Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden blot Ironside nedstryger.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
Der findes forskelle i prisen på billige Ironside nedstryger fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du vil prioritere.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af Ironside nedstryger.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra flere nicheshops, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af Ironside nedstryger online.
De udbredte byggemarkeder finder du i hele landet, og på grund af det har man valget om at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Herigennem kan man spare leveringsgebyret, og samtidig hente varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få billigere priser.
Forskellige nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du få ekstra informativ vejledning fra folk med ekspertviden i netop Ironside nedstryger.
Størsteparten af niche netbutikker er små firmaer, der tit drives i Danmark, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du handler Ironside nedstryger online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Ironside nedstryger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Ironside nedstryger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Ironside nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Ironside nedstryger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ret essentielt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således kan du tit lægge mærke til vejrmeldingerne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du netop er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
3Det bør overvejes at spørge om hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt såfremt det er væsentlige ombygninger. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil bør det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
4Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige hovedpiner når det gælder krævende byggeprojekter, og derfor kan det være vigtigt at der er afsat tilstrækkelig tid i tidsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at nå i mål.
5Man skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være klogt at have det klar idet du går løs med arbejdet. Det er desuden en fordel at medtage de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
6Du har adgang til alverdens vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder enorme mængder brugbar information, særligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
7Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du anbefales at have en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær realistisk når du laver din agenda.
8Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det kan være økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter undersøge den billigste pris på dem én efter én.
9Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse imod hændelige uheld. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
10Potentielt kan det vise sig essentielt at have de fornødne byggematerialer klar forinden du går i gang med projektet. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad du får brug for, og bagefter tjekke materialerne, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Det kan vurderes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal tilkøbe professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Hvis du anskaffer assistance fra en professionel kan du spare penge ved at at søge forslag fra en håndfuld firmaer.
12Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet har positiv betydning for miljøet.
Danskernes foretrukne byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering er smartest?

Temmelig mange netshops tildeler nu til dags alverdens billige leveringsmåder til Ironside nedstryger. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken når du har tid. Fragtløsningen er nemlig rigtig ukompliceret, og endda endvidere den mest betalelige mulighed for levering.

Du kan tillige beslutte dig for at vælge udbringning til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden bliver almindeligvis en lille smule mindre billig, men til gengæld vældig problemfri ift. Ironside nedstryger online. Den mindst kostelige leveringsform vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet forretningens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Ironside nedstryger er jo vældig essentiel ifald du står og skal bruge produkterne om få sekunder, så herved er det rigtig passende at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på Ironside nedstryger. Flere internet forretninger – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter online, som påkræver at transaktionen realiseres før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden de lageransatte får fri.

En hel del online forretninger garanterer fragt uden omkostninger på Ironside nedstryger online, men typisk kun når du bestiller for et bestemt beløb. Derudover skulle man overveje den mindst kostelige leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Store netshops foreslår afhentning hvor du køber billig Ironside nedstryger derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene foreslår fx click-and-collect på Ironside nedstryger i følgende områder:

Viborg, Brønshøj, Hvidovre, Hedehusene, Greve, Værløse, Roskilde, Odder, Korsør, Taastrup, Herning, Næstved, Kolding, Højbjerg, Silkeborg, Tårnby, Horsens, Sønderborg, Slagelse, Hørsholm, Stenløse, Hobro, Ikast, Vejle, Nørresundby, Jyllinge, Middelfart, Kokkedal, Nærum, Frederikssund, Rødovre, Frederiksberg, Brøndby, Vordingborg, Ishøj, Skanderborg, Hedensted, Glostrup, Varde, Nyborg, Ølstykke, Lillerød, Thisted, Frederikshavn, København, Birkerød, Albertslund, Haslev, Virum, Haderslev, Frederiksværk, Rudersdal, Esbjerg, Lystrup, Ballerup, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Skive, Herlev, Struer, Vanløse, Åbyhøj, Rønne, Dragør, Helsingør, Aarhus, Holstebro, Brønderslev, Kalundborg, Tilst, Køge, Randers, Grenaa, Solrød Strand, Charlottenlund, Farum, Fredericia, Odense, Søborg, Hjørring, Holbæk, Risskov, Lyngby, Svendborg, Valby, Gentofte, Aalborg, Hillerød, Allerød, Ringsted, Nakskov, Vallensbæk, Brabrand, og Aabenraa, .

Afhentning ift. Ironside nedstryger er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm).

Når vi kigger i data står det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter fx Ironside nedstryger online og Ironside nedstryger priser. Vi ser derudover som regel netshoppere lede efter eksempelvis køb Ironside nedstryger, Ironside nedstryger tilbud og billig Ironside nedstryger, plus de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Spar penge på Ironside nedstryger

Det er usædvanlig problemfrit for enhver at sammenligne tilbud på billige Ironside nedstryger online fra forskellige internet varehuse, og med det motiv har de fleste outlets på nettet ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på Ironside nedstryger helt i bund, og i øvrigt love gratis levering.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve nogle e-shops efter tilbud og udsalg på Ironside nedstryger online før du handler, sådan at du er sikret at opnå den mest billige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Du må bare ikke glemme, at ifald en online virksomhed sælger billige Ironside nedstryger online til en udsalgspris som kan virke urealistisk letkøbt, kunne det undertiden være en indikator for en svindel e-butik. Betalinger med kort er i hvert fald inkluderet i en vedtægt, hvilket sikrer dig overfor uægte online shops.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at finansiere regningen på Ironside nedstryger over flere uger. Dette fås som regel ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata er det klart, at internetbrugere ofte leder efter fx Ironside nedstryger tilbud og Ironside nedstryger priser. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. køb Ironside nedstryger, billig Ironside nedstryger samt Ironside nedstryger online.

Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot genererer immervæk pæne genveje til at besigtige en række aktuelle køberes meninger og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemgår internet forretningens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige Ironside nedstryger online.

Facebook bringer dig lige så vel egentlig anstændige løsninger til at få indtryk af online shoppens troværdighed. Derudover ser vi nogle e-firmaer hvor folk kan skrive en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige Ironside nedstryger online i en e-butik burde man til hver en tid kigge på shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt, især ved de udbredte byggecentre som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Alternativet kunne måske være at efterse om e-firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikation om at internet forretningen opretholder de opstillede regler, udover at online shoppen løbende kontrolleres af fagmænd der kender de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, når du får vanskeligheder i processen med din shopping med Ironside nedstryger. Endvidere er det klogt at man er obs på de mest centrale vilkår gældende for købet af Ironside nedstryger online, som eksempelvis den ombytningspolitik online firmaet lover.

I den sammenhæng er det på samme måde afgørende, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af Ironside nedstryger, uanset om man har købt ved Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Christian J gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jesper U gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Mads Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Anne E gav 5 stjerner

Som altid

9 tips til online shopping
1Den mest prisbevidste fragttype er dog at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet butikkens arbejdslager. Den leveringsmetode er jo usædvanlig vital når du mangler Ironside nedstryger med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte butikker på nettet fri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at der bestilles for en præcis sum.
2Leveringshastigheden er vældig vital i tilfælde af at du absolut skal bruge produkterne straks, så herved er det faktisk centralt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved Ironside nedstryger. Masser af internet outlets byder på billig 1 dags levering på en hel del produkter, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen køres igennem inden et fast klokkeslæt.
3En stor portion internet forhandlere yder efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til Ironside nedstryger. En af de mest populære er nu om dage pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente din ordre når der er mulighed for det. Metoden er nemlig meget let, samt desuden endvidere den billigste fragtløsning.
4Det er i dag ualmindeligt enkelt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige Ironside nedstryger hos forskellige online webshops, og altså frembyder utallige online firmaer fragt uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at analysere visse online selskaber efter tilbud før du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
5Nogle firmaer på nettet præsterer gratis fragt på Ironside nedstryger, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man indkøber for en bestemt pris. I øvrigt må du foretrække den mest billige mulighed for levering, der ofte vil være at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er almindeligvis på den anden side ultra praktisk. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at du selv henter ordren.
6Forud for at folk handler billige Ironside nedstryger på en e-forhandler burde de utvivlsomt gennemgå webshoppens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde en omfattende opgave. Desuden anbefales det at man er vaks omkring de vigtigste forhold der kan have indvirkning på shopping af billige Ironside nedstryger online, til eksempel den returrettighed hjemmesiden tilsikrer.
7Trustpilot fører til de facto fremragende løsninger til at verificere flere andre brugeres opfattelser og af den grund er det at foretrække, at du læser internet selskabets bedømmelser før du handler billige Ironside nedstryger online. Facebook giver dig lige så vel immervæk fine løsninger til at få indsigt i internet selskabets troværdighed.
8Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det længe har været et fingerpeg om at webshoppen lever op til dansk lovgivning, udover at online virksomheden ofte monitoreres af jurister som kender til de gældende regler. Inden nogen køber billige Ironside nedstryger i en e-forhandler kunne man for at være sikker gennemgå deres handelsbetingelser.
9Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en orden, hvilket værner køberen overfor svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil betale prisen over et længere tidsrum.