Byghjem.dk

Irwin Afisoleringstang

Afisoleringstang 1262-180
386 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
60 kr.
Mere info
Afisoleingstang teng tools cp53
238 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP55
228 kr.
Mere info
Afisoleringstang 150 mm - 6"
68 kr.
Mere info
Afisoleringstang
89 kr.
Mere info
Afisoleringstang mb 499-7t
172 kr.
Mere info
Afisoleringstang 1242-195
912 kr.
Mere info
Afisoleringstang embla
611 kr.
Mere info
Afisoleringstang Teng Tools CP60
311 kr.
Mere info
Afisoleringstang automatisk
216 kr.
Mere info
Afsiolerings- og klippetang. Knipex 13 05 160 T
423 kr.
Mere info
Afisoleringstang/kabelskotang
114 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1106 160 VDE 1000V
236 kr.
Mere info
Knipex afisoleringstang 1102 160
174 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot Irwin afisoleringstang.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
For en del er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved en netbutik, som giver hjælp og vejledning omkring Irwin afisoleringstang.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man læse netbutikkens regningslinjer.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige Irwin afisoleringstang fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du bør afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se en fordel i.
De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og på grund af det har de fleste chancen for at bestille online og hente materialerne personligt. Derfor kan du vælge at undgå fragtgebyret, og sågar få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af Irwin afisoleringstang online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derfor bør du modtage ekstra gavnlig vejledning fra mennesker som er eksperter i netop Irwin afisoleringstang.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle Irwin afisoleringstang online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Irwin afisoleringstang silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af ca. 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Irwin afisoleringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag cirka 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Irwin afisoleringstang bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Irwin afisoleringstang jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Før du igangsætter byggeprocessen er det ekstremt afgørende at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til arbejdet, især ift. krævende byggeprojekter. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. Desuden vil det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
3Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere burde tilkøbe eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at modtage tilbud fra flere firmaer.
4For projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum tage notits af vejrprognosen lige før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med det store projekt.
5Man kan forsøge at få offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor ombygningen er CO2-besparende. Det kræver altså at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning som hjælp imod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke får professionel hjælp.
7Du skal nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig erstatteligt at have det disponibelt akkurat som du begynder på byggeprojektet. Det er desuden godt at påregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
8Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din køreplan.
9Der kan findes alverdens artikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder anvendelig oplysning, navnligt når man bruger engelske søgeord.
10Muligvis kan det blive at have noget at sige at have de nødvendige materialer tilgængelige forinden du går i gang med din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en punktforms note med det der skal bruges, og efterfølgende eftergå hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
11Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige et regnskab for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne søge sig frem til ens købspris for dem hver især.
12Der kommer næsten altid uforudsete hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og på grund af det vurderes det vigtigt at man har afsat nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ultra beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Masser af byggecentre frembyder efterhånden flere billige fragtformer til Irwin afisoleringstang. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når du har tid. Løsningen er jo rigtig smart, samt i mange tilfælde tillige den billigste mulighed for levering.

Du bør alternativt vælge at vælge udbringning hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Den bliver en gang i mellem en smule mere omkostningsfuld, men endda virkelig smertefri ift. Irwin afisoleringstang online. Den prisbilligste mulighed for levering er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig nær e-handlens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på Irwin afisoleringstang kan vise sig at være usædvanlig vital forudsat man behøver pakken lige om lidt, og derfor er det virkelig på sin plads at man ser den forventede leveringsdato for Irwin afisoleringstang. En lang række internet firmaer – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på deres favorit varenumre online, som dog er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forinden et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet klar forud for at logistikpersonalet har fyraften.

En hel del byggemarkeder lover fragt uden betaling på Irwin afisoleringstang online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der aftages for en præcis sum. Derudover burde man foretrække den mest prisbevidste løsning til levering, som tit er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig Irwin afisoleringstang online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på Irwin afisoleringstang i disse områder:

Albertslund, Fredericia, Silkeborg, Lillerød, Nyborg, Haderslev, Gladsaxe, Ringsted, Valby, Birkerød, Nakskov, Thisted, Kolding, Rudersdal, Dragør, Odense, Hedensted, København, Lystrup, Aalborg, Kalundborg, Middelfart, Korsør, Brabrand, Skanderborg, Roskilde, Frederiksberg, Hørsholm, Slagelse, Risskov, Hillerød, Søborg, Brøndby, Hobro, Frederikssund, Charlottenlund, Aabenraa, Odder, Tårnby, Gentofte, Holstebro, Frederiksværk, Lyngby, Rødovre, Nørresundby, Varde, Herlev, Brønderslev, Ballerup, Vordingborg, Virum, Køge, Helsingør, Brønshøj, Rønne, Esbjerg, Aarhus, Stenløse, Grenaa, Horsens, Allerød, Haslev, Ølstykke, Kokkedal, Skive, Farum, Svendborg, Struer, Ikast, Nærum, Åbyhøj, Hedehusene, Herning, Solrød Strand, Værløse, Holbæk, Greve, Ishøj, Hvidovre, Sønderborg, Tilst, Taastrup, Vallensbæk, Næstved, Vejle, Randers, Hjørring, Frederikshavn, Glostrup, Viborg, Vanløse, Højbjerg, Nykøbing Falster, og Jyllinge, .

Click-and-collect ift. Irwin afisoleringstang er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man kigger i statistikkerne bliver det markant, at mennesker mange gange leder efter blandt andet Irwin afisoleringstang tilbud og billig Irwin afisoleringstang. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge efter eksempelvis køb Irwin afisoleringstang, Irwin afisoleringstang online og Irwin afisoleringstang priser, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Spar penge på Irwin afisoleringstang

Det har vist sig at være ekstremt let for alle at kigge efter tilbud på billige Irwin afisoleringstang online fra flere forhandlere på nettet, og følgelig har en lang række netbutikker været presset til at at reducere udsalgspriserne på Irwin afisoleringstang en hel del, og derudover sikre levering uden gebyr.

Men det kan alligevel vise sig lukrativt at kontrollere nogle enkelte shops på nettet efter tilbud og rabatter på Irwin afisoleringstang online forud for at du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Stark.

Du bør imidlertid være så påvagt, at ifald en internet virksomhed reklamerer billige Irwin afisoleringstang online for en udsalgspris der virker utrolig overkommelig, så kan det for det meste være et faresignal om en falsk webshop. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, der assisterer kunden overfor svindlende e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du har til hensigt at dække pengene til Irwin afisoleringstang i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når man kigger i tallene står det markant, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel Irwin afisoleringstang tilbud og Irwin afisoleringstang online. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere søge efter fx Irwin afisoleringstang priser, køb Irwin afisoleringstang samt billig Irwin afisoleringstang.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot forærer dig adskillige værdifulde løsninger til at studere mange forhenværende køberes erfaringer og derved foreslåes det, at du udforsker internet butikkens ratings inden du placerer din ordre på billige Irwin afisoleringstang online.

Facebook medfører ydermere adskillige gode genveje til at få kendskab til online forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der nogle internet firmaer som giver kunderne mulighed for at udfærdige en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige Irwin afisoleringstang online på en e-handler bør de for at være på den sikre side overveje e-shoppens betingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde, særligt på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Et alternativt forslag kunne måske være at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, hvilket kan være et signal om at internet selskabet adlyder dansk lovgivning, udover at online butikken nu og da besøges af specialister der har ekspertise inden for reglerne på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, når du skulle få problemstillinger med din shopping med Irwin afisoleringstang. Desuden er det klogt at køber er obs på de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Irwin afisoleringstang online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

I relation til det er det tillige relevant, at man når som helst beholder sin kvittering på e-mail, så man senere kan bekræfte købet af Irwin afisoleringstang, hvad end man har bestilt hos Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Davidsen.

Niels M gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Pia gav 4 stjerner

Hurtig

Morten J gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Martin P gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet kan vise sig at være meget bestemmende hvis du mangler ordren om kort tid, så af den grund er det fuldt ud vigtigt at man studerer leveringstiden ved Irwin afisoleringstang. Temmelig mange internet forhandlere frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen anbringes forud for et nøjagtigt tidspunkt.
2Inden nogen køber billige Irwin afisoleringstang hos en e-handler burde de i virkeligheden studere dens betingelser, dog er det gerne ikke særlig sjovt. Desuden anbefaler vi at du er påpasselig med de mest basale reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige Irwin afisoleringstang online, f.eks. den returrettighed butikken benytter.
3Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i et regelsæt, hvilket værner folk imod uoprigtige online butikker. Som en anden løsning burde du anvende en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at honorere pengene over en længere periode.
4Trustpilot fører til adskillige fine løsninger til at verificere en række aktuelle forbrugeres domme og på grund af dette støtter vi, at du udforsker online virksomhedens omtaler forud for at du handler billige Irwin afisoleringstang online. Facebook frembringer på samme måde ganske nyttige chancer for at få indblik i e-forretningens kundefokus.
5Nogle forretninger på nettet garanterer levering uden beregning på Irwin afisoleringstang, men i reglen er det påkrævet at man bestiller for en konkret sum. I øvrigt skal du vælge den mest betalelige løsning til levering, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Metoden bliver gerne desuden temmelig praktisk. Den prisbilligste mulighed for fragt er dog selv at hente pakken.
6En hel del internet firmaer frembyder nu om stunder alverdens billige leveringsmuligheder til Irwin afisoleringstang. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, hvor du så selv henter pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt hensigtsmæssig, og typisk også den prisbilligste type af levering.
7Det er efterhånden i høj grad overkommeligt for købere at sammenligne priser online på billige Irwin afisoleringstang hos diverse webbutikker, og altså tilbyder masser af internet foretagender portofri fragt. Det kan dog imidlertid blive smart at undersøge nogle online forhandlere efter billige priser inden du bestiller, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
8Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet selskabet overholder de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen undertiden vurderes af fagmænd der har megen viden om de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige Irwin afisoleringstang på en e-forretning behøver de helt sikkert studere webshoppens handelsbetingelser.
9Den billigste løsning til levering er uden tvivl selv at hente pakken, men det afhænger af at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets adresse. Den slags levering kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld ifald du skal bruge Irwin afisoleringstang fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet selskaber portofri fragt, men for det meste kræves det at man handler for en fastsat sum.