
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare Irwin nedstryger.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor tjekke butikkens betingelser.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er især en mulighed hos de kendte byggekæder.
Du vil finde ulighed i prisen på billige Irwin nedstryger fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode priser, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er helt klart meget relevant at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggecentre er fysisk til stede nær dig, og derfor har flertallet valget om at købe online og køre byggematerialerne selv. Derved kan du undgå leveringsgebyret, og samtidig have produkterne med det samme.
De kendte byggekæder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og så kan du købe fra et bredt sortiment af Irwin nedstryger online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet har et indgående kendskab til deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det forventes det at du får ekstra anvendelig service fra mennesker der er eksperter i netop Irwin nedstryger.
De fleste niche netbutikker er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle Irwin nedstryger online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Irwin nedstryger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Irwin nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Irwin nedstryger bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Irwin nedstryger jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer indkøbt i god tid før du går i krig med håndværket. Du bør sammenfatte en overskuelig note hvoraf der fremgår alle de ting der bliver brug for, og bagefter efterse hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at du har husket det hele.
2Godt forarbejde vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en klar køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din køreplan.
3Det er en god idé at få hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er store ombygninger. Nogle byggeprojekter behøver flere personer. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
4Du bør vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel er det lukrativt at notere priser fra forskellige leverandører.
5Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko der hjælper dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i professionel hjælp.
6Du vil ikke undvære udstyr. Ofte kan det vise sig strategisk at du har værktøjet klar til brug idet du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at tillægge udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
7Forinden du indleder byggeprocessen kan det blive højst vigtigt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Du kan få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få såfremt renoveringen er klimavenligt. Den økonomiske støtte betinger at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
9Ofte vil det være betydningsfuldt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive økonomisk at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne dokumentere billige priser på dem slavisk.
10Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube yder assistance med enormt meget nyttig info, i særlig grad såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
11Der viser sig typisk overraskende problematikker i forbindelse med omfangsrige projekter, og pga. dette kan det være værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, som gør at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
12Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du hyppigt holde øje med vejrprognosen i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned i samme sekund som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
De højest bedømte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Temmelig mange internet forretninger frembyder nu til dags mange forskellige billige fragtløsninger til Irwin nedstryger. En sikker vinder er i øjeblikket pakkeshoppen, og så kan du blot hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig rigtig problemfri, og endda derudover den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kan ligeledes tænke over at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er for det meste et hak mere omkostningsfuld, men tillige ret let gængelig ift. Irwin nedstryger online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men det beroer på at du bor med kort afstand til internet webshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på Irwin nedstryger kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig hvis vi står og skal bruge din pakke om kort tid, så af den grund er det sandelig væsentligt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt på Irwin nedstryger. Flere online forhandlere – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag levering på utallige varer online, som imidlertid afhænger af at bestillingen køres igennem forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet skippet afsted forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte netshops frembyder fragtfri levering på Irwin nedstryger online, men ofte er det kun gældende hvis man aftager for et konkret beløb. Derudover kan man gribe den mest prisbevidste form for fragt, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig Irwin nedstryger online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og 10-4. De yder fx klik-og-hent på Irwin nedstryger i disse områder:

Svendborg, Brønshøj, Nakskov, Herlev, Vanløse, Nørresundby, Struer, Viborg, Nyborg, Albertslund, Odder, Lillerød, Brabrand, Horsens, Sønderborg, Vordingborg, Nærum, Glostrup, København, Holstebro, Rudersdal, Haderslev, Dragør, Ringsted, Kalundborg, Skive, Frederiksberg, Risskov, Slagelse, Tårnby, Korsør, Jyllinge, Hørsholm, Frederikssund, Charlottenlund, Frederikshavn, Køge, Grenaa, Næstved, Kokkedal, Silkeborg, Rønne, Hobro, Ikast, Lyngby, Helsingør, Ishøj, Værløse, Farum, Ølstykke, Ballerup, Lystrup, Vejle, Hedensted, Roskilde, Thisted, Nykøbing Falster, Kolding, Brøndby, Aalborg, Virum, Middelfart, Hjørring, Birkerød, Vallensbæk, Hvidovre, Brønderslev, Højbjerg, Allerød, Solrød Strand, Holbæk, Gentofte, Varde, Taastrup, Søborg, Hillerød, Aabenraa, Fredericia, Tilst, Randers, Aarhus, Herning, Odense, Valby, Haslev, Skanderborg, Stenløse, Gladsaxe, Esbjerg, Rødovre, Hedehusene, Greve, Frederiksværk, og Åbyhøj, .

Afhentning ift. Irwin nedstryger er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland).

Ses der på tallene bliver det markant, at online shoppere typisk søger efter blandt andet Irwin nedstryger tilbud og Irwin nedstryger priser. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge blandt andet billig Irwin nedstryger, Irwin nedstryger online samt køb Irwin nedstryger, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Gode priser på Irwin nedstryger

Det er efterhånden yderst gnidningsløst for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige Irwin nedstryger online på tværs af e-shops, og ergo har utallige netbutikker været nødt til at presse prisniveauet på Irwin nedstryger kolossalt, og derudover frembyde fragt uden beregning.

Derfor kan det alligevel være tiden værd at studere forskellige e-forhandlere efter rabatter og tilbud på Irwin nedstryger online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

Man bør alligevel ikke overse, at hvis en netshop markedsfører billige Irwin nedstryger online til salg for en tilbudspris som kan ses som utrolig fordelagtig, så bør det mange gange være et kendetegn på en fup e-butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af en vedtægt, hvilket redder os overfor svindlende internet forretninger.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du vil afdrage betalingen af Irwin nedstryger i flere bidder. Dette fås ofte hos specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som fx XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen og 10-4.

Når man ser på tendenserne står det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger for eksempel billig Irwin nedstryger og Irwin nedstryger online. Derudover ser vi ofte mennesker lede efter bl.a. Irwin nedstryger priser, køb Irwin nedstryger samt Irwin nedstryger tilbud.

Kig på nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på temmelig udmærkede chancer for at besigtige adskillige eksisterende køberes reflektioner og derfor foreslår vi, at du betragter e-firmaets bedømmelser før du placerer din ordre på billige Irwin nedstryger online.

Facebook forærer dig ydermere super fortræffelige genveje til at få indtryk af internet forretningens popularitet. Herinde ses faktisk e-butikker hvor folk kan udfærdige en anmeldelse af deres køb, hvilket ydermere burde anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige Irwin nedstryger online på en e-forhandler burde de faktisk gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, det er dog typisk et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de store byggecentre som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse om online forhandleren er godkendt af e-mærket, da det burde være et sympol på at netbutikken følger den officielle danske lovgivning, og at virksomheden rutinemæssigt overværes af specialister som behersker retningslinjerne.

Desuden giver det dig genvej til assistance, ifald du forvoldes besvær med din shopping med Irwin nedstryger. Ligeså går vi ind for at køberen er vidende om de mest vedkommende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af Irwin nedstryger online, for eksempel hvilken returpolitik internet forretningen garanterer.

I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, så man når som helst kan bevise sit køb af Irwin nedstryger, uagtet om man har købt ved Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Kirsten B gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Mette Hansen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Martin L gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Michael N gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringsform er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens adresse. Den fragtløsning er naturligvis rigtig afgørende om du behøver Irwin nedstryger om få sekunder. Alternativt så tilbyder enkelte internet forretninger billig levering, men undertiden afkræver det at man indkøber for et konkret beløb.
2Trustpilot forærer dig forholdsvis pålidelige genveje til at gennemsøge en række forhenværende forbrugeres vurderinger og derfor foreslår vi, at du kigger nærmere på e-firmaets omtaler før du bestiller billige Irwin nedstryger online. Facebook fremskaffer ligeledes nogle habile metoder til at få indtryk af webbutikkens kundefokus.
3Visse butikker på nettet præsterer gratis levering på Irwin nedstryger, men i mange tilfælde kun såfremt du bestiller for et præcist beløb. Ellers bør man vælge den mest betalelige leveringsudgave, der typisk vil være at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver en gang i mellem til gengæld virkelig overkommelig. Den mest billige løsning til levering er dog at du selv henter produkterne.
4Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en forordning, hvilket støtter køberen imod snydagtige internet firmaer. Som alternativ burde du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække betalingen senere.
5Før folk handler billige Irwin nedstryger på en online forretning burde man i princippet gennemlæse shoppens handelsvilkår, det er dog ofte ikke specielt ophidsende. Dertil tilrådes det at kunden er vidende om de væsentligste regler der har indflydelse på shopping af billige Irwin nedstryger online, til eksempel hvilken bytteret e-butikken kører med.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig særligt udslagsgivende i tilfælde af at man har behov for produktet om kort tid, så herved er det ret afgørende at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på Irwin nedstryger. Størstedelen af online shops tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, men husk at det nødvendiggør at ordren gennemføres før et fastslået tidspunkt.
7Det er jo efterhånden super enkelt for forbrugerne at analysere priser online på billige Irwin nedstryger på tværs af internet varehuse, og altså præsterer masser af online outlets fri fragt. Derfor kan det immervæk være udbytterigt at kigge forbi visse online forhandlere efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
8De fleste internet handler foreslår efterhånden en række forskellige billige leveringsmåder til Irwin nedstryger. Den mest populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ultra fleksibel, samt desuden også den billigste fragtform.
9Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er et fingerpeg om at e-forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden lejlighedsvis kigges til af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regulativer. Inden folk handler billige Irwin nedstryger i en internet virksomhed kan de sådan set sætte sig ind i shoppens betingelser.